International University of Logistics and Transport in Wroclaw

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International University of Logistiikka ja liikenne Wroclaw on perustettu vuonna 2001 aloitteesta yhdistyksen perustamisesta yhteisen logistiikka keskus Wroclaw yhdessä:

Ryhmä kauppakorkeakoulujen ESIDEC, kaupunki Metz (Ecole Supérieure Internationale de commerce), yksi vanhimmista koulutuskeskusten Euroopassa että kouluttaa asiantuntijoita logistiikka; Wrocław taloustieteiden akatemia; Wroclaw ammattikorkeakoulun, Johtoryhmä Sleesian, Kunnassa Wroclaw.

Luominen yliopiston johtuvat siitä, ettei Puolan yliopistoissa valmistelussa asiantuntijoita Logistician / huolitsija, kun talous tarvitsee kipeästi tällaista henkilöstöä. Perustamalla International University of Logistiikka ja liikenne on laatinut tehtävän yliopiston - "Koulutus johtajat valmis hallintaan nykyaikaisen logistiikan prosessien, valmis työskentelemään kattavaksi integroimiseksi yhdistyneen Euroopan." Näkökulmasta yliopiston menestyksen avain tämän tehtävänä on tarjota asianmukaista koulutusta ohjelmia, kutsumalla parhaita opettajia, sekä tiiviissä yhteistyössä ulkopuolisten organisaatioiden ja yritysten. Kiitos yhteistyötä meidän strateginen kumppani - ryhmä ESIDEC, koulutusohjelman yliopiston takaa tietojen ja taitojen Euroopan laajuisesti logistiikka-, kuljetus- ja huolinta.

International University of Logistiikka ja Kuljetus yhteistyössä Ranskan ESIDEC palkittu Ranskan pääministeri Jean-Pierre Raffarinin. Palkinto on erityisen merkittävä ja että on voittanut kilpailun 92-nimi osallistujien kilpailun ympäri maailman. Palkinto jaettiin 10 marraskuu 2003 Pariisissa. Monen vuoden yliopisto on voittanut todistus "arvostetun yliopiston", myönsi Academic tiedotuskeskus. International University of Logistiikka ja liikenne on yksityinen korkeakoulu, merkitty rekisteriin valtiosta korkeakoulujen ja kansalaisjärjestöjen liittojen oppilaitoksissa Opetusministeriön Puolan, numerolla "67". Yliopisto muodostivat perusteella peruskirjan ammatillisen korkeakoulua 26 kesäkuu 1997 Yliopistossa on odnofakultetnuyu rakenne (Department of Logistiikka ja kuljetukset), joka tarjoaa laajan valikoiman erikoisuuksia. Vuotuinen kokoelma kaikkia erikoisuus kaikenlaisen koulutuksen noin 1000 opiskelijaa. Vuonna 2007/2008 lukuvuoden yliopistossa järjestettiin ensimmäiset opiskelijat 2-vaiheen (Master). University suorittaneet saavat kaksi tutkintotodistukset - Puolan ja Ranskan (julkaistu ESIDEC, kaupunki Metz). Vuonna 2007 ponnisteluja International University logistiikkatalouden lupaa valmistautua Masters epäonnistui. MWSLiT - vain valtiosta ja yksi harvoista Puolan, joka tarjoaa koulutusta 2. vaihe (Master) on erikoisuus "Logistiikka". Tutkinnon ohjelman ensimmäinen vaihe on mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään ESIDEC, Metz.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Science In Logistiikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta October 2017 Puola Wrocław + 1 lisää

International University logistiikkatalouden Wrocław on ainoa itsenäinen korkeakoulu Puolassa, joka tarjoaa MS tittelin suurten logistiikan. [+]

International University of Logistics ja liikenteen Wrocław on ainoa itsenäinen korkeakoulu Puolassa, joka tarjoaa MS tittelin suurten logistiikan. Alkuperäinen Ainutlaatuinen opetussuunnitelma saanut korkea ministeritason toteaa, että mahdollisti School käyttöön MS tutkimuksiin. Tutkimusohjelma on myös hyväksytty muita kuin logistiikan tutkinnon. On mahdollista täydentää tietämystä osallistumalla maksutta korvaavia luentoja. Verrattuna BS tutkinnon, MS niitä tarjoavat laajemman tietoa ja tarjoamaan opiskelijoille taitoja logistiikan yhteydessä tuotanto-, palvelu ja kauppa, joka voidaan käyttää myöhemmin, kun käsitellään toimitusketjun ympäristöön. Tutkimukset yhteistyössä kouluttaa yli 50000 opiskelijaa. suuret LOGISTICS Jatko MSc Studies - 4 lukukautta Kaikki aiheita opetetaan Englanti kuin opetuskieli TARJOAMME: Päätoiminen kursseja (5 päivää viikossa - maanantaista perjantaihin) 40% luokkien ajetaan professorit yliopiston Lorraine, joka on erikoistunut tutkimus teollisten prosessien ja järjestelmien optimointi. Suoritettuaan 1. opintovuoden 10 parasta opiskelija voi jatkaa opintojaan, joilla pyritään niiden tieteellistä kehitystä. Saatuaan MSc tutkinto Logistiikka, valmistuneet pystyy aloittamaan jatko-opintoihin Ranskassa. Erikoistuminen: Industrial Systems Engineering Opiskelija hankkii asiantuntemusta logistiikan järjestelmien optimointi tuotannon ja teollisuusyritysten sekä taitoja, joiden avulla he voivat hallita, valvoa laatua ja optimoida tuotantoa. Kurssit avulla opiskelijat voivat hankkia tietoa tarvitaan suunnitella ja hallita logistiikka ja tuotantojärjestelmien sikäli kuin teknologian, talouden, organisaatio ja tieto yhteiskunnan osalta. Nämä tutkimukset myös keskittyä käytännön taitoja, joissa yhdistyvät teknologiset, taloudelliset, ja organisatoriset näkökohdat tuotantologistiikkaa. Lisäksi kursseja anna kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat valmiita suorittamaan esimiestehtäviin tutkimushankkeisiin omistettu teollisen kehityksen. Opetussuunnitelma on mukautettu opetus standardien yliopistossa Lorraine. Tutkinnon MSc tutkimukset ovat valmiita työskentelemään: koti ja kansainvälisiä yrityksiä, järjestää valitut teolliset järjestelmät, koti ja kansainvälisten yritysten alalla hallinnan tuotannon, innovatiivisia yritysideoita ja koneen järjestelmien hyödyntämistä, koti... [-]

Videot

Wroclaw - your place in Poland