Centre for European Studies at Jagiellonian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Centre for European Studies at Jagellon yliopisto jälkiä historiansa perustamiseen Inter-tiedekunnan Unit "(Zakład) Eurooppa-tutkimuksen Jagellon yliopisto vuonna 1993. Vuonna 1990, tämä tutkimuslaitos tarjotaan avoimia luentoja ja luokat sekä Puolan ja Englanti, mutta ei erillisenä koulutusohjelmat.

Vuonna 1999 yksikkö muutettiin "keskus" (Katedra) Eurooppa-tutkimuksen, osa filosofisen tiedekunnan Jagiellonian yliopistossa. Vuonna 2000-2001 lukuvuonna, Masters koulutusohjelmien (sekä Puolan ja Englanti) käynnistettiin.

Vuonna 2001 Centre for European Studies oli kutsuttu vasta perustettu tiedekunta Kansainvälinen ja politiikan tutkimuksen Jagiellonian yliopiston ja oli osa instituutin Regional Studies; kuitenkin vuoteen 2004, keskus kasvoi koko, laajuus ja suosio, lopulta ylentävä itsensä listalla "instituutin" Eurooppa-tutkimuksen.

"Centre for European Studes" viittaa nyt Englanti-kieli ohjelmat perustuvat ul. Garbarska 7a ja on osa Eurooppa-opintojen instituutti, nyt sijaitsee Przegorzały.

Perustutkintoa ulkomaille opiskelemaan ohjelman Centre for European Studies on jatkoa Koulu Keski- ja Itä-Euroopan tutkimuksen (SCEES), joka tosin perustettu vuonna 1994 erillisenä välinen tiedekunnan yksikkö, lopetti toimintansa vuonna 1999.

Laitteet

Centre for European Studies perustuu ul. Garbarska 7 a ja tarjoaa erinomaisen tutkimuksen tilat opiskelijoita, myös lukusali, tietokoneluokassa ja opiskelija-aulassa. Valtaosa luokat tapahtuu ul. Garbarska ja Auditorium Maximum.

Opetussuunnitelman kehityshankkeet

Centre for European Studies ylpeänä esittää opetussuunnitelman kehittämishankkeita, jotka se on saanut tukea ARENA Centre for European Studies yliopiston Oslon ja Kansainvälisen Visgegrad rahaston.

Tutkimusverkostot

Centre for European Studies / Institute of European Studies on osallistunut aktiivisesti Euroopan laajuista tutkimusta verkostoja, ja työskentelemme kovasti kuilun opetuksen ja tutkimuksen järjestämällä vierailuluentoja vierailijoita näissä verkoissa.

RECON (Injektionesteen demokratia Euroopassa), viisivuotinen tutkimushanke 21 kumppanuusoppilaitoksia ja yli 100 osallistuvien tutkijoiden, on projekti, joka CES tiedekunta on hyvin mukana. Hanke kattaa monenlaisia ​​tieteenalojen, mistä valtio-oppi, sosiologia, kielitiede, ja antropologian, että informaatiotieteiden, laki ja oikeudellista teoriaa, ja taloustiede. Koordinaattori RECON on ARENA Centre for European Studies yliopiston Oslon, myös meidän kumppani eurooppalaistuminen ja hallintoa Keski- ja Itä-Euroopan ohjelma.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA In European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Puola Kraków

MA-ohjelma European Studies muodostuu korkean tason jatko kursseja Englanti. Opiskelijat ottaa luokat ytimestä, avain, erikoisuus, ja lisävarusteena luokkiin niiden akateemista erikoistumiseen ja henkilökohtaista kiinnostusta. Enimmäiskesto opintojen on 4 lukukautta ... [+]

MA European Studies MA-ohjelma European Studies muodostuu korkean tason jatko kursseja Englanti. Opiskelijat ottaa luokat ytimestä, avain, erikoisuus, ja lisävarusteena luokkiin niiden akateemista erikoistumiseen ja henkilökohtaista kiinnostusta. Enimmäiskesto opintojen on 4 lukukautta. Tavoitteet Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille kehittynyt ja monitieteistä osaamista nykyaikaisen Euroopan asioista. Meidän painopiste on tutkimuksen poliittisen, taloudellisen ja kulttuurisen luonteen Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Euroopan unionia. Suurin osa valmistuneista soveltaa osaamistaan ​​uraa joko kansalaisjärjestöjen tai toimialat, kun taas toiset jatkavat tutkimuksia tohtoritason. tutkimus kappaleita CES, me kannustaa opiskelijoita kehittämään omaa itsenäistä opetussuunnitelma ja tutkia kappale, jotta he voivat oppia ja tutkimusta aiheista, jotka parhaiten vastaavat heidän etujaan ja akateemisen taustan. Opiskelijat seurata yksi neljästä liittyvän tutkimuksen kappaletta, ja maisteriksi, jolla he valmistuvat heijastelee niiden erikoistumista. EU Studies Keski- ja Itä-Euroopan tutkimuksen Keski- ja Itä-Euroopan tutkimuksen: Tutkimus Track Eurooppalaistuminen ja hallintotapa CEE Opinnot holokaustin ja totalitaarinen Systems Tutkintovaatimukset Opiskelijat ovat velvollisia ansaita yhteensä 120 opintopistettä (eurooppalainen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmä) pistettä, jotka koostuvat: Kurssit listattu kunkin erikoistumista valittu osana oppilaan yksilöllistä opetussuunnitelmaa Kaksi lukukautta vieraan kielen koulutusta (puolalaisen kerjätä. Keskitason tasolle tai ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi aloittelijoille 'tasolla) Työpajoja menetelmiä, akateeminen kirjoittaminen ja puhuminen, sekä MA seminaari MA thesis. Tutkinto on suoritettu, kun hän läpäisee MA tentti ja väitöstilaisuus. EU Studies Erikoistuminen EU tutkimukset raita keskittyy Euroopan unionia, sen toimielimiä ja toimintoihin, sekä keskeisiä kysymyksiä, joita se nykyajan aikoina. Tämä erikoistuminen valonheittimet EU: n päätöksentekoprosesseihin, ulko- ja turvallisuuspolitiikka, poliittisia ja taloudellisia suhteita EU: n ja ehdokasmaiden, Venäjä, Yhdysvallat, Nato, ja maailma. Lisäksi kysymykset oikeus- ja demokratiavaje... [-]

Ma Kansainvälisissä Suhteissa: Euroopassa Visegrad Näkökulmasta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2017 Puola Kraków

Tämä yhteinen maisteriohjelman tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä suhteita, Euroopan politiikan, talouden, yhteiskunnan ja kulttuurin näkökulmasta Visegrad alueen. Kokeneet tiedekunnan johtavien yliopistojen Visegrad alueella sekä vierailevia professoreita ja vierailevia luennoitsijoita maineikkailta kansainvälisen akateemisen ja diplomaattisten instituutioiden tarjoavat oivaltavia ja ... [+]

MA in International Relations: Europe in Visegrad Perspective Tämä yhteinen maisteriohjelma kansainvälisissä suhteissa tehdään osana VNDREAM verkko, Joka koostuu: Jagiello yliopisto Krakovan (Puola), Masarykin yliopisto (Tšekin tasavalta), University of Pécs (Unkari) ja Matej Bel University Banská Bystrica (Slovakia). Tämä yhteinen maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella kansainvälisiä suhteita, Euroopan politiikkaa, taloutta, yhteiskuntaa ja kulttuuria Visegradin alueen näkökulmasta. Kokeneet tiedekunnan johtavien yliopistojen Visegrad alueella sekä vierailevia professoreita ja vierailevia luennoitsijoita maineikkailta kansainvälisen akateemisen ja diplomaattisten instituutioiden tarjoavat oivaltavia ja innostavia opetus tärkeistä kehityksestä nykyajan kansainvälisen oikeuden, talouden, politiikan ja kulttuurin valossa Euroopan yhdentymisen prosesseihin nähtynä kannalta Visegrad alueen. Graduate Profile Kun päätökseen tämän ohjelman valmistuneet osoittaa korkea osaaminen sekä historiaan ja kulttuuriin Visegrad ja laajemman Keski-Euroopan alueen taustana ymmärtämään paremmin nykyajan kansainvälisten suhteiden esimerkkinä Euroopan yhdentymisen seurauksista. Tarkemmin ne saavat tietoa tarvitaan ymmärtämään paremmin monimutkainen vuorovaikutus maailmanlaajuisten ja alueellisten ilmiöt vaikuttavat toimintaan kansainvälisten järjestöjen, liike-elämän ja kansalaisyhteiskunnan. Valmistuneet ovat valmiita työskentelemään kansainvälisissä järjestöissä, diplomaattikunta, julkishallinto, joukkotiedotusvälineet ja kansalaisjärjestöt. Jos kiinnostunut jatkamaan akateemista uraa, valmistuneet saavat analyyttinen kyky tehdä yksittäisiä tutkimusta mahdollisina jatko-opiskelijoiden. Rakenne Ohjelma kestää 4 lukukautta. Työmäärää vastaa yhteensä 120 opintopistettä. Englanti on johtava opetuskieli. Opetusta kansallisissa kielillä kumppanin yliopistojen palvelee hyvin. Päätyttyä kaikki vaatimukset ohjelman opiskelijat saavat yhteisen määrin vastaavan otsikko Master of Arts kansallisen nimikkeistön kumppanin yliopistoissa. Seuraavat ensimmäisen lukukauden Jagiellonian yliopistossa Krakovassa opiskelijat viettävät lukukauden kunkin kumppanin yliopistossa seuraavassa järjestyksessä: Masarykin yliopisto - jälkipuolisko University of Pécs - kolmas lukukausi Matej Bel University Banska Bystrican - viimeinen lukukausi Aikana kolmannen ja viimeisen lukukauden opiskelijat osallistuvat kursseja säännöllisesti, diplomityön... [-]

Videot

Centre for European Studies

Study. Create Reality. Be a wanted specialist.

Ota yhteyttä

Jagiellonian University - Centre for European Studies

Osoite, 1. rivi Kraków, Lesser Poland, Puola
Verkkosivu http://www.ces.uj.edu.pl