WSB University in Gdansk

Esittely

Lue virallinen kuvaus

WSB University in Gdansk huolehtii opiskelijoistaan. Oikea infrastruktuuri vaikuttaa positiivisesti opiskelun mukavuuteen. Olemme valmistautuneet sinulle nykyaikaisiin oppimistaloihin, joissa on huippuluokan laitteita ja ohjelmistoja sekä oppimisen ja rentoutumisen tilaa. Lisäksi rakennukset ovat vammaisia. Se on puhdasta iloa opiskella tällaisessa paikassa.

Ystävälliset paikat

Rakennuksissa on käytössäsi seuraavat palvelut:

  • Oikeudenkäynti: oikeustieteiden räätälöityä varten valmisteltiin erityinen oikeussali, jossa käytettiin oikeussaliharjoittelua, kun kyseessä ovat simulaatioluokat.
  • Valokuvakirjasto - Graafisen suunnittelun ja multimedian opiskelijat käyttävät yliopiston omaa labsia harjoittelemaan käytännön taitojaan. Laboratoriossa on ammattimainen valaistus, kamerat, muuttuvat taustakuvat valokuvaukseen ja elokuvakamerat.
  • Hiljaiset ja laulutyöt: kirjastossa on kaksi huonetta, jotka opiskelijat voivat varata tarjotakseen heille mahdollisuuden työskennellä ryhmässä esimerkiksi projektin aikana, samalla kun hän voi samalla käyttää kirjaston resursseja.
  • Opiskelija-alueet - neljä huonetta, joissa on mukavat sohvat, pöydät, kahvinkeittimet ja televisio. Huoneissa on tilaa levätä tai oppia tauon välillä luokat.
  • Viheralueet, joissa on penkkejä, riippumattoja, puutaloja, oppia, rentoutua, syödä, puhua ja seurustella.

Käytännöllisyys on ensisijainen tavoite

WSB University in Gdansk on koulu, joka tarjoaa suurelta osin käytännön opetuksia. Tämä on yksi ominaisuuksistamme. Alueen ainoina tarjoamme luokkia kaksoisjärjestelmässä, mikä tarkoittaa, että noin 50% osa-aikaisista opinnoista tietyissä erikoisnäytöksissä liittyy liikekumppanin tiloissa suoritettuihin luokkiin. Tämän ansiosta oppilaamme hankkivat käytännön taitoja ja taitoja, joita he voivat käyttää uransa aikana tulevaisuudessa. Luokat ovat opettajien ja harjoittajien tekemiä, joissa teoria kohtaa todellisia tapauksia. Opiskelijat saavat myös vastauksia kysymyksiinsä, jotka koskevat heidän ammattiinsa käytännön näkökohtia.

WSB auttaa myös ammattiuran aloittamisessa. Ura-toimisto tarjoaa vuosittain yli 1000 ammatillista harjoittelua, harjoittelua ja työtapaa yrityksissä, joilla on vaihtelevia toimintoprofiileja. Siksi opiskelijat voivat käytännössä hyödyntää opinnoissaan hankittua tietoa ja ansaita lisätuloja.

Kansainvälisten suhteiden osasto

WSB University in Gdansk kansainvälisten suhteiden osasto on hyvin aktiivinen paitsi ulkomaisten opiskelijoiden päivittäisessä hankinnassa myös auttaa heitä sopeutumisprosessissa koulussa. Laitos järjestää vieraiden kielten kursseja, sopeutumispäiviä, kulttuuriporeja ja auttaa majoituksen löytämisessä.

Koska osastolla on useita kansalaisia, mukaan lukien nepalilaiset, ukrainalaiset ja puolalaiset, voimme ymmärtää ulkomaalaisia ​​opiskelijoita ja tarjota heille tarvitsemiaan palveluja.

TUTKIMUKSET VÄHINTÄÄN JA SOVELLETAAN EU: N RAHOITETTU OPINTO!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Sijainnit

Gdańsk

Osoite
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pommerin voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin