EPITECH

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Dear kansainväliset opiskelijat!

Meillä on ilo toivottaa teidät Graduate School of Digital Innovations EPITECH ja toivomme, että arvostat myös oppimiskokekuksen! koulu Epitech ansainnut maineensa johtavana oppilaitos, auttaen oppilaita intohimo tietotekniikan alan ammatilliseen ja avaamalla ovia heille erittäin lupaavia työllistymismahdollisuuksia verrattavissa nauttiman valmistuneet eliitin Ranskan yliopistojen, joka tunnetaan myös nimellä "Grandes Ecoles", tai "Grandes Ecoles" (työllisyyden tason jälkeen end: 96%). Moderni liiketoiminta edellyttää toiminnallista koulutusta perustuu innovatiiviseen malliin Epitech, rakennettu kolme ominaisuutta, jotka ovat yhä vaatimat työntekijä sopeutumiskyky, itsensä kehittämiseen ja kyky hallita projekteja.

AMATEUR KUN tieteellisiä erikoistuneella

Epitech valmentaa jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä koska ainutlaatuinen opetusmenetelmiä:

Moderni malli perustuu kokemukseen, keskittyi käytännössä ja hankkeen kehittämiseen, täydentämään käytännön teoriaa. Aktiivinen malli, muuntaa passiivinen opiskelija ennakoivasti asuva ilmapiirissä innostusta, joka sisältää innovatiivisia aloitteita. Ainutlaatuinen malli, joka tarjoaa uusia, tärkeitä elementtejä menestystä: tiimityö, sopeutua, leveä, innovatiivisuus, luovuus, ja mikä tärkeintä, kyky laittaa kaikki valta työhön.

Epitech - se ei ole vain opetussuunnitelmaa, pysyä mukana kertaa ja tarpeisiin alan tieto- ja viestintätekniikkaa, mutta myös koulutuksen, joka rikastuttaa opiskelijoiden muodostamaan niiden luonne, niiden avaamista vaihteeksi ja muille ihmisille. Tämä mahdollistaa välittömän ja menestystä jatkossa.

Emanuel Carli, johtaja Epitech

Perustietoa

Suurin ranskalaisen yliopiston erikoistunut tietotekniikan Yksi tärkeimmistä oppilaitosten erikoistunut IT-alalla Euroopassa Sisältyvät Ionis Education Group, johon kuuluu 20 koulua ja organisaatiot, 18000 opiskelijaa ja 60000 valmistuneet Kun suoriutuneelle kurssin annetaan valtion tutkintotodistus 12 kampuksilla Ranskassa 3000 aktiivinen kumppaniyritysten 96% on pysyvä sopimus Alumni 100% valmistuneista työllistyy valmistumisen jälkeen Korkean tason vuosipalkka Ranskassa Valmistuneet Epitech työtä keskeisissä johtotehtävissä suurten eurooppalaisten ja kansainvälisten yritysten Useimmat alumniverkostossa edustettuna 30 maassa Ainutlaatuinen innovaatiokeskusverkostoaan, sijoitettu jokaisen 12 kampukset Epitech: ihanteellinen paikka vuoropuhelua ja kokemustenvaihtoa liiketoimintaympäristöön liittyvät tuotannon laboratorio, kokeneiden ohjaajien

Menetelmät: Koulutus perustuu hankkeesta

visiomme

Nykyaikaiset yritykset etsivät ihmiset ratkaista ongelmansa. Se ei riitä, että on tietoa, sinun on voitava soveltaa niitä käytännössä.

Missiomme / tavoite

Luominen mahdollistaa oppimisympäristön opiskelijoille, jotka auttavat kehittämään osaamista, jota yritykset

Kuinka tämä toimii

Epitech menetelmä harjoitustyön

"Menestys Epitech opetusmenetelmiä perustuvat lähinnä innovatiivista lähestymistapaa, joka perustuu projektin. Meidän opiskelijat hankkivat tietoa ja kehittää teknistä asiantuntemusta kehittämällä ja toteutukseen innoittamana analysoida tiettyjä liike-elämän tilanteita. Meidän menetelmä eroaa perinteisiä opetusmenetelmiä ja voit kehittää opiskelijoiden luovuutta, itseluottamusta ja kriittistä ajattelua. "

Aksel Tsigler johtaja sisällön kehittäminen

Epitech menetelmä

visiomme

Joustamaton koulutusta huonosti jatkuviin muutoksiin, jotka tapahtuvat tietokoneen sektorilla, ja koko uransa opiskelijan on jatkuvasti mukautumaan hallita uusinta tekniikkaa, hankkia uutta tietoa, pystyä kommunikoimaan kuin asiantuntijoille ja olla innovaattoreita, tarjoamalla innovatiivisia ehdotuksia.

Missiomme

Koska se on ainutlaatuinen koulutusmallia, EPITECH auttaa jokaista sen opiskelijat paitsi tutustua tekniikkaan myös hankkia ominaisuuksia välttämättömiä pitkän ja vauras uran tällä alalla.

Meidän opetusmenetelmät

Epitech paitsi opettaa tietotekniikkaa, mutta myös luojana taitoja käyttäytymisen, joiden avulla jokainen opiskelija kehittää, oppia itsenäisesti, ymmärtää liiketoiminnan käytäntöjä ja pystyttävä työskentelemään tiimissä ja vakuuttamaan vastuussa päätöksenteosta. Tämän saavuttamiseksi opetusmenetelmät perustuvat kahteen perusperiaatteisiin:

aktiivinen menetelmä

Niissä on paljon koulutusta. Opiskelijat suorassa vuorovaikutuksessa tiedon ja koulutus tapahtuu myöntämällä suoraa toimintaa opiskelija. Jos hän ei pyri hankkimaan tietoa, hän ei yritä, et opi. Siksi opettajana klassisen välittäjänä tiedon ja opiskelijan on jätetty oppimisprosessia. Sen sijaan opettajat ovat tulossa satelliittien ja katalyyttejä opiskelija hallitsee tietoa.

tavoitteena menetelmä

Samalla tavalla kuin täysin ristiriidassa perinteisen opetuksen koulutukseen prosessi sisältää induktiivisen menetelmiä. Opiskelijat joutuvat todellisissa tilanteissa, ratkaisemiseksi, että ne eivät vielä ole riittäviä teknistä koulutusta. Sitten ne on analysoida tilannetta, etsiä ja hankkia tarvittavat tiedot ja taidot ongelman ratkaisemiseksi, sen mukaan, miten yritykset toimivat pysyvästi tai miten he reagoivat uuteen tekniikkaan markkinoilla. Rakentavaa tiedonvaihtoa ja kokeilujen aikana näiden eri opetustilanteissa luotu Epitech, opiskelijat vaihtavat ideoita, keskustella ja haastaa muita mielipiteitä. Tämä ajatustenvaihto, joka tapahtuu paitsi työryhmissä, mutta myös kaikkien muiden opiskelijoiden, paljastaa toimintalinja, kysymyksiä ja jopa uusia ongelmia. Jokainen opiskelija pitäisi etsiä, tarkista ja testaa eri elementit, jotta voidaan vahvistaa tai kieltää totuutta, perustettiin seurauksena yhteydenpitoa veljiensä.

opiskelijaelämä

ranskalainen

Vaikka koulutusta kansainvälisille opiskelijoille käydään Englanti, Epitech tarjoaa opiskelijoille johdatus ranskan kielellä. Viikon intensiivisen koulutus suoritetaan ensimmäisten viikkojen aikana alkamisen jälkeen koulun. Koko kouluvuoden, tarjoaa Ranskan luokat ensimmäisellä ja toisella asteella. Tämä kielikoulutus auttaa Opiskelija oppii ranskan kielen, jotta pystyä kommunikoimaan eri tilanteissa jokapäiväistä elämää.

opiskelijajärjestöt

Epitech on 23 ainejärjestöt, joka tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka tarjoavat opiskelijoille erinomaiset mahdollisuudet kommunikoida ja luoda kontaktiverkosto. Nämä kulttuuriset, humanitaariset ja urheiluseurat hallitaan oikean yrityksen ja tarjota opiskelijoille arvokasta kokemusta.

Tapahtumat ulkomaisille opiskelijoille

Varmistamaan integrointi ulkomaisten opiskelijoiden kansainvälisten suhteiden Office tarjoaa heille lukuisia tapahtumia, kuten tervetuliaisjuhlaan, retkiä, tapaamisia ja kulttuuritapahtumia. Ranskan kielen luokat sisällytetään myös opetussuunnitelmassa. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa tai jatkaa oppimista ranskaksi.

urheilutapahtumat

Epitech tarjoaa opiskelijoille pääsyn verkkoon Urheiluseurojen «Forest Hill», joka koostuu 11 oksat Pariisissa ja sen ympäristössä. Kuntoklubi on avoinna klo 7 11 pm, tarjoaa erilaisia ​​harjoituksia ja koulutuksia sekä moderni kuntosali, joissa yli 360 simulaattoreissa. Sinulla on myös pääsy ainutlaatuinen vesipuisto Euroopassa «Aquaboulevard».

VAATIMUKSET

Sisäänpääsy Epitech

Kandidaatin tutkinnon alalla perustiedot tieteestä ja tietotekniikkaa 1. opintovuoden

  • Sovellukset yliopistossa vahva ohjelmointitaitoja ja eri koulutustaso Lisäksi harkitaan of valintakomitealle Epitech koulun.
    1. opintovuoden on avoin vain opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet 12 kuukautta kestänyt 1. opintovuoden Tuntemus Englanti

hakemustiedostoihin

hakemuslomake Englanti yhteenveto Laskelma tarkoitusta Englanti opetuksen

Meidän uran liittyvät palvelut

Missiomme

Välisten suhteiden kehittämiseksi koulun ja Epitech IT-yritysten hyödyksi opiskelijoille.

Kuinka tämä toimii

Työharjoittelu työharjoittelu yrityksissä avulla opiskelijat voivat kehittää ominaisuuksia tarvitaan tulla johtavien asiantuntijoiden tietotekniikassa: tarkkuus, täsmällisyys, tehokkuus, itsenäisyys, sopeutumiskykyä, sitkeyttä, suunnitelmallista, luovuus, uteliaisuus, dynaamisuutta, johtajuutta. Opiskelija soveltaa näitä ominaisuuksia ohimennen 6 kuukauden käytännön yrityksessä opintojensa aikana.

konferenssi Epitech

Konsepti: avulla yritykset jakamaan visionsa markkinoiden opiskelijoiden kanssa osoittamaan tietämystä ja uusia teknologioita. Se on kohtauspaikka opiskelijoiden ja yritysten. Konferenssin avulla opiskelijat pohtimaan erilaisia ​​tehtäviä, kuten perustettu yritys, johto, uudet teknologiat jne

Meidän verkosto hyvin ammattitaitoisia valmistuneiden

visiomme

Perustamista ja kehittämistä ammattilaisten verkosto tarvitaan uran jokaisen opiskelijan, jotta hän voi tunnistaa mahdollisuuksia ja hyödyntää niitä.

Missiomme

Vastaamaan oppilaiden kysymyksiin, tarjoavat mahdollisuuksia ja erityisesti auttamaan Koulun oppilaat pitää yhteyttä.

Kuinka tämä toimii

Meidän alumniverkostossa on noin 2100 henkilöä. Itse asiassa uuden yrityksen tai vastaanottaa työpaikan suuri yritys voi olla, koska Epitech koulu on avain tunnistetaan verkolle valmistuneiden korkeasti koulutettujen ammattilaisten, poikkeuksellinen ja epätyypillinen uraa, vaadittavat taidot. Valmistuneet antaa tarvittavat neuvot auttaa opiskelijoita toteuttamaan hankkeita, sekä välttää virheet ja "kompastuskiviä." Alumniverkostossa - on loistava työkalu oppilaiden kehityksen Epitech uran.

Menestystarinamme

Aleksandr Malsh (painos 2009) ja Zheremi Nikolya (Issue 2009) alkoi «Melty» hanke vuonna 2008. He perustivat verkkolehti tapahtumia, viihteen ja muodin vuotiaille 18-30 vuotta. Melty verkkoyhteisöissä tuottavat yli 15 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Melty Verkko kattaa tällä hetkellä Italiassa ja Espanjassa. Aleksandr Malsh toimitusjohtaja MeltyNetwork valittiin varapuheenjohtaja kansallisen neuvoston digitaalitekniikan, joka perustettiin vuonna 2011. Yhtiö on perustettu vuonna 2008. Liikevaihto: 2,3 miljoonaa euroa vuonna 2012 (1,2 miljoonaa vuonna 2011) Houkutteli pääoma: 3,6 miljoonaa euroa Yleisö: 15 miljoonaa lukijaa joka kuukausi (9.000.000 syyskuussa 2012)

Sijainnit

Pariisi

EPITECH Paris

Osoite
24, rue Pasteur
94270 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Bordeaux

EPITECH Bordeaux

Osoite
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Ranska

Lille

Epitech Lille

Osoite
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Lille, Hauts-de-France, Ranska

Lyon

Epitech Lyon

Osoite
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Marseille

EPITECH Marseille

Osoite
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Montpellier

EPITECH Montpellier

Osoite
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Montpellier, Occitanie, Ranska

Nancy

Epitech Nancy

Osoite
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 Nancy, Grand Est, Ranska
Puhelin
+33 1 44 08 00 36

Nantes

Epitech Nantes

Osoite
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Nantes, Pays de la Loire, Ranska
Puhelin
+33 1 44 08 00 11

Kiva

Epitech Nice

Osoite
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 Kiva, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Puhelin
+33 1 44 08 00 26

Rennes

Epitech Rennes

Osoite
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Rennes, Bretagne, Ranska
Puhelin
+33 1 80 51 71 10

Strasbourg

Epitech Strasbourg

Osoite
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Strasbourg, Grand Est, Ranska
Puhelin
+33 1 44 08 00 12

Toulouse-le-Château

Epitech Toulouse

Osoite
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Toulouse-le-Château, Burgundi-Franche-Comté, Ranska
Puhelin
+33 1 44 08 00 15

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin