ESC Amiens School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESC Amiens School of Management historia

Aikana, jolloin ESC Amiens School of Management on avaamassa uutta sivua historiassamme, katsomme taaksepäin arvot ja periaatteet, jotka ovat muodostaneet koulun.

Vuonna 1942 perustettu Amiens Business School on aina pyrkinyt innovoimaan ja kokeilemaan. Vahva luonne, joka on mahdollistanut koulun kehittymisen nopeasti suurissa korkea-asteen koulutuksen verkostoissa ja laajentaa toimintaansa sekä johtamiskoulutukseen vuodesta 1962 (johtamisen maisterin tutkinto) että keskitason johdon koulutukseen kandidaatin tutkinnosta vuodesta 1988.

ESC Amiens School of Management keskittyy nykyään erityisesti suureen sosiaaliseen avoimuuteen, yritysten osallistumiseen koulutusprosessin ytimeen, mutta myös voimakkaaseen haluun osallistua Hauts de France -alueen kehitykseen (Pohjois-Ranska, 6 miljoonaa asukasta) ). ESC Amiens School of Management tarjoaa perus- ja jatkokoulutusohjelmia perus- ja jatkokoulutuksesta (maisterin tutkinto kansainvälisestä operatiivisesta johtamisesta, kansainvälisen kaupan kandidaatti sekä MBA kansainvälisen kaupan ja logistiikan alalta), jotka heijastavat parhaita kokemuksiaan ja innovaatioitaan lähes 80 vuoden ajan.

Arvot ja tehtävät

ESC Amiens School of Management on kouluttaa lahjakkaita opiskelijoita tulemaan ammattilaisiksi, jotka kykenevät ymmärtämään ympäröivää maailmaa, tarttumaan mahdollisuuksiin kunnioittaen ihmisiä ja planeettaa.

Lähes 80 vuoden kokemuksella ESC Amiens School of Management tehtävänä on tunnistaa potentiaali, paljastaa ja kehittää kykyjä, kouluttaa ja integroida ammattimaailmaan nykyiset ja tulevat johtajien ja yrittäjien sukupolvet, joiden on luotava taloudellista ja yhteiskunnallista arvoa globaali ja digitaalinen maailma. Vaikka tulevaisuuden johtajaksi opiskelua varten on olemassa lukuisia koulutuskursseja, ESC Amiens School of Management kieltäytyy toimimasta standardoinnin roolia, joka hukuttaa opiskelijansa massaan.

Päinvastoin, ESC Amiens School of Management suosii ainutlaatuisuutta ja korostaa tietotaitoa, ihmisten välisiä taitoja ja ammatillista käyttäytymistä kunnioittaen kutakin yksilöä kaukana vanhentuneesta muotista, jossa kaikki luovuuden muodot tukahdutetaan. Jokainen ESC Amiens School of Management -koulutus tarjoaa nämä arvot.

133938_IMG001.jpg

ESC Amiens / ESC Amiens

Oppiminen tekemään oikein ensimmäistä kertaa: ammatillisen käyttäytymisen polku

Kumppaniyrityksemme ovat ESC Amiens School of Management -koulutuksen ytimessä, joka perustuu ammatilliseen käyttäytymispolkuun (PBP). PBP antaa opiskelijoille mahdollisuuden heti uppoutua ammatillisiin tehtäviin, kuten tutkimuksiin, tosielämän neuvotteluharjoitteluun, live-keskusteluihin yrityksen sidosryhmien kanssa jne. PBP antaa pisteitä, jotka arvioivat jokaisen opiskelijan ammatillisen käyttäytymisen ja heidän kykynsä käyttää kaikkea johtamistietoa vaativien lisäksi. ihmissuhteet. ESC Amiens School of Management pyrkii toimimaan sosiaalisesti ja tavalla, joka palvelee yrityksen korkeimpia odotuksia!

Käytäntöjen havainnointi ja soveltava tutkimus

Koulu edistää oppimista tarkkailemalla innovatiivisia ja tehokkaita liiketoimintatapoja soveltavan tutkimustoiminnan kehittämisen kautta. Uteliaisuus, tarkkuus, analyyttiset taidot, ennakkoluulottomuus ovat hyvän tulevaisuuden tutkijan ja esimiehen ominaisuuksia. Tutkimus on järjestetty siten, että opiskelijat saadaan mukaan globaaliin prosessiin, jossa tarkkaillaan hyviä käytäntöjä ja jaetaan havainnot yritysten kanssa.

Sijainnit

Amiens

Osoite
18, place Saint Michel, CS53802
80038 Amiens, Hauts-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin