ESCP Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1819 perustettu ESCP Europe on tuottanut johtajien ja yrittäjien sukupolvia. ESCP: n aidosti eurooppalainen identiteetti tarjoaa kuuden kaupunkikemikaalinsa kanssa Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa, ja tarjoaa sille ainutlaatuisen monikulttuurisen koulutustyylin liiketoiminnan alalla ja globaalin näkemyksen kansainvälisen hallinnan kysymyksistä. Joka vuosi ESCP Europe toivottaa tervetulleiksi yli 6000 opiskelijaa ja 5000 johtajaa yli 120 eri maasta tarjoamalla heille kattavan tarjouksen johtamiskursseista ja erikoisohjelmista (kandidaatin, maisterin, Executive MBA, PhD ja Executive Education). ESCP Europe kuuluu vain prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista, joilla on kolminkertaisen kruunun akkreditointi (AACSB, AMBA ja EQUIS). www.escpeurope.eu - Seuraa meitä Twitterissä @ESCPeurope

Vaikka ESCP Europe -brändi kehittyi yli 200 vuoden historiansa aikana, se pysyi aina uskollisena ensimmäisille kolmelle kirjeelleen. Alkaen 1819 nimeltään Ecole Spéciale de Commerce et d'Industrie ja sen jälkeen, kun se nimettiin Ecole Supérieure de Commerceksi, se kehitettiin ESCP: lle viisikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1869. Yhdistämällä sisaryskoulunsa, European School of Management (EAP) Vuonna 1999 koulua kutsuttiin ESCP-EAP: ksi noin kymmenen vuoden ajan. Lopuksi vuonna 2009 koulun nimi muuttui ESCP Europeiksi ja viittasi selkeästi sen eurooppalaiseen perintöön ja paikannukseen.

ESCP Europe -ohjelman kansainvälinen ulottuvuus on ollut nähtävissä jo varhain. Jo 1824-luokkaan kuului 30% kansainvälisistä opiskelijoista 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista. Kieltenopetus oli olennainen osa ensimmäistä opetussuunnitelmaa, johon sisältyi ranskankielisen kieliopin lisäksi myös kursseja englanniksi, saksaksi ja espanjaksi. Vuodesta 1825 lähtien ESCP Europe -opetuksessa opetettiin yhteensä kymmentä kieltä, ja opiskelijoiden piti opiskella vähintään kolme.

Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Europe oli jälleen edelläkävijä luomalla monikampus-kauppakorkeakoulu. Vastaamaan koulun eurooppalaiseen kutsumiseen Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat kampukset avattiin vuonna 1973, sen jälkeen Espanjassa vuonna 1988, Italiassa vuonna 2004 ja Varsovassa vuonna 2015. Kun yhä maailmanlaajuistuneemmassa maailmassa ESCP Europe on tänään kouluttaa todella eurooppalaisia ​​johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Europe tulee todellinen Eurooppa-koulu, joka on avoin maailmalle.

Tehtävä ja arvot

ESCP Europe yhdistää ja muotoilee liike-elämää edistämällä kulttuurienvälistä johtamistaitoa ja käytäntöjä.

Opetuksen johtaminen monitieteisestä näkökulmasta korkeimman akateemisen huippuosaamisen tasosta kehitämme kulttuurisesti älykkäitä, monikielisiä johtajia, jotka ovat avoimia, sovitettavissa ja vastuullisia.

Johtamisjärjestöinä ja yrittäjinä ESCP Europe -opetuksen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita johtamaan ja innoittamaan globaalissa maailmassa.

Tärkeimmät tiedot

 • 6 ESCP Europe -kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
 • Kolminkertainen akkreditoitu: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Maailman ensimmäinen yrityskoulu (est. 1819)
 • Yli 150 tutkimusaktiivista professoria, jotka edustavat yli 20 kansallisuutta 6 kampuksella
 • 90 kumppania professoria, 40 vierailevaa professoria, yli 800 harjoittajaa ja asiantuntijaa
 • Yli 130 akateemista liittoa Euroopassa ja maailmassa
 • Täydellinen portfolio: kandidaatti, maisteri, MBA, tohtorintutkinto ja Executive Education
 • 5000 opiskelijaa 100 eri kansallisuutta edustavassa koulutusohjelmassa
 • 5000 korkean tason osallistujaa räätälöityihin koulutuksiin ja johtajakoulutukseen
 • 55 000 aktiivista alumnia yli 150 maassa maailmassa
 • Euroopan hallinto, joka edustaa koulun syvää eurooppalaista identiteettiä
 • Sijoitetaan säännöllisesti maailman parhaiden yrityskoulujen joukkoon

kampuksilla

ESCP Euroopan rajat ylittävän monikampuksen liiketoimintakoulun erottuva malli on eurooppalaisen identiteetin ydin. ESCP Europe osallistuu aktiivisesti eurooppalaisen johtamiskulttuurin kehittämiseen kuuden urbaanin kampuksensa kanssa suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa ja mahdollistaa sen, että koulu tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurienvälisen liiketoiminnan koulutuksen:

 • Berliini
 • LONTOO
 • MADRID
 • PARIISI
 • TORINO
 • VARSOVA

Sijainnit

Pariisi

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 49 23 20 00

Lontoo

ESCP Europe - London Campus

Osoite
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Berliini

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Osoite
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemonte, Italia
Puhelin
+39 011 670 5894

Varsova

Osoite
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Akkreditoinnit

Ohjelmat