Vistula University & Warsaw School of Tourism and Hospitality Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Veiksel yliopisto on hyvämaineinen yliopisto, myöntää riippumattomat puolalaisia ​​ja ulkomaisia ​​instituutioita, kuten Perspektywy ja Rzeczpospolita, Koti & Market aand Liikekeskus Club.

Univsersity koostuu arvostettuja asiantuntijoita, jotka ovat todellinen vaikutus taloudelliseen ja sosiaaliseen elämään, myös prof. Krzysztof Rybiński - entinen varapuheenjohtaja Puolan keskuspankin, prof. Andrzej Olechowski - entinen valtiovarainministeri ja entinen ulkoministeri ja prof. Longin Pastusiak - entinen varapuheenjohtaja Naton parlamentaarisen yleiskokouksen.

Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja tukee liiketoiminnan yrittäjyyttä opiskelijoiden keskuudessa, joka on jotain, joka tekee sen erottuvat puolalaisen oppimateriaalikustantaja markkinoilla. Se tarjoaa perustutkintoa, jatko, insinööri, jatko ja jatko-opintoja, tehdään sekä Puolan ja Englanti. Se perustettiin vuonna 1992, ja yhdessä Euroopan Kuvataideakatemian ja School of Matkailu ja vapaa-aika se muodostaa Veiksel yliopistot ryhmän.

Miksi opiskella Veiksel

Saavat diplomin arvostetun yliopiston

Veiksel Yliopisto on listattu kymmenen parhaan ei-julkista yliopistojen ranking Perspektywy Magazine 2014.

Mukaan Home & Market, yliopisto on paras Business Partner joukossa Puolan yliopistoissa. Korkea koulutustaso takaa akkreditointi edustavien järjestöjen kansainvälisen tiedeyhteisön:

1 Maailman Neuvosto ja yleiskokouksessa Osuuskunta Koulutus - Ainoa organisaatio, joka on täysin omistettu työskennellä integroitu opetus; 2 International Association of Universities: kansainvälinen yhdistys korkeakoulujen; 3 CEEMAN - Yksi arvostetuimmista hyväksynnät sisällä Management myönnetään Yliopistot.

Opi parhaat asiantuntijat

Veiksel Yliopistot Ryhmä antaa sinulle pääsyn parhaat asiantuntijat, joiden virtuaalinen vaikutus taloudelliseen ja sosiaaliseen elämään sekä aktiivista tutkijaa. Ne ovat tärkeimmät luennoitsijoita yliopiston: prof. Krzysztof Rybiński - entinen varapuheenjohtaja Puolan keskuspankin, prof. Andrzej Olechowski - entinen valtiovarainministeri, entinen Päältä, prof. Longin Pastusiak - entinen varapuheenjohtaja Naton parlamentaarisen yleiskokouksen, prof. Jerzy M. Nowak - varapuheenjohtaja toimeenpanevan neuvoston euroatlanttisen ry, prof. dr hab. Paweł Bożyk - YK: n jäsen konsistorin Tokiossa, prof. Jan Fazlagić - asiantuntija tiedon, koulutuksen, luovuuden, innovoinnin ja henkiset voimavarat hallintaa, prof. Roman Fulneczek - entinen presidentti PZU tai Daewoo vakuutusyhtiö hallintoneuvosto, dr Marek Kulczycki - entinen presidentti Deutsche Bankin PBC SA hallintoneuvosto, dr Aleksandra Wiktorow - Vakuutukset oikeusasiamies, entinen työministeri. Tieteellistä ja opettava henkilöstö koostuu pääasiassa harjoittajia, joka sai heidän kokemusta hyvämaineiset yritykset ja laitokset. Yhteistyö hieno tutkijoiden opetuskeskukset ympäri maailman takaa, että koulutusohjelma vastaa todellisiin tarpeisiin globaaleilla työmarkkinoilla.

Opiskella kansainvälisessä yhteisössä

Useita mahdollisuuksia mennä ulkomaisen ammatillisen koulutus ja koulutushankkeita pääasiassa Saksaan, Espanjaan tai Turkki. Mahdollisuus osallistua Erasmus kansainvälisten opiskelijoiden vaihto-ohjelma, valmistunut keskinäisesti Yliopistot yli 30 maasta. Osallistuminen vierailuluentoja professorit eri puolilta maailmaa. Lisäksi yliopisto järjestää Kansainvälinen viikko, jonka aikana opiskelijat osallistuvat ulkomaisten professoreiden luentoja. Korkea yliopiston kansainvälistä profiilia ovat korostaneet palkinnon paras kansainvälinen edistäminen sisällä Genius Universitatis 2014 järjestämän kilpailun Perspektywy Magazine.

Yliopisto tukee ammatillista kehittymistä

Yliopisto tekee innovatiivinen ohjelma yhdistää liiketoiminta Coop-EDU koulutus, jossa se teki yhteistyötä näiden merkkien kuten: Cyfrowy Polsat, RADWAG, Plus. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista suorittaa työharjoittelun ja ammatillinen koulutuksia kumppaniyritysten ja saada sekä vankka teoreettinen osaaminen ja täydellinen käytännön valmistelu, pakolliseksi koulutuksen ohjelman Veiksel yliopistossa. Yliopisto tarjoaa osallistuminen apurahoja, ammatillinen koulutus ja kansainvälisissä hankkeissa tehdään esimerkiksi Kiinassa. Opiskelija yritys akateeminen Force valvoo prof. Krzysztof Rybiński toimii yliopiston, suorittavat tutkimusta ulkopuolisten yritysten. Myös TYÖ SPOT tapahtumaan - ensimmäiseen järjestämä opiskelijoiden luennoitsijoiden liiketoiminnan asiantuntijoita ja työnantajien avoin päivää Puolassa tapahtua yliopistossa. Ylläpidämme Globalizer - ainoa ohjelma Puolassa, jossa ulkomaalaisia ​​opiskelijoita kirjoittaa opinnäytetöitä muodossa tukevien hankkeiden puolalaisten yritysten aloittaa toimintansa vuonna maassa niiden alkuperästä.

Mukava tutkimukset varmistetaan

Kaikki mitä tarvitset mukava opiskelu on saatavilla 25000 m2: ilmastoidut huoneet, luentosalit useita satoja opiskelijoita, paikkatietojen didaktisia huonetta, lukusali, kirjasto, kuntosali, urheilukeskus, 2 ravintolaa ruokia ja välipaloja ympäri maailma.

Lämpiminä päivinä on mahdollista rentoutua vihreä ja paikkatietojen yliopiston pihalla. Rakennus on sovitettu vammaisille.

Kehittää sekä mielen ja kehon

Pidätkö urheilusta? Veiksel yliopisto tarjoaa yli 600 m2 iso urheilukeskus sovitettu pelata koripalloa, lentopalloa, futsal, sulkapallo ja tehdä aerobinen (äänijärjestelmä).

Sinun ei tarvitse etsiä paikka pelata. Käytä Veiksel urheilukeskus. Oletteko harjoitella salilla? Yliopiston rakennus tarjoaa moderneja, ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden avulla voit kuntoon ja rakentaa kehon. Voit harjoitella niin paljon kuin haluat ja tarvitset.

Missiomme

Tehtävänä Veiksel yliopisto on tarjota laadukkaita koulutuspalveluja kansainvälisen opiskelijan yhteisö hengessä suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta erilaisia ​​mielipiteitä, näkemyksiä uskomuksia ja.

Pyrkimys tämän tehtävän liittyy ehtoja kehittämä AFiBV, jotta opiskelijat voivat hankkia teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, joita tarvitaan itsenäisesti ratkaisemaan ongelmia he kohtaavat jokapäiväisessä elämässä. Samalla, profiilia koulutuksen yliopistossa tavoitteena on vastata vaatimuksiin työmarkkinoiden ja haasteisiin tietojen ikä.

Päätavoitteena Veiksel yliopisto on paras mahdollinen valmistelu opiskelijoiden heidän tulevaan uraansa ja tarpeisiin työnantajien paikallisia ja kansainvälisiä työmarkkinoita sekä pienyritysten ja monikansallisten suuryritysten. Yliopiston opetussuunnitelman perustuu akateemisen ja liiketoiminnan kokemus luennoitsijoita. Tämän seurauksena opiskelijat saavat paitsi vankka teoreettinen osaaminen, mutta myös erinomainen käytännön kokemusta.

Yliopisto tekee yhteistyötä johtavien tutkijoiden akateemisesta ympäri maailmaa, jotka pyydetään esittämään vierailuluentoja.

Vahvuutemme

Yliopistomme on kärjessä 10 alkuun yksityisten korkeakoulujen Puolassa - 5. sija 2014 ranking kehittänyt Perspektywy ja Rzeczpospolita Veiksel yliopisto on kansainvälisin yliopisto Puolassa mukaan sijoitusta yliopistojen valmistaa "Perspektywy" ja "Dziennik Gazety Prawna" 2014 AFiB Veiksel on erittäin arvostettu liiketoimintaympäristössä: se sai "Best liikekumppanina" title toimittajien toimesta Home & Market ja Euroopan mitali mukaan Liikekeskus Club paras työharjoittelun ja työharjoitteluohjelma opiskelijoille Korkea opintojen vahvistaa kansainvälistä akkreditoinnit: CEEMAN alan markkinoinnin, WACE - ottaa huomioon yhdistää opinnot työharjoitteluohjelmia, IAU - vahvistaa opetuksen laatua
Veiksel on vakiintunut ja vanhin merkki kaikkien yksityisten yliopistojen Puolassa Voit valita 15 opintoalojen, joista 7 että opetetaan Englanti

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiillottaa

Akkreditoinnit

  • CEEMAN is one of the most prestigious acreditations within management awarded to universities
  • The World Council and Assembly on Cooperative Education
  • International Association of Universities

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Kauppatieteiden Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Puola Varsova + 1 lisää

Jos Sinulla on jo "ohi" opinnoissa ja oppinut perusperiaatteet taloustieteen sekä mikro- ja makrotason ja Olet kiinnostuneita saamaan tietää enemmän kehittyneitä analyyttisiä välineitä tutkia taloudellisia ilmiöitä - aloittaa opintojaan Economics. Voit kehittää analyyttisiä taitoja ja Voit analysoida taloudellisia tietoja ja talouden, osakemarkkinoiden ja rahoitusmarkkinat. Saat myös tuttuja taloudellinen indikaattoreita ja analyysejä. [+]

Jos Sinulla on jo "ohi" opinnoissa ja oppinut perusperiaatteet taloustieteen sekä mikro- ja makrotason ja Olet kiinnostuneita saamaan tietää enemmän kehittyneitä analyyttisiä välineitä tutkia taloudellisia ilmiöitä - aloittaa opintojaan Economics. Voit kehittää analyyttisiä taitoja ja Voit analysoida taloudellisia tietoja ja talouden, osakemarkkinoiden ja rahoitusmarkkinat. Saat myös tuttuja taloudellinen indikaattoreita ja analyysejä.

Tutkimus Opetussuunnitelma otetaan huomioon nykyistä kysyntää työnantajien, joten voit olla varma, että voit kehittää taitoja, joiden avulla voit löytää unelmiesi työpaikka. Jopa Opiskeluaikana sinulla on mahdollisuus laittaa tietoa käytännön koe - yliopisto tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoitteluja johtavia yrityksiä. Tutkimukset suoritetaan Puolan, Englanti ja puola / Englanti.... [-]


Ma Johtamisessa

Kampus tai online Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Puola Varsova + 1 lisää

Tutkimus Opetussuunnitelma kattaa keskeisiä näkökohtia liiketoimintaa pääalueeseen liikkeenjohdon. Osallistujat saavat perusteellinen, erittäin käytännön tietoa, jonka avulla ne voivat ratkaista liiketoiminnan ongelmia tehokkaasti ja tekemään vaikeita päätöksiä, jotka liittyvät johtamiseen liiketoiminnan operatiivisella ja strategisella tasolla (mukaan lukien ne, jotka liittyvät kansainvälisiin kysymyksiin, joissa painotetaan erityisesti erityispiirteet Keski- ja Itä- Eurooppa alue). [+]

Tutkimus Opetussuunnitelma kattaa keskeisiä näkökohtia liiketoimintaa pääalueeseen liikkeenjohdon. Osallistujat saavat perusteellinen, erittäin käytännön tietoa, jonka avulla ne voivat ratkaista liiketoiminnan ongelmia tehokkaasti ja tekemään vaikeita päätöksiä, jotka liittyvät johtamiseen liiketoiminnan operatiivisella ja strategisella tasolla (mukaan lukien ne, jotka liittyvät kansainvälisiin kysymyksiin, joissa painotetaan erityisesti erityispiirteet Keski- ja Itä- Eurooppa alue).

Mikä erottaa opetussuunnitelma on yhdistelmä akateemisen tiedon kanssa kokemusta yritystoiminnan harjoittajille. Tämän seurauksena luokat ajetaan innostavan ilmapiirin, jossa paljon huomiota tiimityötä, joka käyttää sekä tukea ja haasteisiin ryhmä. Paljon huomiota kiinnitetään kehittämiseen yleispalvelun ja ammattitaitoa.... [-]


MA Kansainvälisten Suhteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Puola Varsova + 1 lisää

Kun opiskelu kansainvälisten suhteiden opintoja Voit laajentaa tietosi rakenteen maailmantalouden, kansainvälisiin poliittisia suhteita, ulkomaankaupan, kansainvälisen taloudellisia, sosiaalisia ja oikeudellisia kysymyksiä. Opit merkkihenkilöitä muotoiluun kansainvälisessä politiikassa; Meidän professorit ovat korvaamatonta kokemusta käytännön tietämyksen käyttöä kansainvälisten poliittisten ja taloudellisten suhteiden. [+]

Kun opiskelu kansainvälisten suhteiden opintoja Voit laajentaa tietosi rakenteen maailmantalouden, kansainvälisiin poliittisia suhteita, ulkomaankaupan, kansainvälisen taloudellisia, sosiaalisia ja oikeudellisia kysymyksiä. Opit merkkihenkilöitä muotoiluun kansainvälisessä politiikassa; Meidän professorit ovat korvaamatonta kokemusta käytännön tietämyksen käyttöä kansainvälisten poliittisten ja taloudellisten suhteiden.

Voit saada kyky tehdä poliittisia ja taloudellisia päätöksiä kansainvälisessä ympäristössä, sekä analyyttisiä ja metodologisia taitoja.

Vahvuudet: tutkimukset suoritetaan ottaen huomioon nykyinen trendejä ja muutoksia maailmantaloudessa; Tutkimuksen opetussuunnitelma perustuu kansainvälisiin malleihin; opettajamme osallistua aktiivisesti talouselämään, jotka eivät ole vain teoreettista tietoa, mutta myös erityisiä käytännön taitoja; Tulet saamaan tietoa, joka on osa viimeisimmän kehityksen taloustiede, sekä kansallisia ja kansainvälisiä; monenlaisia ​​käytännön kursseja tarjoaa sinulle erityistaitoja hyötyä Your uraa. Erikoisuudet ... [-]

Ma Matkailun Ja Ravitsemisalan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Puola Varsova + 1 lisää

Matkailu ja vapaa-aika ohjelma Varsovan School of Matkailu ja Hospitality Management (SGTiR) antaa sinulle taitoja, jotka ovat välttämättömiä hallita omaa matkailun yrityksen tai yhteistyötä hallita erilaisia ​​matkailun ja hotelli kumppanuuksia. Osaat vierasta kieltä B2 sujuvuus tasoa Euroopan neuvoston yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehyksen, ja sinusta tulee toimivaltainen käyttäen erikoistunut kielellä tarvitaan suorittaa oman ammatillisen toiminnan. [+]

Matkailu ja vapaa-aika ohjelma Varsovan School of Matkailu ja Hospitality Management (SGTiR) antaa sinulle taitoja, jotka ovat välttämättömiä hallita omaa matkailun yrityksen tai yhteistyötä hallita erilaisia ​​matkailun ja hotelli kumppanuuksia. Osaat vierasta kieltä B2 sujuvuus tasoa Euroopan neuvoston yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehyksen, ja sinusta tulee toimivaltainen käyttäen erikoistunut kielellä tarvitaan suorittaa oman ammatillisen toiminnan.

Opiskeluaikana, sinun tulee perillä uusimmat tietotekniikan ja taitavia sen soveltaminen liiketoiminnassa. Voit tuntee paitsi tietoa ihmisen ja inhimillisten tarpeiden, kulttuurien väliset suhteet, sosiaaliset siteet, ympäristön ja ihmisten vaikutusta ympäristöön, mutta myös kotimainen kulttuuriperinnön ja maiseman hurmaa.... [-]


Ma Rahoituksen Ja Kirjanpidon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Puola Varsova + 1 lisää

Jos Sinulla on jo "ohi" opinnoissa ja Olet kiinnostuneita laajentamaan tietosi toiminnan rahoituslaitosten ja pankit, selvittää taloudellisia ilmiöitä ja talous- ja taloudellisesta tilanteesta, aloittaa opintojaan talouden ja kirjanpidon. Tutkimuksessa myös e-learning-järjestelmä, missä ja milloin tahansa! [+]

Jos Sinulla on jo "ohi" opinnoissa ja Olet kiinnostuneita laajentamaan tietosi toiminnan rahoituslaitosten ja pankit, selvittää taloudellisia ilmiöitä ja talous- ja taloudellisesta tilanteesta, aloittaa opintojaan talouden ja kirjanpidon. Tutkimuksessa myös e-learning-järjestelmä, missä ja milloin tahansa!

Tulet saamaan taitoja suunnittelemaan IT-järjestelmien käytetty talouden ja kirjanpidon, suorittaa tarkka diagnoosi ilmiöiden ja prosessit tapahtuvat alalla talouden ja kirjanpidon, kehittää taloudellisia raportteja, hallita varat ja velat rahoituslaitosten, työskennellä tehokkaasti yksikköjen rahoitusmarkkinoiden, ja laatimaan suunnitelmat ja budjetteihin.

Saat myös erilaisia ​​sosiaalisia taitoja, kuten kykyä työskennellä ryhmässä ja kykyä jakaa tietoa muiden kollegoilleen toissijaisuusperiaatteen ja yrittäjyyttä.... [-]