Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ana G. Méndez -yliopiston online-kampus antaa korkea-asteen koulutuksen saatavuuden paikalliselle ja kansainväliselle yhteisölle korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme käyttäneet innovatiivisia tekniikoita tarjoamaan ketterä ja tehokas palvelu opiskelijalle. Luomme akateemisia ohjelmia ja jatkokoulutuskursseja, jotka seuraavat koulutusmallia ja ohjeellista suunnittelua, jolla pyritään edistämään opiskelijan kiinteätä muodostumista.

Nykypäivän markkinoilla tietokoneen ja Internetin käyttö ovat tekijöitä, jotka edistävät yhä etäopiskelua. UAGM Online -kampuksella voit valmistautua parhaimmilla työkaluilla kilpaillaksesi menestyksekkäästi globaalissa työmaailmassa. Kurssimme on suunnattu ammattilaisille, jotka työsuunnitelmansa ja moninkertaisten sitoumustensa vuoksi eivät voi osallistua perinteiseen ohjelmaan; Mutta he haluavat lopettaa opintonsa tai haluavat korkea-asteen tutkinnon.

näkymä

Ana G. Méndezin verkkokampus tunnustetaan paikallisessa ja kansainvälisessä yhteisössä tärkeimmäksi Puerto Rican etäisyysyliopistoksi. Se erottuu korkeimmista laatutasoista ja akateemisesta huippuosaamisesta. Laitoksemme myötävaikuttaa Puerto Ricon taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen. UAGM tunnustetaan myös koulutuspalveluista latinalaisamerikkalaisille yhteisöille Yhdysvalloissa ja Latinalaisen Amerikan maissa.

tehtävä

Ana G. Méndez -yliopiston verkkokampus on etäopetuslaitos, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle yliopistokoulutukselle kehittyvien tekniikoiden kautta. Se julkaisee osallistavan filosofian arvostamisesta ja monimuotoisuuden kunnioittamisesta. Tarjoaa ja myöntää perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksen sertifikaatit; kaikkien tavoitteena on edistää paikallisen ja kansainvälisen yhteisön kiinteätä muodostumista.

Institutionaaliset tavoitteet

 • Mainostamaan online-akateemisia ohjelmia osaamiselle, joka on räätälöity paikallisten ja kansainvälisten markkinoiden kysyntään.
 • Monipuolista akateemista tarjousta suunnittelemalla kaksikielisiä ohjelmia perus- ja jatkotutkinnolle.
 • Tarjota jatkokoulutusmahdollisuuksia ei-perinteisissä koulutusympäristöissä ammattilaisten ja koko yhteisön kehittämiseksi.
 • Edistetään ympäristöä, joka antaa opettajille ja työtovereille mahdollisuuden kasvulle, jatkuvalle ammatilliselle kehitykselle ja osallistumiselle institutionaalisiin prosesseihin.
 • Tarjoa tarvittavat välineet opiskelijoille jatkamiseksi tavoitteidensa saavuttamisessa ja tutkintotodistuksen saamiseksi, johon he pyrkivät.
 • Perustetaan osa akateemista ja institutionaalista arviointia, jotta voidaan kehittää suunnitelma institutionaalisten prosessien laatustandardien jatkuvaksi parantamiseksi.
 • Vahvista opiskelijoiden verkkopalveluohjelmaa takaamalla tuki ja vastaus noin 24 - 48 tunnissa.
 • Edistetään institutionaalisia arvoja akateemisissa, opiskelijoiden ja hallinnollisissa aloitteissa ja prosesseissa.
 • Mainostamaan yhteisöohjelmia ja -projekteja, jotka auttavat parantamaan palveltavan väestön elämänlaatua.
 • Maksimoi online-kurssien tarjoamiseen ja opiskelijapalveluiden tarjoamiseen liittyvän teknisen infrastruktuurin käyttö.
 • Tunnista kehittyvä tekniikka päivittääksesi tehokkaita ja innovatiivisia prosesseja ja palveluita.

shutterstock_703648972

arvot

Ana G. Méndezin online-kampuksella arvot ovat perusta käyttäytymiselle, joka työtovereidemme on osoitettava. Asettamamme arvot perustuvat instituutiomme luonteeseen, tarkoitukseen, johon se on luotu, ja sen tulevaisuuden projisointiin.

Seuraavat arvot inspiroivat tavoitteidemme saavuttamiseksi tarvittavia asenteita ja toimia:

erinomaisuus

Inspiroi huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa.

innovaatio

Edistetään palveluiden, prosessien ja tekniikan käytön innovaatioita.

kunnioittaminen

Kunnioitan monimuotoisuutta ja arvostan osallistumista.

vapaus

Edistetään sananvapautta.

oma pääoma

Toimi oikeudenmukaisesti arvioidaksesi puolueettomasti ja järkevästi.

viestintä

Tuetaan tehokasta, osallistavaa ja vilpitöntä viestintää ja edistetään tietojen ja ideoiden vaihtoa positiivisella ja tuloksellisella tavalla.

eheys

Toimi rehellisesti ja molemminpuolisesti.

Sosiaalinen vastuu

Edistetään sosiaalista vastuuta yhteiskunnan elämänlaadun parantamiseksi.

Tietoja Ana G. Méndez -yliopistosta

Ana G. Méndez -yliopiston (UAGM) online-kampus on yksi Puerto Ricossa sijaitsevan Ana G. Méndez -yliopiston neljästä tapahtumapaikasta ja se on ensimmäinen täysin online-Puerto Ricon yliopisto. UAGM on tunnustettu muuttuvana organisaationa koulutuksen alalla ja edelläkävijänä teknologisten resurssien integroinnissa opetus- ja oppimisprosesseihin.

UAGM on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka koostuu:

 • Neljä (4) yliopistokampusta.
 • 13 yliopistokeskusta, jotka sijaitsevat saaren eri osissa.
 • Kolme (3) yliopistokeskusta Floridan osavaltiossa: Orlando Campus Metro, Tampa Bay Campus ja South Florida Campus; yksi Marylandissa, pääkaupunkiseudun kampuksella ja Dallasin alueen kampuksella Texasissa.

Sijainnit

San Juan

Osoite
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: