ENSAI: National School for Statistics and Information Analysis

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ENSAI yhdessä ENSAE on osa ryhmittely kansataloustieteen ja tilastotieteen koulut (geenejä), joka kokoaa yhteen tutkimus- ja opetustoimintaa sekä INSEE.

ENSAI on akkreditoitu Ranskan hyväksyntälautakunnalle Engineering Education, CTI (komission des Titres d'Ingénieur), myöntää maisterin tasolla insinöörin tutkinto.

Perustettu vuonna 1994, ENSAI on sijainnut Ker Lann Campus vuodesta 1996, maaseudulla, vain ulkopuolella Rennes.

ENSAI on osa verkostoa arvostetun korkea-asteen oppilaitoksille Ranskassa tunnetaan Grandes Ecoles, tai erikoistuneita tutkijakoulujen. ENSAI koulutus kouluttaa opiskelijoita pätevöityä, korkean tason johtajien tiedon käsittelyyn ja analysointiin. Valmistuttuaan tilastollisen tekniikan tai INSEE virkamies tilastotieteilijä ohjelma, meidän opiskelijat ovat kolminkertaiseksi asiantuntemusta tilastoja, ekonometrian ja tietojenkäsittelytiede, jota yleisesti tunnustetaan kaikissa ammattialoilla.

Tilastollinen engineering Opiskelija tilastollisia insinöörit 3 vuoden jälkeen, kun ne saavat Diplôme d'ingénieur, ylemmän korkeakoulututkinnon insinöörin tutkinto vastaa Master of Science (MSc) in Statistics (edustaja yhteensä 5 vuotta ja 300 opintopistettä jälkeisen ylioppilastutkinnon opinnot). Virkamies opiskelija harjoittelijoita tullut virkamies virkamies tilastotieteilijöitä varten INSEE 2 vuoden jälkeen; ne maksetaan koulutuksestaan ​​ENSAI, kuukausittainen nettopalkka on noin € 1700 (bonuksia mukana).

Missiomme

Koulutus tilastollinen insinöörejä

ENSAI on johtava ranskalainen Grande Ecole tai tutkijakoulu, luopua syvällistä koulutusta tilastoja, taloustieteitä ja tietotekniikkaa, jonka avulla sen tutkinnon työskennellä yhdessä monilla tilastollisen tekniikan. Kolmen vuoden opinnot, meidän opiskelijoiden valmistua ENSAI tilastollinen insinöörejä, joiden tutkinto, joka on akkreditoitu CTI.

Koulutus INSEE avainhenkilöt Ranskan kansallisen tilasto- ja talouden tutkimuksen Saat kolmasosaa opiskelijoista vuosittain tulossa ENSAI tarkoittaa alkaa uransa virkamieskunnan jäsenenä INSEE Corps of virkamies tilastotieteilijöitä. Koulutus kestää kaksi vuotta, ja ne noudattavat samoja kursseja kuin tilastollinen insinööriopiskelijalle tänä aikana. Virkamiehet voivat tietyin edellytyksin, saada Bac + 5 tasolla "Tilastot ja Econometry, julkiset tilastot Major" maisteriksi ansiosta integroitua koulutusta, joka voi olla jatkuvaa (seuraavien kahden vuoden peruskoulutuksen) tai laskennalliset (aikana Ensimmäisten kuuden vuoden aikana työelämässä).

Avainluvut

  • 414 opiskelijaa kaikkiaan 240 tilastolliset tekniikan opiskelijoille (31 ulkomaalaiset opiskelijat), 94 INSEE virkamies opiskelija tilastoista ja 80 Masters.
  • 32 myönsi perusteella ennen pätevyyden (DUT, ranskalainen yliopisto Technology Diploma, vastaa HND, kandidaatin, maisterin, jne).
  • 31 ulkomaiset tilastollinen insinööriopiskelijat - 21 pysyvää luennoitsijat - 475 ammatillista opettajaa yritysten, akateemisten ja virkamieskunnan areenoilla.
  • 39 hallinto- ja tekninen henkilöstö - 2 in-house tutkimusryhmien (Laboratoires) - 12 opiskelijaa valmistelee pro gradu ja 5 tohtorin - 7250 m2 rakennuksia - 162 tietokoneita oppilaiden käyttöön - 165 hehtaarin kampuksella, 98 kehitetään (60%)

Historia Koulu

Vuoteen 1994 antaman koulutuksen ENSAI oli haara ENSAE (Paris Graduate School of Economics, tilastot ja rahoitus) Pariisissa.

Kun geenien (ryhmittely kansataloustieteen ja tilastotieteen koulut) perustettiin, CGSA haara ENSAE nimeksi Ecole Nationale de la Statistique et de l'Analyse de l'Information (ENSAI, National School tilastollisten ja Analysis ). Se kouluttaa insinöörejä kaikilla aloilla tilastojen ja tietojen käsittely.

ENSAI ja kaksi tutkimusryhmää Center for Research in Economics ja tilastot (CREST) ​​muutti Rennes vuonna 1996.

Sijainnit

Rennes

National School of Statistics and Information Analysis

Osoite
Ensai campus de ker-lann
Rue blaise pascal
BP 37203

35172 Rennes, Bretagne, Ranska
Puhelin
+33 2 99 05 32 32

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin