ESCP Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Business School on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. Kuuden kaupunkikampuksensa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa tarjoavan ESCP Business School todellinen eurooppalainen identiteetti antaa sille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutustyylin liike-elämässä ja globaalin näkemyksen kansainvälisissä johtamisasioissa. Joka vuosi ESCP Business School toivottaa tervetulleeksi yli 6500 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtokursseista ja erikoistuneista ohjelmista (kandidaatti, maisteri, Executive MBA, tohtori ja johtajakoulutus). ESCP Business School on akkreditoitu: AACSB, EQUIS, EFMD MBA EFMD EMBA - Seuraa meitä Twitterissä @ESCPeurope

Vaikka ESCP Business School -brändi kehittyi lähes 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena kolmelle ensimmäiselle kirjalleen. Alkaen vuonna 1819 nimellä Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie ja pian sen jälkeen, kun se nimettiin uudelleen Ecole Supérieure de Commerce, se kehitettiin ESCP: ksi viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Yhdistymisen jälkeen siskokouluun, European School of Management (EAP), vuonna Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2009 koulun nimestä tuli ESCP Europe, jossa viitataan nimenomaisesti sen eurooppalaiseen perintöön ja sijaintiin. Vuonna 2019 koulusta tuli ESCP Business School .

ESCP Business School kansainvälinen laajuus on ollut näkyvissä jo varhain. Jo vuoden 1824 luokassa oli 30% kansainvälisistä opiskelijoista, joilla oli 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista. Kielikoulutus oli olennainen osa sen ensimmäistä opetussuunnitelmaa, joka sisälsi ranskan kieliopin lisäksi myös englannin, saksan ja espanjan kursseja. Vuodesta 1825 alkaen ESCP Business School opetettiin kymmenen kieltä ja opiskelijoiden oli opittava vähintään kolme niistä.

Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Business School oli jälleen edelläkävijä luomalla monikampuksinen kauppakorkeakoulu. Vastatakseen koulun eurooppalaiseen kutsuun kampukset avattiin vuonna 1973 Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jota seurasivat Espanja vuonna 1988, Italia vuonna 2004 ja Varsova vuonna 2015. Yhä globalisoituneemmassa maailmassa tavoite ESCP Business School tänään kouluttaa todella eurooppalaisia johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Business School tulee todellinen maailmalle avoin Eurooppa-koulu.

Tehtävä ja arvot

ESCP Business School yhdistää ja muotoilee yritysmaailmaa edistämällä kulttuurien välistä hallintotietoa ja -käytäntöä.

Opetuksen johtaminen monitieteisestä näkökulmasta korkeimman akateemisen huippuosaamisen tasosta kehitämme kulttuurisesti älykkäitä, monikielisiä johtajia, jotka ovat avoimia, sovitettavissa ja vastuullisia.

Johtajana ja yrittäjänä ESCP Business School tutkinnon suorittaneilla on valmiudet johtaa ja inspiroida globalisoituneessa maailmassa.

Tärkeimmät tiedot

 • 6 ESCP Business School kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • Moniakkreditoitu: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 eurooppalaista Higher Ed -standardia
 • Maailman ensimmäinen yrityskoulu (est. 1819)
 • Yli 150 tutkimusaktiivista professoria, jotka edustavat yli 20 kansallisuutta 6 kampuksella
 • 90 kumppania professoria, 40 vierailevaa professoria, yli 800 harjoittajaa ja asiantuntijaa
 • Yli 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Täydellinen portfolio: kandidaatti, maisteri, MBA, tohtorintutkinto ja Executive Education
 • 5000 opiskelijaa 100 eri kansallisuutta edustavassa koulutusohjelmassa
 • 5000 korkean tason osallistujaa räätälöityihin koulutuksiin ja johtajakoulutukseen
 • 55 000 aktiivista alumnia yli 150 maassa maailmassa
 • Euroopan hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä
 • Sijoitetaan säännöllisesti maailman parhaiden yrityskoulujen joukkoon

kampuksilla

ESCP Business School omaleimainen malli rajat ylittävästä monikampuskaupunkikoulusta edustaa eurooppalaisen identiteettimme ydintä. ESCP Business School edistää aktiivisesti eurooppalaisen johtamiskulttuurin kehittämistä ja tarjoaa kuuden kaupunkikampaansa kanssa suurten Euroopan kaupunkien kaupunkikampussa ja antaa koululle mahdollisuuden tarjota ainutlaatuinen kulttuurienvälinen liiketalouden koulutus:

 • Berliini
 • LONTOO
 • MADRID
 • PARIISI
 • TORINO
 • VARSOVA

Sijainnit

Pariisi

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 49 23 20 00

Lontoo

ESCP Europe - London Campus

Osoite
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Berliini

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Osoite
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemonte, Italia
Puhelin
+39 011 670 5894

Varsova

Osoite
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ohjelmat