The American University of Paris

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American University of Paris (AUP)

Maailmassa, jossa kiihtyvän muutoksen ja alati vaihtuviin henkilökohtaisia, kulttuurisia ja taloudellisia yhteyksiä ovat normi, kaikki-ainakin ajoittain-on ulkomaalainen.

Nykymaailma vaatii kykymme nähdä maailman toinen henkilö näkee sen, vaikka me ehkä eri mieltä kyseisen henkilön ajatuksia ja näkökulmia. Meidän on tiedettävä tarpeeksi maailman ja itseämme toimia tehokkaasti eri ammatti ja sosiaalisissa ympäristöissä. Meidän on oltava mukava elää reunalla oman mukavuusalueen.

Ja se on vain, että mukavuutta että tunne kotonaan maailman, että voimme jatkaa oman tavoitteensa, mestari oman syiden lisäksi omat ihanteet.


Amerikkalaistyylinen koulutuksen yksi maailman kosmopoliittinen kaupungeissa

AUP on itse onnistunut kokeilu kansainvälisissä, tieteidenvälistä opetusta. AUP kokoaa yhteen kaikki parhaat elementit amerikkalaisen yliopiston malli-pieni, keskustelu-pohjainen luokkiin; välinen yhteistyösuhde opiskelijoiden ja opettajakunnan; erityistä huomiota kriittistä ajattelua ja selkeä viestintä-kanssa kulttuurinen, sosiaalinen, ja ammatillisia mahdollisuuksia yhden maailman kosmopoliittinen kaupungeissa.

Meillä on akateeminen kulttuuri sitoutumisen, globaali kansalaisuus, ja yhteisö. Missiomme ja arvot heijastavat tämän kun pyrimme edistämään opiskelijoiden ja opettajakunnan keskuudessa kriittinen sitouttamiseksi maailmaan keskinäisen riippuvuuden.


Kansainvälinen maine huippuosaamista

AUP valtakirjaa ovat moitteettomia. Olemme akkreditoitu Lähi valtioiden liitto yliopistoissa ja kouluissa. Meidän tiedekunnan jäsenet ovat kotoisin hienoimpia yliopistojen maailmassa. Ja ryhdymme erityinen akateemisen kumppanuuksia esimerkiksi arvostetun laitosten kuten Oxfordin yliopisto, Université de Paris Sorbonne, ja New Yorkin New School.

Koska meidän perustettiin vuonna 1962, olemme antaneet monikielinen, monikulttuurinen oppimisympäristö. Tunnetaan maailmanlaajuisesti merkittävä keskus innovatiivisen, poikkitieteellistä tutkimusta, me kouluttaa maailmankansalaisia, jotka ottavat paikkansa vastuullisena toimijoita yhteisöissä, kansalaisyhteiskuntien ja maissa ympäri maailmaa.


Alumni kääntämällä elämän muuttuvassa koulutuksesta maailman Uranvaihto

AUP on yli 15000 tutkinnon 141 maassa, joten meidän yksi todella globaali alumnit verkostoihin kaikkialla maailmassa. Reilusti yli 90 prosenttia meidän opiskelijat työskentelevät tai tutkijakoulun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Ja monet ovat päätyneet johtotehtävissä toimielimissä yhtä monipuolinen kuin Commercial Bank of Kuwait, BASF Saksassa, Jane Goodall instituutin Tansaniassa, Google Ranskassa, Kesk Ruotsin ja Yhdysvaltojen energiaministeriön.


Lisätietoja-ja liittyä meihin

Lisätietoja faktoja AUP, historiaamme, ja meidän opetusohjelmia, pyydämme sinua tutustumaan verkkosivuilla ja tutustua jännittäviä mahdollisuuksia, jotka odottavat sinua, kun liityt dynaaminen kansainvälinen yhteisö Pariisissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Diplomatian Ja Kansainvälisen Oikeuden Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

AUP : n maisterin tutkinto ja kansainvälinen oikeus voit hankkia sekä perustiedot ja käytännön taitoja tarvitaan uran kansainvälisessä oikeudessa, diplomatia ja kansainvälinen advocacy. Ohjelma antaa mahdollisuuden ajatella kriittisesti monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä todellisissa yhteyksissä. [+]

VALTION VALMISTELU JULKISELLE JOHTAJAKSI

Tämä erittäin kilpailukykyinen yhden vuoden diplomit ja kansainvälinen oikeus antaa sinulle monitieteisen tutkinnon yhteistyössä Oxfordin yliopiston kesätodistusohjelman kanssa kansainvälisessä ihmisoikeuslaissa. Ohjelman kautta hankit sekä perustiedot ja käytännön taidot, jotka ovat välttämättömiä uran kansainvälisessä oikeudessa, diplomatiassa ja kansainvälisessä avustajana.

Ohjelma antaa mahdollisuuden ajatella kriittisesti monimutkaisia ​​diplomaattisia ja kansainvälisiä oikeudellisia kysymyksiä todellisissa yhteyksissä. Soveltaen käytännön teoriaa käsitellessänne joitain keskeisiä kysymyksiä, joita kansalaiset ja kansalaisjärjestöt ympäri maailmaa kohtaavat, kuten "Miksi valtiot osallistuvat kansainvälisiin instituutioihin, jotka edistävät maailmanlaajuista yhteistyötä?" Tai "Miten valtiot ja instituutiot toimivat vuorovaikutuksessa yhteistyö rikkoo ja konflikti seuraa? "... [-]


Maisterin Tutkinto Global Communicationsissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

Master of Arts in Global Communications (MAGC) on monitieteinen, hybridi akateeminen ohjelma, joka tuottaa asiantuntijaviestinnän ammattilaisia ​​ja tutkijoita. Ohjelma on kansainvälisen tiedekunnan opettama, joka koostuu alan älyllisistä ja ammatillisista johtajista. Ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua löytämään Pathway tulevaisuuden menestykseen urasi aikana. [+]

MA in Global Communications on monitieteinen, hybridi akateeminen ohjelma, joka tuottaa asiantuntijaviestinnän ammattilaisia ​​ja tutkijoita. Ohjelma on kansainvälisen tiedekunnan opettama, joka koostuu alan älyllisistä ja ammatillisista johtajista. Ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua löytämään Pathway tulevaisuuden menestykseen urasi aikana.

LIITY VERKKOON: TEORI JA KÄYTÄNTÖ

Opetussuunnitelmamme on aina mukautettu uusien tarpeiden tyydyttämiseksi. Suhtaudumme tervetulleiksi monenlaisiin etuja koskeviin opiskelijoihin ja tarjoamme asiantuntevaa akateemista ja käytännön harjoittelua seuraavista aiheista:

Viestinnän teoria - alan kehityksestä ja sen keskeisistä käsitteistä ja keskusteluista viimeisimpiin keskusteluihin ja haasteisiin globaalistuneessa maailmassaDigital Media Technologies - Internetin noususta ja lupauksista sosiaalisen median ja kaikkien läsnäolevien laskentalaitteidenGlobal Media and Media Systems - tuottaa vertailevaa tietoa omistajuuden, valvonnan, vaikuttamisen ja innovaatioiden rakenteistaVisuaalinen kulttuuri - tutkitaan kuvien ja valokuvien ja käytäntöjen moniarvoista voimaaCreative Industries - niiden lisääntyvä rooli tavaroiden ja palvelujen mainonnassa ja brändissä sekä ideoiden ja arvojen edistäminen ja häiritseminenJournalismi ja suhdetoiminta - mukaan lukien haastavat ja mahdollisuudet luoda ja jakaa pakottavaa sisältöä huomiota herättävään digitaaliseen talouteenMuoti ja materiaalikulttuuri - ylellisyydestä kestävyyteen nopeasti muuttuvassa teollisuudessa ja laajoissa kulutuskäytännöissä kuluttajayhteisössä ja sen ulkopuolellaKulttuurinen ero ja kulttuurinen monimuotoisuus - niiden monimutkainen suhde muuttuviin käytäntöihin ja viestinnän politiikkaan maailmanlaajuisesti, mukaan lukien käytännöt, politiikat ja järjestötActivism and Advocacy - uuden poliittisen panoksen ja sidosryhmien ja transformatiivisten teknologioiden maailmassaKANSAINVÄLINEN LÄHESTYMISTAPA... [-]

Maisteriohjelma Kansainvälisissä Asioissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Ranska Paris + 1 lisää

Kansainvälisten asioiden maisteri (MIN) hyödyntää täysimääräisesti Pariisin monikulttuurisia ulottuvuuksia ja keskeistä roolia kansainvälisessä taloustieteessä, politiikassa ja yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Ohjelman tasapaino henkisen ja teoreettisen hallinnan kanssa käytännön, projekti-pohjaisen oppimisen valmistelee sinut onnistuneelle kansainväliselle uralle. [+]

Kansainvälisten asioiden maisteriohjelma antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti Pariisin keskeistä roolia kansainvälisessä taloustieteessä, politiikassa ja yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Tämän ohjelman avulla sinulla on mahdollisuus täydentää tiukkoja harjoitustehtäviä ja ammatillisia moduuleja harjoittelun, kenttätyön opinnäytteen tutkimukseen ja tapaustutkimuksen menetelmiä opinnäytteen tuottamiseen.

Meidän tiedekunta ja henkilökunta työskentelevät läheisessä yhteistyössä oppilaiden kanssa tarjoamaan henkilökohtaista henkistä mentorointia ja tukea, jonka avulla he voivat tehdä eroa maailmassa. Kansainvälisten asioiden maisteri sisältää:... [-]


MSc

Maisterin Tutkinto Kansainvälisessä Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

Jos etsit kääntää urasi hallintaan liittyvällä alalla, MSc International Management tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään tietosi ja taidot hallintaa. Kansainvälisen johtamisen maisteriohjelma on joustava mutta jäsennelty koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle kehittyneitä taitoja navigoida monimutkaisia ​​kansallisia, kulttuurisia ja sosioekonomisia yhteyksiä, joissa kaikki nykyiset yritykset ja organisaatiot toimivat. [+]

Seuraavan uraohjauksen johdon on tarjottava sinulle kansainvälinen ammattiympäristö, joka tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia, jos olet valmis. Jos etsit kääntää urasi hallintaan liittyvälle alalle, MSc International Management on joustava mutta rakenteeltaan koulutusohjelma, joka tarjoaa sinulle edistyneitä taitoja navigoida monimutkaisia ​​kansallisia, kulttuurisia ja sosioekonomisia yhteyksiä, joissa kaikki tämän päivän liiketoiminta ja muut organisaatiot toimivat.

Kehittää johtamistaitoja intiimissä, kansainvälisissä oppimisympäristöissä

Tutkinto on suunniteltu vastaamaan viimeaikaisten tutkinnon suorittaneiden tarpeita, jotka ovat kiinnostuneita liikkeenjohdollisesta urakehityksestä tai urakehityksestä varhaisesta puoliväliin, jotka haluavat siirtyä hallinnointiin liittyvälle alalle tai seuraavan hallintotason. Jos haluat siirtyä taiteen tai humanistisen taiteen taustasta liiketoiminnan tai johdon keskittyä löydät myös ohjelma ihanteellinen.... [-]


Videot

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

Ota yhteyttä

The American University of Paris

Osoite, 1. rivi 5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Ranska
Verkkosivu http://www.aup.edu/
Puhelin +33 1 40 62 07 20