Cracow University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cracow University of Technology tarjoaa monia muunnelmia tutkimukseen. Nykyinen CUT: n opetustarjous kattaa 25 jatko-opintoja I ja II tutkinnosta 7 tiedekunnasta. 4 tiedekuntien opinnot ovat saatavilla englannin kielellä.


HAE NYT!!!


Ilmoitamme ulkomaille hakijoille, jotka hakevat tutkimuksia muuhun kuin Puolan kansalaisiin * sovellettaviin sääntöihin, että rekrytointiprosessi (kandidaatti, maisteriohjelmat - AY 2018/2019) on käynnissä ja hyväksymme hakemuksia ympäri vuoden.

* Huomaa, että emme tee rekrytointia hakijoille, jotka hakevat tutkimusta puolalaisten ja EU: n kansalaisten sääntöihin.


Kansainvälinen koulutuskeskus

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella yliopistollamme, on myös mahdollisuus opiskella kielen kielen jälkeen, kun he ovat suorittaneet yhden vuoden valmistelevan kurssin Kansainvälisessä koulutuskeskuksessa. Meillä on opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka opiskelevat Cracow University of Technology kun he ovat valmistuneet ICE: stä.

Kansainvälinen koulutuskeskus on Cracow University of Technology tiedekunnan yksikkö. Olemme olleet tervetulleita kansainvälisiä opiskelijoita ja tutkijoita yli 25 vuoden ajan.

Keskuksen tavoitteet ovat kaksitahoisia - ensinnäkin kaupunkitutkimuksia ja kestävän kehityksen opintoja. - toiseksi järjestämään yhden vuoden valmistelevat kurssit ja lyhytkestoiset harjoituskursseja kansainvälisille opiskelijoille, jotka aikovat opiskella Puolassa.

Valmistelevat ja silloittavat kurssit ovat keinoja, joiden avulla kansainväliset opiskelijat voivat paremmin täyttää yliopistoon pääsyn vaatimukset. ICE: n kurssit ovat erityisen sopivia tarjoamaan akateemista taustaa, joka on välttämätöntä peruskoulutuksen tai jatko-ohjelman onnistumiselle Puolan yliopistossa. Tarjoamme valmistelevia kursseja tutkinto-ohjelmiin monilla tekniikan ja tieteen aloilla, arkkitehtuurissa, taiteissa.

Luokat opettavat kokeneita luennoitsijoita ja tutkijoita. Kansainvälisillä opiskelijoillamme on erittäin hyvä kirja henkilökohtaisesta ja akateemisesta saavutuksesta.

Jos pidät erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten opiskelusta ja kokouksesta, olemme varmoja, että kansainväliseen koulutuskeskukseen vietetty aika on palkitseva ja nautittava.

Tarkista ICE: n verkkosivuilla lisätietoja: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Sijainnit

Krakova

Osoite
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta, Puola