Read the Official Description

Vuonna 1993 perustettu Kozminski University on yksityinen korkeakoulu, jolla on täydet akateemiset oikeudet. Yliopisto on saanut puolalaisia ja kansainvälisiä akkreditointeja sekä erinomaisia tuloksia globaaleissa ja kansallisissa koulutustilaisuuksissa, mikä osoittaa ohjelmiensa ja palveluidensa korkean laadun. Näiden ominaisuuksien vuoksi KU: n tutkintotodistukset ovat itsessään haluttu. Yliopiston tarjous sisältää erilaisia kandidaatin, maisterin, MBA: n ja tohtorin tutkinnon. ohjelmia. Kaikki nämä ovat tarjolla myös englanniksi.

Vuodesta 2009 lähtien Kozminski University on luokiteltu arvostetuksi "Financial Times" - Business School Rankings -luetteloon, johon kuuluvat maailman parhaat yliopistot. Lisäksi se on viimeisten 17 peräkkäisen vuoden ajan saanut ensimmäisen sijan yksityisissä korkeakouluissa "Perspektywy": n, "Rzeczpospolitan" ja "WPROST" julkaisemissa koulutustilaisuuksissa. Kozminski University sai myös erottelun kansallisesta akkreditointikomiteasta johtamis-, hallinto- ja Kozminski University osalta.

Kozminski University on kolme kansainvälistä akkreditointia: EQUIS, AMBA ja AACSB. Vain noin 70 yrityskoulua eri puolilta maailmaa ovat kaikki kolme akkreditointia. AACSB-akkreditointi myönnetään sellaisille arvostetuille yliopistoille, kuten Yale ja Harvard.

KU: lla on oikeus myöntää tohtorintutkintoa seuraavilla aloilla: johto, talous, talous, sosiologia ja oikeus. Puolan ainoana yksityisenä korkea-asteen oppilaitoksena sillä on valtuudet sallia korkeampi Ph.D. tutkinto (habilitation aste) johtamisen, oikeuden ja talouden tieteenalalla. Myös Kozminski University on taloustieteen tutkimusyksiköiden niin kutsutun parametrisen arvioinnin mukaan korkein ensimmäinen luokitus.

Koulutustarjonta sisältää johtamisen (puolan ja englannin kielellä), johtamista virtuaalikeskuksissa (puolan ja englannin kielellä), rahoitusta ja kirjanpitoa (puolan ja englannin kielellä), taloustieteitä - kansainvälisiä markkinoita, lakia, hallintoa sekä yhteiskuntatieteitä johtamisessa: liiketoiminnan ja median sosiologia ja psykologia johtamisessa. Lukuvuonna 2016/2017 yliopisto on perustanut lakisääteisen ohjelmaa "Law and Finance".

Kozminski University tekee yhteistyötä yli 200 arvostetun oppilaitoksen kanssa maailmanlaajuisesti. Kaikki jatko-opiskelijat ja jatko-opiskelijat voivat valita nämä arvostetut yliopistot kansainväliseen vaihtoonsa.

Tehtävämme

Voimme hyödyntää yrittäjähenkisyyttä, yrityssuhteitamme, tutkimuspotentiaalia ja kansainvälistymistä, jotta voimme vaikuttaa liiketoimintaan, oikeuteen ja yhteiskuntaan.

Logomme on avomerellä purjealus, joka on seikkailu, avoimuus uusiin näköaloihin, luova tiimityö ja johtaminen sekä rajattomat mahdollisuudet.

Miksi valita Kozminski University ?

arvovalta

 • Financial Timesin mukaan Keski- ja Itä-Euroopan paras yrityskoulu.
 • Puolan paras liike / taloudellinen yliopisto "Perspektywy" -säätiön luokituksen mukaan.
 • Puolan paras yksityinen korkeakoulu "Perspektywy" -säätiön luokituksen mukaan.
 • Strateginen liitto maailman ensimmäisen yrityskoulun ESCP Europe kanssa.

Koulutuksen korkea laatu

 • "Triple Crown" - 3 kansainvälistä akkreditointia: EQUIS, AACSB ja AMBA.
 • IQA CEEMANin akkreditointi, jonka myöntää Keski- ja Itä-Euroopan johtamiskehitysyhdistys.
 • Erot kansallisesta akkreditointikomiteasta rahoituksen osalta

kansainvälistyminen

 • Yksi kansainvälisimmistä yliopistoista Puolassa "Perspektywy" -säätiön luokituksen mukaan.
 • Opinto-ohjelmat englanniksi kaikilla tasoilla: perustutkinto, jatko, jatko-opiskelija ja tohtorintutkinto.
 • Kaksoistutkinto-ohjelmat kansainvälisten kumppaneiden kanssa.
 • Ulkomaiset luennoitsijat ja opiskelijat yli 75 maasta.
 • Opiskelijoiden ja henkilöstön vaihto-ohjelmat yli 200 kumppanin kanssa kuudella mantereella.

Yrityssuuntautunut

 • Työnantajien kanssa toteutetut opinto-ohjelmat (esim. Citibank, Accenture).
 • Harjoittelupaikat ja oppisopimuskoulutukset Puolan ja ulkomaiden yrityksissä.
 • Kokoukset ja konferenssit liike-elämän harjoittajien kanssa.
 • Opettajat, joilla on käytännön kokemusta.
 • Kozminski Venture Lab - opiskelijoiden ja alumnien kiihdytysohjelma.

Työnantajien arvostama koulutus

 • Numero 1 yksityisten yliopistojen "Wprost" -luokassa, jotka työnantajat arvostavat.
 • Ohjelmat päivitetään ja mukautetaan markkinoiden tarpeisiin.

Täydelliset akateemiset oikeudet

 • Oikeudet myöntää Ph.D. tutkinnot 5 tieteenalalla: johtaminen, talous, rahoitus, sosiologia ja laki.
 • Oikeudet myöntää vanhempi Ph.D. astetta (habilitointi) kolmella alalla.
 • Lukuisat tutkimushankkeet.

Opiskelijoiden elämä

 • 19 tieteellistä klubia.
 • Koulutusretket.
 • Kulttuuriset ja yhteiskunnalliset tapahtumat.
 • Kesä- ja talviurheiluleirit.
 • KOZMINALIA - yliopiston päivä.
 • 13 urheilulohkoa.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Kozminski University

Suuri tietojenkäsittely-erikoistuminen, maisterimme rahoituksessa ja kirjanpidossa, on englanninkielinen kaksivuotinen ohjelma, joka järjestetään yhteistyössä alan yritys ... [+]

Suuri tietojenkäsittely-erikoistuminen, maisterimme rahoituksessa ja kirjanpidossa, on englanninkielinen kaksivuotinen ohjelma, joka järjestetään yhteistyössä alan yritysten asiantuntijoiden kanssa . Opinnot valmistelevat samanaikaisesti opiskelijoita työskentelemään suurilla tiedoilla rahoitusalalla. Laaja-alaisten rahoitustietojen ohella opetetaan käytännön teknisiä taitoja, kuten tietojen tunnistaminen, kerääminen, analysointi, tulkinta ja muuntaminen, jotta voidaan reagoida suuriin tietohaasteisiin finanssimaailmassa. Lisäksi esitetään uusia suuntauksia molemmilla alueilla riskipääomasta pilvipalveluihin.

Saatu asiantuntemus mahdollistaa sen, että tutkinnon suorittaneet voivat käsitellä liiketoimintaprosesseja tiedonkeruusta käsittelyyn ja visualisointiin, jotta he voivat osallistua päätöksentekoprosessiin riippumatta siitä, onko kyseessä strateginen vai rahoituskohde soveltamalla niiden ongelmanratkaisukykyä ja ulkopuolista ajattelua. Tämän seurauksena heillä on laajimmat uramahdollisuudet kaikilla aloilla.Vuonna 2018 Master in Finance ja kirjanpito-ohjelma sijoittui 17th maailman Global Masters in Finance Ranking julkaisi "Financial Times". Se on ainoa ohjelma Keski- ja Itä-Euroopasta. Big Data Analysis -ohjelma on erikoistunut rahoitukseen ja kirjanpitoon.Kozminski University on Kozminski University yhdistyksen akateeminen kumppani. CAIA-yhdistyksen , yli 9 000 vaihtoehtoisen sijoitusalan ammattilaisen, yli 90 maassa sijaitsevan maailmanlaajuisen verkoston, kumppani antaa opiskelijoille pääsyn CAIA: n suuriin tietokantoihin ja mahdollisuuden saada erityisapuraha.Ohjelma on osa Academia 360 -hanketta, ja sitä rahoittaa Euroopan unioni (Euroopan sosiaalirahasto).... [-]
Puola Warsaw
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kozminski University

Digitaalinen markkinointi -ohjelma on uusi, innovatiivinen erikoistuminen englanniksi. Digitaalisen markkinoinnin erikoistumisen tutkija saa valtavan valikoiman erityisos ... [+]

Digitaalinen markkinointi -ohjelma on uusi, innovatiivinen erikoistuminen englanniksi.

Tutkimusten tarkoituksena on kouluttaa nykyaikainen markkinointipäällikkö, joka:

Ammattimaisesti liikkuu digitaalisen talouden olosuhteissa, ymmärtää nykyaikaisen maailman ja modernin asiakkaan.Tietää, miten Internet voi muuttaa markkinointia, mutta myös koko organisaatiota, ja osaa tehokkaasti toteuttaa tällaisen muutoksen.Ymmärtää, miten nykyaikaiset teknologiat eli sosiaalinen media, mobiili, tekoäly tai automaatio muuttavat yrityksen toimintaa.Osaa luoda tehokkaasti Internet-markkinointiin liittyvän strategian, suunnitelman ja tehtävät (mukaan lukien sosiaalisen median markkinointi).Täysin tietää ja osaa käyttää verkkomainontaan liittyviä työkaluja (esim. Facebook-mainokset, Google Adwords, markkinointi-automaation järjestelmät tai sähköpostimarkkinointijärjestelmät).Tuntee verkkokaupan käynnistämisen ja käytön, ymmärtää online-liiketoimintamallien käytöstä johtuvat mahdollisuudet (esim. Crowdsourcing, jakamistalous, malli freemium jne.).Täysin tietää web-analytiikkaa, voi käyttää Google Analyticsin, Brand24: n, Sotrenderin ja monia muita työkaluja.Tuntee tietokonegrafiikan perusteet ja online-videomateriaalien valmistelun.Voi tehdä yhteistyötä virtuaalisessa ympäristössä (virtuaaliryhmissä).Opiskelun aikana opiskelija on jatkuvasti yhteydessä e-markkinointiin ja sähköiseen liiketoimintaan.Tunnustaa minkä tahansa organisaation kehitysmahdollisuudet, jotka johtuvat digitaalisen muutoksen ilmiöstä, jonka kautta jokainen yritys tai laitos kulkee.Voi toimia vapaasti kansainvälisessä ympäristössä, koska ohjelma on englanninkielinen.Ainutlaatuiset arvotOpiskelijoiden yhteistyökumppanit ovat digitaalisen maailman tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Accenture, Sotrender, Brand24, Salesmanago, jotka tarjoavat opiskelijoille muun muassa harjoittelupaikkoja, sertifiointiohjelmia, ilmaisen pääsyn online-työkaluihin, vierasluentoja ja tapaamisia harjoittajien kanssa.Erikoistumisohjelma koostuu monista keskeisistä aiheista (yli 800 didaktista tuntia), jotka toteutetaan vuorovaikutteisten työpajojen, seminaarien, harjoitusten, atk-laboratorioiden ja luentojen muodossa.Kursseja opettavat ylimääräiset luennoitsijat ja korkeatasoiset e-markkinoinnin asiantuntijat, joilla on valtava kokemus sähköisestä markkinoinnista ja sähköisestä liiketoiminnasta.Opiskelijat ovat suorassa yhteydessä uusiin teknologia-alan yrityksiin, osallistuvat harjoittajien luokkiin ja toteuttavat hankkeita tietyille yrityksille sähköisen markkinoinnin ja sähköisen liiketoiminnan alalla.Digitaalisen markkinoinnin erikoistumisen tutkija saa valtavan valikoiman erityisosaamista ja taitoja, jotka mahdollistavat nopean urakehityksen käytännössä kaikissa yrityksissä.Opiskelijoita kannustetaan hyödyntämään... [-]
Puola Warsaw
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kozminski University

Maisteriohjelma rahoituksessa ja kirjanpidossa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä ammattilaisten - yritysten ja rahoituslaitosten edustajien kanssa. Se tarjoaa syvälli ... [+]

Vuonna 2018 Kozminski University sijoittui 17. sijalle Financial Timesin julkaisemassa Global Masters in Finance Rankingissa. Se on ainoa yliopisto, joka on sijoitettu Keski- ja Itä-Eurooppaan.Maisteriohjelma rahoituksessa ja kirjanpidossa on hyväksytty CFA-instituutin yliopiston tunnustamisohjelmaan . Tämä asema myönnetään niille laitoksille, joiden koulutusohjelmaan (ohjelmiin) sisältyy vähintään 70% CFA-ohjelman ehdokaslaitosta (CBOK), joka tarjoaa opiskelijoille vankan perustan CBOK: iin ja sijoittaa ne hyvin istumaan CFA-tentteihin.Ohjelman valmistuneet hyötyvät poikkeuksista useimmista perustason ACCA- kelpoisuutta koskevista asiakirjoista (F1-F5, F7, F9; lisäksi yritysraportointi- ja laskentatoimiston opiskelijat ovat vapautettuja F6- ja F8-luokista) ja voivat odottaa laajaa erilaisia uramahdollisuuksia kaikilla liiketoiminta-alueilla.Kozminski University on Kozminski University yhdistyksen akateeminen kumppani. CAIA-yhdistyksen, yli 9 000 vaihtoehtoisen sijoitusalan ammattilaisen, yli 90 maassa sijaitsevan maailmanlaajuisen verkoston, kumppani antaa opiskelijoille pääsyn CAIA: n suuriin tietokantoihin ja mahdollisuuden saada erityisapuraha.Maisteriohjelma rahoituksessa ja kirjanpidossa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä ammattilaisten - yritysten ja rahoituslaitosten edustajien kanssa. Se tarjoaa syvällistä erityisosaamista ja kehittää osaamista analysoida monimutkaisia liiketoimintaongelmia yhdistämällä taloudellista ja kirjanpitotietoa muilla osaamisilla.Ohjelman tukevat aktiivisesti alan strategiset kumppanit, jotka varmistavat, että opetussuunnitelma vastaa työmarkkinoiden nykyisiä vaatimuksia. Nykyisin ne ovat Citibank Europe PLC, Accenture Services Oy ja KPMG . Kumpikin kumppani osallistuu aktiivisesti opiskeluprosessin muotoiluun ja ohjaamiseen osallistumalla ohjelmaneuvostoon ja siten tuomalla arvokasta panosta kurssin sisältöön, järjestämällä kokeneiden ylemmän johdon tarjoamia vierasluentoja ja tarjoamalla työharjoittelua ja kokopäiväistä työtä oppilaille. Varmistamalla, että opiskeluprosessi on tiiviisti toisiinsa käytännön kokemuksen kanssa, antaa opiskelijoilleen kilpailuetua ja tarjoaa dynaamisen alun uralleen.... [-]
Puola Warsaw
October 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kozminski University

Maisteriohjelman johtaminen on suunniteltu vastaamaan maailmanmarkkinoiden kysyntään pätevien tutkinnon suorittaneille, joilla on monenlaisia liiketoiminnan taitoja, tiet ... [+]

Vuonna 2018 Kozminski University sijoittui 20 kertaa Global Masters in Management Times -lehdessä, jonka julkaisi Financial Times.Maisteriohjelman johtaminen on suunniteltu vastaamaan maailmanmarkkinoiden kysyntään pätevien tutkinnon suorittaneille, joilla on monenlaisia liiketoiminnan taitoja, tietoa analyyttisistä työkaluista ja kykyä soveltaa niitä markkinatilanteessa.Käytettävissä olevat erikoistumiset strategisen johtamisen ja innovaatioiden hallintaan sekä monipuolinen valikoima valittavia kursseja antavat opiskelijoille mahdollisuuden luoda omaa oppimispolkua ja samalla parantaa heidän kiinnostuksen kohteitaan. Ohjelma toimitetaan opetettujen moduulien, käytännön kokemusten, työpajojen, tapaustutkimusten ja tutkimushankkeiden avulla - ja se on suunniteltu siten, että osallistujat voivat joko aloittaa uransa tai jatkaa akateemista kokemusta tohtoriohjelmassa.Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan yliopiston tarjoamiin kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin, jotta he voivat hallita monikulttuurisessa ympäristössä tarvittavia taitoja.Mitä saat opinnoistasiTieto johtavista strategisista käsitteistä ja nykyisistä tutkimustuloksista.Tiedät kiinnostavimmat tapaustutkimukset ja käytännöt.Uusien kilpailukykyisten strategioiden onnistuneeseen muotoiluun, arviointiin ja toteuttamiseen tarvittavat taidot ja välineet.Kyky ennakoida ja reagoida nopeasti muuttuvaan ympäristöön paineen alaisena.Kyky käsitellä monimutkaisia liiketoimintahaasteita talousarvion ja määräaikojen sisällä.Viestintä- ja neuvottelutaidot (julkiset esitykset, ryhmätyö, monipuolue- ja monikulttuuriset neuvottelut, ulkopuolinen ajattelu).Todellisen elämän kokemus strategisista konsultointitehtävistä.Kriittinen ymmärrys inhimillisten voimavarojen hallinnan kurinalaisuudestaTieto henkilöstön ja henkilöstöhallinnon toimintojen täyttämistekniikoista nykyaikaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä työpaikoissa.Tieto ihmisen käyttäytymisen psykologisesta ja sosiaalisesta sopeutumisesta organisaatioihin ja keinoista vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen.Tieto ihmisten hallinnasta kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä.Osaamiset ja välineet, joita tarvitaan organisaatioiden, yritysten ja liiketoimintamallien sekä strategian riippumattomien kriittisten analyysien suorittamiseen.Kyky arvioida hallintoprosesseja kokonaisuutena monipuolisissa ympäristöissä.Tieto tyypillisistä organisatorisista ongelmista ja niiden diagnostiikasta.Tehokas viestintä asiakkaiden kanssa ja kansainvälisten kauppasopimusten perusasiat.Uran mahdollisuuksia opintojen jälkeenStrategiakonsultti, jolla on syvällinen käsitys strategiasta ja sen kontekstista: ympäristöanalyysi, taloudellinen analyysi ja organisatorinen diagnoosi.Yritysstrategian suunnitteluasiantuntija.Suuri potentiaalinen johtaja.Kotimaan tai kansainvälisen yrityksen henkilöstöhallinnon asiantuntija tai julkishallinto.Konsultti... [-]
Puola Warsaw
October 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kozminski University

Terveystaloustiede ja Big Data Analytics - HEBDA on ainutlaatuinen kokopäiväinen maisterin kaksoistutkimusohjelma ja käytännön profiili, joka toteutetaan kokonaan englann ... [+]

EUROOPAN UNIONI RAHOITTAA OHJELMAN EUROOPAN SOSIAALIRAHASTOON

Terveystaloustiede ja Big Data Analytics - HEBDA on ainutlaatuinen kokopäiväinen maisterin kaksoistutkimusohjelma ja käytännön profiili , joka toteutetaan kokonaan englanniksi.

Health Economics on uusi, mutta dynaamisesti kehittyvä tiede. Terveydenhuollon aiheeseen on sovellettu taloustieteen kurinalaisuutta. Health Economics tarjoaa joukon menetelmiä ja analyyttisiä lähestymistapoja terveydenhuollon teknologioiden tehokkuuden, tehokkuuden ja arvon tutkimiseen, ja lopullisena tavoitteena on terveydenhuollon resurssien optimaalinen jakaminen. Tulevina vuosina on odotettavissa, että tämän talousalueen asiantuntijoiden kysyntä on suuri .... [-]

Puola Warsaw
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Puola
Verkkosivusto
Puhelin
+48 22 519 21 00