Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University on täysipäiväinen, akkreditoitu, ei-julkinen korkea-asteen oppilaitos, joka kehittyy ennennäkemättömällä vauhdilla. Yliopiston historia voi olla lyhyt, mutta se on rikas ja osoittautuu vertaansa vailla menestystarina. Aloittaminen lähes tyhjästä vuonna 2000 laitos on kehittänyt henkeäsalpaavan tahtiin. AFMKU aloitti vuonna 1998 ideasta, joka muutettiin perustajajäsenten suunnaksi. Seuraavassa vaiheessa ministeriön akkreditoinnissa virasto perustettiin virallisesti (2000) ja aloitti toimintansa vuokratuissa rakennuksissa Krakovan eri paikoissa. Tuolloin akateemisessa tarjouksessa oli mukana viisi opintoalat (kansainväliset suhteet, perheopinnot, markkinointi, hallinto ja hallinto) ja vain hieman yli 1200 opiskelijaa otettiin ensimmäiseen vuoteen, mikä itsessään oli melko suuri saavutus. oli ensimmäinen ei-julkinen korkea-asteen oppilaitos Puolassa aloittamaan tällaisella laaja-alueella.

Nyt se on kukoistava ja elinvoimainen akateeminen keskus, joka sijaitsee toiseksi suurimmassa Puolan kaupungissa, Krakovassa, joka on tunnettu poikkeuksellisen runsaasta akateemisesta perinteestä, joka kulkee yli 600 vuotta. 6 tiedekunnasta tarjoamme 21 opiskelualuetta lähes 9 000 opiskelijaa. Olemme rakentaneet oman korkeatasoisen kampuksen, joka koostuu yliopiston hallinnosta, erinomaisista opetusmahdollisuuksista, atk-labs, kahvila, kauppoja, lääkäriasema, kuntosali, kirjasto, opiskelijajärjestöt, tv-studio, taidegalleriat, yliopiston hotelli ja lisää. Merkittävä edistys, jonka olemme tehneet, näkyy selvästi akateemisen tarjouksen kehittämisessä, joka tapahtui tämän lyhyen ajanjakson aikana perustamisen jälkeen.

Yliopiston kampus sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääsee helposti rautatie- ja linja-autoasemilta sekä kansainväliseltä lentokentältä. Se sijaitsee kaupungin keskustassa Vistula-pankilla noin kolmen kilometrin päässä metropolin historiallisesta sydämestä - matkailijoiden maailmanluokan nähtävyys, Vanha kaupunki, on vain kolmenkymmenen minuutin kävelymatkan päässä tai kymmenen minuutin ajomatkan päässä yhdestä linja- tai raitiotiepalvelut. Supermarketit, ostoskeskus, elokuvateatteri ovat kävelyetäisyydellä.

Sijainnit

Krakova

Osoite
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1
30-705

Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin