The American University of Paris

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American University of Paris (AUP)

Maailmassa, jossa kiihtyvän muutoksen ja alati vaihtuviin henkilökohtaisia, kulttuurisia ja taloudellisia yhteyksiä ovat normi, kaikki-ainakin ajoittain-on ulkomaalainen.

Nykymaailma vaatii kykymme nähdä maailman toinen henkilö näkee sen, vaikka me ehkä eri mieltä kyseisen henkilön ajatuksia ja näkökulmia. Meidän on tiedettävä tarpeeksi maailman ja itseämme toimia tehokkaasti eri ammatti ja sosiaalisissa ympäristöissä. Meidän on oltava mukava elää reunalla oman mukavuusalueen.

Ja se on vain, että mukavuutta että tunne kotonaan maailman, että voimme jatkaa oman tavoitteensa, mestari oman syiden lisäksi omat ihanteet.


Amerikkalaistyylinen koulutuksen yksi maailman kosmopoliittinen kaupungeissa

AUP on itse onnistunut kokeilu kansainvälisissä, tieteidenvälistä opetusta. AUP kokoaa yhteen kaikki parhaat elementit amerikkalaisen yliopiston malli-pieni, keskustelu-pohjainen luokkiin; välinen yhteistyösuhde opiskelijoiden ja opettajakunnan; erityistä huomiota kriittistä ajattelua ja selkeä viestintä-kanssa kulttuurinen, sosiaalinen, ja ammatillisia mahdollisuuksia yhden maailman kosmopoliittinen kaupungeissa.

Meillä on akateeminen kulttuuri sitoutumisen, globaali kansalaisuus, ja yhteisö. Missiomme ja arvot heijastavat tämän kun pyrimme edistämään opiskelijoiden ja opettajakunnan keskuudessa kriittinen sitouttamiseksi maailmaan keskinäisen riippuvuuden.


Kansainvälinen maine huippuosaamista

AUP valtakirjaa ovat moitteettomia. Olemme akkreditoitu Lähi valtioiden liitto yliopistoissa ja kouluissa. Meidän tiedekunnan jäsenet ovat kotoisin hienoimpia yliopistojen maailmassa. Ja ryhdymme erityinen akateemisen kumppanuuksia esimerkiksi arvostetun laitosten kuten Oxfordin yliopisto, Université de Paris Sorbonne, ja New Yorkin New School.

Koska meidän perustettiin vuonna 1962, olemme antaneet monikielinen, monikulttuurinen oppimisympäristö. Tunnetaan maailmanlaajuisesti merkittävä keskus innovatiivisen, poikkitieteellistä tutkimusta, me kouluttaa maailmankansalaisia, jotka ottavat paikkansa vastuullisena toimijoita yhteisöissä, kansalaisyhteiskuntien ja maissa ympäri maailmaa.


Alumni kääntämällä elämän muuttuvassa koulutuksesta maailman Uranvaihto

AUP on yli 15000 tutkinnon 141 maassa, joten meidän yksi todella globaali alumnit verkostoihin kaikkialla maailmassa. Reilusti yli 90 prosenttia meidän opiskelijat työskentelevät tai tutkijakoulun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Ja monet ovat päätyneet johtotehtävissä toimielimissä yhtä monipuolinen kuin Commercial Bank of Kuwait, BASF Saksassa, Jane Goodall instituutin Tansaniassa, Google Ranskassa, Kesk Ruotsin ja Yhdysvaltojen energiaministeriön.


Lisätietoja-ja liittyä meihin

Lisätietoja faktoja AUP, historiaamme, ja meidän opetusohjelmia, pyydämme sinua tutustumaan verkkosivuilla ja tutustua jännittäviä mahdollisuuksia, jotka odottavat sinua, kun liityt dynaaminen kansainvälinen yhteisö Pariisissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Ma Globaalissa Viestinnässä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

Master of Arts in Global Communications (MAGC) on kolmen lukukauden, 48-luotto tutkinto voidaan suorittaa yhden kalenterivuoden. Tämä huippuluokan ohjelma tarjoaa tasapainon kiinteän henkistä valmistelua viestinnässä ja käytännön ammatillista koulutusta kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. [+]

Koska yhteiskunnan kaikilla tasoilla digitalisoidaan yhä monimutkaisempia ja innovatiivisia tapoja, viestintä valmistuneet täytyy pitää kehittää useita ja pitkälle kehitettyjä ja taidot. Kahdenkymmenen-luvulla on digitaalinen.

Lisävarusteena Digitaalinen kulttuuri ja Industries seurata sisällä Master of Art in Global Communications (MAGC) korvaa Visuaalinen ja aineellinen kulttuuri seurata ja tarjoaa innovatiivisen ja monitieteinen painopiste on keskeinen merkitys digitaaliteknologian nykymaailmassa.

Yhdistää verkkoon: Theory and Practice

Kuinka voimme kommunikoida on muuttumassa. Uusien käsityksiä identiteetin ja yhteisöönsä, siirtää maahan virtuaalisen tilan ja maailmanlaajuisten verkkojen vallankumouksia kaupan, politiikan ja aktivismia: digitaalinen media ovat auttaneet meitä luomaan uutta maailmaa. Digital Cultures ja Industries kappale auttaa opiskelijoita vastaamaan haasteeseen tämän maailman sarja huippumoderni kriittistä ja käytännön kursseja, jotka voidaan räätälöidä eri uravalintoja.... [-]


Ma Kansainvälisissä Asioissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Ranska Paris + 1 lisää

Master of Arts in International Affairs (MIN) hyödyntää täysin Pariisin monikulttuurisen mitat ja keskeinen rooli kansainvälisessä taloudessa, politiikassa, ja sosiaalisia kysymyksiä. Ohjelman tasapaino henkisen ja teoreettisia mestaruus kanssa käytännön, projekti-pohjainen oppiminen valmentaa onnistuneen työelämään. [+]

MA in International Affairs Master of Arts in International Affairs (MIN) hyödyntää täysin Pariisin monikulttuurisen mitat ja keskeinen rooli kansainvälisessä taloudessa, politiikassa, ja sosiaalisia kysymyksiä. Ohjelman tasapaino henkisen ja teoreettisia mestaruus kanssa käytännön, projekti-pohjainen oppiminen valmentaa onnistuneen työelämään. MA in International Affairs tarjoaa:

Mahdollisuus ansaita amerikkalainen maisteri Ranskassa Sekoitus käytännön ja teoreettista tietoa kansainvälisten asioiden, konfliktien ratkaisuun, ja kansalaisyhteiskunnan kehittäminen Maailmanlaajuinen verkosto aloittaa uran kansalaisjärjestöt tai kansainvälinen toimielin, kansallisen hallituksen, tai monikansallinen yhtiö ... [-]

Master Of Arts Diplomatian Ja Kansainvälisen Oikeuden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

AUP: n Masters Diplomatia ja kansainvälinen oikeus tähtää konkreettisiin tuloksiin, käyttäen vastaavaa työkaluja kunkin tieteenalan valmistelemaan voit kehittää reaalimaailman ratkaisuja. Tämä monitieteinen ohjelma avulla voit ajattelemaan kriittisesti monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä todellisissa tilanteissa. Soveltamalla teoriasta käytäntöön, voit käsitellä joitakin keskeisiä kysymyksiä edessä julkisen ja yksityiset laitokset ympäri maailmaa, kuten "Miksi valtiot osallistua kansainvälisten instituutioiden edistää maailmanlaajuista yhteistyötä?" tai "Miten valtiot ja instituutiot ovat vuorovaikutuksessa, kun yhteistyö hajoaa ja konfliktien ensues?" [+]

Valmistautuminen You for Public Leadership Diplomatia ja kansainvälinen oikeus ovat kriittisiä komponentteja vahvistaminen käsittelemällä siemen yleistä huolta. Väestön pakenevat sortohallintojen ja poliittisia kysymyksiä on seurauksia tuolle puolen valtion rajojen, tarvitaan reaalimaailman ratkaisuja ja johtajia, jotka voivat toteuttaa niitä on ensiarvoisen tärkeää.

AUP: n Masters Diplomatia ja kansainvälinen oikeus tähtää konkreettisiin tuloksiin, käyttäen vastaavaa työkaluja kunkin tieteenalan valmistelemaan voit kehittää reaalimaailman ratkaisuja. Tämä monitieteinen ohjelma avulla voit ajattelemaan kriittisesti monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä todellisissa tilanteissa. Soveltamalla teoriasta käytäntöön, voit käsitellä joitakin keskeisiä kysymyksiä edessä julkisen ja yksityiset laitokset ympäri maailmaa, kuten "Miksi valtiot osallistua kansainvälisten instituutioiden edistää maailmanlaajuista yhteistyötä?" tai "Miten valtiot ja instituutiot ovat vuorovaikutuksessa, kun yhteistyö hajoaa ja konfliktien ensues?"... [-]


MSc

MSc International Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

Meidän MSc in International Management on joustava mutta rakenteeltaan koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle kehittyneitä taitoja navigoida monimutkaisia ​​kansalliset, kulttuuriset ja sosioekonomiset yhteyksissä, joissa kaikki nykypäivän liiketoiminnan ja organisaatiot toimivat. [+]

Seuraava ura askel johdon täytyy varustaa voit kansainvälisen ammattimaisessa ympäristössä, joka tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jos olet hyvin valmisteltu. Meidän MSc in International Management on joustava mutta rakenteeltaan koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle kehittyneitä taitoja navigoida monimutkaisia ​​kansalliset, kulttuuriset ja sosioekonomiset yhteyksissä, joissa kaikki nykypäivän yritysten ja muiden organisaatioiden toimia.

Kehittää johtamistaitoja intiimi, kansainvälinen oppimisympäristö

MSc in Management tarjoaa perustiedot teorioiden ja käytäntöjen kansainvälistä hallintaa pienissä luokissa ikäisensä ja tiedekunnan eri puolilta maailmaa. Sinä keskittyy kriittisen analyysin ja ongelmanratkaisu ja kehittää kriittinen ymmärrys talouden ja yhteiskuntapoliittinen ympäristöissä yritysten ja muiden rakenteiden toimintaa. Meidän amerikkalaistyylinen opiskelustaan ​​tarjoaa valinnanvaraa ja erikoistuminen samalla globaali näkökulmia ja kokemuksia eri yhteyksissä esimiestyötä.... [-]


Videot

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Can you have the Ecole de Guerre video linked to the Int’l Affairs program?

The Iceland video can be linked to the Global Comms program:

Ota yhteyttä

The American University of Paris

Osoite, 1. rivi 5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Ile-de-France, Ranska
Verkkosivu http://www.aup.edu/
Puhelin +33 1 40 62 07 20