The John Paul II Catholic University of Lublin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The John Paul II Catholic University of Lublin on yksi vanhimmista puolalaisista yliopistoista. Koko sadan vuoden historiansa aikana se on ollut yksi katolisen ajattelun tärkeimmistä keskuksista, mikä on kestävä panos sekä Puolan että laajemman maailman henkiseen ja kulttuuriseen elämään.

The John Paul II Catholic University of Lublin on yksi Puolan nopeimmin kehittyvistä yliopistoista. Maailman johtava tutkimus, jonka profiilia määrittelee yliopiston humanistiset perinteet, toteutetaan täällä teologian, filosofian, yhteiskuntatieteiden, lain, humanististen ja luonnontieteiden aloilla. Tämä ilmaisee yliopiston sitoutumisen tutkimuksen avoimuuteen, jolla on laaja vaikutus yhteiskuntaan ja joka on vahvistanut yliopiston mainetta kansainvälisenä huippuosaamisen keskuksena. Innokkaan omistautumisen kautta lähes 1100 erittäin pätevää ammattilaista, jotka koostuvat yliopiston akateemisesta henkilökunnasta, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet akateemiselle kasvulle. Vuosien ajan Lublinille on herättänyt monia hienoja mieliä, muun muassa Rev. Karol Wojtyła, joka tunnetaan nimellä Pyhän Johannes Paavali II.

Maailmankuulu tutkimuskeskus The John Paul II Catholic University of Lublin on jäsenenä monissa arvostetuissa järjestöissä ja yhdistyksissä, kuten katolisten yliopistojen kansainvälisessä liitossa, Euroopan katolisten yliopistojen liitossa ja Euroopan yliopistoyhdistyksessä. Lisäksi The John Paul II Catholic University of Lublin vaihtaa kumppanuuksia lähes 200 yliopiston kanssa eri puolilla maailmaa, mikä johtaa yhteisiin tutkimusprojekteihin ja vieraiden luentojen järjestämiin KULin johtavista akateemikoista Puolasta ja ulkomailta.

The John Paul II Catholic University of Lublin on lähes 14 000 opiskelijaa kaikilla koulutusasteilla. Yliopisto tarjoaa tutkinto-ohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnon tasolla. Yliopisto suhtautuu myönteisesti opiskelijoita ympäri maailmaa tarjoamalla englanninkielisiä koulutusohjelmia. KUL: ssa on opiskelijoita USA: sta, Kiinasta, Iranista, Nigeriasta, Brasiliasta, Ukrainasta, Valko-Venäjältä, Georgiasta ja useista EU-maista. Kansainväliset opiskelijat voivat oppia puolalaisen kielen ja kulttuurin Puolan kielen ja kulttuurin oppilaitoksesta, joka tarjoaa kursseja puolaksi.

KUL: n akateeminen rakenne koostuu kahdeksasta tiedekunnasta: Teologinen tiedekunta, Oikeustieteellinen tiedekunta, Kainon laki ja hallinto, Filosofian tiedekunta, Humanistinen tiedekunta, Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Biotekniikan ja ympäristötieteiden tiedekunta, Matematiikan tiedekunta, Informatiikka ja maisema-arkkitehtuuri, Stalowa Wolan kampuksen ulkopuolinen tiedekunta ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden monitieteisten yksilöllisten opintojen ryhmä.

Tosiasiat ja luvut

 • perustettiin vuonna 1918
 • yli 1100 akateemista henkilökuntaa
 • lähes 14 000 opiskelijaa
 • lähes 600 ulkomaalaista opiskelijaa

BA-ohjelmat englanniksi

 • Biotekniikka, BA
 • European Studies, BA
 • Informatiikka, BA
 • Matematiikka, BA
 • Filosofia, BA

MA-ohjelmat englanniksi

 • Biotekniikka, MA
 • Euroopan unionin oikeus, MA
 • Filosofia, MA
 • Teologia, MA

PhD-ohjelmat englanniksi

 • Canon Law, PhD
 • Filosofia, PhD
 • Teologia, PhD
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

MA Euroopan unionin lainsäädännössä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2  October 2019 Puola Lublin

Valmistuvat asiantuntijat, jotka ovat valmiita työskentelemään ammattitaitoisena henkilökunnan jäsenenä EU: n toimielimissä ja muissa kansainvälisissä järjestöissä sekä paikallisessa ja kansallisessa hallituksessa. [+]

Uramahdollisuudet

Valmistuneilla on asiantuntijoita, jotka ovat valmiita työskentelemään ammattitaitoisena henkilökunnan jäsenenä EU: n toimielimissä ja muissa kansainvälisissä järjestöissä sekä paikallisessa ja kansallisessa hallituksessa. He toimivat paikallisten yhteisöjen muutoksen johtajina, auttavat edistämään ajatusta Euroopan yhdentymisestä ja hyödyntämään parhaiten eurooppalaisia ​​varoja. EU: n oikeusohjelmaan valmistautuu myös työhön yksityisissä yrityksissä Puolassa ja Euroopassa (erikoistuminen "Business Law") tai olla mukana diplomaattisessa palveluksessa, jossa keskitytään voimakkaasti ihmisoikeuksien ja maahanmuuttopolitiikan (erikoistumis-diplomaatti) suojeluun. Se antaa opiskelijoille vankan ymmärryksen Euroopan unionin toiminnan oikeudellisista ja organisatorisista perusteista.... [-]


Maisterin tutkinto biotekniikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2  October 2019 Puola Lublin

Bioteknologian maisteriohjelma tarjoaa kaksi erikoistumisvaihtoehtoa: bioaktiivisten yhdisteiden bioteknologia ja kokeellinen bioteknologia. [+]

Uramahdollisuudet

Biotekniikan maisteriohjelma tarjoaa kaksi erikoistumisvaihtoehtoa:

Bioaktiivisten yhdisteiden bioteknologiaKokeellinen biotekniikka

Biotekniikan tutkimus valmistelee:

työskennellä henkilöstönä tai tiimijohtajana seuraavissa erikoisuuksissa: biotekniikan, mikrobiologin, biokemian, genetiikan, biologin, laboratoriantutkijan, laboratorioteknikko, laadunvarmistusasiantuntija, biotekniikan prosesseihin, tutkimukseen, valvontaan ja diagnostiikkaan erikoistuneissa teollisissa tutkimuskeskuksissa laboratoriot, lääkeyhtiöt, kasvinjalostusasemat, julkisen talouden laitokset, ympäristönsuojeluviranomaiset ja luonnonvarojen hoito-osastot jne.

Biotekniikan tutkinnon suorittaneet:... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
The John Paul II Catholic University of Lublin
Al. Racławickie 14

Lublin, Lublin Voivodeship, 20-950 PL