Brest Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

BREST merellinen kaupunki

Bretagnen 2. suurin kaupunki on tyytyväinen lähes 24.000 opiskelijaa vuodessa, joista 10% on kansainvälisiä opiskelijoiden sen yliopisto ja sen 7 Grandes Ecoles. Sen monipuolinen opetusohjelmia, erinomainen tutkimushankkeita, laadukas opetus, paikalliset työllisyysnäkymät, ja ainutlaatuinen ympäristö tekevät siitä ykköskohde opiskelijoille.

Valtameren KULTTUURI

Meren ympäröimä, Brest region on täynnä kauniita luontokohteita ja tarjoaa kaikenlaisia ​​urheilu ja vapaa-ajan toimintaa, joka liittyy mereen. Ottaen huomioon sen historian tärkeä satamakaupunki, Brest on viihtyisä kaupunki, avoin maailmalle ja eri kulttuureissa. Se on myös kulttuurinen keskus lukuisia teattereita ja auditorioissa; Oceanopolis akvaario; kvartsi, kansallisesti tunnettu teatteri; puhumattakaan monet kesän festivaaleja, jotka järjestetään ympäri Bretagnessa.

VAIHTO CITY

Brest on mukana laaja kaupunkien kehittämisohjelman Metropolitan tilat, taloudellisten rakenteiden, uusien asuntoalueiden ja kaupunkien uudistaminen. Samaan tapaan kuin 2012 vihkiäisissä raitiotien ja peruskorjaus Plateau des Capucins alue, rohkea aloite on käynnissä avata Ranskan ensimmäinen kaupunkien raitiovaunu Brest.

Viehättävä kaupunki

Kaupunkikeskuksen jossa työvoima on yli 400.000 asukasta, Brest on moittautumista kautta osaamiskeskuksia featuring maailmanluokan tutkimus, neljä kilpailukyky klusterit, korkean teknologian yritykset, ja joidenkin johtavien nimien teollisuuden. Brest on yksi 14 kaupungeissa Ranskassa, joka on ansainnut uusi tila Metropole. Sen kansainvälisen huomion näkyy huippuosaamista tarjoamaansa meritieteet ja -teknologiat, Laivanrakennus ja korjaus, digitaalitekniikan, elintarvikkeet ja biotieteet, korkeampi palvelualan, ja rahoitusjärjestelyjä.

VANNES & Morbihanin

Vannes on historiallinen kaupunki, entinen kotipaikka parlamentin Bretagnen, ja on pitänyt elossa tärkein jäänteitä sen rikkaasta menneisyydestä. Valleilla ja niiden pesu-talot reunalla vallihauta, katedraali ja museoita, kuten Cohue Taidemuseo kaikki rinnalla kukkivat puutarhat. Kotisatama ansiosta erinomaisella paikalla Morbihanin, Vannes sijaitsee keskeisellä ja strateginen asema. Helposti suurkaupungeissa alueella sekä Pariisissa, se on kotisatama monien kehitysmaiden yritysten ja valinta paikassa tulevaa ajattelevia yrittäjiä.

Exceptionnal SIJAINTI

Vannes rajautuu etelässä Morbihanin, joka tarkoittaa "pikku meri" in Breton kielellä. Tämä 12000 hehtaarin Atlantin altaan on täynnä noin 40 saarta; jotkut, kuten Ile d'Arz ja Ile aux Moines, on asuttuja. Morbihanin on ainutlaatuinen paikka, jossa maan ja meren sekoittuvat sisällä muuttuvat maisemat, ja on osa kauneimmista lahdista maailmassa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Päällikön Tieteiden Kansainvälisen Liiketoiminnan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2018 Ranska Brest Vannes + 1 lisää

Master of Science in International Business on 15 kuukautta, täysi Englanti kieliohjelma, suunniteltu suurten potentiaaliset opiskelijat, joilla on vähän tai ei lainkaan työkokemusta. Tavoitteena on tarjota sinulle teknistä ja käyttäytymisen taitoja johtaa johdon ura kansainvälisellä tasolla. [+]

Master of Science in International Business on 15 kuukautta, täysi Englanti kieliohjelma, suunniteltu suurten potentiaaliset opiskelijat, joilla on vähän tai ei lainkaan työkokemusta. Tavoitteena on tarjota sinulle teknistä ja käyttäytymisen taitoja johtaa johdon ura kansainvälisellä tasolla.

Jotta kouluttaa johtajia kykenevä ja valmis ottamaan haasteita uran kansainvälisellä tasolla, voimme rakentaa moninaisuutta taustoista ja kulttuureista meidän ylioppilaskunnassa auttaa sinua laajentaa oman näköaloja ja nauttia todella kosmopoliittinen kokemus. Tällä hienolla kansainvälisen huomion, meidän ohjelma kurssit tarjoavat innovatiivisia, vuorovaikutteinen ja osallistuva lähestymistapa perustuu luentoja, seminaareja, tapaustutkimuksia ja ryhmäkeskusteluja. Hyödyt pienistä luokkakoot ja läheinen henkilökohtainen huomiota ohjaajien. ... [-]


Maisteri

Executive Mastere: Hallintaan Ja Suorituskyvyn Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 - 12 kuukautta September 2018 Ranska Brest Vannes + 1 lisää

Master in Management-ohjaus ja tulosohjaus Brestin Business School tarjotaan opiskelijoille ja ammattilaisille perinteisissä opetussuunnitelmaan tai vuorotellen. [+]

Master in Management-ohjaus ja tulosohjaus Brestin Business School tarjotaan opiskelijoille ja ammattilaisille perinteisissä opetussuunnitelmaan tai vuorotellen. Työllistyvyyden ytimessä koulutusjärjestelmä, perustiedot ja tietty avoimuus kansainväliselle apua kaapata in vivo tarvittavat tiedot ja taidot käyttää hallinnassa, jossa asetetaan aujourd "hui strategisena yrityksen tavoitteena.

TAVOITTEET

Ohjelmamme sopii erityisesti johtajille, jotka haluavat erikoistua tai insinöörit, jotka haluavat hankkia kaksinkertainen osaamista. Koulutuksen järjestää myös aktiivisia työntekijöitä tai uudelleenkoulutusta. Se kehittyy noin seuraavat oppimisen tavoitteet:

Nimittäin säätämällä ohjauksen ja raporttinäkymät yritysstrategiaan Master uusia mittausvälineiden ja suorituskyvyn hallinnan (ERP, BI) Mahdollisuus hoitamaan tehokkaasti suunnitella tietojärjestelmä hallinta On hyvä kansainvälistä avoimuutta ja hallita ammatillinen Englanti ... [-]

Executive Mastere: Manager Toimitusketju

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Brest Vannes + 1 lisää

Specialized Master manageri Supply Chain Brestin Business School valmentaa tehtävissä toimintakykyinen vastuut toimitusketjussa. [+]

Specialized Master manageri Supply Chain Brestin Business School valmentaa tehtävissä toimintakykyinen vastuut toimitusketjussa. Työllistyvyyden ytimessä koulutuksen laitteen; hallintaa perustaidot täydentää erilaisia ​​opetusmenetelmiä; ja mahdollisuus seurata tätä ohjelmaa vuorotellen takaa vankka koulutus tehdä tai vahvistaa strategista toiminnon vaikuttamatta olennaisesti yhtiön tulokseen.

TAVOITTEET

Manageri Supply Chain sarjaa ja toteuttaa politiikkaa osto ja logistiikka yritys. Hän perusti organisaation ja varmistaa hallinnan prosesseja ja joukkueet palvelun laatutavoitteet ja kustannusten hallinta. Ohjelma valmentaa tehtävissä toimintakykyinen vastuut toimitusketjussa ja hankinnat: liittyvät suoraan johtotehtävissä; johtotehtäviin palvelun tai sivuston, yksi ketjun; kantoja neuvoja, logistiikka asiantuntijat ja / tai ostoksia.... [-]


Lukion Ohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 - 3 vuotta September 2018 Ranska Brest Vannes + 2 lisää

Meidän Grande Ecole-ohjelma tarkoitetun +5 master arvosana valtion opettaa sinua kohtaamaan kaikki nämä haasteet, paljastaa lahjakkuutta ja löydät työtä, joka sopii sinulle. [+]

Yhteiskuntamme tarvitsee kouluttaa uusia johtajia ja yrittäjiä mukaisesti nykyisiä tarpeita muuttuvassa maailmassa. Meidän Grande Ecole-ohjelma tarkoitetun +5 master arvosana valtion opettaa sinua kohtaamaan kaikki nämä haasteet, paljastaa lahjakkuutta ja löydät työtä, joka sopii sinulle.

MAAILMA INNOVAATION

Toisin kuin perinteiset opetussuunnitelma, meidän koulutustaso Grande Ecole-ohjelma Master tekee sinulle työtä ennakointiin ja voit heijastaa tulevaa roolia päivästä 1. Sinä toimii hankekohtaisesti talouteen, tieteeseen, tekniikkaan, kulttuuriin ja yhteiskunnallinen aiheita, opit innovoida ulos "comfort zone".

Ohjelma alkupuoliskolla asiantuntijaluentoja tunnustettu tärkeimpiä aiheita maailman tulevaisuus Forumin New Worlds, avoimuus tieteen ja teknologian kanssa Laboratory of Sciences, löytö koodaus, ajattelun suunnittelu ja panos innovaatioihin... [-]


Videot

BREST LIFE