École de Condé

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Paris kampus sijaitsee muutaman askeleen päässä Place Cambronnen vilkkaalla alueella lähellä Champ de Mars.

Koulu Condé Pariisi sijaitsee 6300 m² oma suunnittelu, graafisen ja hienoja käsitöitä. Mastojen ja grafiikka taideteollisuus keskus sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa kävelymatkan päässä toisistaan, joiden kokonaispinta-ala on 6300 m². Rakentaminen Cambronne Street, missä ovat koulutuksen suunnittelun ja graafisen koulu, on kokonaan uusittu vuonna 2014. Se on yksi nykyaikaisimmista luokassaan. Kampuksella sijaitsee myös tutkijakoulu Hajuvesi kumppanioppilaitoksessa School of Conde.

Tämä on yhteensä laajempaa yksityisten korkeakoulujen omistettu luomista Pariisin keskustassa.

Opiskelu Pariisissa

Opiskelu Pariisissa on valita elinvoimainen opiskelijaelämään ytimessä taloudellinen ja kulttuurinen keskus dynaamisin maailmassa. Tämä luo päivittäin hieroa ja nauttia monikulttuurisessa ympäristössä olemus luovuuden lähde.

Paris rytmi liittyvien tapahtumien muodin, muotoilun, taiteen ja luovuuden. Opiskelijat hyötyvät suoraan ilmakehään School Condé on mukana Designer päivät ja muiden tapahtumien yhteydessä suunnitteluun ja luomiseen.

Asuminen ja opiskelu Pariisissa myös nauttia poikkeuksellisen kulttuuristen mahdollisuuksien kaupunki helposti kouluun, koska sen keskeinen sijainti. Museot, galleriat, näyttelytiloja ovat lukemattomat. Niiden säännöllinen läsnäolo on ratkaiseva etu koulutusohjelmaan. Lopuksi, opiskella Pariisissa on olla lähellä vertaansa vailla työllistäjä luovan teollisuuden. Kanssa 363000 työpaikkaa kirjataan tämän alueen, Pariisi teki sekä Lontoon ja suurimmissa maailman pääkaupungeissa.

Sijainnit

Lyon

Osoite
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Lyon

Osoite
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Nancy

Osoite
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Ranska

Kiva

Osoite
6, avenue Désambrois
06000 Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Bordeaux

Osoite
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Ranska

Torino

Osoite
5 Via Pisa, 10152
Torino, Piemonte, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin