Warsaw School of Photography & Graphic Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIKSI opiskella Yhdysvalloissa?

  • Tiedekunta: professorit Varsovan Kuvataideakatemiasta, National Film School Łódź, ja Poznań University of Arts. Kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita. Erittäin päteviä ammattilaisia.
  • AMK-tutkinto: Voimassa 47 maassa, mukaan lukien Euroopan unioni - OHJELMA: Laaja ammatillinen ja taiteellista sivistystä. Suuri määrä kursseja ja opetusohjelma järjestelmä. Teoria, käytäntö ja opintomatkoihin.
  • YMPÄRISTÖ: erittäin ystävällinen ja lämmin tunnelma. Pienet luokat. Yksittäiset huolta opiskelijoiden.

MAJOITUS

FLATS

Asuntoja: oma tai jaettu. On monia huoneistoja saatavilla Varsova. Hinta vuokran riippuu siitä, kuinka pitkälle tasainen sijaitsee päässä Varsovan määrästä huoneita, pinta-ala, standardit ja siitä, haluatko elää itse tai jakaa huoneisto, jossa yksi tai useampi henkilö. Kerro meille valintasi ja budjetti vuokraa.

Lähetämme tarvittavat yhteydet omistajien ja tarkista tasainen.

Oman suuntautuminen tässä on muutamia tyypillisiä kuukausittain vuokrat asuntoja: - 400 euroa yksiö.

  • 500 euroa kahden huoneen tasainen.
  • 650 euroa kolmen huoneen tasainen.
  • Muut kulut: apuohjelmia.

Elinkustannukset VARSOVAN

Asuminen Varsova on halvempaa kuin Länsi-Euroopan kaupungeissa.

Elinkustannukset riippuu yksilön tarpeisiin ja elämäntapa.

Noin 600-800 euroa kuukaudessa tarvitaan kattamaan majoitus, kuljetus ja ruoka. Jos asut hyvin vaatimattomasti, voit tulla toimeen 500 euroa kuukaudessa.

OLESKELULUPA

Kaikki kansainväliset opiskelijat oleskelevat Puolassa yli kolme kuukautta on hankittava väliaikainen oleskelulupa. Myönnetään ajaksi opiskelijan oleskelu Puolassa jopa kolme vuotta. Todisteet lupa on Temporary Residence Card (Karta pobytu czasowego), joka on henkilökortti ulkomaalaisille Puolassa. Yhdessä passi, se mahdollistaa kulkee rajojen niin usein kuin haluat ilman viisumia. Autamme sinua saamaan oleskeluluvan.

TERVEYSVAKUUTUS

Sairausvakuutus on pakollinen kaikille opiskelijoille koko heidän oleskelunsa Puolassa. Kansainväliset opiskelijat kehotetaan ostamaan vastuuvakuutukset ja tapaturmavakuutus kotimaissaan. EU / EFTA kansalaiset pitäisi saada eurooppalaisen sairaanhoitokortin voimassa oleskelunsa aikana Puolassa.

Muut kuin EU / EFTA kansalaiset voivat allekirjoittaa sairausvakuutus kanssa Puolan kansallisen terveysrahaston (Narodowy Fundusz Zdrowia) tai jonkin yksityiset klinikat Varsovassa.

LIFE VARSOVAN

Varsova on jännittävä ja kukoistaa Euroopan pääomien yli 1,7 miljoonaa asukasta. Se sijaitsee Veiksel-joen välillä Itämeren ja Tatravuorten. On noin 300,000 korkeakouluopiskelijat Varsovassa ja niiden joukossa useita tuhansia ulkomaalaisia. Monet nuoret puolalaiset puhuvat Englanti ja ovat erittäin hyödyllisiä ulkomaalaisille. Ne tuottavat ilmapiirin avoimuuden, lämpöä ja ystävällisyyttä.

Warsaw on dynaaminen kaupunki Keski-Euroopassa tarjoaa vilkas kulttuuri- ja taidekentän. Tärkeä kulttuuripääkaupungit Berliini, Wien, Praha, Budapest ja Vilnan sijaitsevat 550 km. Varsovan ovat helposti.

Sijainnit

Varsova

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Osoite
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola
Puhelin
+48 22 621 21 98