Lue virallinen kuvaus

Eugeniusz GEPPERT taideakatemia ja muotoilun WROCLAW on korkeakoulu, joka on perustettu vuonna 1946.

Akatemia tarjoaa opetusta neljässä Tiedekunnat: maalaus ja kuvanveisto, keramiikka ja lasi, Grafiikka ja mediataidetta, sisustusarkkitehtuurin ja suunnittelu, Noin 1 000 opiskelijaa. Opiskelija voi valita yhden kuudesta suurten yhtiöiden: maalaus, kuvanveisto, grafiikka, muotoilu, sisustusarkkitehtuurin ja mediataiteen kokopäiväisesti viiden vuoden UM tai osa-aikaisesti kaksiportainen talousarvioennustevaroituksia ja UM kursseja.

Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design Wroclaw voi ylpeillä merkittäviä taiteellisia saavutuksia, ja sen professorit ja tutkinnon voittaa palkintoja ja kunniamainintoja paljon näyttelyihin ja kilpailuihin Puolassa ja ulkomailla.

Aikana Kuusikymmentä vuotta sen olemassaolosta Akatemian Wroclaw on tullut merkittävä kulttuurinen ja mielipiteen päätöksenteon keskus. Se järjestää sykliset kilpailuissa edistää korkeatasoista taiteellista luovuutta, esimerkiksi. Kansainvälinen Eugeniusz Geppert Piirustus kilpailuun tai National Exhibition of Young Painters.

Akatemia julkaisee neljännesvuosittain "Format", yksi parhaista Puolan taidelehtien, ja "Dyskurs", joka sisältää teoreettisia ja kriittisiä tekstejä taiteesta.

Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design Wroclaw kehittää aktiivisesti kansainvälisiä suhteita. Se helpottaa vaihto-opiskelijoiden ja ohjaajien yli 60 kumppaneita EU: ssa Erasmus-ohjelman, ja myös Euroopan ulkopuolisten kumppaneiden kahdenvälisten sopimusten perusteella (USA, Japani, Israel, Kanada, Korea). On yhteisiä näyttelyitä ja työpajoja järjestetään, opiskelijat ja professorit osallistuvat kansallisiin ja kansainvälisiin avoimien ovien päiviä ja festivaaleilla. Akatemia pyrkii jatkuvasti laajentamaan didaktisia ja taiteellista tarjontaa. Tämä toivottavasti hyötyvät paitsi meidän Akatemian lisäksi myös kaupungin Wroclaw ja Puolassa.

TIEDEKUNTA grafiikkaa ja mediataiteen kouluttaa kaksi kurssia: Graphic Arts ja mediataide.

Graphic Arts kurssi

Kurssiopiskelija kattaa graafisen suunnittelun ja taidegrafiikan sopivalla intermedia ja valokuvaus ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat erillisiä erikoisaloja. Alue tietenkin koulutuksen osoittaa valmistuneiden taitoja, jotka liittyvät perinteisten ja uusin sähköisesti graafisen viestinnän.

MEDIA ART kurssi

Kurssi tutkimukset keskittyvät kouluttaa jatko tietoinen rooli nykyajan sähköisen median, sovitettu toimimaan toiminta-alue liittyy yksilön ja käytännön hyötyä. Valmistuneet hankkia taitoja luoda ja tallentaa elokuvia, kyvyt editointi ja muuttaa elokuvien, taitoja luoda ja soveltaa valokuvaus kuva, taidot osaksi kansallista lainsäädäntöä ja käyttämällä valokuva-ja videokuvaa interaktiivisen median ja multimedia hankkeita (www, interaktiivinen CD-R) . He oppivat säännöt intermedia toimintaa, multimedia space luominen ja media taivuttelua.

Tiedekunta tarjoaa erilaisia ​​tutkimuksia edellä mainituista kursseista:

Grafiikka kokopäiväinen täydentäviä maisterin tutkintoon, erikoisalojen: Graafinen suunnittelu, taidegrafiikka;

Media Art päätoimiseen opiskeluun kuuluu 1. luokan kandidaatin tutkintoon ja 2. luokan maisterin tutkintoon;

Graafinen suunnittelu osa-aika Opintoihin sisältyy 1. luokan kandidaatin tutkintoon ja 2. luokan maisterin tutkintoon;

Valokuvaus ja Multimedia osa-aika Opintoihin sisältyy 1. luokan kandidaatin tutkintoon ja 2. luokan maisterin tutkintoon;

Taidegrafiikan osa-aikaisina opintoina, toinen luokka maisterin tutkinnon opinnot Englanti, http://printmaking.asp.wroc.pl/

Tiedekunta sai kunniamaininnan koulutuksen kurssin Graphic Arts antama National Akkreditointi komissio.

TIEDEKUNTA grafiikkaa ja mediataiteen jatkuu didaktinen perinne professori Stanisław Dawski, professori Maciej Urbaniec, dosentti Leszek Kaćma, professori Halina Pawlikowska ansainnut graafisen Wroclaw.

Opetukseen liittyvät tiedekunnan kursseja ja erikoisalojen perustuu toimivaltaan kolme osastoa tiedekunnan:

  • Graafinen suunnittelu osasto

  • Grafiikka osasto

  • Media taideosaston

Osastot ajaa studiot, teoreettisten kurssien ja niihin liittyvät seminaarit. Vuonna huolta tiedekunnan valmistuneiden taiteellinen ja markkinoiden pätevyys kaikkien edellä mainittujen yksiköiden osallistua profilointia.

Laitos Graafinen suunnittelu

Rakenteen sisälle Department on: Studio typografian, Studio Book Suunnittelu ja neljä tutkintotodistuksen myöntävät Studios Graafinen suunnittelu. Ohjelma kattaa myös altistaa ajaa ulkopuolella studiot - tietojenkäsittelytiede, käytäntö tietokone ja kirjansitomisessa työpajoja.

Department taidegrafiikan

Department taidegrafiikan kuuluu seitsemän tutkintotodistuksen myöntävät studiot erillisten alkuperäisen luonteen: Studio Silkkipaino tulostus, Studio syväpainossa, Studio Intaglio ja kohokuvio, Studio kivipaino ja Graphic Arts Promotion, Studio Creative Piirustus, Studio Digital & Experimental Printing, Studio taidegrafiikan Expansion.

Median laitos Art

Sisällä Median laitos Art seuraavat tutkintotodistuksen myöntävää Studios perustettiin: Studio Intermedia aktiviteetit, Studio Photo Media, Studio Multimedia Space Creation, Studio Median suostuttelun Studio on multimedia design.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

MA koulutusohjelma Grafiikkakeskus harjoittaa opiskelijoita eri taidegrafiikan menetelmiä. ... [+]

MA koulutusohjelma taidegrafiikan harjoittaa opiskelijoita eri taidegrafiikan prosesseja.

Ohjelman osapuolet saavat mahdollisuuden tutkia ja oppia menetelmiä kaiverruspainatuksen (etsaus ja kaiverrus), silkkipaino, lava tulostus (levy ja kivi litografia), helpotus tulostus (puupiirros, linocut) ja digitaalinen painaminen. Opiskelijat osallistuvat ohjelmaan on mahdollisuus erikoistua ainutlaatuinen ja tekniikat eli mezzotint, fotosyövy- tai collograph. Ohjelman opetussuunnitelma esittelee taidegrafiikan yhteisymmärryksessä Puolan perinteitä ja taiteellisia saavutuksia, ja kannustaa nykyaikaiseen ja kokeellisten samoin.

[-]
Puola Wrocław
Lokakuu 2019
Part-time
4 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław