Centre for European Studies at Jagiellonian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Centre for European Studies at Jagellon yliopisto jälkiä historiansa perustamiseen Inter-tiedekunnan Unit "(Zakład) Eurooppa-tutkimuksen Jagellon yliopisto vuonna 1993. Vuonna 1990, tämä tutkimuslaitos tarjotaan avoimia luentoja ja luokat sekä Puolan ja Englanti, mutta ei erillisenä koulutusohjelmat.

Vuonna 1999 yksikkö muutettiin "keskus" (Katedra) Eurooppa-tutkimuksen, osa filosofisen tiedekunnan Jagiellonian yliopistossa. Vuonna 2000-2001 lukuvuonna, Masters koulutusohjelmien (sekä Puolan ja Englanti) käynnistettiin.

Vuonna 2001 Centre for European Studies oli kutsuttu vasta perustettu tiedekunta Kansainvälinen ja politiikan tutkimuksen Jagiellonian yliopiston ja oli osa instituutin Regional Studies; kuitenkin vuoteen 2004, keskus kasvoi koko, laajuus ja suosio, lopulta ylentävä itsensä listalla "instituutin" Eurooppa-tutkimuksen.

"Centre for European Studes" viittaa nyt Englanti-kieli ohjelmat perustuvat ul. Garbarska 7a ja on osa Eurooppa-opintojen instituutti, nyt sijaitsee Przegorzały.

Perustutkintoa ulkomaille opiskelemaan ohjelman Centre for European Studies on jatkoa Koulu Keski- ja Itä-Euroopan tutkimuksen (SCEES), joka tosin perustettu vuonna 1994 erillisenä välinen tiedekunnan yksikkö, lopetti toimintansa vuonna 1999.

Laitteet

Centre for European Studies perustuu ul. Garbarska 7 a ja tarjoaa erinomaisen tutkimuksen tilat opiskelijoita, myös lukusali, tietokoneluokassa ja opiskelija-aulassa. Valtaosa luokat tapahtuu ul. Garbarska ja Auditorium Maximum.

Opetussuunnitelman kehityshankkeet

Centre for European Studies ylpeänä esittää opetussuunnitelman kehittämishankkeita, jotka se on saanut tukea ARENA Centre for European Studies yliopiston Oslon ja Kansainvälisen Visgegrad rahaston.

Tutkimusverkostot

Centre for European Studies / Institute of European Studies on osallistunut aktiivisesti Euroopan laajuista tutkimusta verkostoja, ja työskentelemme kovasti kuilun opetuksen ja tutkimuksen järjestämällä vierailuluentoja vierailijoita näissä verkoissa.

RECON (Injektionesteen demokratia Euroopassa), viisivuotinen tutkimushanke 21 kumppanuusoppilaitoksia ja yli 100 osallistuvien tutkijoiden, on projekti, joka CES tiedekunta on hyvin mukana. Hanke kattaa monenlaisia ​​tieteenalojen, mistä valtio-oppi, sosiologia, kielitiede, ja antropologian, että informaatiotieteiden, laki ja oikeudellista teoriaa, ja taloustiede. Koordinaattori RECON on ARENA Centre for European Studies yliopiston Oslon, myös meidän kumppani eurooppalaistuminen ja hallintoa Keski- ja Itä-Euroopan ohjelma.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA In European Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Puola Kraków

MA-ohjelma European Studies muodostuu korkean tason jatko kursseja Englanti. Opiskelijat ottaa luokat ytimestä, avain, erikoisuus, ja lisävarusteena luokkiin niiden akateemista erikoistumiseen ja henkilökohtaista kiinnostusta. Enimmäiskesto opintojen on 4 lukukautta ... [+]

MA European Studies

MA-ohjelma European Studies muodostuu korkean tason jatko kursseja Englanti. Opiskelijat ottaa luokat ytimestä, avain, erikoisuus, ja lisävarusteena luokkiin niiden akateemista erikoistumiseen ja henkilökohtaista kiinnostusta. Enimmäiskesto opintojen on 4 lukukautta.

Tavoitteet

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille kehittynyt ja monitieteistä osaamista nykyaikaisen Euroopan asioista. Meidän painopiste on tutkimuksen poliittisen, taloudellisen ja kulttuurisen luonteen Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Euroopan unionia. Suurin osa valmistuneista soveltaa osaamistaan ​​uraa joko kansalaisjärjestöjen tai toimialat, kun taas toiset jatkavat tutkimuksia tohtoritason.... [-]


Ma Kansainvälisissä Suhteissa: Euroopassa Visegrad Näkökulmasta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Puola Kraków

Tämä yhteinen maisteriohjelman tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella kansainvälisiä suhteita, Euroopan politiikan, talouden, yhteiskunnan ja kulttuurin näkökulmasta Visegrad alueen. Kokeneet tiedekunnan johtavien yliopistojen Visegrad alueella sekä vierailevia professoreita ja vierailevia luennoitsijoita maineikkailta kansainvälisen akateemisen ja diplomaattisten instituutioiden tarjoavat oivaltavia ja ... [+]

MA in International Relations: Europe in Visegrad Perspective

Tämä yhteinen maisteriohjelma kansainvälisissä suhteissa tehdään osana VNDREAM verkko, Joka koostuu: Jagiello yliopisto Krakovan (Puola), Masarykin yliopisto (Tšekin tasavalta), University of Pécs (Unkari) ja Matej Bel University Banská Bystrica (Slovakia). Tämä yhteinen maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella kansainvälisiä suhteita, Euroopan politiikkaa, taloutta, yhteiskuntaa ja kulttuuria Visegradin alueen näkökulmasta. Kokeneet tiedekunnan johtavien yliopistojen Visegrad alueella sekä vierailevia professoreita ja vierailevia luennoitsijoita maineikkailta kansainvälisen akateemisen ja diplomaattisten instituutioiden tarjoavat oivaltavia ja innostavia opetus tärkeistä kehityksestä nykyajan kansainvälisen oikeuden, talouden, politiikan ja kulttuurin valossa Euroopan yhdentymisen prosesseihin nähtynä kannalta Visegrad alueen.... [-]


Videot

Centre for European Studies

Study. Create Reality. Be a wanted specialist.

Ota yhteyttä

Jagiellonian University - Centre for European Studies

Osoite, 1. rivi Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Puola
Verkkosivu http://www.ces.uj.edu.pl