Centrale Nantes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1919, Centrale Nantes (ECN) on kärjessä korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten Ranskassa Science & Engineering. Sen tarkoituksena on kehittää huipputason tutkijoiden ja insinöörien monitieteinen ja erityinen kentät 2150 opiskelijaa vuodessa insinööri raita (5 vuotta), maisterin tutkinto ja tohtoreita. Kansainvälinen kehitys on ytimessä strateginen linjaus Centrale Nantes: 100% sen tekniikan opiskelijat ovat menossa ulkomaille ja 30% kampuksen väestöstä on kansainvälinen.

uusi

Vahvuus Networks

Centrale Nantes kuuluu arvostetun Groupe des Ecoles Centrales, korkeakoulu- ja tutkimuslaitoksille pitkät perinteet innovaatioiden, suunnitteluun, rakentamiseen ja valmistus. Sen perustamisesta lähtien, Groupe des Ecoles Centrales on noudattanut samaa kutsuvan: koulutus insinöörit kykenevät vastaamaan suurimmista haasteista aikansa. Centrale Nantes helpottaa sekä professori ja opiskelija kansainvälisen vaihdon kautta maisteriohjelmien korkean laatutason kanssa Erasmus Mundus etiketti huippuosaamisen toimittaman Euroopan komissio. Itse laitos on tällä hetkellä mukana 4 Erasmus Mundus A.1 hankkeita (3 Master, 1 tohtori), 15 Erasmus Mundus A.2 hankkeet (3 koordinaattorina Intian ja Etelä-Aasiassa), kaksi A.3 hankkeita. Jotkut avustukset ovat käytettävissä näissä hankkeissa. Useimmat kansainväliset opiskelijat jaetaan houkutteleva stipendejä Centrale Nantes, yritysten, Euroopan komissio, Ranskan suurlähetystöt tai Pays de la Loiren alueella. Tunnustaminen tieteellisen huippuosaamisen Centrale Nantes helpottaa yhteistyötään alueellisen taloudellisen elimissä sekä globaalit yritykset, ja vuorovaikutuksesta samanlaisten verkostojen ulkomailla. Centrale Nantes siltoja erot koulutuksen, tutkimuksen, kehityksen, ja yritysmaailmaan.

Pääsy huipputeknologian alustat

Lähteenä innovatiivisuudesta ja avoimuudesta, Centrale Nantes tarjoaa vahvat yhteydet teollisuuden ja nauttii mainetta huippuosaamisen ympäri maailmaa. Koulun tutkimusyksiköt hallussaan kokeellinen laitteet, joka on ainutlaatuinen omilla, erityisesti merivoimien hydrodynamics, Virtausmekaniikka, vesirakentaminen, törmäystestit, virtuaalitodellisuus, robotiikka, ja koneistus. Tutkimuslaboratoriot ovat täysin integroitu koulutusohjelman koulussa varmistaa tutkimuksen tutkimustyön kautta suunnittelu- opiskelijoiden ja rikastuttaa IR koulutus antamalla heille pääsy induktiivinen opetusmenetelmien laboratorioissa ja mahdollistaa niille, jotka aloittavat uransa T & K valmistautua heidän tuleviin tehtäviinsä. Aikana kolmannen vuoden Centrale Nantes, sinulla on mahdollisuus käyttää tätä laitetta.

nantes

Tässä on Centrale Nantes huippu kansainvälisen mestarin tarjous: 10 International Masters (kurssit opetetaan Englanti)

Kaupunkiympäristö:

 • Ilmakehän, veden ja kaupunkiympäristö

Applied Mechanics:

 • Laskennallisen mekaniikan
 • Järjestelmien suunnittelu ja Tuotteet
 • Materiaalit Prosessi ja teknologia Composites
 • Hydrodynamiikka ja Ocean engineering
 • Energiatalous & Propulsion
 • AMASONE = aluksen toiminta ja Naval Engineering

Maa-ja vesirakentaminen

Ohjaus Engineering, Robotics ja Applied Informatics:

 • Advanced Robotics
 • Automaattinen valvonta, Signal, & Image
 • Real Time, ohjaus ja valvonta

HEI Sosiaalinen media läsnäolo linkit:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTubessa: Kansainvälinen Centrale Nantes

Käytännön tietoa

Kansainvälinen toimisto auttaa kaikkia kansainvälisiä opiskelijoita täyttämään hallinnolliset vaatimukset ja saada majoitusta lähellä kampuksella.

Centrale Nantes ehdottaa myös paljon toimintaa erilaisilla seurat ja yhdistykset. Kiitos Centrale Nantes Alumni ainoa maksu, pääset Centralian verkkoon ja hyötyä kaikista palveluista heti ja ilman voimassaoloajat! Pääset suoraan kaikki toimet, ammatillinen ja alueellinen klubin yhteystiedot ja muut Centrale koululaisryhmille.

Valmistuttuaan seuraavat palvelut lisätään: vapaa uran arviointi 5 vuoden välein, pysyvä alennukset Executive Education kursseja ja lukuisia muita etuja.

Ranskassa asuva

Maailman viidenneksi suurin talous, Ranska on myös neljänneksi suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Maa on edelleen sitoutunut sen pitkäaikainen politiikka yhdenvertaisen kohtelun kotimaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden. Joka vuosi, Ranska tekee valtavia investointeja koulutukseen ja tutkimukseen. Itse asiassa, koulutus on suurin luokka Julkisten menojen osuus on yli 20% budjetista. Ranskan talous on maailman viidenneksi suurin. Sen osuus 5% maailman BKT: stä ja 6%.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksuja Centrale Nantes ovat alkaen € 0 € 9000 euroa vuodessa.

Alumni tiedot

Alumnit ovat hyvin tärkeitä Centrale Nantes. Alumnit n yhdistys Centrale Nantes on laajalti levinnyt monissa maissa ympäri maailmaa, jotka työskentelevät eri aloilla. Jotkut heistä miehittää korkeaan asemaan eri tutkimus- Insitutes tai yritykset, kun taas muutamat muut ovat menestyviä yrittäjiä. Pysyminen liittyvät alumni osoittautuu korvaamaton opiskelijoille monissa kannalta. Alumni verkottuminen antaa paitsi mahdollisuuden opiskelijoille vuorovaikutuksessa alumnien, mutta myös auttaa alumnien pysyä yhteydessä instituutin ja saada päivitetään eri kehityksestä. Yhdessä tämän, foorumi vaihtaa säännöllisesti mielipiteitä ja ideoita keskuudessa alumni on yhtä tärkeää oman kehityksen ja kasvun.

Call for sovellus: Erasmus Mundus Master: EMship Advanced Design Apurahat: Korkeintaan € 48 000 opiskelijaa kohti Soita sovelluksen http://www.emship.eu/ maisteriohjelman tunnustetaan Euroopan komission Erasmus Mundus etiketti Kaksoistutkinto toimittama Centrale Nantes (Ranska) ja Université de Liège (Belgia)

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Aluksen Päällikön Ja Merenkulkutoiminnan Päällikkö - Amasoni

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Kaksi parhaista ranskalaisista teknillisistä korkeakouluista on yhdistynyt tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia merivoimien suunnittelua ja tulla aluksen toiminnan harjoittajaksi. [+]

Master of Ship Operations & Naval Engineering

Kaksi parhaista ranskalaisista teknillisistä korkeakouluista on yhdistynyt tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia merivoimien suunnittelua ja tulla aluksen toiminnan harjoittajaksi. Ecole Centrale Nantesissa tarjoamme korkeatasoisia merivoimien insinöörikoulutusohjelmia. Sinulla on pääsy kokeellisiin tiloihin, kuten hinaussäiliö, aaltosäiliö, polttomoottoritestipenkit. Yhteistyössä École Navale Lanvéoc-Poulmic lähellä Brest on Ranskan laivaston akatemia, jossa ranskalaisia ​​laivaston virkamiehiä koulutetaan. Ecole Navalessa toimitamme vakavaa tieteellistä koulutusta, navigointitietoa ja meriympäristöä. Tämän maisteriohjelman erinomainen vahvuus on, että sinulla on laivastollisia koulutuksia Ranskan laivaston aluksilta. Tulet saamaan tietoa käytännön harjoittelusta palvelemaan monimutkaisia ​​laitteita ja sopeutumaan tietämyksen ja tekniikoiden nopeaan kehitykseen, mikä on erittäin arvokasta merenkulkijan insinöörille ja tietysti teollisten työnantajien kannalta. 100% Englanti Master! Tämän teknisen ja tieteellisen tietotaidon lisäksi opit ranskalaisesta kulttuurista ja kielestä.... [-]


Erasmus Mundus - Emship Edistyksellinen Muotoilu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Ranska Nantes

Tavoitteena EMSHIP Erasmus Mundus Master on tarjota korkean koulutuksen Naval Architecture ja Ship Design välityksellä 1.5 vuotta - 90 Laajuus - Master Course saatavilla [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Tavoitteena EMSHIP Erasmus Mundus Master on tarjota korkean koulutuksen Naval Architecture ja Ship Design kautta 1,5 vuotta - 90 Laajuus - Master Course saatavilla kuin Jatko opinnot, mikä Double Master Degree Ulg-Liege, Belgia ja ECN-Nantes, Ranska) ja täydentää tutkintotodistus Saksasta (Rostock), Italia (Genova), Puolan (Szczecinin) ja Romaniasta (Galate).

EMSHIP vastaa suoraan tarpeisiin eurooppalaisen ja maailmanlaajuisen Marine Industry. Suunnattu ehdokkaat ovat:

Ehdokkaat, joiden on jo maisterin tutkinto toisessa tekniikan alalla, jotka haluaisivat saada erikoistumista Ship Design. Aktiivinen suunnittelu upseereille 3-5 vuotta merenkulun työkokemusta, jotka etsivät uutta tietoa paremmin täyttämään harjoittaja tavoitteet. On todellakin suuri kysyntä laivanvarustajien ja satamaviranomaisten palkata kyseiset virkailijat, tietämättä mitä aluksella palvelu, hallita ja ylläpitää laivastoa. Ehdokkaita etsivät täydentävää koulutusta Purjehdus huvialuksissa ja Mega / Motor Yachts, mutta myös turvallisempia ja puhtaampia meri ja Fluvial Kuljetus tila. Insinöörit etsivät kehittyneen koulutuksen Hydrodynamics Ship Design, Ship tuotanto, CAD, tietotekniikka sekä laivojen rakenteissa. ... [-]

European Master Laskennallisen Mekaniikan

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Master of Science Laskennallisen mekaniikan on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ​​ja osaamisen alalla laskennallisen mekaniikan [+]

Euroopan Mestari Laskennallisen mekaniikan

&nbsp

Master of Science Laskennallisen mekaniikan on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ​​ja osaamisen alalla laskennallisen mekaniikan sovelluksia kiinteissä aineissa, nesteissä ja monitieteellisillä aloilla. Tavoitteena on tarjota opiskelijoille taitoja mallintamista, muotoiluun, analysointiin ja täytäntöönpanoon simulointityökaluja kehittyneen tekniikan ongelmiin sekä taidot ymmärtää näiden lähestymistapojen laajempaa insinöörialan. Opiskelijat hyötyvät johtavista tutkijoista ja jännittävä kansainvälisessä ympäristössä. Opiskelija voi ottaa Master 's ammattilaisena terminaali tutkinto, tai valmisteltaessa Ph.D. tutkinto.... [-]


European Master Pitkälle Robotiikkaa Emaro

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Masters tarkoituksena on edistää laadukkaan koulutuksen tarjouksen alalla kehittyneen ja älykäs robotiikka.Valmistumisen jälkeen opiskelijat hallitsevat [+]

Euroopan Master Advanced Robotics EMARO

EMARO, European Master Advanced Robotics, on integroidut master kurssin suoritti kolme toimielintä ja kolme Aasian toimielimissä:

Ecole Centrale de Nantes-Ranska (koordinaattori), Varsovan teknillinen yliopisto - Puola, University of Genova - Italia, Asian Institute of Technology - Thaimaa, Luonnontieteet ja tekniikka Keion yliopisto - Japani, Shanghai Jiao Tong University - Kiina

EMARO on suunniteltu ja hyväksytty osaksi Euroopan unionin Erasmus Mundus-ohjelman. Erasmus Mundus-ohjelma on yhteistyötä ja liikkuvuutta ohjelmasta Euroopan unionin korkea-asteen koulutukseen, joka edistää Euroopan unionin osaamiskeskus oppimisen ympäri maailmaa. Sen tavoitteena on parantaa laatua eurooppalaisen korkeakoulutuksen ja edistää kulttuurien välistä ymmärtämystä yhteistyötä kolmansien maiden kanssa Katso lisää Erasmus Mundus kotisivuilta. Erasmus Mundus-ohjelma tukee laadukasta unionin master-kurssien, tarjoamalla houkuttelevia opiskelijoille (ottaen erinomainen akateeminen tuloksia) ja vieraileville tutkijoille (akateeminen ja ammattilaiset) ympäri maailmaa osallistua jatkokoulutukseen eurooppalaisissa yliopistoissa, sekä kannustamalla ulospäin suuntautuvalle liikkuvuudelle Euroopan opiskelijoiden ja tutkijoiden kohti kolmansien maiden kanssa.... [-]


Master Hydrodynamics Ja Meressä Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille ja jatkokoulutus tyypillisiin ongelmiin hydrodynamiikasta soveltaa merelle ja offshore engineering: laiva vastus, seakeeping, veden aallot ja meriympäristön. Fyysiset, mallinnus ja numeeriset näkökohtia tutkitaan. [+]

Master Hydrodynamics ja Ocean engineering

Tämä Master on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu.

Laatu kursseja on tunnustettu arvostetun Erasmus Mundus puitteissa Euroopan komission EMship Master.

Suuri osa koulutuksesta on omistettu käytännön käyttöä pehmo ratkaista ongelmia edellä määritelty monenlaisia ​​numeerisia menetelmiä: raja elementtejä tai spektrimenetelmin alle potentiaalia virtaus teoria, finite-ero tai äärellinen volyymin tekniikoita ratkaisussa varten viskoosi virtaa, Smooth hiukkaset hydrodynamiikka (SPH).

Opetuskieli

Opetuskielenä ja tarkastus on Englanti ensimmäisen vuoden aikana, mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja.... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Merenkulun ja navigoinnin tuntemus Labs in Hydrodynamics ja Propulsion Systems Kehittynyt hydrodynamiikka Ranskan kieli ja kulttuuri

Esimerkkejä aiemmista harjoitteluista teollisuudessa:

CFD-optimointiprosessin parantaminen: sovellus vedenalaiseen ajoneuvoon

Esimerkkejä aikaisemmista harjoitteluista tutkimuslaboratorioissa:

Kokeelliset menetelmät, joissa käytetään videoanalyysiä kasvien virtauksen indusoiman liikkeen mittaamiseksi. Heikko Scatter-lähestymistapa OWC: n mallinnukseen Sotilasalusten toisen sukupolven vakavuuskriteerien arviointi

Huom. Kurssin sisältöä voi olla pieniä muutoksia

Työpaikat : mekaaninen insinööri, prosessin insinööri, suunnitteluinsinööri, merijärjestelmien johtaminen, tutkimus- ja innovaatiotekniikan insinööri (post PhD)... [-]


Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Johdatus maantieteelliseen tietämykseen Kaupunkisuunnittelu ja suunnittelu Toimintaympäristö Ympäristötietojen analyysi Modernit kielet Modernit kielet

Kurssisisältö - M2

Kaupunkisuunnittelu ja ympäristö Urban metropoli, suunnittelu ja palvelut Kaupallisten tietokantojen työkalut, hallinta ja mallinnus Tutkimuksen monialainen tutkimusmenetelmä Johdatus kaupunkeihin Urban-indikaattorit ja hankkeiden ympäristöarviointi [-]

Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Tämä erikoisosaaminen perustuu useisiin aihepiireihin: reaaliaikaisten järjestelmien suunnittelu ja reaaliaikaisen käyttöjärjestelmän arkkitehtuuri (käytetään OSEK / VDX-standardia); reaaliaikaiset ajoituspolitiikat ja niihin liittyvät toteutukset; reaaliaikaisten järjestelmien mallinnukseen ja todentamiseen käytettävät työkalut: Petri-verkko, äärelliset valtionautomaatit ja ajastetut automaatit jne.

Opintokokonaisuus kestää kaksi lukuvuotta - merkitty M1 ja M2. Sulautetut reaaliaikaiset järjestelmät ovat yksi viidestä erikoisalasta, jotka ovat saatavilla Control and Robotics -virrassa. Osa M1-kursseista on viisi erikoisalaa, kun taas M2-kurssit ovat erikoispiirteitä. Katso lisätietoja opintojaksosta. ... [-]


Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä master-erikoisuus pyrkii antamaan opiskelijoille täydennyskoulutusta tyypillisiin hydrodynamiikan ongelmiin, joita sovelletaan merenkulun arkkitehtuuriin ja merentutkimukseen: laivojen vastustuskykyä, laukausta, laivojen käyttäytymistä epäsäännöllisissä merialueissa, vesi, aallot ja meriympäristö ... fyysinen, mallinnus ja numeeriset näkökohtia tutkitaan. [+]

Tämä master-erikoisuus pyrkii antamaan opiskelijoille täydennyskoulutusta tyypillisiin hydrodynamiikan ongelmiin, joita sovelletaan merenkulun arkkitehtuuriin ja merentutkimukseen: laivojen vastustuskykyä, laukausta, laivojen käyttäytymistä epäsäännöllisissä merialueissa, vesi, aallot ja meriympäristö ...

Fluid Mechanics Mekaaninen suunnittelu Ohjelmointi ja algoritmit energiatalous Numeeriset menetelmät työntövoima Tärinää ja tasa-arvoisia yhtälöitä Toimintaympäristö Modernit kielet [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Kuvankäsittely rakennustekniikassa Numeeriset menetelmät geotekniset Tärinää ja tasa-arvoisia yhtälöitä Betoni ja rakenteet Toimintaympäristö Konferensseja ja tutkimuksen käynnistämistä Modernit kielet

Kurssisisältö - M2

numeerinen analyysi Konstitutiiviset lait Kestävyys ja rakenteellinen kunnossapito Maanjäristystekniikka Nykyajan betonin suunnittelu ja käyttäytyminen Materiaalien tilastot ja rakenteellinen luotettavuus [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Toimialat: Ilmailu, Autoteollisuus, Kuljetus, Tuuli ja merimaisema, Mekaniikka, Konsultointi Kenttä: Mekaniikka, muotoilu, materiaalit, kehittyneet prosessit, lisäaineiden valmistus, tutkimus ja innovointi Asemat: mekaaninen insinööri, prosessin insinööri, suunnitteluinsinööri, tutkimus- ja innovaatiotekniikan insinööri (post PhD)

Kurssisisältö - M1

Komposiitit ja rakenneosat Suunnittelu Menetelmät Virtuaalitodellisuus tuotekehityksessä Päätöksentuki suunnitteluprosessille Composite Processing Technologies Komposiittirakenteet Numeerinen tuotteiden suunnittelu Optimointi mekaniikassa [-]

Master Of Engineering In Automaattinen Valvonta, Signaali Ja Kuva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Master of Engineering in automaattinen ohjaus, signaali ja Image tarkoituksena on edistää laadukkaan koulutus- tarjous Euroopan ja kansainvälisten opiskelijoiden alalla automaattisen valvontajärjestelmän, ja tuotantojärjestelmät. [+]

Tämä Master on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu.

Tämä Master on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu. Laatua kurssien on tunnustettu arvostetun Erasmus Mundus puitteissa Euroopan komissio

Opetuskieli

Kurssit täysin opetetaan Englanti kahden vuoden aikana.

TRACK: CONTROL OF SYSTEMS

Tavoitteena tällä tiellä on esitellä viimeisimmät tulokset nyky valvonta teoriassa lukien soveltaminen optimointimenetelmiä valvontajärjestelmän suunnittelu. Analyysi ja suunnittelu epälineaarinen valvontajärjestelmien ja rakenteellinen lähestymistapa ohjaus annetaan. Tärkeä aihe radan ovat kehittyneet teollisuuden valvonta tekniikkaa, lähinnä rakenteita ja algoritmeja lineaarisen ja epälineaarisen mallipohjaisen ennakoiva ohjaus. Niitä kuvataan sisällä yleinen kehys monikerroksisen valvonnan rakenne, joka koostuu perus ohjaus, kehittynyt ohjaus ja asettaa pisteen optimointi kerrosta .. ... [-]


Master Of Engineering In Laskennallinen Mekaniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä Master on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat syventää mallinnus- ja numeerinen simulointi mekaanisen malleja, sekä neste ja kiinteä. [+]

Master of Engineering in Laskennallisen mekaniikan

Tämä Master on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu. Laatua kurssien on tunnustettu arvostetun Erasmus Mundus puitteissa Euroopan komissio

Opetuskieli

Kurssit täysin opetetaan Englanti kahden vuoden aikana.

Tavoitteet

Kurssi kattaa mallintaminen monimutkaisia ​​mekaanisia järjestelmiä, joihin liittyy mahdollinen kytkentä eri fysiikan eri mittakaavoissa.

Yleisemmin, kurssi tarjoaa vankka koulutusta kehittyneitä tekniikoita tieteellisen laskennan rajapinnassa tieteenalojen mallintamiseen teknisiin kysymyksiin.

Laboratories

... [-]

Master Of Science In Sovellettu Mekaniikka - Järjestelmien Suunnittelua Ja Tuotteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä Master tarjoaa työkaluja, malleja ja menetelmiä mallisuoja mekaanisiin tuotteisiin ja suunnitteluun ja hallintaan Inustrial järjestelmiä. [+]

Master of Science in Applied Mechanics - suunnittelu ja-tuotteiden

&nbsp

Tämä Master tarjoaa työkaluja, malleja ja menetelmiä mallisuoja mekaanisiin tuotteisiin ja suunnitteluun ja hallintaan Inustrial järjestelmiä. Otamme huomioon tekniset, inhimilliset ja taloudelliset tekijät. Kurssit luottaa molemmista näkökohdista ja kattavat seuraavat alueet: Mecanical suunnittelu innovatiivisten mekanismien ja tuotteita, asiakaslähtöinen tuotesuunnittelu, tuotantotekniikka.

&nbsp

&nbsp

Opetuskieli

100% opetus-ja tutkinnon Englanti ensimmäisen vuoden aikana mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja.

&nbsp

... [-]

Master Of Science In Sovellettu Mekaniikka On Energetiikka Ja Käyttövoima

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Ensimmäinen vuosi on omistettu yleisen tieteellisen kursseja ja on yhteinen kaikille opiskelijoille Master of Applied Mechanics (SMA).Vuonna toinen vuosi, he voivat valita [+]

SMA - Hydrodynamics-Energetics ja Koneistus - Energetics ja käyttövoima

&nbsp

Ensimmäinen vuosi on omistettu yleisen tieteellisen kursseja ja on yhteinen kaikille opiskelijoille Master of Applied Mechanics (SMA). Vuonna toinen vuosi, he voivat valita useista independant ohjelmia. Energetics ja Koneistus ohjelma on yksi niistä.

&nbsp

&nbsp

Opetuskieli

&nbsp

100% opetus-ja tutkinnon Englanti ensimmäisen vuoden aikana mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja.

Vuoden 2d vuoden kursseja ja pro gradu ovat joko ranskaksi tai Englanti kielellä.

&nbsp

&nbsp

Erityisyys Energinen ja käyttövoima Master alkaa teoriakursseja (kaasu dynamiikka, palaminen, turbokonetekniikassa), jotka viedään sitten tutkia eri propulsiojärjestelmät (polttomoottorit, ilmailuteollisuuden käyttövoiman ja alueellinen käyttövoiman). Kokeelliset menetelmät kurssi sisältää käytännön tutkimukset ja mittaukset suorittaa master-opiskelijoille joitakin tutkimuslaitosten käytettävissä Laboratory (polttomoottori testipenkki, turboahdin testipenkki, iskuaaltoletkussa, ..) Kurssit opetetaan eri puhujat Centrale Nantes (polttomoottorit Research Team) ja muut arvostetuimmat yliopistot tai johtavien yritysten (Snecma, Bosch, ..). Eri gradu tarjotaan yliopiston labs (Centrales Nantes, Cranfield, Eindhoven, Birmingham, Valencia, ..) tai yrityksissä (Renault, PSA Peugeot Citroën, Delphi, Valeo, Snecma, EADS) alalla työntövoiman. Tavoitteet Tavoitteena Energinen ja Koneistus M2 tavoitteena on antaa opiskelijoille syventävää koulutusta koskevan energinen (sovellettu termodynamiikka) tutkia joitakin propulsiojärjestelmät, erityisesti polttomoottoreissa. ... [-]


Master Of Science In Vesirakentamisen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Master FO Civil Engineering ja ympäristö on omistautunut kehittämään tieteellistä ja teknistä osaamista.Se on ominaista korkea tieteellinen [+]

Master of Science in Civil Engineering

&nbsp

Master FO Civil Engineering ja ympäristö on omistautunut kehittämään tieteellistä ja teknistä osaamista. Se on ominaista korkea tieteellinen erikoistumisen tietyllä alueella tutkimus.

Opetuskieli

&nbsp

100% opetus-ja tutkinnon vuonna Englanti ensimmäisen vuoden aikana mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja.

&nbsp

Vuoden 2d vuoden kursseja ja pro gradu ovat joko ranskaksi tai Englanti kielellä.

&nbsp

&nbsp

Erityisyys

&nbsp

Ohjelma korostaa seuraavia painopistealueita: Kokeellinen ja numeerisia menetelmiä, konstitutiivinen mallintaminen, fysikaalinen mallinnus, huokoinen media, numeerinen mallintaminen ja rakennesuunnittelu, mix-suunnittelu ja käyttäytymistä uusia betoni ja kestävyyttä rakenteita.... [-]


Master Sulautetuissa Reaaliaikaisissa Järjestelmissä (koro-erit)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Real Time Systems + Ohjelmistoarkkitehtuuri Roboticsille Signaalinkäsittely + Mobile Robots + Advanced ja Robot-ohjelmointi + Keinotekoinen älykkyys + Tietokoneen visio + Optimointitekniikat + Modernit kielet Ei lineaarinen ohjaus teoria + [-]

MSc Kaupunkiympäristössä - Ilmakehän, Veden Ja Kaupunkien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä Master tarjoaa tasapainoinen koulutuksen tulevia insinöörejä ja kaupungin suunnittelijat antamalla tarvittavat taidot ratkaista ympäristö-ja energia-asiat [+]

Master of Sciences ja tekniikat kaupunkiympäristössä - ilmakehän, veden ja kaupunkiympäristö

&nbsp

Tämä Master tarjoaa tasapainoinen koulutuksen tulevia insinöörejä ja kaupungin suunnittelijat antamalla tarvittavat taidot ratkaista ympäristö-ja energiakysymykset kokonaisvaltaisella lähestymistavalla, jossa yhdistyvät teknologian kehittämisen yhdessä huomioon ihmisen, sosiaalisen ja kaupunkien rajoitteet.

&nbsp

&nbsp

Opetuskieli 100% opetus-ja tutkinnon Englanti ensimmäisen vuoden aikana mukaan lukien 160 tuntia ranskan kielen kursseja. Vuoden 2d vuoden kursseja ja pro gradu ovat joko ranskaksi tai Englanti kielellä.

... [-]

MSc Sovellettu Mekaniikka - Materiaalit Ja Rakenteet Niiden Ympäristössä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

Tämä Master on suunniteltu tarjoamaan vianetsintään ans dolution suuntautunut lähestymistapa ongelmista materiaalit peräkkäin aikana valinta ja muotoiluun vaiheissa [+]

Master of Science in Applied Mechanics - Metallic ja Composites Complex kokoonpanot

&nbsp

Tämä Master on suunniteltu tarjoamaan vianetsintään ans dolution suuntautunut lähestymistapa ongelmista materiaalit peräkkäin aikana valinta ja muotoiluun vaiheissa ja käyttöolosuhteissa. Teoreettinen korostaminen kiinniotto kehittyneen materiaali käsitteitä suhteessa manufactring suunnittelu. Kurssin perustuu piirroksia teollisuuden tutkimuksista bu kurssin vetäjät. Painopiste pysyy materiaalien muotoiluun ja hakemuksen ympäristöissä perusteellisen analyysin mekaanisten ja rakenteellisista ominaisuuksista.

&nbsp

&nbsp

Opetuskieli

... [-]

älykkään Ja Siihen Liittyvän Yrityksen Päällikkö (i-eng Sce)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nantes

[+]

Tuotannon hallinta Simulaatio (1) Simulaatio (2) Monimutkaisten järjestelmien mallinnus (2) Taloustiede ja johtaminen teollisuustekniikkaan Innovaatiotekniikka Konferenssit / Johdatus tutkimukseen Modernit kielet

Kurssisisältö - M2 Smart ja Connected Enterprise

Entreprise-mallinnus (2) Tietojärjestelmän suunnittelu [-]

Videot

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Ota yhteyttä

Centrale Nantes Études

Osoite, 1. rivi Nantes, Pays de la Loire, Ranska
Verkkosivu http://www.ec-nantes.fr/
Puhelin +33 2 40 37 16 21