Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Cannes - Nice

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus kaikille: Konsernin liiketoimintaan sydän Esccom

Esccom Group - www.esccom.net

Ryhmä, kirjoittaja Michel Rolland, on läsnä Alpes Maritimes vuodesta 1983. Ammattikoulu ja koulutuskeskus, pystyimme kuuntelemaan vaatimuksiin ja odotuksiin kunkin ja sopeudumme tarjoamalla erilaisia ​​toimintoja. Yli 32 vuoden kokemus, Graduate School of Business and Management Viestintä ja tarjoaa monia kursseja kaikille käyttäjille.

Koulu Koulutus:

Korkeasti Esccom valmistaudumme Baccalaureate Business at Higher National Diploma (BTS) asteina Bac +3 ja Bac + 5 ja ammattinimikkeitä. Tarjoamme koulutusta seuraavilla aloilla: myynti, markkinointi, sihteeri-, IT-, kirjanpito-, Management, Verotus, Management and Human Resources.

Laadimme voit eurooppalaisten tutkintotodistusten joiden DEES (BAC +3) Markkinoinnin ja johtamisen humanistiset ja European Master Management ja Enterprise Resource strategiat. Nämä tutkinnot ovat korkean lisäarvon Euroopassa ja yritysten keskuudessa. Kumpi suunta valitset, huolemme on ammatillinen ja akateemista menestystä. Valitsemalla ESCCOM, jokainen nauttii tukea, valmennus tiimi opettajien myös työelämästä, vaan myös ottaa todistettu opetuskokemus. Meidän opiskelijoiden ja harjoittelijoiden nauttia viihtyisää huonetta, joissa on tehokkaat atk-laitteet.

Osaamisemme antaa meille mahdollisuuden tarjota yhä useammin suora suhde yritysten, joka helpottaa etsiä harjoittelupaikkoja. Kaksi koulutuskeskukset ovat läsnä osasto: ESCCOM Nizzan ja Cannesin ESCCOM.

Ja älä unohda meidän kolmas keskus: Esccom Académie Culinaire jossa kouluttaa tulevia ammattilaisia ​​hotelli-ja ravintola, ja valmistella tutkintojen kuten Higher National Diploma (BTS). Tarjoamme intensiivinen ammatillista koulutusta kätevä ja lähellä osa todellisuutta kautta koulutuksen ravintolassa. Se on tehokas tekninen alusta ja ravintola käyttäjäystävällinen sovellus. Esccom Culinary Academy, voit seurata kursseja kakku, ruoka ja palvelu. Culinary Academy sijaitsee Nizzassa.

Saat lisätietoja seuraavasta linkistä: www.esccom-restauration.com

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Mestari European Management Ja Corporate Strategy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Nice Cannes-et-Clairan Agde + 2 lisää

Tämä Master tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden johtajat, jotka toimivat talouden eri toiminnallinen liiketoiminta-alueilla.
Tämä on eurooppalainen tutkintotodistus, jonka European Federation of Schools (FEDE) antaa BAC + 5 tasoa. [+]

Tämä on eurooppalainen tutkintotodistus, jonka European Federation of Schools (FEDE) antaa BAC + 5 tasoa.

TARKOITETTU TYÖPAIKAT

European Master MSE valmentaa johtotehtäviin ja yritysten strategioita alueilla henkilöresurssit, johtaminen, hallinto, markkinointi, kauppa, kansainvälinen ympäristö, eri sektoreiden keskisuurten ja suurten organisaatioiden.

Loppukoe: sinulla on joitakin testejä myöhään ensimmäisenä vuonna ja loput kokeet lopussa toinen vuosi. Samanaikaisesti, sinulla TOEIC lopussa toinen vuosi.

Hakijaprofiilisi:

Vahva motivaatio Taste ihmisten yhteyttä Aloite Sitkeys Aktiivisuus Saatavuus

Level & pääsyvaatimukset?

Tason 3 + (DEES, Alempi korkeakoulututkinto tai vastaava - Sisäänpääsy sovellus ja haastattelu ... [-]

Videot

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM