EPITA School of Engineering and Computer Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja EPITA: sta

Vuonna 1984 perustettu EPITA-tekniikan ja tietotekniikan korkeakoulu (Ecole pour l'Informatique et Les Techniques Avancées) on tekniikan korkeakoulu, joka kouluttaa asiantuntijoita, jotka suunnittelevat, kehittävät ja parantavat tieto- ja viestintätekniikan (ICT) tulevaisuutta. Koulun pedagogia keskittyy antamaan opiskelijoille sekä tekniikan perusteet että tietotekniikan ja ICT: n asiantuntemus.

Kaksikielisenä oppilaitoksena EPITA tarjoaa sekä ranskan että englannin opettamia kandidaatin- ja maisteriohjelmia. Koulu on kehittänyt strategisia kumppanuuksia yli 80 arvostetun instituutin kanssa 40 maassa ja useita kahden asteen sopimuksia.

EPITA: lla on laaja luettelo yrityskumppanuuksista (Google, Microsoft, Orange, Facebook, IBM, HP jne.), Ja se järjestää uratapahtumia säännöllisesti. Ranskan ja monikansalliset yritykset ovat EPITA: n tutkinnon suorittaneita erittäin kysyttyjä. Yli 96% opiskelijoista on palkattu pysyvään työhön ennen valmistumistaan. Tällä hetkellä yli 7 700 alumnia työskentelee lähes 2 000 yrityksessä + 40 maassa.

EPITA on akkreditoinut Ranskan korkeakoulu- ja tutkimusministeriön ja CTI: n (Commission des Titres d'Ingénieur). Se on CGE: n (Conférence des grandes écoles) jäsen.

Yhdellä silmäyksellä

  • Ensimmäinen sija tietokonetekniikan omistautuneiden tekniikan koulujen joukossa
  • 2700 opiskelijaa, joista 15% on 40 kansallisuuden kansainvälisiä opiskelijoita
  • 50% kansainvälinen tiedekunta
  • 7700 tutkinnon suorittanut työntekijää 2 000 yrityksessä 40 maassa
  • 80 yhteistyöyliopistoa 40 maasta
  • 40 opiskelijayhdistystä

Sijainnit

Pariisi

EPITA

Osoite
14-16 rue Voltaire
Kremlin Bicêtre Cedex

94276 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin