ESIGELEC Graduate School of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESIGELEC säädetään koulutuksia tekniikan opiskelijoita, tietoliikenne-, elektroniikka, tietotekniikka, tietoverkot, sulautetut järjestelmät, automaatio ja robotiikka, sähkötekniikka liikenteen, mekatroniikka, energia ja kestävä kehitys, biolääketieteen tekniikan, liiketoiminnan suunnittelu ja rahoitusjärjestelyjä.

Meidän ohjelmat perustuvat opiskelijoiden hankkeisiin, harjoitustyöt laboratorioissa, projektinhallinta kursseja, vieraiden kielten ja harjoittelupaikkoja, ja ehdottaa kansainvälisessä ympäristössä, jossa vahvat yhteydet teollisuuden, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää henkilökohtaista / ammatillista osaamista ja olla valmiita työskentelemään !

Opiskelijat voidaan hyväksyä lukion jälkeen (5 vuotta Engineering-ohjelma opetetaan ranskaksi) tai valmistelutehtäviä luokat / ensimmäinen koulutusohjelma 2 vuotta yliopistossa (3 vuoden insinöörin ohjelma opetetaan ranskaksi) tai sen jälkeen kandidaatin tutkinto (2 vuotta Engineering-ohjelma opetetaan ranskaksi, tai Masters / MSc ohjelmat opetetaan Englanti.

Eri syistä valita ESIGELEC:

Koulu luotu yli 110 vuotta sitten (vuonna 1901), joilla on pitkä kokemus korkeakoulujen, Akkreditointi Ranskan hallituksen insinööritutkintojen (CTI) sen insinöörin tutkinto. Akkreditointi Ranskan opetusministeriön korkeakoulu ja tutkimus sen maisteritutkinnon. Akkreditointi Ranskan konferenssin ylimmän johdon ja teknisissä oppilaitoksissa (CGE) sen MSc. Tutkintotodistukset. Koulu tukee kauppa- ja teollisuusministeriön Rouen (CCIR) ja hallinnoidaan voittoa tavoittelematon järjestö, jonka hallinto neuvosto, johon kuuluu muun muassa: Alumni ry (SIGELEC), paikallisten julkisten elinten (kauppa- ja teollisuusministeriö Rouen, alueneuvoston, Greater Rouen - CREA), yritykset (Aircelle EDF, France Telecom, Synchronic, Thales Air Systems, Valeo ja UIMM), ja korkea-asteen koulutuksen (Rouenin yliopisto, Institute "Mines Telecom"). Koulu rankattu paras koulujen tekniikan Ranskassa, joilla 5-vuoden Engineering Program:

  • Ranking 2014 "L'ETUDIANT" ja "L'Express":
    1. Teollisuuden Networks 4. Kansainvälisen Outlook toinen varten Työnantajan nimi IT

Ranking 2013 «SMBG»: 1. Elektroniikan, Sähkötekniikka ja optiikka Koulu edellyttäen Master / MSc. ohjelmat täysin opetetaan Englanti: Master tieteet ja teknologia -Electronic Embedded Systems ja Master luonnontieteen ja teknologian -Yhtiökokouksen Systems (yhdessä INSA Rouen Ranska), ja 2 MSc. ohjelmia "Ohjaus ja Embedded instrumentointi" ja "Automotive Embedded Systems" (yhdessä Manipal yliopiston Intiassa). Mahdollisuus seurata tohtoriohjelmassa tutkimuslaitos Sähköinen ja sulautetut järjestelmät (IRSEEM) Erittäin vahva kansainvälinen ympäristössä: yli 35% kansainvälisiä opiskelijoita ohjelmissa koulun; 85 partneriyliopistoja 40 eri maassa; pakollisen ajan Ranskan ulkopuolelle 3 kuukauden minimi paikallisille opiskelijoille Engineering-ohjelma opetetaan ranskaksi, monia valintoja: harjoitteluja yritysten, kesäkoulun, koko lukukauden tai vuoden kumppani yliopistossa ulkomailla, kaksoistutkinto-ohjelmia, ... 19 kaksoistutkinto-ohjelmia opiskelijoille Engineering-ohjelma: 3 Manageri-insinööri kaksinkertaisen koulutusohjelmien (yhteistyössä NEOMA BS, Audencia, TELECOM Management School), 3 Tutkija-insinööri kaksinkertaisen koulutusohjelmien (yhteistyössä Rouenin yliopisto ), 13 double-koulutusohjelmassa ulkomailla (Yhdysvallat, Irlanti, Saksa, Kanada, Iso-Britannia, SUOMI, Kiina). Monet opiskelijat klubit Merkittävä verkosto alumnis Ranskassa ja abraod (yli 9000 lähtien koulu perustettiin vuonna 1901). Moderni, suuri ja hyvin varustettu rakennusten metsäisellä alueella, jossa helposti historiallisia, dynaaminen ja vilkas kaupungin keskusta Rouenin ja sijaitsee vain 1 tunti ja puoli päässä kaupungin keskustasta Pariisin.

Avainluvut

Yli 9000 valmistuneet perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1901 Yli 1650 opiskelijaa Yli 35% kansainvälisiä opiskelijoita ohjelmiin ESIGELEC 407 akateeminen ja hallinnollinen ihmistä, joista 335 opetushenkilökuntaa (62 vakituiset opettajat, 45 vierailevat professorit kumppani ulkomaisissa yliopistoissa, 83 asiantuntijaa yrityksistä, 145 professorit yliopistoista tai itsenäinen / kieltenopettajat), ja 72 hallinnollista ihmiset 5 osastoa: Tietotekniikka, elektroniikka ja tietoliikenne, sähkötekniikan ja energia, sulautetut järjestelmät ja instrumentointi, humanistiset Kielet ja hallinta Tutkimuslaitos sulautettujen elektronisten järjestelmien (IRSEEM) 85 kumppanuuskorkeakoulujen 40 eri maassa Verkosto 3000 yritysten kanssa Noin 51% valmistuneista löytänyt työpaikan ennen viimeistelyä opintojaan ja 95% kaikista opiskelijoiden löysi työpaikan alle 6 kuukautta (vuonna 2012). 53% heistä löytyy työpaikkoja alueilla Pariisin ja 10% ulkomailla Kampuksella 12 000 neliömetriä, joka on saanut palkinnon "Auguste Perret" sen kiva arkkitehtuuri. Ylimääräinen pinta 5000 neliömetriä omistettu tutkimus-, innovaatio- ja teknologian siirtoa (Campus integrointi Embedded Systems - CISE) avattiin vuonna 2012.

Sijainnit

Rouen

ESIGELEC

Osoite
Technopôle du Madrillet
Avenue Galilée - BP 10024
76801 Saint-Etienne du Rouvray

Rouen, Normandia, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin