WSPiA Interdisciplinary Centre for Business Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Academic Excellence, Professional merkitys ja innovaatio

Tervetuloa Monitieteinen keskus Business Studies laitoksella International Studies of Mieszko I School of Education ja hallinto. Kiitämme mielenkiinnostasi ohjelmissa.

Meidän Centre tavoitteena on olla johtava kansainvälinen Graduate Business School, joka hyötyy energia ja innovaatio johtava yksityinen korkeakoulutasoista opetusta oppilaitoksessa. Se tarjoaa huippuluokan opetuksen ja tutkimuksen valmiuksia monenlaisia ​​aiheita liittyviä Management Science. Yli 4500 opiskelijaa osallistuu Mieszko I School of Education ja hallinnon ohjelmia. Tarjoamme kaksi Englanti kieli ohjelmat: MA Laki ja International Management (Kaksivuotinen blended oppimisen ohjelma) sekä MBA Markkinointi ja Supply Chain Management (Yhden vuoden blended oppimisen ohjelma).

Keskus käyttää integroitua, tieteidenvälistä lähestymistapaa, jossa yhdistyvät tutkimus, käytäntö ja opetuksen opetussuunnitelman. Haemme tasapainoa korkean akateemisen laadun ja ammatillisen merkitystä tarjoamat tiiviissä vuorovaikutuksessa yritysmaailmaan. Keskitymme luomaan oppimisympäristö, joka edistää opiskelijoiden johtamis- ja yrittäjäntaitojen sekä tunnetta maailmanlaajuinen ja sosiaalisen vastuun. Lähestymistapa antaa opiskelijoille työkaluja, osaamista ja käytännön kokemusta menestyksekkäästi hallitsemaan, lyijy ja kommunikoida nykypäivän yhä kilpailukykyinen ja verkottuneessa maailmassa.

Opiskelu meidän Centre, olet ytimessä kahden Euroopan kaupungeissa: Poznan ja Varsova, jos opetusohjelma toimitetaan. Ne ovat täynnä historiaa ja kulttuuria, on runsaasti kahviloita, ravintoloita, kauppoja, ja niissä on modernit kuljetuspalveluita lentoyhteyksiä. Tulet rakastamaan opiskelun ja asuvat siellä.

Henkilökuntamme on palveluksessanne käsittelemään kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla ja tehdä oman tutkimuksen meille hedelmällistä ja miellyttävä kokemus, joka rikastuttaa meitä kaikkia ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

Janusz Musial, kansleri

blended learning lähestymistapaan

Monitieteinen keskus Business Studies "Ohjelmat on suunniteltu vastaamaan ammatillisia tarpeita ja henkilökohtaisia ​​sitoumuksia. Hyödyt face-to-face oppimisen säännöllisten asuin työpajoja. Näitä täydentävät interaktiivinen online aikoja tarjoamalla mahdollisimman vuorovaikutus opiskelijoiden ja opettajakunnan ja jonka avulla voit tutkia, kun se sinulle parhaiten sopii. Kiireisille ammattilaisille, tämä suunniteltua lähestymistapaa minimoi uran häiriöille ja leikkaa vaihtoehtoiskustannukset opiskeluun.

Meidän blended learning lähestymistapaan helpottaa tasapainoinen yhdistelmä itseopiskelua ja käytännön oppimista kansainvälisiä ammattilaisia. Tyypillinen lukukauden sisältää kaksi viiden päivän asuin työpajoja. Samalla hyödyt online-opetusohjelma istuntoja ja osallistua foorumin keskusteluja professoreita ja työtovereiden. Sinun odotetaan myös valmistaa ja toimittaa ryhmä ja yksittäisiä tehtäviä.

Valmistelu- ja Taustaa Tutkimus

Syvällinen käsittelyssä (teoria ja tapaustutkimuksia), muistiinpanojen tekeminen, ja neuvottelut muiden opiskelijoiden valmistelussa verkossa istuntoja ja asuin työpaja.

Asuin työpajoja

Dynaaminen luokan opetusta noin 40 tuntia per moduuli Työ tiimeissä testata teoriaa vastaan ​​eläviä tapaukset ja simulaatioiden Keskustelu erityisiä liiketoiminnan ongelmia esittämä muut opiskelijat.

Online Learning

Työpajat tukevat e-oppimisen ja keskusteluista. Team Work Työ joukkue harjoittaa tosielämässä simulointiin perustuva hanke liiketoimintaa asiasta kohtaamiin nykypäivän organisaatiot.

Ammatillinen kehittäminen

Osallistu verkostoituminen iltaisin, ura tapahtumia ja webinars Liity jäseneksi meidän alumnit ry siitä hetkestä, kun käynnistät ohjelman.

alumniverkostoon

Pysyvät aktiivisena jäsenenä meidän kasvava maailmanlaajuinen alumniverkostossa ja pysy yhteydessä sivuston kautta ja sosiaalisen median.

Poznan / Varsova Method

Pohjalta vuosikymmeniä kestäneen kokemus muiden johtavien kauppakorkeakoulujen ja yritysten käytännön Monialainen Centre for Business Studies helpottaa aktiivisia sekä passiivisia oppimista. Keskitymme tuomaan esille oppilaan kokemusta jaettavaksi tiimin ja sovellettu tosielämän ammatillisissa tilanteissa.

Poznan / Varsova Menetelmä sisältää:

Tosielämän tapaustutkimuksia nostanut esille tiedekunnan ja opiskelijoiden Opiskelijoiden osallistuminen lähiopetukseen ja online-keskustelut Toimeksiannot määräytyy opiskelijan oman ammatillisen etuja Ryhmätyö ja yhteisiä esityksiä työtovereiden kanssa työpajoissa Yhteistä toimintaa helpottaa kokemusten vaihtoa ja pohdintaa.

Akkreditointi

Mieszko I School of Education ja hallinto (WSPiA) on virallisesti tunnustettu, että tiede- ja Higher Education, korkeakouluna Puolassa. Koulu on akkreditoitu Academic tiedotuskeskuksen (AIC), ja on saanut "kuluttaja laatusertifikaatti", jonka tutkimuskeskuksen ja laadun seuranta-säätiö. AIC Akkreditointi ('Wiarygodna Szkoła') AIC hyväksyntä myönnetään vain, jos kaikki ohjelmat täyttävät AIC kriteerit. Akkreditointimenettely kuuluu noudattamisen valvonnassa kriteerit, joka sisältää:

täydellinen noudattaminen oikeudellisten normien ja standardien tuottaa ohjelmien tarjonta; noudattamista mainosmateriaalia ja tietoja annetaan tuleville opiskelijoille nykyisten lakisääteisten vaatimusten; koska prosessit ovat paikallaan varmistaa korkeat opetuksen ja tutkimuksen ja tukipalveluja kuten ohjelman hallintoa, ura ja alumnien palveluja; opiskelijavalinta; ja opetussuunnitelman sisältö, ohjelma ja sen kestoon; ja oppimistuloksia.

1WSPiA on vastaanottanut tämän vuosittain uusittava akkreditointi 7th vuonna peräkkäin.

Erikseen, tunnustuksena sen pyrkimyksiä rakentaa ohjelmia, jotka ovat erityisen tärkeitä työmarkkinoiden vaatimuksiin, School on myönnetty myös hyvä Koulu, Hyvä Job 2014 sertifikaatti AIC.

'Kuluttaja laatusertifikaatti'Myönnetään esimerkillisesti prosesseja, vakaa politiikka ja strategia suuntautunut turvaamaan opiskelijoiden tyytyväisyyttä ja jatkuva laadun parantaminen ohjelmien ja tukipalveluja. Palkinto Tämän sertifikaatti on hyväksyntänsä School johtajana tarjoamalla perus- ja jatkokoulutusta sekä korkeimmalle. Se kuvaa tunnustamista School nauttii keskuudessa yritysmaailman ja tyytyväisyys opiskelijoiden se palvelee.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Kiillottaa

Katso FM-tutkinnot » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Perusteet Ja Kansainväliseen Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta April 2019 Puola Warsaw

Tämä maisteriohjelmaan on tarjotaan yhteistyössä Citadel School of Business (USA). [+]

Saat maisteriksi! Tee valintasi, älä tuhlaa tätä mahdollisuutta

Luet noin maisteriohjelman epätavallinen luonne. Luvulle monet oppilaitokset ovat ymmärtäneet, että riippuvuus XIX vuosisadan malleja opetuksen ja oppimisen on umpikuja. He ovat tajunnut, että maailman nopean teknologian kasvua, muuttuvat geopoliittiset realiteetit (kahden supervallan maailma muuttamassa osaksi yhden supervalta kansainvälisen järjestelmän, joka puolestaan ​​on liukumassa usean voimajärjestelmän on useita alueellisia valtuudet), ja yet- to-Fathom väestörakenteen muutoksiin, paitsi taitoja ja osaamista pitäisi oppia sopeutumaan, käyttää mielikuvitusta ja luovuutta, arvostan monimuotoisuutta ja valitse optimaalinen toimintatapoja. Todellakin, koulutus, erityisesti toisen syklin koulutuksen, ottaa täysin eri merkitys maailmassa, jossa poimien ammatti ei ole elinikäinen seikkailu. Tuolloin sinun lukevat näitä rivejä monissa ammateissa, jotka olisivat tärkeitä elämässäsi ei ole edes olemassa. Johtava oppilaitokset siksi on alettu etsiä uusia ratkaisuja nykyajan koulutuksen.... [-]


Ota yhteyttä

Interdisciplinary Centre for Business Studies

Osoite, 1. rivi ICBS, 115 Marszalkowska St., 00-102, Warsaw, Poland
00-102 Warsaw, Masovian Voivodeship, Puola
Verkkosivu http://www.icbs.edu.pl
Puhelin +48 226207654