Read the Official Description

Varsovan School of Computer Science (WSCS) on yksi parhaista, dynaamisesti kehittää yksityisten korkeakoulujen Puolassa. Se tarjoaa BSc, MSc ja jatko-ohjelmia tietotekniikassa lukien maisterin tutkinto-ohjelma opetetaan Englanti. Koulu tarjoaa laadukkaita interaktiivisia koulutus, joka yhdistää teorian ja käytännön, varustaa opiskelijoille kaikki tarvittavat taidot ammatillisen menestyksen. Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden opetettavaksi erinomainen tutkijoiden ja asiantuntijoiden Puolasta, EU sekä muut maat.

Varsovan School of Computer Science tarjoaa ehdokkaille 4 lukukautta Master ohjelma Englanti - IT Project Management Program. Alussa tutkimuksen ennustetaan 5. päivänä lokakuuta 2015. kursseista annetaan maanantaista perjantaihin. Hakuaika on asetettu syyskuun puolivälissä. Meidän MSc ohjelma Englanti on avoin hakijoille, joilla korkea-asteen koulutuksen (kandidaatin tai vastaava), tutkintotodistuksia tai maisterin tutkintotodistuksia. Ne, jotka haluavat ilmoittautua meidän MSc tutkimuksia olisi esitettävä kaikki asiakirjat ennen heinäkuun loppuun.

Koulu on ainoa yliopisto Puolassa, jossa jäsenet rehtorin neuvottelukunnan ovat Toimitusjohtajat Puolan oksat maailman suurimmista IT-yritysten: Microsoft, Hewllett - Packard, Cisco, Intel, IBM ja Oracle. Koulu osallistuu Microsoftin IT Academy Program, Cisco Networking Academy Project, Cisco yrittäjä Institute, IBM Scholars Ohjelma ja Oracle Academic Initiative. Tällä hetkellä lähes tuhat kolmesataa puolalaisia ​​ja ulkomaisten opiskelijoiden opiskelemaan Varsovassa School of Computer Science, ja saada heidän ensimmäinen ja ammatillisen korkea tietotekniikan taitoja. Osaaminen ne saavuttavat vahvistaa valtion tutkintotodistukset - insinöörin tutkinto, maisterin tutkinto ja tietojenkäsittelyopin jatkotutkinto. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia tieto- ja viestintätekniikan alalla todistuksia, jotka arvostetaan työmarkkinoilla: (PRINCE2® Foundation, PMI®, CCNA, tilintarkastaja tietoturvan hallinnan sisäinen järjestelmä ISO 27001, suunnittelija tietotekniikan keskusliitto verkkoturvallisuuden ISO 27001, johtaja tietoturvan hallinnan, MCTS ja MCITP).

Lisäksi kursseja, opiskelijat osallistuvat toimintaan opiskelijoiden tieteellisiä ryhmiä kiinnostava sekä opiskelijoiden neuvoston ja urheilun ja vapaa-ajan tapahtumia. Varsovan School of Computer Science, osallistumalla eurooppalaisiin ohjelmiin, myös tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kansainväliseen opiskelijavaihtoon.

Vuosittain noin 5000 osallistujaa osallistuvat avoimen yhteistyön muotoja koulutuksen, mukaan luettuna koulutus, luentoja, seminaareja, konferensseja ja muiden oppilaitosten järjestämiin School. Koulun työllistää lähes 100 jäsentä akateemisen henkilöstön (mukaan lukien 21 professoria ja 17 lääkärit - apulaisprofessoreista) huippututkijoiden, kuten monet IT-asiantuntijat - harjoittajia työskentelee myös ICT-alan yrityksille. Luennoitsijat - professorit, lääkärit ja apulaisprofessoreista suorittaa didaktinen acivities sekä erilaisia ​​tutkimuksen toimintatapaan.

Varsovan School of Computer Science on jäsenenä konferenssissa rehtorit Puolan asteen ammattikouluissa ja International Council for Distance Education.

Lukukausimaksut

Hakijat, jotka haluavat ilmoittautua meidän kahden vuoden maisterin tutkinto opiskella Englanti, tulisi harkita veronluontoiset maksut: • Pääsymaksu suuruudeltaan 300 euroa; • Opiskelija tapaturmavakuutus palkkio määrä on 10 euroa (tai ilmoitus muun vakuutuksen omisti); • Lukukausimaksu kuukausi suuruudeltaan 300 euroa (maksetaan 12 kuukautta vuodessa) • Lukukausimaksu vuoden opiskelua - 3600 EUR

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Warsaw School Of Computer Science

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan reaalimaailman IT-projektinhallinnan ongelmien ratkaisemiseen. Projekti ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan reaalimaailman IT-projektinhallinnan ongelmien ratkaisemiseen. Projektinhallinta on resurssien organisointia, turvaamista ja hallintaa, jotta projekti saadaan valmiiksi määritellyn laajuuden, ajan, kustannusten ja laadun rajoissa hyväksyttävissä riskien tasossa. Master of Science in Project Management -ohjelma sekä arvokas akateeminen pätevyys tarjoaa opiskelijoille asiantuntemuksen asiantuntemusta tarvitaan suunnitella ja toteuttaa useita IT-hankkeita ja välttää tyypillisiä epäilyt jättää määräajat ja huonosti hoidetut resurssit.

Lisäksi ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia kokemuksia tällä hetkellä saatavilla olevista projektinhallintamenetelmistä ja ottaa käyttöön uusia kehityksiä hallintopäätösten tukitoiminnoista, kuten simulointi- ja tekoälytystekniikoista. Koska kurinalaisuuden luonteen vuoksi opiskelijat ovat opettaneet käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan uusien tai parannettujen olemassa olevien menettelyjen kehittämiseen hankkeiden hallinnan ongelmien ratkaisemiseksi.... [-]

Puola Warsaw
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Location address
Warsaw School Of Computer Science
Lewartowskiego 17

Warsaw, Masovian Voivodeship, 00-169 PL
Social Media