Lue virallinen kuvaus

Cracow University of Technology tarjoaa monia muunnelmia tutkimukseen. Nykyinen CUT: n opetustarjous kattaa 25 jatko-opintoja I ja II tutkinnosta 7 tiedekunnasta. 4 tiedekuntien opinnot ovat saatavilla englannin kielellä.


HAE NYT!!!


Ilmoitamme ulkomaille hakijoille, jotka hakevat tutkimuksia muuhun kuin Puolan kansalaisiin * sovellettaviin sääntöihin, että rekrytointiprosessi (kandidaatti, maisteriohjelmat - AY 2018/2019) on käynnissä ja hyväksymme hakemuksia ympäri vuoden.

* Huomaa, että emme tee rekrytointia hakijoille, jotka hakevat tutkimusta puolalaisten ja EU: n kansalaisten sääntöihin.


Kansainvälinen koulutuskeskus

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat opiskella yliopistollamme, on myös mahdollisuus opiskella kielen kielen jälkeen, kun he ovat suorittaneet yhden vuoden valmistelevan kurssin Kansainvälisessä koulutuskeskuksessa. Meillä on opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka opiskelevat Cracow University of Technology kun he ovat valmistuneet ICE: stä.

Kansainvälinen koulutuskeskus on Cracow University of Technology tiedekunnan yksikkö. Olemme olleet tervetulleita kansainvälisiä opiskelijoita ja tutkijoita yli 25 vuoden ajan.

Keskuksen tavoitteet ovat kaksitahoisia - ensinnäkin kaupunkitutkimuksia ja kestävän kehityksen opintoja. - toiseksi järjestämään yhden vuoden valmistelevat kurssit ja lyhytkestoiset harjoituskursseja kansainvälisille opiskelijoille, jotka aikovat opiskella Puolassa.

Valmistelevat ja silloittavat kurssit ovat keinoja, joiden avulla kansainväliset opiskelijat voivat paremmin täyttää yliopistoon pääsyn vaatimukset. ICE: n kurssit ovat erityisen sopivia tarjoamaan akateemista taustaa, joka on välttämätöntä peruskoulutuksen tai jatko-ohjelman onnistumiselle Puolan yliopistossa. Tarjoamme valmistelevia kursseja tutkinto-ohjelmiin monilla tekniikan ja tieteen aloilla, arkkitehtuurissa, taiteissa.

Luokat opettavat kokeneita luennoitsijoita ja tutkijoita. Kansainvälisillä opiskelijoillamme on erittäin hyvä kirja henkilökohtaisesta ja akateemisesta saavutuksesta.

Jos pidät erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten opiskelusta ja kokouksesta, olemme varmoja, että kansainväliseen koulutuskeskukseen vietetty aika on palkitseva ja nautittava.

Tarkista ICE: n verkkosivuilla lisätietoja: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Cracow University of Technology

Kevään lukukaudesta lähtien Arkkitehtuurin tiedekunta Cracow University of Technology tarjoaa kolme lukukautta (1,5 vuotta) englanniksi (M.Achch.). Näiden opintojen tarjo ... [+]

Kevään lukukaudesta alkaen Cracow University of Technology arkkitehtuurin tiedekunta tarjoaa kolme lukukautta (1,5 vuotta) englanniksi (M.Achch.). Näiden opintojen tarjoaminen on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on arkkitehtuurin kandidaatin tutkinto ja valmistellaan niitä ammatilliseen käytäntöön arkkitehtina.

Opinto-ohjelma on täsmälleen sama kuin puolan kielen opetussuunnitelma, joka on Puolan akkreditointikomitean, Puolan teknillisten yliopistojen akkreditointikomitean, EU: n arvioinnin sekä Britannian arkkitehtien kuninkaallisen instituutin (RIBA) akkreditoitu ammatillinen koulutusohjelma. arviointi.

Opinto-ohjelma kestää kolme lukukautta. ECTS-opintojen kokonaismäärä on 90 (30 / lukukausi). Kokonaismäärä on 900 ja 150 harjoittelupaikkaa ensimmäisen vuosipuoliskon jälkeen (1. lukukausi: 405h 150h; 2. lukukausi: 390 h, 3. lukukausi: 75 t).... [-]

Puola Kraków
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cracow University of Technology

Kemian tekniikan ja teknologian tiedekunta kutsuu ulkomaiset opiskelijat osallistumaan 4-lukukauden englanninkielisiin master-opintoihin innovatiivisen kemian teknologian ... [+]

MSc Innovative Chemical Technologies

Tiedekunta / osasto: Kemiantekniikan ja tekniikan tiedekunta

Kesto: 4 lukukautta

Ohjelman kuvaus:

Kemiantekniikan ja tekniikan tiedekunta kutsuu ulkomaiset opiskelijat ilmoittautumaan englanninkieliseen 3-lukuvuoden pääaineisiin innovatiivisten kemian tekniikoiden (ICT) pääaineena.

Teolliseen katalyysiin, orgaaniseen ja epäorgaaniseen tekniikkaan, kosmetiikan ja lääkkeiden tuotantoon, nykyaikaisiin bioteknologiaan ja analyyttisiin menetelmiin liittyvät kemialliset ja erikoistumiskurssit suoritetaan opintojen toisen ja kolmannen lukukauden välillä.

Koulutustarpeet:Kemian, kemian tekniikan tai kemian kurinalaisuustieteen kand... [-]
Puola Kraków
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cracow University of Technology

Opintoja tässä ohjelmassa, jossa on erikoistunut tietokonemallinnukseen, on suunniteltu varmistamaan maisterintutkinnon suorittaneille vahva perusta matematiikan, fysiika ... [+]

Opintoja tässä ohjelmassa, jossa on erikoistunut tietokonemallinnukseen, on suunniteltu varmistamaan maisterintutkinnon suorittaneille vahva perusta matematiikan, fysiikan ja tietojenkäsittelytieteen tehokkaalle käytölle. Tutkija saa fyysisten, teknologisten, taloudellisten, biologisten ja muiden prosessien mallinnuksen osaamisen ja taidot. Opintojen aikana saadut taidot:

luonnontieteiden ja teknologian luonnonilmiöiden mallintaminen kehittyneiden tietotekniikkasovellusten avulla;symbolisten laskelmien, tietokonegrafiikan ja visualisoinnin perusteet;tietokoneavusteiset mittaus- asemat tutkimuksessa ja teollisuudessa;nykyaikaiset tietotekniikat fysiikassa, teknologiassa ja liiketoiminnassa: optimointitehtävien ja suunnittelulaskelmien esine- ja mobiiliohjelmointitekniikat, algoritmit ja laskentamenetelmät;nykyaikaisen mittausjärjestelmän tekniikat tieteessä, lääketieteessä, teollisuudessa ja arjessa;fysiikka muiden tieteiden perustana, modernin fysiikan ongelmat, mukaan lukien ne, jotka määrittelevät sen tieteidenvälisen luonteen.... [-]
Puola Kraków
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cracow University of Technology

Tietotekniikka on nykyään kaikkialla ihmisen elämässä. Tietokoneita käytetään yleisesti tiedon käsittelyyn, saamiseen ja lähettämiseen, tietojenkäsittelyyn, tuotannon hal ... [+]

Tietotekniikka on nykyään kaikkialla ihmisen elämässä. Tietokoneita käytetään yleisesti tiedon käsittelyyn, saamiseen ja lähettämiseen, tietojenkäsittelyyn, tuotannon hallintaan, lento- ja meriliikenteen ohjaukseen, viestintään, multimediaan jne.

Ihmiset, jotka tuntevat modernit tietotekniikat, jotka kykenevät pakottamaan tietokoneet käyttämään kaikkia mahdollisuuksiaan ja jotka osaavat hyödyntää monimutkaisten tietokoneverkkojen ominaisuuksia ja jotka haluavat kirjoittaa ohjelmia uusille hienostuneille sovelluksille, halutaan melkein kaikille toimialoille ihmisen toiminta. Tutkinnon suorittaneet voivat saada ammatillisen tiedon näistä ja monista muista tietokoneiden käyttöön liittyvistä ongelmista. Opiskelija osaa työskennellä projektinhallinnan, ohjelmistojen suunnittelun, nykyaikaisten tietotekniikan järjestelmien toteuttamisen ja hallinnan kanssa.... [-]

Puola Kraków
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cracow University of Technology

Maisema-arkkitehtuurin maisteriohjelma keskittyy nykyisten maisemavarojen kestävän käytön ajankohtaisiin kysymyksiin. Se noudattaa IFLA / UNESCO: n maisema-arkkitehtuurik ... [+]

Noin

Maisema-arkkitehtuurin maisteriohjelma keskittyy nykyisten maisemavarojen kestävän käytön ajankohtaisiin kysymyksiin. Se noudattaa IFLA / UNESCO: n maisema-arkkitehtuurikoulutuksen peruskirjan ohjeita, IFLAn tunnustamis- tai akkreditointiohjeita - Maisema-arkkitehtuurin ammatillisen koulutuksen ohjelmia ja ECLAS-opastusta maisema-arkkitehtuurikoulutuksesta. Erityistä huomiota kiinnitetään maiseman suunnitteluun ja maiseman suunnitteluun sekä opiskelijoiden ammattitaidon kehittymiseen. CUT: n maisema-arkkitehtuurin opinto-ohjelman erityispiirteet on osoitettu integroidun design-studion kehittämisessä - lukuisat tekniset, ympäristö-, kulttuuri- ja muotoilukysymykset kattavat lukukauden projektit, joiden tuloksena opiskelijat laativat jokaista lukukautta yhden yksittäisen hankkeen. Hankkeita tukee samanaikaisesti toteutettujen teoreettisten aiheiden valinta. Koulutusvaatimukset:... [-]

Puola Kraków
Lokakuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Lesser Poland Voivodeship, 31-155 PL
Sosiaalinen media