Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Puerto Ricon ammattikorkeakoulu (PUPR) on yksityinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka perustettiin syyskuussa 1966. Pääkampus sijaitsee San Juanissa, Puerto Ricossa, Hato Reyn osastolla, melko lähellä Golden Mailin alue. Tärkeimmät akateemiset tieteenalat ovat: tekniikka (seitsemän ohjelmaa), geomatiikka, arkkitehtuuri, tietojenkäsittelytieteet ja liiketalous (neljä päätoimialaa). Tällä hetkellä se on Puerto Ricon suurin yksityinen insinöörikoulu ja ainoa San Juanin alueella. Se on myös suurin yksityinen Hispanic Serving Engineering School Yhdysvalloissa ja sen alueilla. Vuosina 2001 ja 2003 yliopisto avasi uudet kampukset Miamin ja Orlandon, Floridan, kaupunkeihin.

PUPR tarjoaa kandidaatin tutkintoja: kemian tekniikka, maa- ja vesirakentaminen, tietokonetekniikka, sähkötekniikka, ympäristötekniikka, teollisuustekniikka, konetekniikka, maanmittaus ja kartoitus sekä tietojenkäsittelytiede; Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnot: kirjanpito, rakentamisen hallinta, yleinen johtaminen ja markkinointi. Laitos tarjoaa myös arkkitehtuurin kandidaatin tutkinnon. (Yliopistotarjonta)

Tutkinnon tasolla akateemiset tarjoukset ovat: Diplomi-insinööri: Rakentaminen, tietokonetekniikka, tietojenkäsittelytiede, sähkötekniikka, valmistustekniikka ja valmistuksen kilpailukyky; Suunnittelun maisteri: Rakentaminen, sähkötekniikka, tietokonetekniikka ja valmistustekniikka, maisteri: tietojenkäsittelytieteet, tekniikan hallinta, ympäristöasiat, maisema-arkkitehtuuri ja valmistuskilpailukyky: Kauppatieteiden maisteri: Tietojenkäsittelytietojärjestelmät (verkkokauppa & Tietokanta), yleiset ja poikkitieteelliset sekä kansainväliset yritykset. (Jatko-optio)

PUPR on täysin hyväksynyt Puerto Rico Education Councilin, osavaltion toimilupaviraston, ja Yhdysvaltojen Lähi-idän korkeakoulujen komission (MSCHE) hyväksymä. Viisi vanhinta tekniikkaohjelmaa - siviili-, teollisuus-, sähkö-, mekaaninen ja ympäristöasiat - on akkreditoitu kirjoittanut ABET. Lokakuussa 2007 ABET: n vierailutiimi arvioi viisi akkreditointiohjelmaa - siviili-, teollisuus-, sähkö-, mekaaniset ja ympäristöohjelmat. Kolme muuta prosessille lähetettyä ohjelmaa - kemian tekniikka, tietokonetekniikka sekä maanmittaus ja kartoitus - arvioitiin ensimmäisen akkreditoinnin saamiseksi. Kaikki kahdeksan ohjelmaa hyväksyttiin.

Sijainnit

San Juan

Osoite
377 Ponce de Leon
00918 San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin