Audencia Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Perustettu vuonna 1900, Audencia Nantes on yksi parhaista johdon koulujen Euroopassa.

EQUIS, AACSB ja AMBA kansainvälistä akkreditoinnit lisätään myönteisen arvioinnin aeres (Ranskan virasto, joka hinnat tutkimus ja korkeakoulutus) korostavat sitoutumista opetuksen huippuosaamista.

Sen ohjelmat on säännöllisesti rankattu maailman parhaaksi Financial Times ja The Economist. Koulun visio opetus perustuu kolmeen perusperiaatteeseen, jotka antavat järkevää tekomme: globaali vastuu, yrittäjyys ja kulttuuritietoutta joista kaksi osaamista lähestymistapa ja kansainvälisen avoimuuden hengessä ovat vertauskuvallisimmista esimerkkejä.

Vuonna 2004 Audencia Nantes tuli ensimmäinen Ranskan johto koulu noudattaa YK: n Global Compact. Koulu sitten osallistui YK: n määritelmän sen PRME (vastuullisen Management Education). Audencia Nantes on myös allekirjoittanut strategisen kumppanuuden WWF-Ranska. Mikä johtuu lähinnä toimintaa sen yrityshautomo joka vuosittain talot hiljattain avattu yrittäjyyteen liittyviä hankkeita koulussa on aktiivinen alan yritysten perustamista. Sen logiikka dual osaamisen, koulu vahvistaa edelleen toimia aloitettu alustava sopimus allekirjoitettu Ecole Centrale de Nantes kouluttaa insinööri-johtajat. Tänään, Audencia Nantes tarjoaa monipuolisia opinto raitoja, jotka liittolainen hallinnan ja muiden tieteenalojen (arkkitehtuuri, kuvataide, laki ja valtio-oppi).

Campus elämäntapa

Yksi kauneimmista kampuksilla Ranskassa

Kampuksella luotiin laadun oppimisympäristön mielessä.

1140 m2, multimedia kirjasto, auki 76 tuntia viikossa, 15000 kirjoja ja tietokannat, 500 ranska ja Englanti-kieli lehtiä, ja Wi-Fi-yhteys.

Kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla room pääsy erilaisia ​​palveluja yleensä varattu rahoitusta ammattilaisille.

Seurat ja yhdistykset: Opiskelija elämä Audencia on erityisen runsaasti. Vapaa-aika, opiskelijat voivat osallistua erilaisiin tehtäviin keskittyen yritysten, rahoitus-, urheilu, musiikki, kulttuuri, humanitaarinen apu tai kansainvälisiä kysymyksiä. On noin 30 opiskelija seurojen kampuksella.

Huonetta kampuksella vierailijoille.

MAJOITUS: Erityiseen tietokantaan opiskelijan Intranet on tietoja saatavilla huonetta opiskelija residenssit, studiot / asuntoja, tai yksityinen majoitusta perheille. Jokainen kansainvälinen opiskelija tulevat Audencia voi luottaa omistautunut kansainvälisissä yhteyksissä joukkue, joka takaa jokainen opiskelija löytää majoitusta.

Kampuksella Net, virtuaalista jonka avulla opiskelijat voivat käyttää niiden kurssin aikataulu, sähköposti, työtiedostot, ja kursseja yksityiskohdat.

Saint-Nazaire kampuksen tilat, Omistettu opetus ja tutkimus osto- ja toimitusketjun hallintaan.

Audencia Nantes on tunnustettu erilaisissa kansainvälisissä vertailuissa:

Financial Times syyskuu 2015 Audencia on sijoittunut 28. maailman sen MSc Management-Engineering-ohjelma ja kuudes maailmassa uran listalla luokka.

Tämä ohjelma havainnollistaa logiikkaa liitto Audencia Nantes, Ecole Centrale de Nantes ja Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

Marraskuu 2014 - paras kauppakorkeakouluissa Euroopassa Audencia on rankattu 80 parhaan kauppakorkeakouluissa Euroopassa.

Economist 2014 - Top 100 MBA maailmassa Audencia MBA on sijoittunut 88. maailman

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso EMBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master In Johto (grande Ecole-ohjelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 3 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Master Management Audencia Business School on yksi Ranskan eliitti Grande École ohjelmia, tunnetaan maailmanlaajuisesti laadun. Koska opiskelija, sinun hyötyvät maine, verkko ja kaukonäköistä koulutusta. [+]

LEAD WITH TARKOITUS

Master Management Audencia Business School on yksi Ranskan eliitti Grande École ohjelmia, tunnetaan maailmanlaajuisesti laadun. Koska opiskelija, sinun hyötyvät maine, verkko ja kaukonäköistä koulutusta. Voit kehittää useita osaamisalueiden ja vahvana perusteet kansainvälistä hallintaa. Sinulla on monipuolinen ja kuulijan työn kokemuksia.

Voit valita monenlaisia ​​erikoisalojen Englanti tai ranskaksi Gain 4-18 kuukautta in-yhtiön kokemus - päätät keston Opi parhaiten toimivat tiedekunnan asiantuntemusta laskentatoimen, markkinoinnin, taloushallinnon, tilastot, logistiikka, projektinhallinta, kieliä ja lisää Kattavat ura palvelut joukko ammattilaisia, joiden tausta kansainvälisessä yritysmaailmassa KESKEISET TIEDOT ... [-]

Master Of Science Hallinta Ja Yrittäjyyttä Luovan Talouden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Nantes

Liity monipuolinen tiedeyhteisössä vuodeksi haasteita ja yhteistyötä, joka auttaa muuttamaan ja muoto uran kehityskaari. Opiskelijamme ajetaan suunnittelijat, arkkitehdit, visuaalinen ja hyviä esiintyjiä, esittävien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja muille, jotka työskentelevät luovan ja kulttuuriteollisuuden. [+]

Uudistuva liiketoiminta KOULUTUS luovien alojen

Liity monipuolinen tiedeyhteisössä vuodeksi haasteita ja yhteistyötä, joka auttaa muuttamaan ja muoto uran kehityskaari. Opiskelijamme ajetaan suunnittelijat, arkkitehdit, visuaalinen ja hyviä esiintyjiä, esittävien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja muille, jotka työskentelevät luovan ja kulttuuriteollisuuden. Meidän tiedekunnan jäsenet ovat vilkas sekoitus hallinta asiantuntijoiden ja mainokset. Kaikki meistä intohimoisesti tekee työtä, joka on todellinen vaikutus yhteiskuntaan.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu etukäteen urasi soolo lääkäri, yrittäjä tai jäsenenä suurempi organisaatio luovaa taloutta. Aikana 12 kuukauden ohjelma, voit:... [-]


Master Of Science In Johto-tekniikan (grande Ecole)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Ranska Nantes

LUOVA KANSAINVÄLINEN johtamiskoulutus ENGINEERS [+]

LUOVA KANSAINVÄLINEN johtamiskoulutus ENGINEERS

Kehitetään kaksi osaaminen johdon lisätä tehokkuutta ja työllistyvyyttä insinööri. Koska ensimmäinen ranskalainen koulu liiketoiminnan avata ovemme tekniikan opiskelijoille, Audencia Business School on vakiintunut alalla. Sinun koulutus on korkealaatuista. Aikana MSc in Management-Engineering ohjelma, voit opiskella kokonaan Englanti. Ohjelma on missä suunnittelu täyttää kansainväliset hallinta, joka nopeuttaa luovuutesi. Valmistuneet ovat päteviä roolit vaativat teknistä asiantuntemusta ja liiketoimintastrategian sisällä globaalissa ympäristössä.

TUNNUSLUVUT Tutkinto ansainnut: MSc (Master of Science) Management-Engineering Kieli: Englanti Kesto: 1 vuosi + työharjoittelu (4-6 kk) Ohjelman aloitus: syyskuu tai helmikuussa Opetus: € 18500 Kelpoisuus: Kielitaito Englanti ja 4 vuoden insinööriksi tai tieteen (hakijalla tai suorittamalla tutkinto Ranskan laitos tulisi ottaa yhteyttä.) ... [-]

Master Of Science Ja MBA Elintarvikkeiden Ja Maatalouskaupan Hallintaan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Ranska Nantes Brasilia Sao Paulo + 2 lisää

1 vuoden kaksoistutkinnon kasvavassa ja dynaaminen toimiala- Ruoka & Agribusiness Management [+]

1 vuoden kaksoistutkinnon kasvavassa & dynaaminen teollisuudenala

Kun yhä globalisaation vaikutuksia ja edistää teknologian, ruoka, agrienergy ja maataloudessa ovat valtion laajentamiseen ja evoluution. Kuten kaksi maailman johtavia maita maatalous, Ranskassa ja Brasiliassa ovat valmiita olla keskeinen rooli tulevaisuudessa elintarviketeollisuuden.

Master of Science ja MBA Ruoka ja Agribusiness Management (FAM) ohjelma, opit kunnostautua kaikessa elintarvikkeiden ja maatalouskaupan hallinta - ja ansaita astetta kahdesta alkuun kauppakorkeakouluissa Ranskassa ja Brasiliassa:

Master of Science -tutkinto Audencia Business School Ranskassa MBA -tutkinto Escola Superior de propaganda e Marketing Brasiliassa TUNNUSLUVUT Tutkinto ansainnut: Master of Science ja MBA Ruoka ja Agribusiness Kieli: Englanti Kesto: 12-14 kuukautta, kokopäiväinen ... [-]

Master Of Science Toimitusketjun Ja Ostotoimintaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta September 2018 Ranska Nantes Italia Milano + 2 lisää

Double tutkinto Audencia Nantesissa ja MIP Milano [+]

LIITY ASIANTUNTIJA toimialueella, johon STRATEGISET mille tahansa yritykselle TÄNÄÄN

MSc Supply Chain ja ostotoimintaa (MSCPM) kanssa Audencia Business School valmistaa teitä jännittävä uran verkkotunnuksen, joka on strateginen mille tahansa yritykselle tänään.

Kehitä taitoja tutkimalla alan liiketoiminnan ja tekniikan näkökulmasta, jolla on maailmanlaajuinen tiedekunnan ja joukko ammattilaisia. Rakenna maine kärkipään laitos; akkreditoitu EQUIS, AACSB ja AMBA. Olemme tunnettuja globaalin vastuun tutkimuksen ja opetuksen - ja loistava ura tuloksia. Opi kansainvälisessä ja rikastuttava ympäristö. 69% kansainvälisiä opiskelijoita monipuolisia kokemuksia. Tutkimus sydämessä kauniin Nantes, Ranska, tunnustettu lukemattomat julkaisut ja organisaatioiden innovaatio ja elämänlaatua. KESKEISET TIEDOT ... [-]

Maisteri

International Master in Management

Kampus tai online Kokopäiväinen 12 - 24 kuukautta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Saat lisätietoja tutkimuksesta ulkomailla mahdollisuuksia Audencia, ota yhteyttä.

URA & Alumni

Todistetusti ura lopputuloksia kansainvälisen menestyksen kanssa kasvava globalisaatio maailman taloudet, yritykset tarvitsevat korkeasti koulutettuja johtajia, jotka voivat käsitellä monimutkaisia ​​ja haastavia kysymyksiä - ja innovatiivinen ja sosiaalisesti vastuullisia jotka korostavat etiikan rinnalla kannattavuus.

[-]

Master Euroopan Ja Kansainvälisen Liiketoiminnan Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 - 15 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Bradford Ranska Nantes Espanja Bilbao + 4 lisää

Kolmikielinen ohjelma opetetaan peräkkäin kolmessa Euroopan maassa, palkintoja virkamiehen Euroopan maisteriksi liiketoimintaa. [+]

3 maata, 3 kieltä, 3 TOIMIELINTEN, 1 yhteistutkintoon

Valmistaudu menestyä nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa globaalissa liiketoimintaympäristössä. Eliittisotilaan yhden vuoden Euroopan ja International Business Management Master (EIBM) ohjelma valmis kolmikielinen koulutusta kansainvälinen hallinto ja yrittäjyys.

Yhteinen tutkinto näistä ylhäältä unionin toimielinten

Bradford University School of Management, Iso-Britannia Deusto Business School, University of Deusto, Espanja Audencia Business School, Ranska

Kolminkertaistunut verkkoja ja palveluja kaikkialla Euroopassa

Corporate yhteyksiä kolmesta noudatetaan toimielinten Työharjoittelu mahdollisuuksia Ranskassa, Espanjassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja lisää Rekrytointipalvelut tukea Audencia, Bradford ja Deuston Pääsy kolme suurta kansainvälistä työpaikkojen boards Alumni-yhteydet ja valinnainen verkko jäsenyys kaikista kolmesta KESKEISET TIEDOT ... [-]

Videot

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Ota yhteyttä

Audencia Nantes École de Management

Osoite, 1. rivi Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Ranska
Puhelin +33 2 40 37 34 34