University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden

Uskomme ihmisille, jotka arvostavat itsensä kehittämiseen ja haluavat tehdä unelmista totta. He antavat meille motivaatio jatkuvaan parantamiseen, jotta voisimme tarjota koulutusta ja tutkimusta korkeimmalla tasolla. Hyvin koulutettujen luennoitsijat rakastavat laajentaa tietämystään ja sen jakaminen nuorten kanssa. Teemme parhaamme tarjota opiskelijoille ympäristö ja luonnonvarojen täyttämään älyllinen uteliaisuus, kehittää kykyjään ja harjoittaa etujensa.

Tarjous

Yli 15 000 opiskelijaa kirjoittautuu monitieteinen tutkinto-ohjelmia. Tarjoamme koko ajan ja ulkopuolinen ja jatko-ohjelmia Psykologia, Nykykielten, kulttuurintutkimus, journalismin ja sosiaalikomitean Viestintä, sosiologia, laki, sisäinen turvallisuus, kansainväliset suhteet, hallinta ja suunnittelu. SWPS on ainoa yksityinen yliopisto Puolassa, jolle on myönnetty oikeus myöntää tohtorintutkinnon psykologian tutkinnoista ja kulttuurintutkimus ja PhD astetta Psykologia, sosiologia, kulttuurintutkimus ja laki.

Valikoimamme sisältää myös laajan valikoiman ei-tutkinto-ohjelmia kuten viikonloppu koulutukset ja lukuisat räätälöityjä koulutusohjelmia. Järjestämme sykliä tieteellisiä ja kulttuuritapahtumia jotka ovat avoinna yleisölle. Meidän laitos arvot huomattava keskustelut ja hedelmällisiä keskusteluja, Ja siksi me usein isäntä maailman tunnustettu tutkijat, tunnettuja taiteilijoita ja edustajat tiedotusvälineissä. Ne, jotka haluavat hallita kielitaito heillä on enemmän kuin tervetullut liittymään Englanti valmistelevat School ja Puolan valmistelevat School, Ohjelmia, jotka antavat heille mahdollisuuden parantaa Englanti ja Puola valvonnassa erittäin päteviä opettajia.

Kurssit ovat yhdistelmä luokkansa toimintaan ja itseopiskelua. Hiljattain hankittu osia tietoa voidaan harjoitella kautta yliopiston moderni verkko-oppimisympäristön.

International Studies

Meidän opiskelijat ovat mahdollisuus laajentaa näköaloja paitsi johtuvat tietämyksen merkkihenkilöitä, mutta myös ulkomaille osana vaihto-ohjelmia, joita tarjoamme. Otamme vaihto-ohjelmia toimielinten sijaitsevat Euroopassa, Turkki, Aasia ja Amerikka.

Ytimessä Euroopassa

Puola piilee Keski-Eurooppa. Se sillat West idässä ja Pohjois kanssa etelään ja se pääsee helposti joka puolella maailmaa.

Tärkein Campus sijaitsee Varsovassa, kaupallinen ja akateeminen keskus maassa ja alueella. Se on äärimmäisen elinvoimainen ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Se tarjoaa rajattomat mahdollisuudet opiskella, tehdä työtä ja nauttia elämästä. Se on myös kaikkein monikulttuurinen kaupunki alueella.

Tee tietoinen päätös ja soveltaa SWPS tänään! Odotamme sinua!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiillottaa

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Mestari Psykologia (2 Vuotta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Puola Warsaw

Clinical Psychology yhdistää tieteen, teoria ja käytäntö ymmärtää, ennustaa ja vähentää sopeutumisongelmia, vammaisuuteen, ja kärsimystä sekä henkilökohtaisen kehityksen tukemiseksi. [+]

Master Psykologian (2 vuotta)

Kliininen psykologia yhdistää tiedettä, teoriaa ja käytäntöä ymmärtää, ennustaa ja vähentää sopeutumisongelmia, vammaisuuteen, ja kärsimystä sekä henkilökohtaisen kehityksen tukemiseksi. Clinical Psychology on laaja lähestymistapa ihmisten ongelmiin koostuu diagnoosi, arviointi, arviointi, konsultointi, hoito, ennaltaehkäisy ja tutkimuksen osalta eri väestöryhmiin (lapset, aikuiset, perheet, pariskunnat ja ryhmät).

Kenelle?

Ohjelma on sopiva opiskelijoille, jotka ovat saaneet ylempää astetta Psykologia sekä niille, jotka pitävät kandidaatin tutkinnon muilla kuin Psykologia ja rajoitettu altistuminen kenttään. Jälkimmäinen on velvollisuus suorittaa kaksi ylimääräistä korvaavia perustutkintoa psykologian moduulit (eli Persoonallisuuspsykologia, psykologia tunne tai Kehityspsykologia) räätälöidään opiskelijan erityisiä ennen koulutusta. Kun ottamista kukin opiskelijoita tiedotetaan erityisesti moduuleja / hän pitäisi osallistua. Nämä moduulit ovat maksuttomia ja ne on valmiiksi ensimmäisen vuoden aikana opintojen.... [-]


Mestari Psykologia (5 Vuotta)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 lukukautta October 2018 Puola Warsaw

Psykologia on tieteenala, jonka tavoitteena on ymmärtää ja parantaa toiminnan yksilöiden, ryhmien ja yhteiskunnille kokonaisuutena. [+]

Master Psykologian (5 vuotta)

Psykologia on tieteenala, jonka tavoitteena on ymmärtää ja parantaa toiminnan yksilöiden, ryhmien ja yhteiskunnille kokonaisuutena. Opiskelijat kiinnostunut yhtenäinen "Pitkäkestoisia" 5 vuotta maisteriohjelman ovat yleensä niitä, jotka haluavat toimia ammatillisen psykologien käsittelevät diagnosointiin ja hoitoon mielenterveysongelmien (Clinical Psykologit) tai yritysmaailmassa, markkinoinnissa ja mainonnassa tai ihmissuhteet (työ- ja organisaatiopsykologia psykologit ).

Kenelle?

Opiskelijat yhtenäinen "pitkäkestoisia" 5 vuotta maisteriohjelman ovat valmiita jatkamaan uransa psykologian tietäen, että voidakseen työskennellä psykologin sinulla on usein saada valtakirjojen muu kuin vain Master-tason tutkintotodistus. Nyt tarvitaan osaamista ja taitoja aikana saatujen 5vuotta opiskeluaika (300 op) ja hyvin usein valvottu koulutuksen prosessi. Erityiset vaatimukset vaihtelevat maiden ja alueiden välillä. Esimerkkejä katso EuroPsy asetusten tai Norja Opetussuunnitelman Professional Education Psykologian.... [-]


Videot

University of Social Sciences and Humanities (SWPS)