Lue virallinen kuvaus

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Miksi WSCS

WSCS on ainoa yliopisto Puolassa, jossa rehtorin neuvoa-antavan toimikunnan jäsenet ovat samanaikaisesti maailman suurimpien tietotekniikkayritysten, kuten Microsoftin, Hewlett-Packardin, Ciscon, Intelin, IBM: n ja Oracle: n, johtajat.

Koulumme on yksi dynaamisimmin kehittyvistä yksityisistä yliopistoista, joka on ainutlaatuinen myös siksi, että tarjoamme opintoja yhdellä ainoalla tieteenalalla - tietojenkäsittelytieteessä!

WSCS: n tärkein opetustavoite on tarjota opiskelijoille sekä teoreettisia tietoja että käytännön taitoja, joita tarvitaan ammatilliseen tietotekniikan erikoistumiseen. Koulu tarjoaa myös opiskelijoille maksuttomia ja maksullisia kursseja ja työpajoja, jotka parantavat lisäksi heidän kykyjään ja rikastuttavat kokemustaan tietotekniikan asiantuntijoina. Koulu tekee yhteistyötä suurimpien tietotekniikkayritysten kanssa säännöllisesti, mikä puolestaan tarjoaa opiskelijoille ja valmistuneille maksuttomia harjoittelujaksoja, jotka ovat osa opetussuunnitelmaa ja joiden avulla opiskelijat voivat tarkistaa omia taitojaan IT-työn todellisessa maailmassa. Koulu osallistuu suurimpien tietotekniikkayritysten järjestämiin kansainvälisiin hankkeisiin, kuten IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative ja SAP Academic Project.

WSCS: ssä on 4 salia, joissa on 130 istumapaikkaa, 12 laboratoriota, joihin kuuluu moderneja Cisco-standardien mukaisia verkko-laboratorioita ja tietokonegrafiikan laboratorio, 6 seminaarihuonetta, kokoushuone, opiskelijoiden kahvila ja baari, kuntosali, kirjasto ja lukuhuone sekä arkistot ja muut hallintotoimistot.

Jos haluat todella opiskella tietojenkäsittelytieteen ja työskennellä tietotekniikan alalla paikassa, joka on omistettu yksinomaan tälle tieteenalalle, niin Warsaw School Of Computer Science on oikea paikka aloittaa urasi!

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Warsaw School Of Computer Science

Master of Science in IT Project Management -ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan reaalimaailman IT-projektinhallinnan ongelmien ratkaisemisek ... [+]

Master of Science in IT Project Management -ohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan reaalimaailman IT-projektinhallinnan ongelmien ratkaisemiseksi. Projektinhallinta on resurssien järjestämisen, turvaamisen ja hallinnan kurinalaisuus, jotta hanke voidaan toteuttaa määritellyn laajuuden, ajan, kustannusten ja laadun rajoissa hyväksyttävissä riskitasoissa. Master of Science in Project Management -ohjelma, sekä arvokas akateeminen pätevyys, antaa opiskelijoille ammattitaidon, jota tarvitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia IT-hankkeita ja välttämään jääneiden määräaikojen ja huonosti hallinnoitujen resurssien tyypillisiä epäkohtia.

Lisäksi ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia kokemusta parhaillaan käytettävissä olevista projektinhallintamenetelmistä ja ottaa käyttöön uusia hallintapäätöksentekovälineiden, kuten simulointi- ja tekoälytekniikan, kehitystä. Tieteenalojen kehittyvän luonteen vuoksi opiskelijalle opetetaan käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan uusien, olemassa olevien menettelyjen kehittämiseen projektinhallinnan ongelmien ratkaisemiseksi.... [-]

Puola Warsaw
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Warsaw School Of Computer Science

Master of Science in Cloud Computing -ohjelma tarjoaa opiskelijoille sekä teorian että käytännön, jotta opiskelijat voivat ymmärtää ja toteuttaa pilvipohjaisia sovelluksi ... [+]

Master of Science in Cloud Computing -ohjelma tarjoaa opiskelijoille sekä teorian että käytännön, jotta opiskelijat voivat ymmärtää ja toteuttaa pilvipohjaisia sovelluksia. Kurssi antaa arvokkaan akateemisen pätevyyden lisäksi sinulle uusimman tietämyksen ja osaamisen, jota tarvitaan yksi nopeimmin kasvavista globaaleista teollisuudenaloista - pilvipalveluista. Cloud Computing tarjoaa myös skaalautuvia tietojenkäsittelyresursseja, jotka tarjoavat ratkaisuja ja haasteita tieteen ja liiketoiminnan kannalta. Muihin mahdollisuuksiin kuuluu myös pienille yrityksille edullinen tulopiste, kustannustehokkaampi tietojenkäsittelyresurssien käyttö ja kyky käsitellä suuria tietosarjoja. Harjoittajien haasteita ovat algoritmien suunnittelu ja käyttö, sopivan arkkitehtuurin suunnittelu ja toteutus sekä riskien ja mahdollisuuksien ymmärtäminen. Pilvipalvelujen maisteriohjelma tarjoaa hyvän käsityksen suurten tietojen käsittelyjärjestelmien suunnittelusta, analysoinnista ja suunnittelusta hajautetussa ympäristössä, joka perustuu dynaamisesti skaalautuviin arkkitehtuureihin.... [-]

Puola Warsaw
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi