Audencia Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1900 perustettu Audencia Business Schoolis on yksi Euroopan johtavista kouluista.

AERES (Ranskan tutkimuksen ja korkeakoulututkimuksen järjestö) myönteiseen arvioon lisätyt EQUIS-, AACSB- ja AMBA-kansainväliset akkreditoinnit korostavat sitoutumista opetuksen huippuosaamiseen.

Ohjelmat sijoittuvat säännöllisesti maailman parhaimpiin Financial Times ja The Economist. Koulun visio opetuksesta perustuu kolmeen keskeiseen periaatteeseen, jotka antavat järkevän toiminnallemme: maailmanlaajuinen vastuu, yrittäjyys ja kulttuuritietoisuus, johon kaksitahoiset kompetenssit lähestytään ja kansainvälinen avoimuuden henki ovat kaikkein symbolisimmat esimerkit.

Vuonna 2004 Audencia Nantes tuli ensimmäinen Ranskan johtamiskoulu, joka noudattaa Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -ohjelmaa. Koulu osallistui sitten YK: n PRME-määritelmään (Responsible Management Education). Audencia Nantes on myös allekirjoittanut strategisen kumppanuuden WWF-Ranskan kanssa. Kiitos suurelta osin sen yrityshautomoista, jotka lanseeraavat vuosittain uudet yrityshankkeet, koulu on aktiivinen yritystoiminnan alalla. Dual kompetenssin logiikan avulla koulu vahvistaa edelleen toimia, jotka aloitettiin Ecole Centrale de Nantesin kanssa solmittuun alustavaan sopimukseen insinöörien johtajien kouluttamiseksi. Nykyään Audencia Nantes tarjoaa monipuolisia tutkimusraitoja, jotka yhdistävät johtamisen ja muiden tieteenalojen (arkkitehtuuri, kuvataide, laki ja poliittinen tiede).

key figures/iframe>

Kampuksen elämäntapa

Yksi kauneimmista kampuksista Ranskassa

Kampus luotiin oppimisympäristön laadulla mielessä.

1140 m2, multimediakirjasto, avoinna 76 tuntia viikossa, 15 000 kirjoja ja tietokantoja, 500 ranskalaista ja englanninkielistä aikakauslehteä sekä Wi-Fi-yhteys.

Taloudellinen kaupankäyntihuone, jolla on mahdollisuus käyttää erilaisia ​​palveluita, jotka yleensä varataan rahoitusalan ammattilaisille.

Klubit ja yhdistykset: Audencian opiskelijaelämä on erityisen rikas. Vapaa-ajallaan opiskelijat voivat osallistua erilaisiin toimintoihin, joissa keskitytään yritystoimintaan, rahoitukseen, urheiluun, musiikkiin, kulttuuriin, humanitaariseen apuun tai kansainvälisiin kysymyksiin. Kampuksella on noin 30 opiskelijaa.

Vierashuoneet kampuksella vierailijoille.

Majoitus: Opiskelija-intranetin erityistietokanta antaa tietoja opiskelijakuntia, studiota / asuntoja tai yksityisiä majoituspaikkoja perheenjäsenten saatavilla olevista huoneista. Jokainen kansainvälinen opiskelija, joka tulee Audenciaan, voi luottaa erityiseen kansainväliseen yhteyshenkilöön, joka takaa jokaiselle opiskelijalle majoitusmahdollisuuden.

Campus Net, virtuaalinen foorumi, jonka avulla opiskelijat pääsevät kurssin aikatauluun, sähköpostiviestiin, työtiedostoihin ja kurssitietoihin.

Saint-Nazaire-kampusmahdollisuudet, jotka ovat osa opetus- ja tutkimustyötä osto- ja toimitusketjun hallinnassa.

aboutAudencia Nantes on tunnustettu eri kansainvälisissä rankingissa:/>

Financial Times syyskuu 2015

Audencia on sijoittunut 28. sijalle maailmassa sen MSc in Management-Engineering -ohjelmassa ja 6. maailmassa uran sijoitusluokassa.

Tämä ohjelma havainnollistaa Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantesin ja Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantesin ALLIANCEin logiikkaa.

Marraskuu 2014 - Parhaat kauppakorkeakoulut Euroopassa

Audencia on sijoittunut Euroopan 80 parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon.

Taloustieteilijä

2014 - 100 parasta MBAa maailmassa

Audencia MBA on 88. sijalla maailmassa

Sijainnit

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Osoite
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Ranska
Puhelin
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Osoite
Shenzhen, Guangdong, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit