University of Lisbon

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lissabonin yliopisto - ULisboa

Lissabonin yliopiston (ULisboa) perustettiin heinäkuu 2013 on ollut sulautumisen seurauksena prosessin välillä entisen Technical University of Lisbon (UTL) ja Lissabonin yliopiston (UL). ULisboa ulottuu jatkuvuus molempien toimielinten tunnustettu tieteellinen ja kulttuuriperinteitä.

Koska etuoikeutettu tila tieteen ja tietämyksen mukaan ULisboa on tänään yksi suurimmista korkeakoulujen Euroopassa ja yksi johtavista yliopiston maassa.

Lissabonin yliopiston, on tärkeä rooli luotaessa tiedon ja innovaation, tukemaan taloutta, ja kouluttaa johtajia 21. vuosisadan. Monimuotoisuus toimivallan on kilpailuetu ULisboa verrattuna perinteisiin yliopistoihin.

ULisboa koostuu 18 koulujen ja Faculties- Koulujen, jotka muodostavat ULisboa ovat suurin ja vanhin Portugalissa ja jokaisella on laaja ja aktiivinen kansainvälisiä verkostoja. ULisboa tarjoaa yhteensä 462 ohjelmien (Opiskelijakirjasto, Integrated Master, Master ja tohtorintutkinto), joista 243 ovat maisteria and118 ovat tohtoripromootio. Se ilmoittautuu noin 50000 opiskelijaa vuosittain.

EU opiskelijavaihto virtauksen (tulevat ja menevät) on ULisboa Sokrates / Erasmus-ohjelmaan oli lähes 1700 opiskelijaa.

SCHOOL Maa- ja metsätalouden - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), College of maa- ja metsätalousministeri ULisboa, on suurin ja pätevin koulun jatko ja jatko-astetta Agricultural Sciences, Portugali, ja sen osaaminen on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti. Se sisältää alkuun kansallisten professorien ja tutkijoiden keskeisistä Välimeren metsätalouden aiheista.

Yli 160 vuotta kokemus, se on sopeuttaa opetuksen sekä teknologian kehitykseen ja todellisuuden maan, keskittyen sekä laatuun ja modernisointiin.

ISA sijaitsee Lissabonin sydämessä, Tapada da Ajuda - ympäristö- ja kasvit Park noin 100 ha, tunnistanut ja upeat näkymät.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Portuguese (Portugal)

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSM Välimeren Metsätalous- Ja Luonnonvarojen Hallintaan (MEDfOR)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Portugali Lisboa Italia Viterbo Padovan Espanja Lleida Palencia Turkki Trabzon Port + 9 lisää

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan maisteriohjelma, joka vastaa pyyntöön koordinoidusta lähestymistavasta koko Välimeren altaan luotettavien tietojen ja välineiden kehittämiseen - perustuen vankkaan tieteeseen ja monialaiseen lähestymistapaan Välimeren metsätalouden ja luonnonvarojen hoitamisen parantamiseksi ja päätöksentekoa. [+]

Tietoja MEDfORistaMEDfOR - Välimeren metsätalous ja luonnonvarojen hoito

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan kansainvälinen maisteriohjelma, joka keskittyy Välimeren metsien ja metsien kestävyyteen, joka kattaa yli 9 prosenttia Välimeren alueen maa-alueesta. MEDfOR-osoitteen aiheet, jotka liittyvät Välimeren metsätalouteen ja jotka vaativat erityistä huomiota, kuten:

· Metsän ainutlaatuinen maailmanperintö,

· Metsänhoito ja säilyttäminen ja

· Metsätalouden rooli Välimeren alueen yhteisöissä.

MEDfOR on kaksivuotinen maailmanluokan kansainvälinen maisteriohjelma, joka keskittyy Välimeren metsiin ja metsiin, jotka kattavat yli 9 prosenttia Välimeren alueen maa-alueen kestävyyteen liittyvistä aiheista Välimeren metsätalouden erityisiin aiheisiin ja jotka edellyttävät erityistä huomiota, kuten: metsän ainutlaatuinen maailmanperintö, metsänhoito ja suojelu sekä metsätalouden rooli Välimeren alueen yhteisöissä.... [-]


Ota yhteyttä

MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management

Osoite, 1. rivi Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal
1349-017 Lisboa, Portugali
Verkkosivu http://www.medfor.eu/
Puhelin +351 21 365 33 09