University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden

Uskomme ihmisille, jotka arvostavat itsensä kehittämiseen ja haluavat tehdä unelmista totta. He antavat meille motivaatio jatkuvaan parantamiseen, jotta voisimme tarjota koulutusta ja tutkimusta korkeimmalla tasolla. Hyvin koulutettujen luennoitsijat rakastavat laajentaa tietämystään ja sen jakaminen nuorten kanssa. Teemme parhaamme tarjota opiskelijoille ympäristö ja luonnonvarojen täyttämään älyllinen uteliaisuus, kehittää kykyjään ja harjoittaa etujensa.

Tarjous

Yli 15 000 opiskelijaa kirjoittautuu monitieteinen tutkinto-ohjelmia. Tarjoamme koko ajan ja ulkopuolinen ja jatko-ohjelmia Psykologia, Nykykielten, kulttuurintutkimus, journalismin ja sosiaalikomitean Viestintä, sosiologia, laki, sisäinen turvallisuus, kansainväliset suhteet, hallinta ja suunnittelu. SWPS on ainoa yksityinen yliopisto Puolassa, jolle on myönnetty oikeus myöntää tohtorintutkinnon psykologian tutkinnoista ja kulttuurintutkimus ja PhD astetta Psykologia, sosiologia, kulttuurintutkimus ja laki.

Valikoimamme sisältää myös laajan valikoiman ei-tutkinto-ohjelmia kuten viikonloppu koulutukset ja lukuisat räätälöityjä koulutusohjelmia. Järjestämme sykliä tieteellisiä ja kulttuuritapahtumia jotka ovat avoinna yleisölle. Meidän laitos arvot huomattava keskustelut ja hedelmällisiä keskusteluja, Ja siksi me usein isäntä maailman tunnustettu tutkijat, tunnettuja taiteilijoita ja edustajat tiedotusvälineissä. Ne, jotka haluavat hallita kielitaito heillä on enemmän kuin tervetullut liittymään Englanti valmistelevat School ja Puolan valmistelevat School, Ohjelmia, jotka antavat heille mahdollisuuden parantaa Englanti ja Puola valvonnassa erittäin päteviä opettajia.

Kurssit ovat yhdistelmä luokkansa toimintaan ja itseopiskelua. Hiljattain hankittu osia tietoa voidaan harjoitella kautta yliopiston moderni verkko-oppimisympäristön.

International Studies

Meidän opiskelijat ovat mahdollisuus laajentaa näköaloja paitsi johtuvat tietämyksen merkkihenkilöitä, mutta myös ulkomaille osana vaihto-ohjelmia, joita tarjoamme. Otamme vaihto-ohjelmia toimielinten sijaitsevat Euroopassa, Turkki, Aasia ja Amerikka.

Ytimessä Euroopassa

Puola piilee Keski-Eurooppa. Se sillat West idässä ja Pohjois kanssa etelään ja se pääsee helposti joka puolella maailmaa.

Tärkein Campus sijaitsee Varsovassa, kaupallinen ja akateeminen keskus maassa ja alueella. Se on äärimmäisen elinvoimainen ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Se tarjoaa rajattomat mahdollisuudet opiskella, tehdä työtä ja nauttia elämästä. Se on myös kaikkein monikulttuurinen kaupunki alueella.

Tee tietoinen päätös ja soveltaa SWPS tänään! Odotamme sinua!

Sijainnit

Varsova

Osoite
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin