University of Lisbon

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lissabonin yliopisto - ULisboa

Lissabonin yliopiston (ULisboa) perustettiin heinäkuu 2013 on ollut sulautumisen seurauksena prosessin välillä entisen Technical University of Lisbon (UTL) ja Lissabonin yliopiston (UL). ULisboa ulottuu jatkuvuus molempien toimielinten tunnustettu tieteellinen ja kulttuuriperinteitä.

Koska etuoikeutettu tila tieteen ja tietämyksen mukaan ULisboa on tänään yksi suurimmista korkeakoulujen Euroopassa ja yksi johtavista yliopiston maassa.

Lissabonin yliopiston, on tärkeä rooli luotaessa tiedon ja innovaation, tukemaan taloutta, ja kouluttaa johtajia 21. vuosisadan. Monimuotoisuus toimivallan on kilpailuetu ULisboa verrattuna perinteisiin yliopistoihin.

ULisboa koostuu 18 koulujen ja Faculties- Koulujen, jotka muodostavat ULisboa ovat suurin ja vanhin Portugalissa ja jokaisella on laaja ja aktiivinen kansainvälisiä verkostoja. ULisboa tarjoaa yhteensä 462 ohjelmien (Opiskelijakirjasto, Integrated Master, Master ja tohtorintutkinto), joista 243 ovat maisteria and118 ovat tohtoripromootio. Se ilmoittautuu noin 50000 opiskelijaa vuosittain.

EU opiskelijavaihto virtauksen (tulevat ja menevät) on ULisboa Sokrates / Erasmus-ohjelmaan oli lähes 1700 opiskelijaa.

SCHOOL Maa- ja metsätalouden - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), College of maa- ja metsätalousministeri ULisboa, on suurin ja pätevin koulun jatko ja jatko-astetta Agricultural Sciences, Portugali, ja sen osaaminen on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti. Se sisältää alkuun kansallisten professorien ja tutkijoiden keskeisistä Välimeren metsätalouden aiheista.

Yli 160 vuotta kokemus, se on sopeuttaa opetuksen sekä teknologian kehitykseen ja todellisuuden maan, keskittyen sekä laatuun ja modernisointiin.

ISA sijaitsee Lissabonin sydämessä, Tapada da Ajuda - ympäristö- ja kasvit Park noin 100 ha, tunnistanut ja upeat näkymät.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Portuguese (Portugal)

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Välimeren Metsä- Ja Luonnonvarojen Hallinnan (medfor)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Portugali Lisboa Italia Viterbo Padovan Espanja Lleida Palencia Turkki Trabzon Port + 9 lisää

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan Master Course ohjelma, joka vastaa puheluun koordinoidun lähestymistavan koko Välimeren alueen kehittää luotettavia tietoja ja välineitä - joka perustuu luotettavaan tieteelliseen ja monialaista lähestymistapaa, jotta voidaan parantaa Välimeren metsä- ja luonnonvarojen hallinta ja päätöksentekoon. [+]

Kurssi MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan Master Course ohjelma, joka vastaa puheluun koordinoidun lähestymistavan koko Välimeren alueen kehittää luotettavia tietoja ja välineitä - joka perustuu luotettavaan tieteelliseen ja monialaista lähestymistapaa, jotta voidaan parantaa Välimeren metsä- ja luonnonvarojen hallinta ja päätöksentekoon. MEDfOR painopiste on kouluttaa johtajia uuden sukupolven insinöörejä, johtajia, tutkijoita ja opettajia osallistuu Välimeren metsä- ja luonnonvarojen hallintaa. MEDfOR varustaa opiskelijoille vankka tieteellinen kuntoutusta ja osaamista uran innovatiivisia aloilla työn Välimeren metsä- toimitusketjussa. Se sekä tarjoaa perustan tarvittavan opiskelijat saataisiin akateemista mahdollisuuksia (esim PhD ohjelma) ja pätevyys täyttämiseen tarvittava positiot kaikissa Välimeren metsätaloudessa toimitusketjun segmenttejä (esim metsä- ja luonnonvarojen organisaatiot, joko julkinen tai yksityinen, joko kansallinen tai kansainvälinen) . MEDfOR on Erasmus Mundus etiketistä viimeisen 5 vuoden aikana. Master-ohjelma on nyt käynnissä sen 5th edition ja meillä on sovelluksia avoinna 6. painos. Opiskelija voi opiskella yksi 7 yliopistojen konsortion ja se voi myös olla mahdollisuus harjoitteluun kanssa Yhteistyökumppaneista Tietoja MEDfOR MEDfOR - VÄLIMERI FORESTRY ja luonnonvarojen hallinta MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan International Master Programme keskittyy integroida teema kestävyyden Välimeren alueen metsien ja metsien, jotka kattavat yli 9% Välimeren alueen pinta-alasta, käsitellä aiheita, jotka ovat ominaisia ​​Välimeren metsä- ja jotka edellyttävät erityistä huomiota kuten metsien ainutlaatuisena maailmanperintökohteeksi, metsätalouden ja suojelun ja metsätalouden merkitys hyvinvoinnin Välimeren yhteisöjä. VÄLIMEREN METSÄ JA METSÄTALOUS a) Välimeren alueen metsät ovat ainutlaatuinen maailmassa luonnonperintöä kannalta biologisen monimuotoisuuden, hosting noin 25.000 putkilokasvilajia, (50% ovat endeemisiä lajeja) ja korkea puu rikkaus ja endemism (290 alkuperäiskansojen puulajien kanssa 201 endemics) kanssa ylimääräinen geneettinen monimuotoisuus; b) metsien säilyttämistä ja hoitoa vaikuttaa maaperän... [-]