Burgundy School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1899 perustettu Burgundy School of Business on kansainvälinen johtava opetus- ja tutkimuskoulu, joka on tunnustettu kansallisten ja kansainvälisten akkreditointien ansiosta: AACSB ja EQUIS.

BSB tarjoaa BSB korkeatasoisia ohjelmia, jotka ovat jatko-opiskelijoille jatko-opiskelijoille ja monipuolisille erikoistumisalueille.

Meidän rankingimme todistaa asiantuntemuksemme:

  • Maailman johtaviin korkeakouluopiskeluihin kuuluu kaksinkertainen akkreditointi: AACSB ja EQUIS
  • 77. paras johtamisjohtaja maailmassa - Financial Times, 2018.
  • Top 6 parhaasta kandidaatista Ranskassa - L'Etudiant, 2018.
  • Ensimmäinen erikoistunut maisteri kulttuurihallinnossa Ranskassa -Eduniversal 20178.
  • Ensimmäinen erikoistunut mestari viininhallinnassa Ranskassa (kolmas maailmassa) -Eduniversal 2018.
  • Top 15 parasta ranskalainen Business School - Sertifioitujen kauppakorkeakoulujen kansallinen ranking, jonka Ranskan opetusministeriö tunnusti 2018.

BSB korostaa myös viininhallinnan asiantuntemustaan ​​viinintuottajallaan


Mutta me olemme paljon muutakin kuin liike-elämän koulu. Uskomme erityiseen ja erilai- seen malliin, joka keskittyy opiskeli- meen, siksi teemme toisen idean erinomaisesta koulutuksesta.

Emme halua antaa opiskelijoille tiettyä ajattelutapaa: meidän tehtävämme on antaa heille kaikki välineet, joita käytetään oman henkilökohtaisen ja ammatillisen identiteetin rakentamiseen. Kaiken kaikkiaan teemme tämän vaihtoehtoisen koulumallin elävänä viljellen avoimuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Siksi olemme ylpeitä siitä, että toivotamme opiskelijoita eri puolilta maailmaa erilaisilla profiileilla: olemme varmoja, että sekoitus ja monimuotoisuus tarjoavat parhaan innovaation, luovuuden ja suorituskyvyn.

Tiedekunnamme on erittäin pätevöitynyt 78 pysyvän opettajan ja 350 asiantuntijan kanssa. 36% opettajista on ulkomailta ja kampuksemme on monikulttuurinen ja 66 eri kansallisuutta opiskelijoilla, mikä tarjoaa vahvan kansainvälisen kokemuksen.

Lopuksi, oma palvelin täällä auttaa kansainvälisiä opiskelijoita integroitumaan ranskalaiseen elintapaan: poimia asemalta, majoituksesta, kaupungin ja alueen vierailuista, paperityöstä, ilmaisista työpajoista ...

Tuemme: Kurssit opetetaan pienissä ryhmissä: 20-40 oppilasta / luokka vain tarjota opiskelijalle paras suora lähestymistapa. Meille tiedostaminen opiskelijoille on avain tukemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Innovatiivinen pedagogiikka: konsernitoiminta, suulliset esitykset, yritysongelmat, yrityshankkeet, yrityspelit, yrityksen perustaminen, konsultointitehtävät, työharjoittelu ...

Tule ja liitä meidät Burgundiin!

Tavoitteenamme on kouluttaa eri johtajia ja yrittäjiä.

Olemme BSB !

Sijainnit

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Osoite
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Burgundi-Franche-Comté, Ranska
Puhelin
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Osoite
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska
Puhelin
+33 428 297 720

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited