AgroSup Dijon

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja yliopistosta

Yliopisto "Bourgogne Franche-Comté" on sijoittunut toiseksi parhaaksi elintarvike-alan ranskaksi yliopistoksi (Shangaï, 2017). Suurin osa maisteriohjelmassa mukana olevista luennoitsijoista ja tutkijoista kuuluu elintarvike- ja mikrobiologisten prosessien tutkimusyksikköön (UMR PAM). PAM-tutkimuskeskuksella on tärkeä rooli elintarvike- ja viinialan tieteellisessä ja teknologisessa kehityksessä. Kaikkien jäsenten yhteinen tieteellinen painopiste on ymmärtää fyysisiä, kemiallisia ja biologisia ilmiöitä, jotka määrittävät elintarvikkeiden laadun ja pyrkivät kehittämään uusia tuotteita ja uusia elintarvikeprosesseja. Pedagogisen tiimin lisäksi mukana ovat kansainväliset kutsutut luennoitsijat.

Rahoitus- ja lukukausimaksut

Kansainvälisenä jatko-opiskelijana voit hyötyä Ranskan alhaisista lukukausimaksuista ja saada lukuisia rahoitusohjelmia (I-SITE UBFC, ERASMUS, Ranskan suurlähetystöt, AUF-apurahat jne.). Voit hakea rahoitusta myös Université Bourgogne Franche - Comté - ohjelmasta (25 avustusta vuonna 2017).

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoiden on oltava kandidaatin tutkinto tai vastaava (180 op) biologia, elintarviketieteet, kemia, fysikaalinen kemia tai tekniikka. Ne, jotka ovat suorittaneet maisterin tutkinnon tai vastaavan (240 op), jotka liittyvät biologian, kemian tai fysikaalisen kemian voi päästä suoraan toisen vuoden.

Hakijoilla on oltava hyvä englannin kielitaito (B2 vaaditaan).

Ura

Tämä maisterin tutkinto pyrkii tarjoamaan opiskelijoille työhön liittyvää osaamista ja taitoja uran tutkimushankkeen johtajana akateemisissa laboratorioissa, tutkimuslaitoksissa tai R

Keskeiset tilastot

AgroSup Dijon koostuu yli 1500 ihmisestä:

  • 1030 opiskelijaa
  • 474 työntekijää (pysyvä ja sopimussuhteessa), joista 103 on luennoitsijoita

Kurssit

  • 2 erikoistutkintoa
  • 3 erikoistunutta erikoistutkijaa
  • 11 Mestari on järjestäytynyt muiden akateemisten laitosten kanssa
  • 5 ammatillista kandidaatin tutkintoa
  • Bac Pro, Bac Techno ja BTSA ("FOAD" Etäopetus)

Rakenne

  • 4 opetuslaitosta
  • 1 koulutus- ja ammattikoulutusinstituutti: Eduter
  • 1 etäopiskeluun keskittyvä keskus
  • 1 dokumentaatiokeskus: Médiadoc
  • 1 keskusta kokeelliseen työhön rotuhevosten osalta

tutkimus

  • 5 tutkimusyksikköä, jotka ovat kokonaan tutkimuspohjaisia ​​tai seka-aktiviteetteja
  • 2 erillistä sisäyksikköä
  • 1 isäntätiimi

verkot

  • Yli 5500 työinsinöörin verkosto
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Elintarvike- ja viiniprosessien mikrobiologia ja fysikaalinen kemia

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia. [+]

Tietoa maisterin tutkinnoista

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia.

Nykyisin monet tekijät vaikuttavat ja selittävät tutkijoiden ja johtajien työllisyyden dynaamisuutta elintarviketieteiden ja elintarviketeollisuuden alalla:

sääntelyn lisääminen ja maatalouden hallinnan valvonta,käytön ja teknologian muutokset elintarvikkeiden tuotannossa ja kehittämisessä,energian siirtymäKiireellinen tarve innovaatioihin vastaamaan haasteeseen ruokkia koko planeetta hyvin läheisessä tulevaisuudessa.Kurssin sisältö... [-]

Master fysiologiset ja psykologiset elintarvikkeiden valinta päättäjät

Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää. [+]

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää.

Tule ja tutustu kanssamme tähän kysymykseen: Mitkä tekijät vaikuttavat ihmisten ruokavalintoihin?

P²food on 2 vuotta kestävä, jatko-opiskelija, päätoiminen kansainvälinen tutkimus maisteriohjelmassa, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ehdottamiin ruokavalion fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Master-ohjelman opiskelijana saat syvällistä tietoa elintarvikkeiden ominaisuuksista ja perustavanlaatuisista näkemyksistä ihmisen ruoan käyttäytymisestä. Tulet ymmärtämään nälän, kylläisyyden ja kylläisyyden mekanismeja sekä ravitsevuuteen vaikuttavia tekijöitä.... [-]


Videot

Welcome to Dijon

L'accueil des étudiants internationaux à AgroSup Dijon - Témoignage de Max

L'accueil des étudiants internationaux à AgroSup Dijon - Témoignage de Fernanda