Pomeranian Medical University in Szczecin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pomeranian Medical University SzczecinissäPomeranian Medical University Szczecinin on julkinen (valtion omistama) yliopistolle kokopäiväistä, sisäiset järjestelmä tutkimuksessa. Pätevyyden tasosta hallussa: maisteriohjelmaan; korkeakoulututkintoa; pitkä kierto-ohjelma.

On kaksi tiedekuntaa yliopiston jotka tarjoavat opintoja Englanti:
1. Lääketieteellinen tiedekunta
2. Lääketieteellinen tiedekunta & Hammaslääketieteen

Pommerin Medical University Szczecin tarjoaa opintoja Englanti kielellä vuodesta 1996 lääketieteellisen tiedekunnan ja tiedekunnan hammaslääketieteen vuodesta 2006. Tällä hetkellä Pommerin Medical University Szczecin on yli 600 opiskelijoille Englanti Program sekä lääketieteen ja hammaslääketieteen Tiedekunnat. Yli 250 opiskelijaa on jo onnistuneesti valmistunut lääketieteellisestä tiedekunnasta. Joka vuosi yliopisto tarjoaa 100 paikkaa lääketieteellisen tiedekunnan ja 30 paikkaa lääketieteellisen tiedekunnan ja hammaslääketieteen.


Yksilöintitiedot koulutustaso

Puola jäsenenä Euroopan unionin pysyvät täysin voimassa direktiivin 2005/36 / EY Euroopan parlamentin ja neuvoston 7 päivänä syyskuuta 2005, ammattipätevyyden tunnustamisesta. Pommerin Medical University Szczecin tarjoaa opetussuunnitelman yhteensopiva EU: n direktiivien mukaan lukien op järjestelmä.

Valmistumisen Pommerin Medical University Szczecin niin Lääketieteellinen tiedekunta ja lääketieteellinen tiedekunta ja hammaslääketieteen annetaan vastaanottajalle:
1. pääsy jatkotutkimuksia: mahdollisuus hakea jatko-opintoihin ja jatko-opintoja;
2. aloitettava menettely lääketieteellisen Loppukoe [Lekarski Egzamin Końcowy];
3. hakea lupaa harjoittaa ammattia.

Pääkirjasto yliopiston on pysyvä (ilmainen opiskelijoille) Internet tietokantoja, kuten: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley-line kirjasto, ajantasainen; ERIC, Science Direct; Cochrane Collection; ProQuest Tiede ja tekniikka; ProQuest Medical Library; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; jne.

Yliopisto tekee yhteistyötä monien muiden lääketieteelliset koulut, sairaalat ja klinikat Euroopassa. Opiskelija, jolla on suuri laadut voivat tulla Erasmus-ohjelmaan. PMU on allekirjoittanut sopimuksen yliopistojen kanssa Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa. Tämä johtaa mahdollisuuksia käytännön koulutusta ja tieteellistä vastineeksi opetushenkilöstön sekä opiskelijoille.

Opiskelijat huomaavat Szczecin on vilkas kaupunki, jossa monenlaisia ​​sosiaalisia, kulttuurisia ja virkistysmahdollisuudet saatavilla alueella. Tutkimalla Szczecinin kukaan lisäetu oppia uutta kulttuuria. Luonnollisesti, lääketieteelliset tutkimukset vievät paljon opiskelijan arkeen, mutta Szczecin voi tarjota laaja kirjo toimia tehdä vapaa-ajallasi. Toiminta ulottuu golf, jalkapallo ja urheilu kuntosaleja keilailu, uima-allas ja pub indeksoinnin. Kaupungissa on laaja kulttuurielämä on oma filharmoninen orkesteri, ooppera, taidegalleriat, klubit jne. Ajoittain sää voi olla synkkä ja voi saada nostalginen tai hieman surullinen ja se on vain luonnollista haluta piilottaa peiton alle hyvän kirjan tai elokuvan opiskelijat PUM päästä tapana etsivät ylivoimainen paikka tavata ystäviä, rentoutua tai vain siemailla kuppi kuumaa kahvia. Szczecin on runsaasti sellaisissa paikoissa. Koska Englanti ohjelman opiskelijat ovat eri puolilta maailmaa, opintonsa PMU tarjoavat paitsi erinomaista koulutusta tuleville lääkäri tai hammaslääkäri, mutta myös loistava tilaisuus asua ja työskennellä monimuotoisessa ympäristössä, jossa voi oppia uuden kielen, ymmärtää toiseen kulttuuriin tai edes tarkkailla eri tieteelliset lähestymistavat ja tekniikat.

Neljä syytä opiskella lääketiedettä Puolassa

1. Se tarjoaa state-of-the-art facilities.

Toukokuussa 2013, puolalaisen leikkausryhmän tuli ensimmäinen saavuttaa aikaisemmin ajatellakaan uraauurtava, hengenpelastus-, koko kasvot siirtoleikkauksen. Ei vain ollut leikkaus, jonka aikana 33-vuotiaan potilaan sai ihon-ja-luunsiirteiden hävittyään nenäänsä, yläleuka ja posket onnettomuudessa, mutta se oli myös maailman nopein aikataulua niin monimutkainen operaatio . ”Kasvojensiirto ovat erittäin monimutkaisia, suhteellisen harvinaisia ​​menettelyjä, jotka yleensä edellyttävät laajaa valmistelua, tyypillisesti kuukausia tai vuosia,” sanovat The Daily Mail.

Eturintamassa tämän ja monet muut lääketieteen aloilla, ansiosta huippuluokan tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta? Puola.

2. Jos puhut Englanti, sitten kaikki.

Huolissani, koska et puhu puola? Älä. Kaikki Puolan lääketieteelliset koulut tarjoavat opintojaan Englanti ympäri erikoisuus aloilla, kuten apteekki, hoitotyön ja fysioterapian.

3. Sinulta erinomaisessa yritys.

Kansainväliset opiskelijat muodostavat 8,58 prosenttia koko ylioppilaskunnassa Puolan lääketieteellisen yliopistojen opiskelijoiden kanssa Norjassa, Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Saudi-Arabiassa ja Kanadan keveiden luettelon lähtömaissa. Osana Bolognan prosessia, Puolan yliopistot myöntää tutkinnot tunnustetaan kaikkialla Euroopassa ja akkreditoitu monet maapallon tunnetuimman toimielimissä. Myös Puolassa yhteistyötä yliopistojen ympäri maailmaa. Takeaway? Ei vain sinulla on mahdollisuus opiskella rinnalla monipuolinen ylioppilaskunnassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus laajentaa verkon ja yhteyksien - ei vain Puolassa vaan kaikkialla maailmassa.

4. käytät vähemmän huippulaatua.

Mukaan American Association of Medical Colleges (AAMC), keskimääräiset kustannukset yhden vuoden julkisen terveydenhuolto-oppilaitoksessa, sisältäen opetuksen, palkkiot ja sairausvakuutus, Yhdysvalloissa oli $ 34592 in-tilassa ja $ 58668 out-of-tilassa 2016- 2017 lukuvuosi. Yksityinen koulu opetusta ja palkkiot puolestaan ​​nousi huimasti yli $ 50000. Ja nämä luvut eivät sisällä aiheutuneet kulut yliopiston ulkopuolelta, kuten asuminen, kirjoja, ja ruokaa.

Kustannukset lääketieteellinen tutkinto on huomattavasti pienempi Puolassa, lukujen mukaan tiede ja Higher Education: Päätoiminen opintoja julkiset koulut ovat ilmaisia ​​puolalaisille opiskelijoille sekä kansainvälisiä opiskelijoita, jotka täyttävät tietyt edellytykset, kuten kansalaisten EU / ETA. Muut kansainväliset opiskelijat silti pisteet bargain - maksaa vain 3000 euroa (noin USD 3200) vuosittain tutkimuksiin. Ei vain sitä, mutta ne myös nauttia huomattavasti alhaisemmat elinkustannukset verrattuna Yhdysvalloissa ja suuressa osassa Eurooppaa.

Sijainnit

Szczecin

Osoite
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, Länsi-Pommerin voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: