Lue virallinen kuvaus

MISSION

Jotta University of Évora Se on yksi huippuyliopistojen Portugalin julkisen koulujärjestelmän ja siksi on tehtävä

 • Tuotannon osaamista tieteen ja taiteen tutkimusta, kokeilua ja teknologian ja humanistista kehitystä;
 • Sosialisointi tiedon, joka tarjoaa perinteisiä opiskelijaväestöä ja työväestön, akateeminen tutkinto on kandidaatin, maisterin ja tohtorin, ad hoc koulutusta ja epävirallista koulutusta läpi elämän;
 • Osaamisen välittämiseen yhteisölle, jotta innovaatiotoiminnan ja kilpailukyvyn sekä julkisten palvelujen nykyaikaistamista ja sosiaalista ja kulttuurista kehitystä koko yhteisölle;
Evora

Näkymä

University of Évora on ajateltu koskien aluetta, joilla se toimii, Alentejo, valitsevat sen ensisijainen tavoite vaivannäköäsi sosialisaation tiedon, Euroopan yhteisö, jonka kanssa se jakaa samat inhimillisiä arvoja, kulttuurin ja tieteen, jotta lähialueiden jolla ensisijaisesti strategisen yhteistyön, ja portugalinkielisten maiden joilla pyritään laajentamaan tehtävänsä, unohtamatta samalla, että valmistelu opiskelijoiden olisi aina otettava huomioon "maailma" yleistä elämme tänään.

arvot

University of Évora hyväksyy vapaan tutkimuksen määritellyn Henri Poincaré, pyrkiessään aiheutuvat tehtävät tehtäväänsä "ajatus ei pitäisi tehdä ei dogmi eikä osapuolelle tai intohimo tai etua eikä ennakkokäsitys, eikä mitään muuta muuta kuin itseään, koska esittämään olisi sama kuin lakkaa olemasta "

Ne ovat edelleen itseisarvo yliopiston Évora:

 • Ihmisarvon kunnioittaminen;
 • Akateeminen vapaus;
 • Yksittäiset perusteita;
 • Tarkkuutta suorittaessaan muita tehtäviä;
 • Taustalla demokraattisen päätöksenteon;
 • Ilman sosiaalista syrjintää etnisen tai tunnustuksellinen.
Evora

Lyhyt historia EU

Jotta University of Évora Se oli toinen yliopisto perustetaan Portugaliin. Perustamisen jälkeen Coimbran yliopiston vuonna 1537, se on tuntenut tarvetta muun yliopiston palvella Etelä.

Évora, kirkollisten metropoli ja väliaikaisesta oleskelusta oikeudenkäyntikuluja syntyi heti sopivimpana kaupungin. Vaikka alkuperäinen ajatus luomisen toisen yliopiston Britannia, ovat kuuluneet Juhana III, antoivat kardinaali Henry sen ruumiillistuma. Kiinnostunut opetukseen liittyvät kysymykset, hän alkoi perustamalla kollegion Pyhän Hengen, uskoi hänet sitten vasta perustetun Society of Jesus. Vaikka teokset rakennuksen johtui ja pyysi Kardinaali Rooman muutosta kollegion kokonaisuudessaan yliopistossa. Suostumuksella Paavali IV ilmaistuna sonni cum nobis Huhtikuu 1559 uuden yliopiston luotiin, jolla on oikeus opettaa kaikkia aineita paitsi lääketieteen, siviilioikeus ja riita Canon lain.

Juhlallinen avajaiset pidettiin 1. marraskuuta samana vuonna. Vielä nykyäänkin tämä päivä merkitsee vuotta yliopiston, jossa pidetään virallinen avaaminen lukuvuoden.

Tärkeimmät opetettavat olivat filosofia, Moral, Raamattu, Spekulatiivinen teologia, retoriikka, kielioppi ja humanistiset, joka täysin syöttää tämä yliopisto perinteisessä kehyksessä vastaan ​​uudistusmielisen Euroopan katolisen korkeakoulujen, joista suurin osa, muuten ohjataan jesuiitat .

Hallituskaudella Dom Pedro II, oli tarkoitus ottaa käyttöön opetusta matematiikan, jotka kattavat niinkin erilaisiin aiheisiin kuin maantiedon, fysiikan tai sotilaallinen arkkitehtuuri.

Arvovaltaa yliopiston Évora aikana kaksi vuosisataa sen olemassaolosta ensimmäisen vaiheen sekoittaa arvovaltaa ja tieteellistä arvoa sen opettajista. Siihen ne liittyivät kyseiset nimet portugaliksi ja espanjaksi kulttuuri, mikä on tärkeää korostaa ennen kaikkea, Luis de Molina, teologi ja moralisti luovuuden ja Euroopan tunnettu. Évora, FT oli toinen valaisimen Iberian kulttuurin että aika, jesuiitta Francisco Suárez, sitten professori Coimbran yliopistossa. Täällä opetetaan jonkin aikaa Pedro da Fonseca, pidetään tärkeimpänä filosofi Portugali kuudennentoista vuosisadan, vietetään vaivaa neo-skolastista peruskorjaus Aristoteleen ajatuksen.

Huolimatta yrityksistä uudistamisen ja uusien tieteellisten henkeä, jotka luonnehtivat kahdeksastoista-luvulla yliopistossa, on myönnettävä, kuitenkin, että esimerkiksi hänen vanhempi sisarensa Coimbran hänen toimiaan eivät johtaneet avaaminen mielten tarpeisiin uudet ajat. Vaikka korkea yksilön arvoa monet opettajat, koulutuksen järjestelmä kokonaisuudessaan, osoittautui sopeutumaton ja vanhentuneita. Évora osallistui näin maailmanlaajuinen trendi paluuta Transpirenaica Eurooppaan että ominaista enemmistön eliitin ja Iberian kulttuurilaitosten vanhan hallinnon.

Kun poliittiset ja kulttuuriset ilmasto puolivälissä kahdeksastoista-luvulla alkoi ilmoittaa vihamielisiä jesuiitat, ei ole ihme, että yliopisto Évora on helposti tulee kohdistaa uudistuksen ja keskusjohtoinen politiikkaa Pombal. 8. helmikuuta 1759 - two sata vuotta säätiön - Yliopiston ympäröi ratsuväki joukot, sillä tuloksena karkotettavaksi ja karkotettiin jesuiitat. Pitkän ajan jälkeen vankilassa aseissa, päälliköiden myöhemmin otti Lissaboniin, jossa monet vangittiin pahamaineisen Fort Junqueira. Toiset summittaisesti karkotettiin Kirkkovaltio.

Jälkipuoliskolla yhdeksännentoista vuosisadan, asettui jalo rakennuksen Henrique n Lyseon Évora, johon Queen Dona Maria II lahjoitti etuoikeus käyttää "piilo ja kasukka", sopusoinnussa yliopiston perinne kaupungin ja rakennus .

Vuonna 1973 asetuksella silloinen opetusministeri, José Veiga Simão, hän loi yliopistoinstituutin Evoran oli lakkautetaan vuonna 1979, tieltä uutta yliopiston Évora.

Kouluissa ja DEPARTEMENTTIEN iIFA

Koulut, joka koostuu Osastot ja Advanced Institute of Research and Training ovat orgaanisia yksiköitä yliopiston

School of Arts

 • Arkkitehtuurin laitos
 • Department of Performing Arts
 • Department of Visual Arts and Design
 • musiikkiosasto

School of Science and Technology

 • Biologian laitos
 • Liikuntatieteiden ja terveysministeriön
 • Maaseudun insinööri-
 • Fysiikan laitos
 • Department of Plant Science
 • Geotieteiden
 • Department of Informatics
 • Matematiikan
 • Eläinlääketieteen laitos
 • Department of Maisema, ja ympäristö
 • Kemian laitos
 • Kotieläintieteen laitos

School of Social Sciences

 • Kansantaloustieteen laitos
 • Filosofian
 • Johtamisen laitos
 • Historian laitos
 • Laitos kielitieteen ja kirjallisuus
 • Laitos pedagogiikka ja koulutus
 • Psykologian laitos
 • Sosiologian laitos

Koulu Nursing St. João de Deus

Hoitotieteen

Tutkimusinstituutti ja Jatkokoulutus

Ohjelmien opetuskielet:
 • Portuguese (Portugal)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Universidade de Évora

Visuaalisten taiteiden taiteellisten käytäntöjen päällikkö on suunnattu tutkimaan asioita, jotka ovat nousseet nykyaikaisesta ajattelusta taiteesta ja taiteesta. Tutkimuk ... [+]

Yleiskatsaus

Visuaalisten taiteiden taiteellisten käytäntöjen päällikkö on suunnattu tutkimaan asioita, jotka ovat nousseet nykyaikaisesta ajattelusta taiteesta ja taiteesta. Tutkimuksessa keskitytään kehittämään luovaa taidetta nykypäivän taiteesta ja siitä, miten teoreettisia työkaluja, käsitteellistä kehystä, teknologisia välineitä ja käytännön toimia taidekappaleiden tuottamiseksi voidaan käyttää. Koulutusta ajatellaan kolmella alueella: taideteorian, kritiikin ja historian tuntemus, käytännön taidot hankkeiden luomiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Opiskelija hankkii valmiuksia hallita kysymyksiä eri tieteenalojen kautta: Teoreettiset tieteenalat, joiden tarkoituksena on valmistella opiskelijan taiteellista käytäntöä; Teoreettiset ja käytännölliset tieteenalat, joissa yhdistyvät taiteellinen käytäntö, esimerkit ja taiteellisen käytännön teoreettisten kysymysten keskustelu; Teknisen käytännön ja teknologian laboratorioalat, joiden avulla opiskelija voi käyttää taiteellisen suorituskyvyn kannalta välttämättömiä työkaluja. Esitetyt tiedot ja opetusohjelmien strategia kohdistuvat sellaisten opiskelijoiden erityisiin etuihin, jotka pyrkivät parantamaan muodollista kokeilua ja ikonografista keksintöä, joka sopii nykytaiteen monimutkaisen alueen parametreihin ja luokkiin.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Tämä koulutus täydentää maatalouteen koulutus ja siihen liittyvät 1. syklin käyttöön entistä liittyvää aineistoa engineering sovelletaan Agricultural Sciences, ja maatalo ... [+]

ESITTELY

Tämä koulutus täydentää maatalouteen koulutus ja siihen liittyvät 1. syklin käyttöön entistä liittyvää aineistoa engineering sovelletaan Agricultural Sciences, ja maatalouden Hydrauliikan ja maaseudun rakennukset ja syventäminen lisää maatalousmateriaalit aloilla Horto-hedelmiä kasvaa, kasvinsuojelu- ja bioteknologia. Opiskelija hyvin valmistautunut ymmärtää teknologian ja ympäristöongelmia, jotka esittäytyvät maatalouden nykyaikaistamiseen, voidakseen opiskella, suunnittelu, edistää ja ohjata järjestelmien toteuttamista ja toimintaa, jotka muodostavat parhaat ratkaisut maataloustoimintaan menestys.

Työpaikat

Tekninen tiloilla; ja projektiliiketoiminnan yritysten maatalousalalla; Valtion virastot liittyvät maatalouteen; Virastot tieteen ja teknologian tutkimuskomitea; maatalousalan koulutusta (tekniset, ammatillisen ja korkeakoulutuksen).... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Master biokemian on pääasiallisena tavoitteena on valmistaa ammattilaisia ​​pystyy suorittamaan tehtäviä alalla biokemian, sovellettu ympäristöön, tuotantoon ja elintarvi ... [+]

ESITTELY

MSc Biokemian päätavoite valmistautua ammattilaisia ​​pystyy suorittamaan tehtäviä alalla biokemian, sovellettu ympäristöön, tuotantoon ja elintarvikkeiden säilytys, kasvu ja rehun vanhenemista, terveyttä ja säilyttämistä ja hyödyntämistä omaisuuden teknisillä aloilla, akateeminen tai tutkimusta antamalla heille mahdollisuuden suunnitella kokemuksia, määrittelee strategiat ja toteuttaa pöytäkirjojen innovatiivisia hankkeita teknisen ja tieteellisen tutkimuksen. Opiskelijan on saatava jatkokoulutus: suunnittelu ja laboratoriokäytäntö, bioinformatiikan, molekyyli- mallintamisen ja simuloinnin; Itseoppiva ja itsenäinen ammatinharjoittaminen, sekä tietoa tutkimukseen sovellettavissa laatimalla raportteja ja tieteellisiä julkaisuja, asiantuntijoille osoitettuihin biokemian tai muille. Erikoislaboratorion opetukset perustuvat varsi toimintalinjoja laitosten, tutkimuskeskusten ja laboratorioita (ICAAM, ICT, EQC ja Lab. Hercules).... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Tämä kurssi on sen tärkein tavoite, tarjota opiskelijoille riittävästi ja vankka tieteellinen tausta; parantaa ongelmanratkaisutaitoja; kehittää päättelykyky. ... [+]

ESITTELY

Tämä kurssi on sen tärkein tavoite, tarjota opiskelijoille riittävästi ja vankka tieteellinen tausta; parantaa ongelmanratkaisutaitoja; kehittämällä argumentti kapasiteettia; Auttaa perustamaan itsenäisen ammatinharjoittamisen; tukea tieteidenvälistä ajattelua; kehittää tieteellistä tutkimusta valmiuksia; kehittää kykyä toteuttaa ja käyttöä tietohallinnon johtamisen tuki; kehittää taitoja itseohjautuvaa tai yksipuolisten tilassa oppimista. Diponíveisl on seuraavat erikoisalansa (vuosittain osoitetaan mitkä toimivat): rahoitus, markkinointi, taloushallinto, organisaatio ja tietojärjestelmät, yrittäjyyden ja innovoinnin, julkisyhteisörekisterin henkilöstöjohtaja.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Toinen sykli Mechatronics Engineering pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen 3 taitotasoa. ... [+]

ESITTELY

Toinen sykli Mechatronics Engineering pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen 3 taitotasot:

yleinen 1.Competências - Ammattimaisuus insinööri, kyky työskennellä tiimissä ja johtajuutta; lukutaitoa ja ymmärtämistä tieteellisiä ja teknisiä artikkeleita; kapasiteetti analyysitulokset; kykyä ehdottaa uusia omaperäisiä ratkaisuja osana kehittämis- tai tutkimusraportti; kapasiteetin käyttöaste hankkimaansa tietoa ratkaista monimutkaisia ​​ja tuntemattomia ongelmia monitieteinen yhteyksissä;

erityisiä 2.Competências - kyky käyttää matemaattisia menetelmiä suunnittelussa ja suunnitella uusia Mechatronic laitteet; mahdollistamaa Mechatronic laitteet; kyky luoda ja muokata simulointiohjelmistot; valmiuksien kehittämiseen ja toteuttamiseen automaattisten valmistukseen tai testausta teollisuustuotteiden (integrointi erilaisten tekniikoiden, pneumatiikka, elektroniikka-, konenäkö); kyky valmistaa suunnitteluun uusien tuotteiden valmistuksen. ... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Master of Music tavoitteena on kouluttaa muusikoita kehittämään riippumattoman ja ammattiuran korkea taiteellinen vaatimuksen, joko yksin, tai sisällyttää laitoksissa tai ... [+]

ESITTELY

Musiikin maisteri Sen tavoitteena on kouluttaa muusikoita kehittämään riippumattoman ja ammattiuran korkea taiteellinen vaatimuksen, joko yksin, tai sisällyttää laitoksissa tai ryhmiä; kehittää tutkimuskapasiteettiaan ja himo uusimiseen kokoelmien kansallisella ja kansainvälisellä tasolla; edistää suhteita esiintyjä ja säveltäjä; edistää tutkimusta kansainvälisten standardien mukaisesti ja käytäntöjen mahdollistavat hankinnan erityistaitoja pääsyä korkeakoulutukseen ja koulutukseen 3. sykli. Erikoistumisen: Koostumus ja tulkinta ja erityisiä muodostelmia: harmonikka; tuuba; Eufonium; kulma; huilu; oboe; klarinetti; fagotti; virasto; neilikka; trumpetti; pasuuna; sarvi; kitara; Portugalilainen kitara; lyömäsoittimet; piano; saksofoni; viulu; Viola; sello; basso; Jazz: Voice; huilu; klarinetti; trumpetti; saksofoni; pasuuna; kitara; piano; vibrafoni; basso; Sähköbasso; Akku.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Tämä Master täydentää saatua tietoa 1. jakso Computer Science tarjoaa jatkokoulutus eri aloilla tietotekniikan, edistää uusiin teknologioihin sopeutuminen, kehittää kyky ... [+]

ESITTELY

Tämä Master täydentää saatua tietoa 1. jakso Computer Science tarjoaa jatkokoulutus eri aloilla tietotekniikan, edistää uusiin teknologioihin sopeutuminen, kehittää kyky suunnitella innovatiivisia tuotteita käyttämällä nykyistä tekniikkaa ja kannustaa taitojen hankkiminen kuten järkeä kriittinen, luovuutta ja tiimityötä. Valmistuneet on pakollinen koulutus, joka sisältää kursseja seuraavilla aloilla: Artificial Intelligence, tietojärjestelmät ja hajautetut järjestelmät ja multimedia ja hallinta; joka on täydennetty Alue- valittavien. Väitöskirja yksilön ja pitää ja voidaan tehdä tutkimuksen tai kehityksen yliopistossa tai yritykset, jotka soveltavat tietoja ja taitoja jo hankittujen vakiinnuttaminen ja hankkia uusia. Valmistuneista jatkaa ammattilainen toimii seuraavilla aloilla tiedon: Konsultointi ja tilintarkastus, hallinnan ja tietojärjestelmien kehittämiseen, hallinnan ja sovellusten kehittämistä ja tutkimusta ja kehitystä. Panevat julkisia palveluja, ohjelmistojen kehittäminen, pankit, vakuutusyhtiöt, tilintarkastajat, teleyritykset, mm.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Maisterin opintokokonaisuus suunnittelussa on lisätä tieteellistä ja ammatillista riippumattomuutta opiskelija keskittyy tietoja ja taitoja vahvasti maadoitettu etsintä s ... [+]

ESITTELY

Opinto-ohjelma Master in Design Se parantaa tieteellistä ja ammatillista riippumattomuutta opiskelija keskittyy tietoja ja taitoja vahvasti maadoitettu etsintä suunnittelumenetelmien ja tieteellisen tutkimuksen. Ohjelmassa yhdistyvät uusi paradigmojen sosiaalisen muotoilun, yrittäjyys, biomimetics ja ekologia, joka kattaa mahdollisesti molemmin puolin Tuotesuunnittelun haluaa irtoa suunnitteluun Pääkirjoitus riippuen erityiskoulutuksen edun opiskelijan.

Työpaikat

Masters Muotoilun pystyy integroimaan tutkimuksen ja teknologian kehittämisen joukkueet (T & K) suunnitteluprosessissa teollisuuden, työpajojen ja palvelut; integrointi tieteellinen tutkimusryhmät aloilla tuotteen suunnittelussa tai Communication Design sekä liittyvillä aloilla; saada tutustua muiden alojen jatkokoulutus tasolla 3rd kierron tai toiminnoista, joita voidaan vaatia korkeakoulutuksen, mukaan lukien opetuksen eri tasoilla.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade de Évora

Évoran yliopiston historian laitos, muiden laitoksen osastojen kanssa, on tarjonnut historian ja kulttuuriperinnön hallinnan ja arvostuksen maisterin lukuvuodesta 2006/20 ... [+]

Yleiskatsaus

Évoran yliopiston historian laitos, muiden laitoksen osastojen kanssa, on tarjonnut historian ja kulttuuriperinnön hallinnan ja arvostuksen maisterin lukuvuodesta 2006/2007 alkaen. Tämän maisterin tavoitteena on lisätä historiallisen ja kulttuuriperinnön tieteellistä ja teknistä tietämystä, joka liittyy Heritagein inventointiin, säilyttämiseen, arvostamiseen ja hallintaan liittyviin menetelmiin ja tekniikoihin. Se aikoo myös tarjota tieteellisiä välineitä, joiden avulla voidaan tunnistaa eri perintötyyppien arvo, tutkimalla sen historiallista kontekstualisointia ja nykyisissä yhteiskunnissa esiintyviä valorisoinnin eri muotoja. Monitieteisen ja integroivan vision pohjalta tämän maisterin tutkinnon tavoitteena on edistää ja nauttia alueiden historiallisesta ja perinnöllisestä perinnöstä ja asettaa heidät niiden kehittämisen palvelukseen. Tämä maisterintutkinto, jonka varmistavat kulttuuriperinnön, historian, taiteen historian, museologian, maiseman, ympäristön ja suunnittelun aloilla toimivat opettajat, pyrkii varmistamaan nykyaikaisen maailman historiallisen ja kulttuuriperinnön turvaamisen ja hallinnan asiantuntijoiden koulutuksen, sekä panostus Heritage-tapahtumalle erilaisten alueiden ja maiden kestävän kehityksen ja kulttuurin edistämisen muodossa.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

MA

Universidade de Évora

Master kurssi Economics pyrkii tarjoamaan lähinnä joukko tietoa Economics kentän täydellisen muodostumisen mahdollistamiseksi ensimmäisen jakson, mikä parantaa mahdollisu ... [+]

ESITTELY

Master kurssi Economics pyrkii tarjoamaan lähinnä joukko tietoa Economics kentän täydellisen muodostumisen mahdollistamiseksi ensimmäisen jakson, mikä parantaa mahdollisuuksia työllistyvyyden ja tulevaa uraa opiskelijoille. Kurssi jakautuu kolmeen osaan: Economic Analysis, aluetalouden ja paikalliseen kehittämiseen sekä kansainvälistymistä ja kilpailukykyä. Talous- analyysitoimisto pyritään tarjoamaan yleisiin taitoihin kauppakorkeakoulu, kannustamalla suoria tutkimustoimintaa ja etenemisen valmistua vahvalla yhteistyössä tohtori opintosuunnitelman Economics. Siinä korostetaan myös joustavuutta opetussuunnitelman tämän haara, jossa kolme kahdeksasta kursseja letiva komponenttia ovat vapaaehtoisuudesta. Oksia aluetalouden ja paikallista kehitystä ja kansainvälistymistä ja kilpailukykyä, tarkoituksena antaa voimia, jotka keskittyvät lähinnä näillä alueilla talouden tapa välittää tietoa mitä suurimmassa määrin käytetään yhdessä vankka teoreettinen komponenttia. Nämä haarat on suunnattu lähinnä opiskelijoille, jotka suorittavat tai aikoo toteuttaa työtehtäviensä näillä alueilla, tarkoituksena on syventää teoreettista ja / tai päivittää tietojaan akateemisten ja teknistä koulutusta. Kolmessa oksat tarkoitettu pääasiassa - edistää osaamisen kehittämiseen, jotka auttavat tunnistaminen, analysointi ja ongelmien ratkaisemisen taloudellisia; - edistää ja kehittää kiinnostusta tutkimusta talouskysymyksistä ja siten harjoittaa ehdokkaat tutkimushankkeissa kehitetään osana EU-CEFAGE tutkimuskeskuksen ja edistää niiden etenemistä tohtoriohjelmiin.... [-]

Portugali Evora
Lokakuu 2019
Portuguese (Portugal)
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Universidade de Évora | Largo dos Colegiais 2,
Evora, Évora District, 7000 PT
Sosiaalinen media