Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Johdanto
ECOLE DUCASSE - ENSP
École Nationale Supérieure de Pâtisserie sijaitsee Yssingeaux'ssa, Ranskan Auvergnen alueella. Se perustettiin vuonna 1984 ja se on referenssikoulu Ranskassa - ja maailmanlaajuisesti - leivonnaisten, leipomoiden, suklaan, makeisten ja jäätelöalan ammattilaisille.
Château de Montbarnierin sisällä sijaitseva koulu yhdistää onnistuneesti perinnön ja nykyaikaisuuden ja tarjoaa ainutlaatuisen perheilmapiirin. Siellä järjestetään vuosittain useita arvostettuja kulinaarisia tapahtumia, mukaan lukien Un des Meilleurs Ouvriers de France -kilpailun valintakierrokset ja Festival National des Croquembouches.
Leivonnaisohjelmamme :
Essentials -ohjelmat:
- Ranskalaiset leivonnaisasiat
- Ranskan suklaa ja makeiset Arts Essentials
- Ranskan leipomo Essentials
Diplomit:
- Ranskan leivonnaisdiplomi
- Ranskan leivonnaisasiantuntijan tutkintotodistus
Sijainnit
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier