Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus kaikille: Konsernin liiketoimintaan sydän Esccom

Esccom Group - www.esccom.net

Ryhmä, kirjoittaja Michel Rolland, on läsnä Alpes Maritimes vuodesta 1983. Ammattikoulu ja koulutuskeskus, pystyimme kuuntelemaan vaatimuksiin ja odotuksiin kunkin ja sopeudumme tarjoamalla erilaisia ​​toimintoja. Yli 32 vuoden kokemus, Graduate School of Business and Management Viestintä ja tarjoaa monia kursseja kaikille käyttäjille.

Koulu Koulutus:

Korkeasti Esccom valmistaudumme Baccalaureate Business at Higher National Diploma (BTS) asteina Bac +3 ja Bac + 5 ja ammattinimikkeitä. Tarjoamme koulutusta seuraavilla aloilla: myynti, markkinointi, sihteeri-, IT-, kirjanpito-, Management, Verotus, Management and Human Resources.

Laadimme voit eurooppalaisten tutkintotodistusten joiden DEES (BAC +3) Markkinoinnin ja johtamisen humanistiset ja European Master Management ja Enterprise Resource strategiat. Nämä tutkinnot ovat korkean lisäarvon Euroopassa ja yritysten keskuudessa. Kumpi suunta valitset, huolemme on ammatillinen ja akateemista menestystä. Valitsemalla ESCCOM, jokainen nauttii tukea, valmennus tiimi opettajien myös työelämästä, vaan myös ottaa todistettu opetuskokemus. Meidän opiskelijoiden ja harjoittelijoiden nauttia viihtyisää huonetta, joissa on tehokkaat atk-laitteet.

Osaamisemme antaa meille mahdollisuuden tarjota yhä useammin suora suhde yritysten, joka helpottaa etsiä harjoittelupaikkoja. Kaksi koulutuskeskukset ovat läsnä osasto: ESCCOM Nizzan ja Cannesin ESCCOM.

Ja älä unohda meidän kolmas keskus: Esccom Académie Culinaire jossa kouluttaa tulevia ammattilaisia ​​hotelli-ja ravintola, ja valmistella tutkintojen kuten Higher National Diploma (BTS). Tarjoamme intensiivinen ammatillista koulutusta kätevä ja lähellä osa todellisuutta kautta koulutuksen ravintolassa. Se on tehokas tekninen alusta ja ravintola käyttäjäystävällinen sovellus. Esccom Culinary Academy, voit seurata kursseja kakku, ruoka ja palvelu. Culinary Academy sijaitsee Nizzassa.

Saat lisätietoja seuraavasta linkistä: www.esccom-restauration.com

Sijainnit

Agde

Osoite
22 Rue El Nouzah
0600 Agde, Occitanie, Ranska

Agde

E.S.C.COM.

Osoite
5 Rue Migno
06400 Agde, Occitanie, Ranska
Puhelin
+33 4 93 68 42 11

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin