ENAC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ENAC perustettiin vuonna 1949 Paris-Orly ja muutti Toulousen vuonna 1968. Se sulautui SEFA (Service d'Exploitation de la Formation Aéronautique) 1. tammikuuta 2011. «Ecole Nationale de l'Aviation Civile» (ENAC) on ainutlaatuinen esimerkki: se on ainoa ilmailun suuntautunut yliopisto Ranskassa ja Euroopassa tarjoamalla laajan ja täydellisen paneeli ilmailun suuntautuneita koulutusohjelmia ja toimia, jotka palvelevat ilmailun maailmaan , ja erityisesti lentoliikenteen alalla.

ENAC Yliopisto koostuu:

2000 opiskelijaa 25 eri kursseja: insinööri, Master, PhD, lentoliikenteen lentäjä, lennonjohtaja, jne, 7500 harjoittelijat vuosittain 400 jatkokoulutusohjelmien tai jatkokurssien, 10 tutkimus labs, Kansainvälinen toiminta: ENAC tyytyväinen satoja kansainvälisiä opiskelijoita ja harjoittelijoita 5 mantereella vuosittain Koulutus-tiimi ottaa poikkeuksellisen paljon ammattitaitoa ja osaamista, Korkean tason koulutus liittyvää aineistoa sen monialatoiminnasta: ATC simulaattoreita, lentosimulaattoreita, 130 ilma-laboratoriot elektroniikka-, tietoliikenne-, GNSS, UAV, tietojenkäsittely, aerodynamiikka, kieliä, jne ...

Läpi kaikki nämä toimet, ENAC yliopisto on sitoutunut täyttämään erityisesti ilmailun alalla, jossa sekä yksityiset ja julkiset toimijat ovat mukana, joko Ranskassa tai ulkomailla. Yli 60 vuotta ja 20000 alumni, ENAC on tullut tunnetuksi, Ranskassa ja ulkomailla, kaikki osapuolet kuuluvat monenlaisia ​​toimintaansa. Tänään, kiitos myönsi taitoja sen opettajien, hakuja, opiskelijoita, harjoittelijoita ja sen koko henkilökunta, ENAC yliopisto etsii vahvistamaan vaikutusvaltaansa kaikkialla maailmassa, on aina ollut sitoutunut alansa huippuosaamisen: ilmailu.

Sijainnit

Toulouse

Ecole Nationale de l'Aviation Civile - ENAC

Osoite
Ecole Nationale de l’Aviation Civile
Campus Toulouse:
7 avenue Edouard-Belin BP 54005 -

31055 Toulouse, Occitanie, Ranska
Puhelin
+33 5 62 17 40 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin