EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu kaikki mahdollisuudet

Koska tekniikan koulu virallisesti tunnustanut ja toimitettava toimivaltaiselle CTI (ranskalainen Engineering akkreditointi laitos) EISTI kutsumus on kouluttaa tulevaisuuden insinöörien matematiikan ja Computering.

Beyond rakentaa uransa teille, aloittaa lupaava tulevaisuus Onko se alan rahoituksen tai laaja ja monipuolinen teollisuuden uuden teknologian EISTI johtaa sen opiskelijat yli 50 eri tehtävissä hyvin monenlaisia ​​toimialoilla.

Alati muuntuva maailmassa, jossa teknologiat vaihdetaan suuri nopeus, EISTI on päättänyt pysyä ytimessä yritysten tarpeista ja teknologian kehitykseen ja kouluttaakseen opetusta auttaa oppilaitaan saavuttamaan houkuttelevin ja innovatiivisia työpaikkoja.

Työharjoittelu, kansainvälinen liikkuvuus, kaksinkertainen tutkintotodistukset: avaamalla mielesi maailmaan

Tällä EISTI, jaksot harjoittelupaikkoja ja työkokemus ovat olennainen osa koulutusta, ja verkon, joka tuo koulun yhdessä yritysten on "nopea" ja aina aktiivinen.

Monikulttuurinen ajattelu ja kansainvälinen liikkuvuus on keskeinen asema opetussuunnitelmissa että tarjoamme. Yli 40 kumppanuuksia on sidottu laitoksista kaikkialla maailmassa.

EISTI on myös koulun kaksinkertaisen tutkintotodistusten arvostetuimmat yliopistot ja hallintaan kouluissa. Täydentävät muodostumat ja ennakkoluulottomuutta on laaja asiantuntemus ovat joitakin koulun perusarvot, ja niiden toteutuminen kumppanikirjastojen. Jotta tekniikan opiskelija, se on vielä toinen tilaisuus lisätä lisäarvoa heidän CV.

Eistian kokemus: vasta EISTI

Opiskelijan elämä täällä on rikas ja täynnä intoa, vauhdikas opiskelija- yhteiskunnan tapahtumia ja sekoittuminen eri luokkiin. On kaksi kampuksilla, jotka kuuluvat koulu, Cergy ja Pau, jokainen yhdistää voimansa luoda kollektiivinen ilmapiirin työn ja hyvinvoinnin.

Akateemista huippuosaamista yhdistettynä vahva humanismin ovat aina tuoneet Eistian kulttuurin ja henkeä eloon. Koulu on valinnut 4 perusarvot työjärjestyksessä: Ammattitaito, avoimuus, solidaarisuus ja etiikka. Ne tekevät EISTI ainutlaatuinen instituutio ja hyvä paikka opiskella taas rakennuksen lupaava tulevaisuus itse.

OPISKELIJAELÄMÄ

Opiskelu EISTI tarkoittaa myös sitä, elävät elämää ylhäältä tekniikan koulu, jossa opiskelijat jakavat arvot ja toiminta. Being eistian on myös tapa olla ja toimii päivittäin, kunnioittamalla charter neljä arvoa: Ammattimaisuus - Avoimuus - Solidarity- Ethics. Jokainen voi luottaa koulukavereihisi opettajat ja henkilökunta sekä meidän kampuksilla. Koska inhimillinen pääoma on tärkeää meille, nyt enemmän kuin koskaan. Kovaa työtä ja tahdonvoimaa aina ensisijaisia.

Opiskelijan elämä täällä on rikas ja täynnä animaatio, tahtiin jonka rytmi erilaisia ​​toimintoja, että kolmisenkymmentä opiskelija yhteiskunnissa on tarjota. On oltava yksi tehty sinulle joukossa; ja jos se ei ole ... miksi ei luoda omia?

Juhlava ja suotuisa sekoittumisesta eri vuosina on sekä vilkas ja lämmin. Se on paikka, jossa joukkovelkakirjoja voi olla väärennetty, ja kestää huomattavasti yli vuoden EISTI. Aikana vuoden ajan EISTI, haluamme pystyä ilmaisemaan kykyjä, kehittää uusia intohimoja, avata muille, syövät palkitsevaa kokemuksia, mene läpi unohtumattomia hetkiä ... Sanalla: viihtyvät henkilökohtaisella ja kollektiivisella tasolla.

Tämä hyvinvointi on myös osa mikä tekee eistians onnistunut.

Cergy ja Pau, työ- ympäristöt ovat molemmat miellyttävä ja toimiva, ja eri nykyaikaiset työkalut edistää optimaalisen työnkulun tutkimuksissa: kannettavat tietokoneet, online virtuaalinen koulu, videoneuvottelut ja enemmän. EISTI kampuksilla heijastaa arvoja: ne ovat kodikkaita, dynaaminen, ystävällinen, ja myös hyvin integroitu heidän kaupungin yliopistojen kampuksilla.

kampusalueillamme

Meidän opiskelijat ovat tervetulleita kampuksella niiden valinnan mukaan joko Cergy tai Pau.

Cergy Campus (95)

Rakennettu vuonna 1989, EISTI kampus on kolme eri rakennusta (Cauchyn, Condorcet'n ja Turing) lisäämällä jopa kokonaispinta-ala on 8400 neliömetriä. Täysin varustettu moderneilla laitteet (mukaan lukien 3 videoneuvottelun-valmis amfiteattereista videoprojektorit jokaisessa luokassa) ja lähellä opiskelija-asuntola, se on tavoitettavissa RER A. Edullisesti sijaitsevat 2. suurin opiskelija napa Ile de France, kampuksella on läheisyydessä prefektin puiston, Cergy-Pontoise yliopisto, ESSEC ja Trois-Fontaines ostoskeskus. Cergy on energinen opiskelija kaupunki, jossa on useita merkittäviä varoja: miellyttävä, vihreä elinympäristö, useita urheilu- ja kulttuuritoimintaa saatavilla (vesiurheilukeskus, teatteri, elokuvateatterit ja enemmän).

Opiskelija pääsee pääoma 35 minuutin kautta RER (mistä «Cergy-Préfecture» asemalle).

Pau Campus (64)

Pau kampus hyötyy kaikista tärkein omaisuus suurkaupungin alueella ja läheisyyttä Espanja, vuorenrinnettä ja meren rannalla.

Siinä on rakennuksen päästä lähelle 5000m² sydämessä kaupungin päälle yliopiston kampuksella. Tämä kampus tarjoaa miellyttävän, moderni ja valoisa työympäristö, sekä ympäristöystävällinen (HQE) ja varustettu uusimman teknologian (amphitheatres täydellä HD videoneuvotteluohjelmia, valokuitu, kulunvalvonta ja enemmän), ja erityisesti ystävällinen opiskelijoille. Se sijaitsee kasvillisuus täytetty atrium, kytketty amfiteattereista ja luokkahuoneita, opiskelija sali ja kahvila, audio ohjaajia vieraiden kielten ja rentoutumista alueilla.

Eistiens hyötyvät elämänlaatua urheilullinen kaupunki, jossa rikas historia, välillä meressä ja vuoret.

ARVOT MENESTYÄ

Meidän charter koostuu neljästä vahvat arvot mahdollistavat jokaisen henkilökohtaisesti EISTI kukoistamaan aikana aikaa täällä, ja sen jälkeen. Peruskirja ja kaikki se edustaa jättää jälkensä meidän opiskelijoita, erityisesti osoittaa aikana ammatillista tiellä ja kehitystä. Entinen opiskelijat usein viitataan peruskirjan, ja niiden verkostot ovat alttiita sille. Being Eistien on tapa on toimiva ja ajattelu päivittäin. Jokaisen uuden lukuvuoden charter esitellään kaikille koulussa, jotta koulun filosofia tulla täysin integroitu omaan ajattelutapa, toimivat ja ovat.

AMMATTIMAISUUS

 • Arvostaa ryhmätyö
 • Tuo yhteen kuntoutusta ja kollektiivisen menestyksen
 • Varmistaminen luottamus yritysten

AVOIMUUS

 • Jäljellä utelias toisten elämää
 • Menossa muihin voidakseen rikastuttaa hänen tietonsa ja jakamalla oman mukanaan
 • Daring jakaa
 • kuulusteluissa itsensä
 • Koska todiste nöyryyden;
 • Ohittaminen hyödytön oletukset
 • Välttäminen ylimielisyys ja itsensä tyytyväisyys

YHTEISVASTUU

 • Solidaarisuutta meidän vanhimmat samoin kuin nuorempi kuin meitä
 • Making auttaa muita luonnollinen refleksi
 • Kuunteleminen muita kohtaan
 • Pidä solidaarisuus eri koulu-vuotta

ETIIKKA

 • Kunnioittaminen työ oman opettajien ja kollegoiden
 • Suorittaminen odotetut työt
 • Ei luopumista, vaikeuksia päineen
 • Mukana olo on yksi työharjoittelu: vakava, tiukka, aloitteellisuus
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

International Master In Big Data

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Pau Cergy-Pontoise + 1 lisää

Master in Business Analytics: Architecture, Data Exploration ja optimointi ", akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu ja tutkimus, pohjautuu tunnustettua asiantuntemusta meidän engineering koulun business intelligence ja on kasvanut erikoisaloista Decision Support, Business Intelligence and Business Analytics. [+]

Master in Business Analytics: Architecture, Data Exploration ja optimointi, akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu ja tutkimus, pohjautuu tunnustettua asiantuntemusta meidän engineering koulun business intelligence ja on kasvanut erikoisaloista Decision Support, Business Intelligence and Business Analytics . Master ensisijaisesti menossa valittaa kansainvälisille opiskelijoille, "vapaa muuttajia" tai niitä kumppanimme yliopistojen tai korkean potentiaalin ulkomaisia ​​insinöörit, jotka etsivät kansainvälistä uraa toimialueen Business Analytics.

Tämä ohjelma johtaa maisterin tutkinto ja diplomi akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu ja tutkimusta.... [-]


Master Määrällisesti Rahoitus Ja Riskienhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Pau Cergy-Pontoise + 1 lisää

Maisteri Quantitative Finance ja riskienhallinta pohjautuu tunnustettua asiantuntemusta meidän engineering koulun määrällisesti rahoitus ja tekee suuren käyttää yhteistyötä yliopistojen kanssa Paris-Dauphine ja Cergy-Pontoise. [+]

Maisteri Quantitative Finance ja riskienhallinta pohjautuu tunnustettua asiantuntemusta meidän engineering koulun määrällisesti rahoitus ja tekee suuren käyttää yhteistyötä yliopistojen kanssa Paris-Dauphine ja Cergy-Pontoise. Master ensisijaisesti menossa valittaa kansainvälisille opiskelijoille, "vapaa muuttajia" tai niitä kumppanimme yliopistojen tai korkean potentiaalin ulkomaisia ​​insinöörit, jotka etsivät kansainvälistä uraa toimialueen rahoituksen.

Tämä ohjelma johtaa maisterin tutkinto ja diplomi akkreditoitu Ranskan opetusministeriön korkeakoulu ja tutkimus.

Tavoite

Tämä maisteriksi kattaa koko ketjun määrällisen rahoituksen teoreettisista näkökohtia sovellus ammattimaisessa ympäristössä. Ketju voidaan kuvata seuraavasti:... [-]