Audencia Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vuonna 1900 perustettu Audencia Business Schoolis on yksi Euroopan johtavista kouluista.

AERES (Ranskan tutkimuksen ja korkeakoulututkimuksen järjestö) myönteiseen arvioon lisätyt EQUIS-, AACSB- ja AMBA-kansainväliset akkreditoinnit korostavat sitoutumista opetuksen huippuosaamiseen.

Ohjelmat sijoittuvat säännöllisesti maailman parhaimpiin Financial Times ja The Economist. Koulun visio opetuksesta perustuu kolmeen keskeiseen periaatteeseen, jotka antavat järkevän toiminnallemme: maailmanlaajuinen vastuu, yrittäjyys ja kulttuuritietoisuus, johon kaksitahoiset kompetenssit lähestytään ja kansainvälinen avoimuuden henki ovat kaikkein symbolisimmat esimerkit.

Vuonna 2004 Audencia Nantes tuli ensimmäinen Ranskan johtamiskoulu, joka noudattaa Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -ohjelmaa. Koulu osallistui sitten YK: n PRME-määritelmään (Responsible Management Education). Audencia Nantes on myös allekirjoittanut strategisen kumppanuuden WWF-Ranskan kanssa. Kiitos suurelta osin sen yrityshautomoista, jotka lanseeraavat vuosittain uudet yrityshankkeet, koulu on aktiivinen yritystoiminnan alalla. Dual kompetenssin logiikan avulla koulu vahvistaa edelleen toimia, jotka aloitettiin Ecole Centrale de Nantesin kanssa solmittuun alustavaan sopimukseen insinöörien johtajien kouluttamiseksi. Nykyään Audencia Nantes tarjoaa monipuolisia tutkimusraitoja, jotka yhdistävät johtamisen ja muiden tieteenalojen (arkkitehtuuri, kuvataide, laki ja poliittinen tiede).

key figures/iframe>

Kampuksen elämäntapa

Yksi kauneimmista kampuksista Ranskassa

Kampus luotiin oppimisympäristön laadulla mielessä.

1140 m2, multimediakirjasto, avoinna 76 tuntia viikossa, 15 000 kirjoja ja tietokantoja, 500 ranskalaista ja englanninkielistä aikakauslehteä sekä Wi-Fi-yhteys.

Taloudellinen kaupankäyntihuone, jolla on mahdollisuus käyttää erilaisia ​​palveluita, jotka yleensä varataan rahoitusalan ammattilaisille.

Klubit ja yhdistykset: Audencian opiskelijaelämä on erityisen rikas. Vapaa-ajallaan opiskelijat voivat osallistua erilaisiin toimintoihin, joissa keskitytään yritystoimintaan, rahoitukseen, urheiluun, musiikkiin, kulttuuriin, humanitaariseen apuun tai kansainvälisiin kysymyksiin. Kampuksella on noin 30 opiskelijaa.

Vierashuoneet kampuksella vierailijoille.

Majoitus: Opiskelija-intranetin erityistietokanta antaa tietoja opiskelijakuntia, studiota / asuntoja tai yksityisiä majoituspaikkoja perheenjäsenten saatavilla olevista huoneista. Jokainen kansainvälinen opiskelija, joka tulee Audenciaan, voi luottaa erityiseen kansainväliseen yhteyshenkilöön, joka takaa jokaiselle opiskelijalle majoitusmahdollisuuden.

Campus Net, virtuaalinen foorumi, jonka avulla opiskelijat pääsevät kurssin aikatauluun, sähköpostiviestiin, työtiedostoihin ja kurssitietoihin.

Saint-Nazaire-kampusmahdollisuudet, jotka ovat osa opetus- ja tutkimustyötä osto- ja toimitusketjun hallinnassa.

aboutAudencia Nantes on tunnustettu eri kansainvälisissä rankingissa:/>

Financial Times syyskuu 2015

Audencia on sijoittunut 28. sijalle maailmassa sen MSc in Management-Engineering -ohjelmassa ja 6. maailmassa uran sijoitusluokassa.

Tämä ohjelma havainnollistaa Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantesin ja Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantesin ALLIANCEin logiikkaa.

Marraskuu 2014 - Parhaat kauppakorkeakoulut Euroopassa

Audencia on sijoittunut Euroopan 80 parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon.

Taloustieteilijä

2014 - 100 parasta MBAa maailmassa

Audencia MBA on 88. sijalla maailmassa

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Management (Grande Ecole -ohjelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Audencia Business School maisteriohjelma on yksi Ranskan suurimmista École-ohjelmista, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadusta. Opiskelijana voit hyötyä maineistamme, verkostanne ja tulevaisuuden ajattelusta. [+]

KÄÄTÄ TARKOITUKSEEN

Audencia Business School maisteriohjelma on yksi Ranskan suurimmista École-ohjelmista, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadusta. Opiskelijana voit hyötyä maineistamme, verkostanne ja tulevaisuuden ajattelusta. Kehität useita osaamisalueita ja olet vahva kansainvälisen johtamisen perusteissa. Sinulla on monipuoliset ja innostavat työkokemukset.

Valitse laajasta valikoimasta englanniksi tai ranskaksiHanki 4 - 18 kuukautta yrityksen kokemusta - päätät kestonOpi huippuosaavasta tiedekunnasta, jolla on asiantuntemusta kirjanpidosta, markkinoinnista, rahoituksesta, tilastoista, logistiikasta, projektinhallinnasta, kielistä ja muistaNauti kattavista urapalveluista ammattilaisten joukosta, joilla on taustat kansainvälisessä yritysmaailmassaTärkeimmät tiedot... [-]

Master Of Science In Management-Engineering (Grande Ecole)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Ranska Nantes

KIRJALLISEN KANSAINVÄLISEN HALLINNON KOULUTUS ENGINEERILLE [+]

KIRJALLISEN KANSAINVÄLISEN HALLINNON KOULUTUS ENGINEERILLE

Kehitä kaksoiskompetenssi johtamisjärjestelmään tehostaaksesi ja työllistettävänä insinöörinä. Audencia Business School on alun perin vakiintunut aluksi Ranskassa, joka aloittaa insinööritieteilijöidemme oven. Koulutuksesi on korkealaatuista; sijoittui 29. sijalla maailmassa johtavissa mestareissa ja 9. kansainvälisissä opiskelijoissa (The Financial Times, 2017).

Johtamis-insinööritieteen MSc-ohjelman aikana opiskelet kokonaan englanniksi. Ohjelmasi on missä tekniikka täyttää kansainvälisen johtamisen, mikä nopeuttaa luovuuttasi. Valmistuneet ovat päteviä rooleja, jotka vaativat teknistä asiantuntemusta ja liiketoimintastrategiaa globaalissa ympäristössä.... [-]


Master Of Science In Management Ja Yrittäjyyttä Creative Economy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Liity monipuoliseen akateemiseen yhteisöömme vuoden haasteisiin ja yhteistyöhankkeisiin, jotka auttavat sinua muuttamaan ja muokkaamaan urasuunnitelmaa. Opiskelijamme ohjaavat suunnittelijoita, arkkitehtejä, visuaalisia ja hienoja taiteilijoita, esiintyviä taiteilijoita, kirjailijoita ja muita, jotka työskentelevät luovassa ja kulttuuriteollisuudessa. [+]

INNOVAATIVINEN LIIKETOIMINTA KOULUTUSYMPÄRISTÖIHIN

Liity monipuoliseen akateemiseen yhteisöömme vuoden haasteisiin ja yhteistyöhankkeisiin, jotka auttavat sinua muuttamaan ja muokkaamaan urasuunnitelmaa. Opiskelijamme ohjaavat suunnittelijoita, arkkitehtejä, visuaalisia ja hienoja taiteilijoita, esiintyviä taiteilijoita, kirjailijoita ja muita, jotka työskentelevät luovassa ja kulttuuriteollisuudessa. Tiedekunnan jäsenet ovat vilkas yhdistelmä johtamisen asiantuntijoita ja mainoksia. Kaikki meistä ovat intohimoisia tekemällä työtä, jolla on todellinen vaikutus yhteiskuntaan.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu edistämään urasi itsenäisenä ammatinharjoittajana, yrittäjänä tai suuremman organisaation jäsenenä luovan talouden sisällä. Yhden vuoden ydinohjelmassa voit:... [-]


Master Of Science Ja MBA Elintarvike-ja Maataloustuotteiden Hallinnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Ranska Nantes Brasilia Sao Paulo + 2 lisää

1-VUOTINEN KAKSINKERTAINEN KASVU [+]

1-VUOTINEN KAKSINKERTAINEN KASVU

Globaalistumisen ja kehittyvän teknologian lisääntyvän vaikutuksen ansiosta elintarvike-, maatalous- ja maatalousteollisuus ovat laajentumassa ja kehittymässä. Koska kaksi maailman johtavista maatalousyritysten maista, Ranska ja Brasilia ovat valmiita olemaan keskeisessä asemassa elintarviketeollisuuden tulevaisuudessa.

Master of Science in Food and Agribusiness Management (FAM) -ohjelmassa opit erinomaisesti kaikkiin elintarvike- ja maataloustuotannon hallinnan osa-alueisiin, tutustu alan viimeisimpiin suunnittelutapoihin, sisällytät suunnittelun ajattelu ja tekniikat työhösi ja jakavat parhaiten käytäntöjä eri puolilta maailmaa.

Tärkeimmät tiedot... [-]

Master Of Science Supply Chain Ja Osto Management

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta September 2018 Ranska Nantes Italia Milano + 2 lisää

Kaksinkertainen tutkinto Audenciasta Nantesissa ja MIP Milano [+]

Tule erikoistumaan sellaisessa verkkotunnuksessa, joka on STRATEGINEN mihin tahansa yritykseen tänä päivänä

MSc Supply Chain ja osto Management (MSCPM) at Audencia Audencia Business School valmistautuu jännittävä uran alalla, joka on strateginen tahansa yritys tänään. Tarjoamme todella kansainvälistä kokemusta ja kokonaisnäkemystä - ainutlaatuisella lähestymistavalla, joka yhdistää maailmanlaajuisen hankinta- ja toimitusketjun sekä logistiikkatoiminnan, varastoinnin ja kuljetusten hallinnan.

Rakenna maineasi huippuperiaatteella toimiva laitos ja yksi EQUIS, AACSB ja AMBA: nAsua kauniin Nantesin sydämessä, Ranskassa, joka on yksi Euroopan eläimistä parhaimmista kaupungeista ja liike- ja innovaatiokeskuksesta - ihanteellinen paikka kehittää taitojasiOpi todella kansainvälisessä ympäristössä, jolla on maailmanlaajuinen tiedekuntaHoukuttele työnantajia, nauti henkilökohtaisista urapalveluista ja harjoittele harjoittelua kaikkialla maailmassaTärkeimmät tiedot... [-]

Maisteri

Kansainvälinen Master In Management

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 24 kuukautta September 2018 Ranska Nantes + 1 lisää

IMM-ohjelma valmistaa nuoria ammatinharjoittajia johtavaan uraan kansainvälisillä markkinoilla ja yrityksissä. Otat kansainvälisten asiantuntijoiden johtamia kursseja erittäin kansainvälisessä kampuksessa ja opetussuunnitelmassa. [+]

MUKAUTETTU, KANSAINVÄLINEN, TÄYSIN VERKKOKAAVAT

Liity osaan kirkkaimmista innovaattoreista ympäri maailmaa Audencia Business School . Meidän International Master in Management (IMM) -ohjelmassa teet maailmanlaajuisten asiantuntijoiden johtamia kursseja erittäin kansainvälisessä kampuksessa ja opetussuunnitelmassa. Valmista urakehitykseen:

Opi tekemään liiketoimintaa eri kulttuureissa.Harkitse tiukkaa Fast Track -ohjelmaa, jos sinulla on nelivuotinen kandidaatin tutkinto.Räätälöidä ohjelmasi kiinnostuksillesi ja tavoitteidesi mukaan, mukaan lukien valittavien valinnat, ulkomailla opiskeluvaihtoehtoja ja kesälomapahtumia.Todista taitosi käytännön maisterin väitöskirjalla tiettyyn liiketoiminta- ja johtamisalueeseen.Yhdistä suuriin yritysasiakkaidemme verkostoihin tapahtumien ja harjoittelupaikkojen kautta.... [-]

Mestari Eurooppalaisessa Ja Kansainvälisessä Liiketoiminnan Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bradford Ranska Nantes Espanja Bilbao + 4 lisää

Kolmivaiheinen ohjelma, joka opettaa peräkkäin kolmessa Euroopan maassa, palkitsee virallisen eurooppalaisen maisterin tutkinnon liiketoiminnassa. [+]

3 maata, 3 kieltä, 3 laitosta, 1 YHTEISKUNTA

Valmistaudu menestymään nykyisessä jatkuvasti muuttuvassa globaalissa liiketoimintaympäristössä. Liity yhdeksi vuodeksi kestävään eurooppalaiseen ja kansainväliseen yritysjohtamisen päällikön (EIBM) ohjelmaan täydelliseen kolmikieliseen koulutukseen kansainvälisessä johtamisessa ja yrittäjyydessä.

Yhteinen korkeakoulututkinto näistä Euroopan huippuyksiköistä

Bradford University School of Management, Yhdistynyt kuningaskuntaDeusto Business School, Deusto-yliopisto, EspanjaAudencia Business School , Ranska

Kolminkertaiset verkot

Kolmen arvostetun laitoksen yhteydetTyöharjoittelumahdollisuudet Ranskassa, Espanjassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muissaUrapalveluiden tuki Audenciasta, Bradfordin ja Deuston palvelustaPääsy kolmeen suurta kansainvälistä työpöytääAlumni-yhteydet ja valinnainen verkosto jäsenyydestä kaikista kolmesta... [-]

Videot

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Ota yhteyttä

Audencia Nantes École de Management

Osoite, 1. rivi Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Ranska
Puhelin +33 2 40 37 34 34