CEMS - The Global Alliance in Management Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CEMS

Globaali allianssi johtamiskoulutuksessa

CEMS on johtavien kauppakorkeakoulujen ja monikansallisten yritysten strateginen liitto. Sen ensimmäinen tehtävä on asettaa globaali huippuosaamisen taso esikokemuksen maisteriohjelmiin johtamisessa .

Vuonna 1988 perustettu Euroopassa verkosto on kasvanut tasaisesti, mikä johtuu pitkälti kansainvälisen hallinnoinnin CEMS-maisteriohjelman menestyksestä ja suosio- ohjelmasta : MIM-ohjelmasta . Nykyään CEMS on johtava maailmanlaajuinen johtajaryhmä esikokemuksen päällikkömarkkinoilla, eikä sitä voida rinnastaa jäsentensä maineeseen: 26 maailmanluokan akateemiset instituutiot toimivat yhteistyössä yli 64 yrityskumppanin kanssa kansainvälisten jatko-opiskelijoiden tarjoamiseksi ainutlaatuinen yhdistelmä korkealaatuista koulutusta ja ammattikokemusta.

CEMS-jäsenet tekevät yhteistyötä seuraavien aloitteiden kautta:


- CEMS MIM (kansainvälisen johtamisen maisteri), arvostettu ylikansallinen liiketoiminnan tutkinto, joka tunnustetaan parhaaksi kansainvälisen uran passiksi. Tämä yhden vuoden yhteinen koulutusohjelma on avoinna vain CEMS-koulujen maisteriopiskelijoille, jotka täyttävät erittäin tiukat valintaperusteet ja saavat CEMS-tutkinnon yhdessä kotitutkinnonsa kanssa./>


- CEMS edistää myös tiedekunnan yhteistyötä yhteiseen opetukseen, tutkimukseen ja tohtorikoulutukseen./>

CEMS-operaation lausunto

CEMS: n korkeimpien hallintoelinten hyväksymä marraskuussa 2008 nykyinen tehtävälausunto heijastaa CEMS-allianssin johtamiskoulutusta koskevaa eettistä ja vastuullista lähestymistapaa.

CEMS on globaali liitto akateemisten ja yritysten instituutioiden omistautunut kouluttamaan ja valmistamaan tulevia sukupolvia kansainvälisten yritysjohtajien.

CEMS: n akateemiset ja yritysjäsenet työskentelevät yhdessä kehittämään osaamista ja tarjoamaan koulutusta, joka on välttämätöntä monikielisessä, monikulttuurisessa ja yhteenliitetyssä yritysmaailmassa.

Yhteinen CEMS-maisteriohjelma kansainvälisessä johtamisessa on tärkein väline tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Kaikkiin toimintoihin yhteisenä tavoitteena on edistää maailmanlaajuista kansalaisuutta ja kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin arvoihin:

  • Tavoitteena huippuosaaminen, jolla on korkea suorituskyky ja eettinen käyttäytyminen;
  • Ymmärtää ja hyödyntää kulttuurista monimuotoisuutta kunnioituksella ja empatialla;
  • Ammatillinen vastuu ja vastuullisuus suhteessa yhteiskuntaan kokonaisuutena.

Tärkeimmät tiedot

Viimeisimmät tärkeimmät tiedot

2010 Financial Times Global Master's Management Ranking

CEMS MIM sijoittui maailman toiseksi, ensimmäinen 3-vuotisessa rankingissa ja ensimmäinen kansainvälisiin kriteereihin. 4 CEMS-koulua, top 5, 9 top 25, 18 yleisen sijoituksen.

CEMS-ryhmäkoko 2010-11

  • Opiskelijoiden kokonaismäärä: 904
  • 51% mies, 49% naaras
  • 64 kansallisuutta (joista 30 ei-eurooppalaista)

CEMS-tutkijakoulu 2010

Tutkimus tehtiin CEMS MIM Graduates 2009 -luokassa, viisi kuukautta valmistumisen jälkeen. 43% vastausprosentti.

  • 99% työskenteli 3 kuukauden kuluessa valmistumisesta.
  • 41% vastaajista sijaitsee kotimaassaan.
  • 71% vastaajista vuorovaikuttaa kolmen tai useamman kansallisuuden kanssa päivittäin.


Toimiala: Liikkeenjohdon konsultointi 20%, Kuluttajatuotteet 16%, Energia 9%, Investointipankkitoiminta 8%, Kaupallinen ja yksityinen pankki 6%, Televiestintä 6%, Media / informaatio 5%/>

Toiminta-alue: rahoitus 24%, markkinointi 15%, yleinen johto 10%, myynti / vienti 9%, tilintarkastus 3%, johdon valvonta 3%, tuotanto /

Maailmanlaajuinen läsnäolo

Vuoden 1988 yleiseurooppalaisista alkuvuodesta CEMS-liittoutuma on kasvanut aidosti globaaliksi organisaatioksi.

* Euroopan yhteisöstä maailmanlaajuiseen liittoutumaan

CEMS: n johtokunnan vuonna 2007 hyväksymä nykyinen globalisaatiostrategia on havainnut CEMS: n avautuvan Aasiaan, Australasiaan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viimeisen kahden vuoden aikana Australia, Brasilia, Kanada, Meksiko, Portugali, Venäjä, Singapore ja Turkki ovat alkaneet toimittaa CEMS MIM: n ensimmäistä kertaa. Japanista tuli viimeisin CEMS: n täysjäsenmaa vuoden 2010 lopussa, ja CEMS MIM toimitetaan vuoden 2011-12 lukuvuoden alusta.

Tämä kehitys heijastuu yhä useammin kosmopoliittisemmaksi opiskelijoiden sisääntulevalle kohortille . Nykyinen luokka käsittää 64 kansallisuutta, joista 34 on eurooppalaisia ​​ja 30 ei-eurooppalaista.

Valmistuttuaan he jatkavat todella kansainvälistä urapolkua monilla eri aloilla ja usein monikansallisissa yrityksissä .

CEMS on edelleen vahva globaali toimija yritysmaailmassa, työskentelee tiiviissä yhteistyössä yli 60 monikansallisen yrityksen kanssa, joilla kaikilla on suuri maine sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Sijainnit

Agde

Osoite
1, rue de la Libération
78350 Jouy-en-Josas

78350 Agde, Occitanie, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin