Lue virallinen kuvaus

Historia MUL Medical University of Lodz vihittiin 1. lokakuuta 2002 yhdistämällä kaksi lääketieteellisissä tiedekunnissa: Medical Akatemian Lodzin Military Medical Akatemian Lodz laissa Puolan parlamentin 27. heinäkuuta 2002 mennessä. Lääketieteellinen Akatemia Lodz perustettiin tammikuussa 1,1950 erottamalla yliopiston Lodzin kolme tiedekuntaa: Lääketieteen, hammaslääketieteen ja lääketeollisuuden. Military Medical Akatemian Lodz perustettiin Tilaa ministeriön National Defense toukokuussa 1958 mutta sen perinteet juontavat 1922. Aikana niiden olemassaolosta, lääketieteellinen akatemia ja Military Medical Academy on valmistunut yli 34000 lääkäriä, hammaslääkärit, farmaseutit ja muut erikoislääkäreitä. Medical University jatkaa perinnettä sekä lääketieteelliset koulut, että seuraaja niiden rikas kulttuuriperintö. Medical University of Lodz on suurin valtion omistama Medical University Puolassa, jonka tehtävänä on:

kouluttaa opiskelijat lääketieteen, hammaslääketieteen, farmasian ja lääketieteen liittoutumattomana tieteenalojen; kouluttaa tutkimus henkilöstö ja suorittaa tutkimustyötä; johtava jatkokoulutus korkeasti koulutetun terveydenhuollon järjestelmä henkilöstö; osallistuvat terveydenhuollon ohjelmiin asettamat sosiaali- terveydenhuollossa.

Rakenne ja infrastruktuuri

Lääketieteellinen tiedekunta kanssa Division hammaslääketieteen; Farmasian tiedekunta; Terveystieteiden tiedekunta kanssa Division Nursing ja Kätilötyö Tiedekunta Biolääketieteiden ja Posgraduate koulutus; Tiedekunta Military Medicine, jossa Division opinnot Englanti ja osasto Fysioterapia; yleinen yliopisto toimielimiin, interfaculty toimielimet;

4 opetussairaaloissa; 77 yksiköt. MUL on hiljattain omistettu uusien kliinisten ja koulutuskeskus sairaalan kanssa, hotelli ja konferenssikeskus sekä luokkahuoneita ja laboratorioiden. Konferenssin auditorio mahtuu jopa 1000 vierasta.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti