University of Bialystok

Esittely

Lue virallinen kuvaus

128670_student-3500990_1920.jpg

University of Bialystok perustettiin vuonna 1997 Varsovan yliopiston sivukonttorista 29 vuoden jälkeen.

Tänään UwB on yksi Koillis-Puolan suurimmista ja vahvimmista akateemisista keskuksista sen tieteellisten standardien ja mahdollisuuksien vuoksi. Yliopisto koostuu yhdeksästä tiedekunnasta, joista yksi sijaitsee ulkomailla Vilnassa. Luokat ja luennot ovat noin 900 akateemista opettajaa.

Tällä hetkellä yliopisto kouluttaa noin 17 000 opiskelijaa lähes 30 tutkimusalalla. Se tarjoaa noin 100 erilaista jatko-opintoja. Opiskelijaliike kukoistaa: yliopistossa on noin 70 opiskelijaklubia.

Ph.D. tutkinto suoritetaan viidessä yliopiston yksikössä: oikeustieteellisessä tiedekunnassa, taloustieteiden tiedekunnassa, filologian tiedekunnassa, biologian ja kemian tiedekunnassa sekä historian ja sosiologian tiedekunnassa.

UwB: llä on oikeus antaa 10 lääketieteen korkeakoulututkintoa ja 4 jatko-opintoja. Yliopiston tieteelliseen tutkimukseen sovelletaan alueen ainutlaatuista luonnetta ja kulttuurista monimuotoisuutta, joka houkuttelee tieteellisiä tutkimuksia.

Yliopisto tekee yhteistyötä korkeakoulujen kanssa ulkomailla lähes 50 tieteellistä yhteistyötä koskevan sopimuksen puitteissa Erasmus-ohjelman, Leonardo da Vinci -ohjelman ja puiteohjelmien puitteissa. Yliopistojen ja kansainvälisen yhteistyön ansiosta UwB-opiskelijat osallistuvat ammatilliseen harjoitteluun ulkomailla.

Sijainnit

Bialystok

Osoite
ul. Świerkowa,20B
15-328 Bialystok, Podlaskian voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin