Lue virallinen kuvaus

The John Paul II Catholic University of Lublin on yksi vanhimmista Puolan yliopistoista. Koko 100-vuotisen historiansa aikana se on ollut yksi tärkeimmistä katolisen ajattelun keskuksista, joka on antanut kestävän panoksen sekä Puolan että laajemman maailman henkiseen ja kulttuurielämään.

The John Paul II Catholic University of Lublin on yksi nopeimmin kehittyvistä yliopistoista Puolassa. Maailman johtava tutkimus, jonka profiilia määrää yliopiston humanistiset perinteet, toteutetaan täällä teologian, filosofian, yhteiskuntatieteiden, oikeustieteen, humanististen tieteiden ja luonnontieteiden aloilla. Tämä ilmaisee yliopiston sitoutumisen avoimuuteen tutkimuksessa, jolla on laaja vaikutus yhteiskuntaan ja joka on vahvistanut yliopiston maineen kansainvälisenä tutkimuksen huippuosaamiskeskuksena. Kiihkeän omistautumisensa ansiosta lähes 1100 korkeasti koulutettua ammattilaista, jotka muodostavat yliopiston akateemisen henkilöstön, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet akateemiseen kasvuun. Vuosien varrella Lubliniin on herättänyt monia suuria mieliä, muun muassa Rev Karol Wojtyła, joka tunnetaan nimellä Saint John Paul II.

Maailman tunnetuksi tutkimuskeskukseksi The John Paul II Catholic University of Lublin useisiin arvostettuihin organisaatioihin ja järjestöihin, kuten kansainväliseen katolisten yliopistojen liittoon, Euroopan katolisten yliopistojen liittoon ja Euroopan yliopistoliittoon. Lisäksi The John Paul II Catholic University of Lublin on vaihtanut kumppanuuksia lähes 200 yliopiston kanssa eri puolilla maailmaa, minkä tuloksena Puolassa ja ulkomailla toimivat korkeakoulututkijat pitävät yhteisiä tutkimushankkeita ja luentoja.

The John Paul II Catholic University of Lublin on lähes 14 000 opiskelijaa kaikilla tasoilla. Yliopisto tarjoaa tutkinto-ohjelmia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. Yliopisto toivottaa opiskelijat eri puolilta maailmaa ja tarjoaa koulutusohjelmia englanniksi. KUL: ssa on opiskelijoita Yhdysvalloista, Kiinasta, Iranista, Nigeriasta, Brasiliasta, Ukrainasta, Valko-Venäjältä, Georgiasta ja monista EU-maista. Kansainväliset opiskelijat voivat oppia puolan kieltä ja kulttuuria puolan kielen ja kulttuurin oppilaitoksessa, joka tarjoaa kursseja puolan kielellä.

KUL: n akateeminen rakenne koostuu kahdeksasta tiedekunnasta: Teologinen tiedekunta, Oikeustieteellinen tiedekunta, Kainon laki ja hallinto, Filosofian tiedekunta, Humanistinen tiedekunta, Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Biotekniikan ja ympäristötieteiden tiedekunta, Matematiikan tiedekunta, Informatiikka ja maisema-arkkitehtuuri, Stalowa Wolan kampuksen ulkopuolinen tiedekunta ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden monitieteisten yksilöllisten opintojen ryhmä.

Tosiasiat ja luvut

 • Perustettu vuonna 1918
 • Yli 1100 akateemista henkilökuntaa
 • Lähes 14 000 opiskelijaa
 • Lähes 600 ulkomaalaista opiskelijaa

BA-ohjelmat englanniksi

 • Biotekniikka, BA
 • European Studies, BA
 • Informatiikka, BA
 • Matematiikka, BA
 • Filosofia, BA

MA-ohjelmat englanniksi

 • Biotekniikka, MA
 • Euroopan unionin oikeus, MA
 • Filosofia, MA
 • Teologia, MA

Ph.D. ohjelmia englanniksi

 • Canon Law, PhD
 • Filosofia, PhD
 • Teologia, PhD
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

The John Paul II Catholic University of Lublin

Bioteknologian maisteriohjelmassa on kaksi erikoisalaa: bioaktiivisten yhdisteiden biotekniikka ja kokeellinen biotekniikka. ... [+]

Uramahdollisuudet

Bioteknologian maisteriohjelma tarjoaa kaksi erikoisalaa:

Bioaktiivisten yhdisteiden bioteknologiaKokeellinen biotekniikka

Biotekniikan tutkimus valmistelee:

työskennellä henkilöstönä tai tiimijohtajana seuraavissa erikoisuuksissa: biotekniikan, mikrobiologin, biokemian, genetiikan, biologin, laboratoriantutkijan, laboratorioteknikko, laadunvarmistusasiantuntija, biotekniikan prosesseihin, tutkimukseen, valvontaan ja diagnostiikkaan erikoistuneissa teollisissa tutkimuskeskuksissa laboratoriot, lääkeyhtiöt, kasvinjalostusasemat, julkisen talouden laitokset, ympäristönsuojeluviranomaiset ja luonnonvarojen hoito-osastot jne.

Biotekniikan tutkinnon suorittaneet:... [-]

Puola Lublin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The John Paul II Catholic University of Lublin

Valmistuvat asiantuntijat, jotka ovat valmiita työskentelemään ammattitaitoisena henkilökunnan jäsenenä EU: n toimielimissä ja muissa kansainvälisissä järjestöissä sekä p ... [+]

Uramahdollisuudet

Valmistuneilla on asiantuntijoita, jotka ovat valmiita työskentelemään ammattitaitoisena henkilökunnan jäsenenä EU: n toimielimissä ja muissa kansainvälisissä järjestöissä sekä paikallisessa ja kansallisessa hallituksessa. He toimivat paikallisten yhteisöjen muutoksen johtajina, auttavat edistämään ajatusta Euroopan yhdentymisestä ja hyödyntämään parhaiten eurooppalaisia ​​varoja. EU: n oikeusohjelmaan valmistautuu myös työhön yksityisissä yrityksissä Puolassa ja Euroopassa (erikoistuminen "Business Law") tai olla mukana diplomaattisessa palveluksessa, jossa keskitytään voimakkaasti ihmisoikeuksien ja maahanmuuttopolitiikan (erikoistumis-diplomaatti) suojeluun. Se antaa opiskelijoille vankan ymmärryksen Euroopan unionin toiminnan oikeudellisista ja organisatorisista perusteista.... [-]

Puola Lublin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
The John Paul II Catholic University of Lublin
Al. Racławickie 14

Lublin, Lublin Voivodeship, 20-950 PL