Poznan University of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Poznan University of Technology yliopisto on Wielkopolskien voivodikunnan paras teknillinen yliopisto Länsi-Puolassa. Vuosina 2017/2018 se on ollut kolmanneksi eniten valittu yliopisto Puolassa, sillä jopa kuusi ehdokasta kilpaili paikasta siellä. Poznan University of Technology ( PUT ) on Puolan parhaiden teknillisten yliopistojen joukossa. PUT oli ensimmäinen puolalainen yliopisto, josta tuli CESAER - Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research - eurooppalainen organisaatio, joka kokoaa yhteen parhaat tekniset yliopistot. Se on myös SEFI: n (Societé Européenne pour la Formation des Ingenieurs), EUA: n - Euroopan yliopistojen liiton, ADUEM: n - yliopistojen allianssi demokratian puolesta - ja IAU: n - Kansainvälisen yliopistojen liiton - jäsen.

Main Square in the Poznan Old Town, Poland.

Poznan University of Technology syntyi koneenrakennuksen korkeakoulusta, joka perustettiin vuonna 1919. PUT on lähes vuosisadan kokemus korkeasti koulutettujen insinöörien ja tutkijoiden kouluttamisesta monilla aloilla.

Tällä hetkellä PUT on lähes 20 000 opiskelijaa 10 tiedekunnassa:

  • Arkkitehtuurin tiedekunta
  • Kemian tekniikan tiedekunta
  • Siviili- ja ympäristötekniikan tiedekunta
  • Tietojenkäsittelytieteellinen tiedekunta
  • Sähkötekniikan tiedekunta
  • Elektroniikan ja televiestinnän tiedekunta
  • Teknillinen tiedekunta
  • Koneiden ja kuljetusten tiedekunta
  • Konetekniikan ja johtamisen tiedekunta
  • Teknisen fysiikan tiedekunta

Koulutusta tarjotaan 26 oppilaitokselle, joista neljä ensimmäisestä ja yhdestätoista toisessa syklissä annetaan englanniksi.

Tiede ihmisille

Wielkopolskie voivodeship ja erityisesti Poznan tarjoavat valtavia mahdollisuuksia. Poznanilla on alhaisin työttömyysaste maassa, koska sen olosuhteet kannustavat teollistuneita luomaan liiketoimintaansa täällä. Tällä hetkellä kaupungissa on noin 100 000 yritystä.

Poznan University of Technology on paikka, jossa opiskelijat voivat saada kokemusta, joka liittyy läheisesti työmarkkinoiden todellisuuteen. Heitä koulutetaan liike-elämän ja teollisuuden muuttuvien vaatimusten mukaisesti. Kaksoistutkimusohjelma on kehitetty yhteistyössä sellaisten yritysten kanssa kuin Volkswagen Poznań, Solaris Bus & Coach SA, Phoenix Contact Wielkopolska, STER, Beiersdorf Manufacturing Poznań, Blum Polska sp. zo. o., Zakłady Mechaniczne Kazimieruk. Tässä ohjelmassa opiskelijat voivat saada koulutuksen, joka kulkee käsi kädessä työmarkkinoiden vaatimusten ja odotusten kanssa, he voivat suorittaa lisäkoulutusta tai hankkia kielitodistuksia, ja ennen kaikkea se on opinto-ohjelma, jossa teoria liittyy läheisesti käytäntöön parhaissa yrityksissä. Opiskelijat, jotka suorittavat kaksoisopintojen ohjelman, löytävät työpaikan siihen osallistuvissa yrityksissä.

Jo mainittujen yhtiöiden lisäksi kumppaniluettelossa ovat Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK - Group Santander ja monet muut.

Maaliskuussa 2017 ensimmäinen akateeminen konsortio on muodostanut Puolan ja Kiinan yliopistojen välille One Belt One Roadin , joka on ensimmäinen tämäntyyppinen yritys maailmassa. Konsortioon kuuluu 15 yliopistoa ja organisaatiota Kiinassa ja 11 teknillistä yliopistoa Puolassa, mukaan lukien PUT . Yhteistyön tuloksena syntyy Konfutse-luokka, jossa PUT työntekijät ja opiskelijat voivat opiskella kiinaa kiinankielen puhujien kanssa suoraan Kiinasta. Toinen vaikutus on Kiinan ja Puolan uuden Silk Roadin tutkimuskeskuksen perustaminen. Sen tarkoituksena on tuoda yhteen tärkeimmät teknilliset yliopistot Puolasta ja Kiinasta. Keskuksen päätavoitteena on siirtää tiedettä, koulutusta, kulttuuria ja siten myös yrityksiä.

Marraskuussa 2016 Poznan University of Technology avattiin Huawei-akatemia, ensimmäinen laatuaan Puolassa. Rakennettiin moderni laboratorio, jossa opiskelijat voivat opiskella modernia Huawei-tekniikkaa. He voivat laajentaa tietämystään modernista tekniikasta käytännön oppitunneilla, joita alan ammattilaiset johtavat.

Vuodesta 2014 lähtien on perustettu lentoliikennesuunnitelma nykyaikaisella lentosimulaattorilla; PUT llä on kaksi ilma-alusta: Zlin 242L ja Extra 330 LX sekä MDM-1Fox ilma-alus. Tällä hetkellä PUT opiskelijoille voidaan kouluttaa kahdella alalla: Ilmailu ja Cosmonautics.

Aerial view of the Poznan Old Town, vintage color toned picture, Poland.

Kansainvälinen yhteistyö

PUT on allekirjoittanut noin 230 kansainvälistä sopimusta yliopistojen kanssa Euroopassa ja muualla. Yliopisto on ollut mukana Erasmus + -ohjelmassa ja kahdenvälisissä vaihtosopimuksissa monien vuosien ajan. Tieteellisessä tutkimuksessa PUT tekee yhteistyötä jopa 80 yliopiston kanssa ympäri maailmaa.

Kaksinkertainen aste - kaksinkertainen etu

Ulkomaisten yliopistojen tunnistaa korkea koulutustaso ja ammattitaito opetuksessa ja tutkimuksessa tarjotaan PUT ja parantaakseen koulutuksen standardeja erityistä sopimusta ei ole allekirjoitettu yliopiston Ranskassa - Lille-I seuraaville koulutusaloittain: Konserninjohto; näiden sopimusten avulla opiskelijat voivat saada kaksi tutkintoa suoritettuaan yhteisen opinto-ohjelman. Vuonna 2017 Kiovan teknillisen yliopiston kanssa allekirjoitettiin toinen kaksoissertifikaattisopimus esimerkiksi konetekniikan ja lääketieteellisen tekniikan alalta. Valmisteilla on muita vastaavia hankkeita.

Teknologia positiivisessa mielessä

PUT opiskelijat voivat liittyä johonkin yli 80 tiedoryhmään, jotta he voivat harjoittaa tieteellisiä etujaan, saada rehtorilta lisäapurahoja tutkimukseen tai tieteellisiin matkoihin.

Tieteellisten ryhmien lisäksi on opiskelijaradio Radio Afera, opiskelija-tv-asema Spacja TV, yliopistokuoro Volantes Soni ja monet muut organisaatiot. PUT lla on myös 36 urheiluseuraa, joissa lähes 1500 opiskelijaa harjoittaa säännöllisesti. Akateemisessa urheilugalassa PUT oli vuonna 2016 yleisluokittelussa neljäs ja teknisten yliopistojen luokassa kolmas. PUT urheilukeskuksessa on tennistä, keilaa, spinningiä, sisäsoutua, squashia sekä kuntosaleja.

Apurahat parhaille opiskelijoille!

PUT tarjoaa apurahoja parhaille kansainvälisille opiskelijoille, jotka tekevät maksullisia kursseja. Tällaiset avustukset voidaan maksaa käteisenä tai ne kattavat majoituksen kustannukset PUT opiskelijakodilla.

Läheinen suhde yritystoimintaan

Yhteydet lukuisiin liikekumppaneihin ovat olennainen osa yliopiston elämää. Kumppaneidemme rohkaisu ja neuvot auttavat meitä paitsi mukauttamaan koulutusohjelmiamme vastaamaan markkinoiden vaatimuksia, myös ensisijaisesti vahvistamaan asemaamme muiden yliopistojen keskuudessa

11790_1.jpg11784_2.jpg11785_3.jpg11786_4.jpg11787_5.jpg11788_6.jpg11789_7.jpg

Sijainnit

Poznań

Poznan University of Technology

Osoite
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Suur-Puolan voivodikunta, Puola
Puhelin
+48 61 665 35 37

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin