Opole University Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opolen teknillinen yliopisto (OUTech) on kansainvälisesti suuntautunut johtava high-tech-yliopisto Puolassa. Tarjoamme koulutusta lähinnä Teknistä tieteen mutta myös aloilla hallinta, matkailu, urheilu ja fysioterapia. Tieteellistä ja kasvatusmahdollisuuksia on rakennettu korkean luokan akateemisen ja tutkimushenkilöstön. Kiitos yhteistyössä hienoimmista paikallisten yritysten ja arvokkaita ulkomaiset kumppanit, meidän opiskelijat saavat ensikäden käytännön tietoja ja taitoja säädettiin vaatimuksia nykyisen maailmanmarkkinoilla standardeja. Tutkimuksemme ylittää perinteisillä aloilla tekniikan, jossa yhdistyvät erikoistunut teknisten tieteiden kanssa taloustieteen, hallinto, urheilu ja lääketieteen. OUTech koostuu kuusi tiedekuntaa:

Civil Engineering ja arkkitehtuuri Taloustieteen Sähkötekniikassa, automaattinen valvonta ja IT Koneenrakennus Tuotantotekniikka ja logistiikka Liikunta & Fysioterapia

OUTech on perustettu vuonna 1966 ja on lähes 50 vuoden akateemisen perinteen. Me kouluttaa 8 000 opiskelijaa, mukaan lukien jopa 400 kansainvälistä opiskelijaa vuodessa. Yliopisto työllistää yli 900 henkilökunnan jäsentä, mukaan lukien 540 akateemisen opettajat, 143 professorit ja yli 20 ulkomaisia ​​tutkijoita.

SIJAINTI

Meidän University sijaitsee kauniissa kaupungissa Opole, että Lounais-osa Puolaa, Euroopassa. Kaupunki on pääkaupunki Opolskie Alue (11 maakunnat, alue 9,412.5 km3, väestö: 1044346, kaupunkien - 55%, maaseudun 45%, tiheys 110 / km2) .Opole on moderni, keskikokoinen eurooppalainen kaupunki väestöä 130000 . Se on suurin taloudellinen, akateeminen, tieteellinen ja kulttuurinen keskus region.Opole sijaitsee pitkin Pan-European Road Corridor III. A4 Kansainvälinen moottoritie yhdistää Opolen kanssa Länsi- ja Itä-Euroopassa. Etäisyys Opolen Keski-Euroopan pääkaupunkien on seuraava: Varsova - 320 km, Berliini - 420 km, Praha - 291 km, Wien - 356 km, Budapest - 500 km. Moottoritie ja rautatieyhteys järjestelmät takaavat kätevä pääsy kansainvälisille lentokentille: Wrocławin Copernicus Airport (90 km) ja Katowicen kansainvälinen lentoasema (100 km), Warsaw Chopin Airport (330 km). Nopea junamatkan päässä Varsovan kestää noin 3 tuntia.

KOULUTUS JA TUTKIMUS

Opiskelu OUTech johtaakin jännittäviä ja palkitsevaa uraa. Tarjoamme koulutusta 24 suurten ja 6 tohtoria. Opinnot tarjotaan seuraavat oppiaineet:

Arkkitehtuuri & kaavoitus vesirakentaminen taloustiede sähkötekniikka Koulutus Vuonna Tekniikka & Computer Engineering Turvallisuus Engineering Säätötekniikka & Robotics Elektroniikka ja tietoliikenne Tietojenkäsittelytieteen laitos Power Engineering Chemical & Process Engineering Ympäristötekniikka Mekaaninen ja koneenrakennuksen Liikenne Mekatroniikka Logistiikka Food Science & Technology Hallinto Kansainväliset taloussuhteet johto Management & Production Engineering Liikuntakasvatus Matkailu ja vapaa-aika Fysioterapia

Tarjoamme myös laajan valikoiman jatko kursseja, kuten EU: n ja Kiinan liikesuhteista tai Holistic Health Management tai Computer Oikeuslääketiede. Monipuolinen profiili johtaa laaja tutkimustyö liittyvillä aloilla:

moderni siviili-, seismiset ja tuuli suunnittelu erikoistunut sähköisen tekniikan kehittynyt tietokone ja tietoliikenne teknologiat käyttö uusiutuvien energialähteiden innovatiivisia menetelmiä ja logistiikka ajoneuvojen ja koneiden suunnittelu analyysi eri materiaaleista käytetään teollisuudessa älykäs erikoistuminen Alueellisten kestävän kehityksen parantaminen kuntoutuksen menetelmiä ja analyysi ammattilaisurheilun käyttämällä biomekaniikan, biokemia ja genetiikka

Tutkimuksemme on keskittynyt uraauurtava teknologiaa ja innovaatioita. Kiitos Viimeisimpiä sijoituskohteita ja infrastruktuurien nykyaikaistaminen meidän opiskelijoiden ja tutkijoiden laboratorioissa varustettu korkeatasoinen tutkimus laitteet. Vasta viime aikoina olemme laatineet keskuksen Energinen Turvallisuus Highway innovaatio- ja teknologiainstituutti.
Opiskelijamme tehdä todellista tiedettä - he löydä ja keksiä hankkeita, kuten kansainvälisesti tunnustettuihin MouseBOX, (tällä hetkellä etsivät sijoittajat Kiinassa), Euroopan Rover Challenge palkinnon Chameleon Ajoneuvo tai Solar Bike. Järjestämme myös erittäin -acclaimed TEDEX tapahtumia.

YHTEISTYÖ aluehallinnon, elinkeinoelämän

Kultaisen kolmion malli johtaa todellista täytäntöönpanoa tiedettä. Koska tekninen yliopisto OUTech on yhä tärkeämpi rooli myös tekniikkaan perustuva talous. Olemme vahvasti yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa. Yhteistyömme näkyy meidän koulutusjärjestelmän mutta myös merkittävä rooli yliopiston koko alueelle. Meidän ammattilaiset osallistua strategiseen neuvotteluja mahdollisten sijoittajien, osoittaa meidän hyvät mahdollisuudet tulevaa yhteistyötä. Elinkeinoelämän asiantuntija toimittaa asiantuntija luentoja opiskelijoillemme antaa ensikäden tietoja ja taitoja .. Olemme mukana lukuisia kriittisiä alueellisten hankkeiden kuten alueellisen innovaatiostrategian 2020 tai Tehokkaat tiedonsiirto tieteestä teollisuudelle. Olemme mukana Opole Power Plant kehittämishanke ratkaiseva kansallisen energinen turvallisuutta. Yhdessä kaupunginvaltuusto kehitämme Opolen Science and Technology Park. Olemme tiiviissä yhteistyössä paikallisten kansainvälisiä yrityksiä, kuten Polaris (USA) tai IMF ecolink (Saksa), sopeuttamalla koulutusohjelmia tarpeisiin nykyisten ja tulevien paikallisten ja globaaleilla markkinoilla. Meidän tutkijoiden ja valmistuneet työskentelevät kansainvälisissä tutkimus- ja kehitys-keskusten. Yhdessä pitkäaikainen kumppani Chemnitz teknillinen yliopisto järjestämme Puolan ja Saksan silta konferenssissa, luoda arvokkaita kansainvälisiä tutkimuksen ja teollisuuden mahdollisuuksia osarahoittaa Euroopan unionin.

YLIOPISTO KANSAINVÄLISTYMINEN

Vuosien ajan olemme rakentaneet monikulttuurinen ja sekalaiset akateemista miljöötä. Kehitämme koulutus- ja tutkimuslaitosten kumppanuuksia eri yhteistyökumppaneita eri puolilla Eurooppaa, Amerikka (USA, Brasilia) ja Aasiassa (Kiina, Intia ja Malesia). Joka vuosi olemme tyytyväisiä paljon opiskelijoita, luentoja ja asiantuntijoita eri puolilta maailmaa.

Me vaikuttaa, tukea ja kehittää kansainvälistä yhteistyötä Puolan tekniikan korkeakouluja. Olemme osaltamme yhteistyösopimuksia välillä Puolan ja Portugalin ja Puolan ja Ukrainan teknillisten korkeakoulujen. Järjestimme uraauurtava Puolan ja Portugalin Akateeminen Energy Summit.

Vuosina 2013-15 olemme olleet johtaja kansainvälisen Consortium PROGRES 3 luotu edistää rajat ylittävää tieteellistä yhteistyötä sekä tehokkaamman suunnittelun, hallinnoinnin ja toteutus yhteisten koulutus- ja tutkimushankkeita sekä parantaa taloudelliseen tilanteeseen paikallisten yhteisöjen välillä 14 kumppanin yliopistojen Tšekki, Slovakia ja Puola. Teemme yhteistyötä yli 100 eurooppalaisen yliopiston kehyksessä Erasmus + liikkuvuusohjelmaa. Joka vuosi olemme tyytyväisiä noin 200 Erasmus-opiskelijoita, tarjoaa heille monenlaisia ​​aiheita Englanti. Yli 200 meidän opiskelijoiden ja akateemisen henkilöstön vuosittain ottaa mahdollisuuden opiskella, opettaa tai kouluttautuminen ulkomailla.

Vuodesta 2008 olemme yhteistyössä Illinois State University, USA. Opiskelijat liikunta, fysioterapia ja terveystieteiden osallistua meidän vaihto-ohjelman ja Puolan ja Yhdysvaltojen Summer School.

Vuonna 2007, seurauksena aiemmin yhteistyössä yhden tärkeimmistä korkeakoulut Kiinassa - Pekingin teknillinen yliopisto - meidän yliopisto allekirjoitti HANBAN (Office of Kiinan kielen Council International) perustamisesta OPOLE Konfutse-instituutti - KESKUSTA PUOLA-CHINA YHTEISTYÖ, pidetään yhtenä parhaista laitosten Euroopassa edistää kiinalaisen kulttuurin ja kielen. Olemme ainoa yliopisto tässä osassa Eurooppaa allekirjoittamaan yhteistyöhön sopimus Chongqing Jiaotong yliopisto, Kiina - "Yksi tie yksi vyö" sopimus on osa valtavaa mannertenvälisten ohjelma nimeltä "Uusi Silk Road". Olemme säännöllisesti osallistua koulutukseen messuilla ja kansallisen koulutuspolitiikan edustustot edustavat Puolan teknillisten yliopistojen ja koulutuksen edistämiseen tarjoavat kaikkialla maailmassa IEEE Opole Division auttaa oppilaita laajentaa etujaan sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyopin läpi Amerikan ja maailman suurin ammatillinen yhdistys omistettu edistää teknologista innovaatiota ja huippuosaamista ihmiskunnan hyväksi. Pitkän aikavälin suhteet suurlähetystöjen ja konsulaattien johtaa säännöllisesti vierailuja korkean paremmuusjärjestykseen diplomaattien ja ulkomaisten hallitusten edustajia, kuten suurlähettiläitä Yhdysvaltojen, Kiinan, Intian, Saksa, Alankomaat, Itävalta tai Malesia.

TARJOUS kansainvälisille opiskelijoille

Meidän yliopisto tarjoaa opetusta mielenkiintoinen, innostava ja inspiroiva kansainvälisessä ympäristössä. Kun kirjoilla opiskelijat jäseniksi meidän monikulttuurisen yhteisön. Meidän koulutusohjelmien ja kursseja Englanti ovat ratkaisevia kansainvälistymisen yliopiston ja tämän vuoksi erityistä huomiota. Ohjelmat ohjaavat erittäin omistautunut kansainvälinen asiantuntijaryhmä ja akateemisen ammattilaiset. Kurssit on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden globaali markkinoiden vaatimuksiin. Vakiintunut ja kansainvälisesti tunnettu professorit, asiantuntijat ja vanhempi luentoja keskityttävä erityisesti käytännön sovellettavuutta ja läsnä reaalimaailman ratkaisuja reaalimaailman tilanteissa. Meidän ohjelmat suoritetaan tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten yritysten. Me valmistaa opiskelijoita vaativiin maailmanlaajuisesti uran.

Erasmus KURSSIT

Meillä on 300 kurssit / aiheita Englanti opiskelijoille Erasmus + -ohjelman. Täydellinen luettelo on julkaistu meidän op luettelo löytyvät kv kotisivulta. Tarjoamme myös Erasmus-työharjoittelua mahdollisuudet meidän laboratorioissa.

FULL koulutusohjelmien ENGLANTI

Meidän tiedekunta Konetekniikan tarjoaa arvostetun Master koulutusohjelma Environmental Engineering, erikoistuminen: Advanced Technologies Environmental Engineering (ATEE) Englanti.

Lukukausimaksut EU: n ulkopuolisille opiskelijoille - Advanced Technologies Ympäristö Engineering: 2000 euroa vuodessa

Tukeen ja ohjaukseen

Opiskelijat saavat kaiken tarvittavan tuen meidän osuuskunta ja innostunut tiimi kansainvälisten suhteiden Office. Ne ovat myös tarjotaan mentorointia apua meidän International Student Mentor Club.

MAJOITUS

Opiskelijoille tarjotaan mukava ja hiljattain remontoitu yhden tai useamman asunnon huoneita hinta jopa 100 euroa (74 puntaa). Huoneissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys. Opiskelija asuntolat sijaitsevat 1. yliopiston kampuksella helpon tiedekunnan Mekaaninen, opiskelijat palvelukeskus, pääkirjasto Conference Center and Student Ruokala ja 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja tilat meidän tiedekunta Taloustieteen ja rakennustekniikan tiedekunta.

Urheilumahdollisuuksia

Modernit urheilumahdollisuudet ovat käytettävissä opiskelijoiden meidän toinen yliopiston kampukselle. Meidän University Sport Club tarjoaa uusia mahdollisuuksia eri urheilulajeja. Tilat ovat suoraan varustettu koripallo, käsipallo, lentopallo, yleisurheilu, kuntosali, aerobic jne. Upouusi kunnallinen uima-allas ja luistinrata ovat myös saatavilla.

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Ilmoittautua Opolen yliopistossa tekniikan ja opiskella Euroopassa! Opiskelijamme on mahdollisuus opiskella tai harjoitella ulkomailla kehyksessä Erasmus + liikkuvuusohjelmaa. Teemme yhteistyötä yli 100 kumppanin laitos Saksasta, Iso-Britannia, Ranska, Belgia, Espanja, Portugali, Italia, Malta, Kreikka, Slovenia, Unkari, Slovakia, Tšekin tasavalta, Romania, Liettua, Latvia, Viro ja Suomi. Erasmus-ohjelman opiskelijat saavat EU stipendin, joka auttaa heitä löytämään Eurooppaan. Kansainväliset kumppanimme organisaatioon ja yritykset luoda erilaisia ​​työharjoittelun mahdollisuuksia ympäri Eurooppaa. Lisäksi opiskelija osaa valita täydellinen koulutus sijainti omasta.

Opiskelijaelämää

Meidän opiskelijat opiskelevat, löytää, luoda ja pitää hauskaa. Ne muodostavat ja liittyä opiskelija tutkimuksen klubeja. He osallistuvat kutsuva viikkoa, verkottumista tapahtumia, kansainvälisiä konferensseja ja työpajoja sekä vuosittain opiskelijoiden Festival. Niillä on suuri mahdollisuus kukoistaa ja hyödyntää mahdollisuuden oppia Euroopan markkinoille ja kulttuureista.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiillottaa

Katso MSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

MSc Kehittyneiden Teknologioiden Environmental Engineering (ATEE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Puola Opole

Maisterin koulutusohjelma Advanced Technologies Environmental Engineering haltijoille kandidaatin tutkinto Environmental Engineering, biotekniikka, kemiallinen ja prosessitekniikan laitos, Civil Engineering, Kaivos- ja Geologian, Konetekniikka ja Koneensuunnittelu, mekaniikka, Voimalat Engineering sekä Mechatronics . [+]

Faculty of Mechanical Engineering tarjoaa 3 lukukauden diplomi tutkimukset opintolinjan Environmental Engineering in erikoistuminen: Advanced Technologies Environmental Engineering.

Opetuskielenä on Englanti. Rajoitettu määrä on 20 opiskelijaa.

Maisteri Tutkimukset Advanced Technologies Environmental Engineering on omistettu haltijoille kandidaatin tutkinto Environmental Engineering, biotekniikka, kemiallinen ja prosessitekniikan laitos, Civil Engineering, Kaivos- ja Geologian, Konetekniikka ja Koneensuunnittelu, mekaniikka, Voimalat Engineering sekä Mechatronics.

ATEE valmistuneet saavat tietoa ympäristötekniikan ja kokemus ympäristönsuojelun teknologiaan. Ne laaditaan ongelmien ratkaisemiseksi kestävän kehityksen ja teknologian.... [-]


Videot

The Opole University of Technology (OUTech)

Ota yhteyttä

Opole University of Technology (OUTech)

Osoite, 1. rivi International Relations Office ul. Mikołajczyka 5
45-271 Opole, Puola
Verkkosivu https://wm.po.opole.pl/index.php/en/educational-offer-for-foreign-students
Puhelin +48 77 449 85 15