EM Normandie Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Normandian kauppakorkeakoulu (Ecole de Management de Normandie)

Viimeisen 25 vuoden aikana Caenin ja Le Havren kauppakamarit ovat yhdistäneet ponnistelunsa yhteisen korkeakoulurakenteen perustamiseksi kaupunkiensa ja alueidensa eduksi.

Nykyään tämä pyrkimys on synnyttänyt Ecole de Management de Normandien, yhtenäisen ja vahvistetun kauppakorkeakoulun, joka on valmis vastaamaan sekä yritysten kansallisiin että kansainvälisiin tarpeisiin.

8128_CAEN-171.jpg

Vuonna 1871 alkanut Ecole de Management de Normandie (Normandian kauppakorkeakoulu) pyrkii olemaan valittu yrityskoulu, joka tarjoaa esikokemuksen ja jatkokoulutuksen laadukkaassa, opiskelijakeskeisessä oppimisympäristössä.

Sen yleiset ja erikoistuneet ohjelmat on suunniteltu luomaan läheinen ottelu alueellisten ja kansallisten yritysten sidosryhmien tarpeiden sekä opiskelijoiden ja tiedekunnan yksilöllisten toiveiden välillä vastuullisten globaalien kansalaisten kouluttamiseksi.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi koulu soveltaa opetuslähestymistapaa, joka perustuu toimintaoppimiseen ja tarkoituksenmukaiseen mentorointisuhteeseen tiedekunnan, ammattilaisten ja tukevien yhteisöjen kanssa. Akateeminen panos, joka perustuu tehtävän kannalta merkitykselliseen tutkimukseen, validoi ohjelmasalkun, joka on suunniteltu täyttämään kansalliset ja kansainväliset laatustandardit.

Joka vuosi yli 1700 opiskelijaa opiskelee yritystoimintaa. Koulussa on myös yli 8000 alumnia.

8127_CAEN-064.jpg

Koulun rakenne

Ecole de Management de Normandien rakenne on nyt voittoa tavoittelematon yhdistys. Tämä merkittävä kehitys on osoittanut, että kolme aiempaa instituutiota on sulautettu päätökseen ja kahden kauppakamarin rakentamaan tiiviimpaan yhteistyöhön.

Tätä suurta kehitystä on ylläpitänyt merkittävä kiinteistöinvestointi: Caenissa on avattu vielä 2 000 m².

8129_Deauville__EMN-439.jpg

Laatu

Useita vuosia sitten koulu käynnisti laatujärjestelmän, joka täyttää Ranskan opetusministeriön suorittamat maisterin tutkinnon hyväksymismenettelyt ja EQUIS-ohjatun kehittämisprosessin.

Nykyään Ranskan valtio tunnustaa Ecole de Management de Normandien päällikön.

Toukokuussa 2006 koulu julistettiin kelpoiseksi EQUIS-akkreditoinniksi, ja ehdokassuunnitelma on nyt suunnattu vertaisarvioinnin auditointiin.

Ecole de Management de Normandie on ”Conference des Grandes Ecoles” -järjestön jäsen.

Kaikki koulussa tarjottavat maisteri- ja maisteritutkinnot on akkreditoitu ”Conference des Grandes Ecoles” -sertifikaatilla, ja “Badge” -sertifikaatti on myönnetty yhdelle Normandian pankkisektorille (hallinto ja kaupallinen kehittäminen) suunnitelluista täydennyskoulutusohjelmista.

Grandes Ecoles on ominaista ranskalaiselle korkea-asteen koulutukselle: ne ovat erittäin valikoivia ja heillä on rajoitettu ilmoittautuminen. Niiden tavoitteena on tuottaa korkean profiilin tutkinnon suorittaneita insinöörejä, yrityksiä, taiteita, kuvaavia taiteita ja yhteiskuntatieteitä.

Sijainnit

Caen

EM Normandie - Normandy Business School

Osoite
9, rue Claude Bloch
14000 Caen, Normandia, Ranska
Puhelin
+33 2 31 46 78 78

Le Havre

EM Normandie - Normandy Business School

Osoite
30, rue de Richelieu
76087 Le Havre, Normandia, Ranska
Puhelin
+33 2 32 92 59 99

Pariisi

EM Normandie - Normandy Business School

Osoite
64, rue du Ranelagh
75016 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 (0)1 75 00 00 76

Rouen

Osoite
Rouen, Normandia, Ranska

Oxford

Osoite
Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited