Brest Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

BREST merellinen kaupunki

Bretagnen 2. suurin kaupunki on tyytyväinen lähes 24.000 opiskelijaa vuodessa, joista 10% on kansainvälisiä opiskelijoiden sen yliopisto ja sen 7 Grandes Ecoles. Sen monipuolinen opetusohjelmia, erinomainen tutkimushankkeita, laadukas opetus, paikalliset työllisyysnäkymät, ja ainutlaatuinen ympäristö tekevät siitä ykköskohde opiskelijoille.

Valtameren KULTTUURI

Meren ympäröimä, Brest region on täynnä kauniita luontokohteita ja tarjoaa kaikenlaisia ​​urheilu ja vapaa-ajan toimintaa, joka liittyy mereen. Ottaen huomioon sen historian tärkeä satamakaupunki, Brest on viihtyisä kaupunki, avoin maailmalle ja eri kulttuureissa. Se on myös kulttuurinen keskus lukuisia teattereita ja auditorioissa; Oceanopolis akvaario; kvartsi, kansallisesti tunnettu teatteri; puhumattakaan monet kesän festivaaleja, jotka järjestetään ympäri Bretagnessa.

VAIHTO CITY

Brest on mukana laaja kaupunkien kehittämisohjelman Metropolitan tilat, taloudellisten rakenteiden, uusien asuntoalueiden ja kaupunkien uudistaminen. Samaan tapaan kuin 2012 vihkiäisissä raitiotien ja peruskorjaus Plateau des Capucins alue, rohkea aloite on käynnissä avata Ranskan ensimmäinen kaupunkien raitiovaunu Brest.

Viehättävä kaupunki

Kaupunkikeskuksen jossa työvoima on yli 400.000 asukasta, Brest on moittautumista kautta osaamiskeskuksia featuring maailmanluokan tutkimus, neljä kilpailukyky klusterit, korkean teknologian yritykset, ja joidenkin johtavien nimien teollisuuden. Brest on yksi 14 kaupungeissa Ranskassa, joka on ansainnut uusi tila Metropole. Sen kansainvälisen huomion näkyy huippuosaamista tarjoamaansa meritieteet ja -teknologiat, Laivanrakennus ja korjaus, digitaalitekniikan, elintarvikkeet ja biotieteet, korkeampi palvelualan, ja rahoitusjärjestelyjä.

VANNES & Morbihanin

Vannes on historiallinen kaupunki, entinen kotipaikka parlamentin Bretagnen, ja on pitänyt elossa tärkein jäänteitä sen rikkaasta menneisyydestä. Valleilla ja niiden pesu-talot reunalla vallihauta, katedraali ja museoita, kuten Cohue Taidemuseo kaikki rinnalla kukkivat puutarhat. Kotisatama ansiosta erinomaisella paikalla Morbihanin, Vannes sijaitsee keskeisellä ja strateginen asema. Helposti suurkaupungeissa alueella sekä Pariisissa, se on kotisatama monien kehitysmaiden yritysten ja valinta paikassa tulevaa ajattelevia yrittäjiä.

Exceptionnal SIJAINTI

Vannes rajautuu etelässä Morbihanin, joka tarkoittaa "pikku meri" in Breton kielellä. Tämä 12000 hehtaarin Atlantin altaan on täynnä noin 40 saarta; jotkut, kuten Ile d'Arz ja Ile aux Moines, on asuttuja. Morbihanin on ainutlaatuinen paikka, jossa maan ja meren sekoittuvat sisällä muuttuvat maisemat, ja on osa kauneimmista lahdista maailmassa.

Sijainnit

Brest

Brest Business School

Osoite
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 Brest, Bretagne, Ranska
Puhelin
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Osoite
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Bretagne, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin