CIFFOP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CIFFOP, johtava henkilöresursseja käsittelevä keskus CIFFOP perustettiin vuonna 1971 professori Nicole Catalan visionäärisen aloitteen ja useiden inhimillisten voimavarojen ammattilaisten tukemana, joilla kaikilla on huomattava ennakointi tulevaisuudesta ja ihmisen tärkeydestä. Resurssitoiminnot.

Ensimmäinen yliopistolaitos, joka on omistanut inhimillisten voimavarojen ammattilaisille suunnatun yhteistyön liike-elämän kanssa CIFFOP: n kanssa, on Pariisin arvostetun yliopiston, Panthéon-Assas -yhtymän osasto ja ainoa henkilöstöjohtamisen koulutuskeskus Sorbonen yliopiston verkosto. Se tarjoaa useita kehittyneitä master-tutkintoja (Master 2) inhimillisiin voimavaroihin ja valmennukseen. CIFFOP: n tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita, kauppakorkeakoulujen tutkinnon suorittaneita ja jatko-opintoja (Master 1) vastaamaan huomisen haasteisiin ja ammattialan muutoksiin, jotta heidät valmisteltaisiin vastuuseen kaikilla henkilöstöhallinnon aloilla työmarkkinasuhteet: henkilöstöhallinto yrityksissä, monikansalliset yhtiöt, kansainväliset järjestöt, aineellinen huolto, liiketoimintayksiköt ja konsulttiyritykset.

Uraauurtava johtava tutkinto

Jatkuvien tutkintotodistusten johtajat ovat jatkuvasti harjoittaneet innovatiivisia toimenpiteitä, jotka laajentavat CIFFOP: n uraauurtavaa roolia, mikä näkyy henkilöstöammattilaisten kasvavassa määrin, korkeasti koulutettujen henkilöstöhallinnon mentorointijärjestelmien kehittämisessä (kaksikymmentäyksi mentorina neuvoo neljän tai viiden opiskelijan ryhmät), koulutusohjelmien kansainvälistyminen (mukaan lukien yksi ulkomailla opiskelupaikka vuosittain vuodesta 2004 lähtien) ja vuodesta 1998 lähtien työharjoittelun oppisopimuskoulutusohjelman perustaminen. Monet oppimisinnovaatiot ovat tulosta CIFFOP-luennoitsijoiden ja valmistuneiden yhteistyön jatkuvasta yhteistyöstä.

Tämän menestyksen pohjalta CIFFOP loi vuonna 2007 kansainvälisen henkilöstöjohtamisen maisterin, joka opetetaan yksinomaan englanniksi. Tämä tutkinto on tarkoitettu pääasiassa kansainvälisille opiskelijoille: www.ciffop.fr/international . Jotta voitaisiin vastata yritysten johtajien tarpeisiin, jotka haluavat kehittää taitojaan ja osaamistaan ​​henkilöstöhallinnossa, CIFFOP perusti johtavan ohjelman Pariisissa vuonna 2009 ja Luxemburgissa tammikuussa 2011.

Erikoisjulkaisujen johtajana

CIFFOP: n alkuperäinen maisteriohjelma on sijoittunut säännöllisesti eniten ensimmäisiin inhimillisten koulutusohjelmien "Liaisons Sociales & Kelly Service" -listalle. CIFFOP: n toimeenpanovirasto on jo rankattu «Management» -jaksolla yhtenä parhaasta jatkokoulutuksesta Master (marraskuu 2011). CIFFOP on siksi vastaus haasteeseen olla ammattikorkeakoulu inhimillisten voimavarojen hallinnoinnissa korkeakouluissa, jossa opiskelijat saavat laadukasta akateemista koulutusta poikkeuksellisessa ympäristössä, joka tarjoaa yksilöllisiä tiloja ja nykyaikaisimpia opetusmenetelmiä.

Sijainnit

Pariisi

Osoite
Management Sciences House
1, rue Guy-de-la-Brosse

75005 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin