EPITA Graduate School of Computer Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja EPITA

Vuonna 1984, EPITA on tunnettu kaksikielinen Graduate School of Computer Engineering sijaitsee Pariisissa. Se on jäsenenä IONIS Education Group, johtava yksityinen korkeakoulutuksen ryhmä, jossa on noin 20 koulujen ja oppilaitosten. Ainutlaatuisen pedagoginen lähestymistapa, EPITA kouluttaa opiskelijat voivat tulla erinomainen insinöörit ylpeillä vankan tieteellisen tiedon ja pisimmällä taitoja digitaalisen alan. Tietokone insinööri koulutetaan EPITA on täydellinen ammatillinen profiili: kun tietotekniikkaa on kaikkialla läsnä kaikilla yrityksen, digitaalisen insinööri voi työskennellä alalla henkilöstöresurssien, markkinointi, viestintä ja jopa rahoitusta. EPITA on rankattu viiden alkuun tietotekniikan koulut Ranskassa ja on kehittänyt kumppanuuksia monenlaisia ​​yrityksiä.

At a Glance

Syntynyt vuonna 1984, EPITA (Ranskan Ecole pour l'Informatique et les Techniques AVANCEES: School of Computer Science & Advanced Techniques) on vakiintumassa maineen huippuosaamista keskuudessa monikansallisten yritysten, jotka usein rekrytoivat meidän opiskelijoiden ennen opintojen loppuvaiheen . Klo EPITA, laskenta-ja tietotekniikan pidetään perusasioista, ja sijoitetaan aina yhteydessä opiskelijan tulevaisuuden johdon rooli ja sisällä näkökulmasta niiden vastuullisessa asemassa. Tieteelliset tutkimukset täydentävät tätä koulutusta laajentaa ja täydentää tieteellisen kulttuurin tulevaisuudelle elintärkeitä insinööri.

Tavoitteena laatu

Antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä optimaalisissa olosuhteissa on EPITA ensimmäinen huolenaihe. Tiedekunnan, hallintohenkilöstön tekniset resurssit ja tutkimuslaitoksia, ohjautuvat kohti menestystä EPITA opiskelijoita, jotka ovat tulla paras tunnustettu alansa ammattilaisten asiantuntemusta.

EPITA tarjoaa mahdollisuuksia olla tiiviisti mukana huippututkimusta kanssa älyllisesti monipuolinen tiedekunnan kykenee paitsi yksittäisten akateemista huippuosaamista, mutta voi myös luoda ja soveltaa tietoa osana monitieteinen tutkimusryhmä.

Innovatiivisuus Kuten yksi Ranskan johtavista tieteen ja tekniikan kouluista, EPITA on sitoutunut varmistamaan, että kaikilla oppilailla on mielekästä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja ammatillinen saavutus tulevaisuudessa.

Syntynyt laajentamista uusien teknologioiden, EPITA on pysynyt niiden kehitystä. Kurssit, vaikka hyvin tekninen alussa, ovat avanneet paljon vaikka tekninen monimutkaisuus on kasvanut. EPITA otti vastakkaisen lähestymistavan yksi käytössä useimmissa muissa teknisissä oppilaitoksissa: taas jälkimmäinen saa tietojenkäsittelytieteen ja yrittää antaa sille paikka, EPITA toi muiden tieteiden liittyä tietotekniikan ja vielä ilman että sen tärkeimmät toimivalta, ovat sen vahvuus ja identiteetti.

Jatkuvasti yhteydessä yritysmaailmaan, EPITA myös jakaa sen arvot: käytännönläheisyys, vastaa riskinottoa ja innovatiivisuutta. Perusarvoja tutkimuksissa: toiminta, vastuu ja tehokkuus. Liittyminen EPITA antaa sinulle opettavainen kokemus, jossa edistyminen on "must" ja menestystä "vaatimus".

Progressive upottamalla liikemaailmassa Rakennettu noin todelliset tarpeet liikemaailmassa, EPITA opetussuunnitelma on suunniteltu täyttämään odotuksia. Improvement komitean ja tieteellisen komitean, jossa vanhempi yritysjohtajat ja korkean tason johtajien antaa panoksensa parantamiseksi koulun ohjelmia ja tutkimuksen painopiste (IBM, Microsoft, France Télécom, Cisco, Syntec ...) luokkien usein itse opetti tunnustettujen ammattilaisia ​​teollisuuden, liike on läsnä kaikilla tasoilla koulussa.

Ovat niin mukana opetuksen sisältö ja prosessi, yritykset loogisesti tarjoavat korkeimpia palkkoja Valmistuttuaan ja vuosi vuoden jälkeen, he sijoittui koulu kärkitasoa (Arvot julkaiseman Ranskan tärkein liiketoiminnan ja IT lehdet: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI, Réseaux et Telecoms ...). Lopuksi vuosittain, yritykset lahjoittavat yli miljoona euroa sopimuksen erityistä hankkeiden koulun soveltavaa tutkimusta laboratoriossa, ja miljoona euroa Junior Enterprise-ohjelman.

Avain Kaikki Computer Engineering Työpaikat Kerta toisensa jälkeen yritykset toteavat, että mitä he eniten arvostavat EPITA on henki koulussa, aina merkitty sen läheisyys todellisuutta: lukuisia hankkeita, korkea harjoittelupaikkoja, ja tiivis osallistuminen sisällä liikemaailmassa. EPITA alumnit soveltaa ammatillista erikoisuuksia saavia aloja ovat esimerkiksi ohjelmistojen ja laiteratkaisuihin suunnittelu, konsultointi, tutkimus ja kehittäminen, verkostojen hallinta. Lyhyesti sanottuna taitojaan loistaa kaikessa tietotekniikan. Ne tulevat muun täyttää työpaikkoja: tutkimus insinöörejä, projektin tai tutkimuksia johtajat, tekninen johtajat, konsultit, yritysjohtajat, toiminnan johtajia tai verkon arkkitehdit.

Klo EPITA haemme parasta opiskelijoita, opiskelijat omistettu haasteisiin tarjoamme, opiskelijat, jotka ovat maku konkreettinen saavutus, aloitteellisuutta, ja hyvin erilaisia ​​kiinnostuksen. Kolmekymmentäviisi opiskelija seurat voivat osoittaa tämän. Jotkut ovat olleet olemassa jo vuosia, kun taas toiset voivat kestää vain lukukauden. Se on kysymys tunne ja joustavuutta. EPITA on myös mitä teet siitä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Master Of Computer Science (MSC) - Ohjelmistotuotanto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

Ohjelmassa korostetaan kehittämällä laadukkaita ohjelmistoja ja siirron tämän tiedon teollisuudelle. [+]

ohjelman tavoitteet

Ohjelma painottaa liiketoiminnassaan laatu ohjelmisto ja siirron tämän tiedon teollisuudelle.

Aiheita ovat vaatimukset ja järjestelmän suunnittelu, testaus strategioita, ja ohjelmistokehityksen, että opiskelijoille annetaan valmiudet toteuttaa suuria ohjelmistokehitysprojektissa.

Todistus

Masoom Tulsiani - Intia - Software Engineering

Mahdollisuuden opiskella kaupunkiajossa kuin Paris ja opiskella erikoistunut moduulien mobiilisovellusten kehittämiseen viehätti minua aluksi EPITA - MSC Software Engineering ohjelmaan. Yrittäjäkulttuuria vuonna EPITA ja kukoistava internetin startup Pariisissa antaa paljon mahdollisuuksia insinööriopiskelijoita työskentelemään teknologian yrityksistä. Olen saanut mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja runsaasti oppimismahdollisuuksia ja koulutusta rahoitustuotteita.... [-]


Master Of Computer Science (MSC) - Tietoturva

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

Ohjelman tavoitteena on tarjota vankka suunnittelu ja hallinta systeemisen insinöörin ja verkkoarkkitehtuuri yrityksiä. [+]

ohjelman tavoitteet

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota vahva kokemus suunnittelu ja hallinta systeemisen suunnittelu ja verkon arkkitehtuuri yrityksiä. Tämä erikoistuminen keskittyy myös verkon turvallisuutta ja salakirjoituksen sisällyttämällä elementtejä molemmissa lajeissa opetussuunnitelmassa. opiskelijat tietoturva hyötyvät tinkimättömyyttä ymmärtämiseen hallintaan, teknisiä ja oikeudellisia kysymyksiä, jotka liittyvät turvallisuuteen informaatiota vertailukohtia vaiheittain optimaalisella turvassa riskirajat.

Todistus Apoorv Chitray - Intia - Computer Security, luokka 2017

Professorit olivat esimerkillisiä ja avulias ja fuusio välillä liiketoiminnan ja teknologian kursseja ovat luoneet vahvan perustan minun teolliseen näkymiin tutkimus keskittyy mikä johtaa minut kiihtyä yritysmaailmaan. Kurssit kuten Verkon turvallisuus, levinneisyys testaus ja PKI hoidettu minulle teknisesti ja toisella puolella kursseja kuten projektinhallinta, liiketoiminnan kirjoittaminen ja Cross Border Management sai minut oppia yritysympäristössä.... [-]


Tietojenkäsittelytieteen Maisteri - Data Science

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta September 2018 Ranska Paris

Ohjelma tarjoaa hyvän perustan koneen oppimiseen ja ohjelmointiin sekä käytännön kokemukseen. [+]

Ohjelman tavoitteet

Tämän erikoistumisen tarkoituksena on yhdistää tietokone- ja tilastotiede kehittää huippuluokan työkaluja, joilla käsitellään tehokkaasti tietojenkäsittelyä (Big DATA), oppiakseen kehittämään menetelmiä , algoritmeja ja ohjelmistoja, jotka voivat hyödyntää niitä. Se tarjoaa myös tietojenkäsittelyn teknisiä luokkia ja hajautettuja järjestelmiä, jotka liittyvät liiketoiminnan olennaisiin tarpeisiin ammattimaisten markkinoiden arvostamien profiilien valmistelemiseksi.

DSA-ohjelma tarjoaa IT-insinööreille ja asiantuntijoille mahdollisuuden erota itsensä ja edistää tietämystään alalla, joka on ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnan tulevaisuudelle.... [-]


Maisteri

Filosofian Maisteri (MSC) - Tietojärjestelmät Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Paris

Tämä ohjelmat tavoitteena on tarjota tietoa perusperiaatteiden tietotekniikan strategisen suunnittelun, IT täytäntöönpanoa ja organisaation johdon. Valmistuneet tulevat korkeasti koulutettujen ammattilaisten kanssa monipuolinen käsitys siitä, miten teknologia voi parantaa organisaation suorituskykyä ja mahdollistaa sen jäsenet voivat jakaa ja käyttää tietoja, suunnitella ja tehdä yhteistyötä, kun ottaa analyyttinen reuna strategisesti suunnitella tulevaa kasvua [+]

ohjelman tavoitteet

Tämä ohjelmat tavoitteena on tarjota tietoa perusperiaatteiden tietotekniikan strategisen suunnittelun, IT täytäntöönpanoa ja organisaation johdon.

Valmistuneet tulevat korkeasti koulutettujen ammattilaisten kanssa monipuolinen käsitys siitä, miten teknologia voi parantaa organisaation suorituskykyä ja mahdollistaa sen jäsenet voivat jakaa ja käyttää tietoja, suunnitella ja tehdä yhteistyötä, kun ottaa analyyttinen reuna strategisesti suunnitella tulevaa kasvua.

Todistus Ievgen Zaychenko - Ukraina - Information Systems Management

Puhutaan EPITA ja ohjelmansa, selvästi paikka mielenkiintoisin tentit olen koskaan ollut, oli täällä. Oletko koskaan pelannut LEGO? Entä tenttimällä, pelaa LEGO? Työskentely hankkeisiin ryhmässä on keskeinen tämän tutkimuksen. Paljon tentit perustuvat tähän. Business Intelligence, Customer Relationship Management, Knowledge Management, Change Management, IT Ostot - opit näitä ja muita aiheita siten, että voit soveltaa taitojasi tosielämässä!... [-]


Master Of Engineering (Me) - Globaali Tietohallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ranska Paris

GITM suuria valmistaa opiskelijoita tulla kattava projektipäälliköt IT-alalla. Se on yhdistelmä liiketoimintaprosessien ja uusien teknologioiden keskittyen muutoksen johtamiseen ja innovointiin, ottaen kulttuurienvälistä lähestymistavat huomioon. [+]

Master of Engineering on täysin opetetaan Englanti, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus saada ”Diplome Ingenieur”. ME on akkreditoitu CTI ranskankielisen exit vastaava taso B2. GITM erikoistuminen valmentaa kattavaa projektipäälliköt IT-alalla. Se on yhdistelmä liiketoimintaprosessit ja uutta teknologiaa, joka keskittyy muutoksen johtamiseen ja innovointiin, ottaen kulttuurienvälistä lähestymistavat huomioon. Valmistuneet pystyvät uraa alalla sähköisen johtamisen ja tulla liike-data analyytikko, IT-konsultti, strategina, projekti johtaja, tuote omistaja, riskienhallinta-insinööriJne

Todistus Arina Zueva - Italia - Global Tietohallinto

Minun erikoistuminen antaa minun luoda tekninen tausta, joka parantaa minun todellisen profiilin ja antaa minun käsitellä liiketoiminnan aiheita enemmän käytännön näkökulmasta. Oppilaat ja opettajat tässä Maisteriohjelma tulevat eri taustoista ja työkokemusta. Tämä todellisuus on parantaa samanaikaisesti oppimis-: kokemuksia ja liiketoimintamallien tulevat tosielämässä on usein mainittu ja käytännön usein ryhmätyö on täydellinen tilaisuus, jossa voimme oppia parhaat tiimimme jäsenten kannalta työtaidoista ja kulttuurierot .... [-]


Master Of Engineering (minulle) - Järjestelmät, Verkot Ja Turvallisuus

Opetus kampuksella September 2018 Ranska Paris

Ohjelman tavoitteena on tarjota vankka suunnittelu ja hallinta systeemisen insinöörin ja verkkoarkkitehtuuri yrityksiä. [+]

ohjelman tavoitteet

Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota vahva kokemus suunnittelu ja hallinta systeemisen suunnittelu ja verkon arkkitehtuuri yrityksiä. SNS erikoistuminen opettaa opiskelijoille järjestelmät (Suunnittelusta hallinto), verkot (Nykyinen ja uusi sukupolvi), turvallisuus (Toiminnallinen ja tekninen) ja organisaatio (Hallinto, hallintajärjestelmät ...). Hyödyntämällä tietojaan yritykset ja perustavaa laatua valvontajärjestelmätSNS insinöörit ovat valmiita toimimaan tärkein tietoturva virkailijat (CISO) ja osaavat ottaa tehokkaasti tietoverkkorikollisuuden turvatoimet. Kiitos niiden kyky ymmärtää riskit ja hallinnon liiketoiminnan sekä tunnistaa kehityskohteita yhteydessä infrastruktuuriin teknologiaa ja uusia siihen liittyviä palveluja, opiskelijat ovat hyvin valmiita havaita ja analysoida verkkohyökkäysten torjunnassa.... [-]


Master Of Engineering (minulle) - Ohjelmistojen Kehittäminen Ja Multimedia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Ranska Paris

SDM erikoistuminen kouluttaa opiskelijat voivat tulla tulevaisuuden Digital Johtajat, jotka pystyvät innovoimaan, ehdottaa uusia sisältöjä, uusia käyttötapoja, ja uusia palveluja, jotka perustuvat avoimen lähdekoodin teknologioita tai niitä suurten kustantajien (Microsoft, Adobe, jne). [+]

ohjelman tavoitteet

SDM erikoistuminen kouluttaa opiskelijat voivat tulla tulevaisuus Digital Johtajat, Jotka pystyvät innovoida, ehdottaa uusia sisältöjä, uusia käyttötapoja, ja uusia palveluja, jotka perustuvat avoimen lähdekoodin teknologioita tai niitä suurten kustantajien (Microsoft, Adobe, jne). Maailmanlaajuisessa yhteydessä, jossa digitaaliset teknologiat ovat yhä strateginen, SDM valmistelee koko pino kehittäjille: he saavat tiedon infrastruktuuri tietokantaan API ja back-end ohjelmointiSekä etupään ja projektinhallinnan tekniikoita. Lopussa opiskelijat saavat tietoa back-end, Front-End, tietopohjan, mobiilisovelluksia ja videopeli kehitystä. ne osoittavat teknologinen huolellisuutta, vahvat kuuntelutaito ja pystyvät hallitsemaan inhimillisiä tekijöitä liity uusiin käyttötarkoituksiin.... [-]


Videot

Testimonial: Imane Aniss

Ota yhteyttä

EPITA

Osoite, 1. rivi 14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Paris, Île-de-France, Ranska
Verkkosivu http://www.epita.fr/international/