ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1924, Lille Graduate School of Journalism (ESJ Lille) on yksi ensimmäisistä ammatillisen koulut journalismin koulutusta Euroopassa. Hän on vanhin 14 koulua tunnustettu ammattiaan Ranskassa.

Majakka valmistunut koulu, vanhin, voimassa kahden vuoden koulunkäynti 60 opiskelijaa. Ensimmäinen vuosi on Polymedia (radio, TV, sanomalehdet, virasto, web) ja toinen on erikoistunut. Jälkimmäinen voidaan tehdä oppimista.

On käsiksi selektiivinen kilpailun tasolle +3. Erityinen tapahtuma järjestetään International Students. Kilpailun järjestävät yhdessäLille politiikan tutkimuksen instituutista (Sciences Po Lille). Tämän sopimuksen avulla opiskelijat saavat lopussa heidän koulunkäyntiin kaksi tutkintotodistukset: Tällä ESJ Lille (tunnustettu ammatti) ja että IEP Lille (arvo Grade 2 Master in Political Science).

ESJ Lille on kehittynyt vuosien varrella, lisäksi historiansa määrin muita kursseja:

  • Syyskuusta 2014 Academy ESJ Lille tarjoaa post lauttayhteys. Voit kirjoittaa muistiin (150 paikkaa), jossa vähimmäistaso Bac. Tämä "taustalla Journalism ESJ Lille", ainutlaatuinen Ranskassa, jonka avulla opiskelijat valmistuneet seurata johdanto koulutusta uran lehdistössä ja kilpailun valmisteluun kouluissa noin 10 tuntia viikossa. Opiskelijoille partneriyliopistot Lillen kanavien 1,2,3 seurata tämän kurssin voi vahvistaa kolmasosa luottojen tarpeen saada ajokorttinsa vuoden ja parhaan mahdollisen alun koulussa kilpailuun.
  • Alueelliset viikoittain lehdistössä kuolla viidentoista vuoden opiskelijat alueelliseen viikkolehtien. Se on ammatillinen lupa, siellä tulee kilpailua +2.
  • Toimittaja ja tieteellinen sektori (tutkintotodistus taso M2) muodossa yksi vuosi journalismin opiskelijoille, joilla on jo maisterin tai diplomi 1 tieteen ja teknologian. Se tulee kilpailu +4.
  • Kansainvälinen Master kuolla Media Management (Mi2M) (tutkintotodistus taso M2). Me päästä sellaisille tilaajille Master 1, opetus tapahtuu etänä, on koulutus alustalla.
  • Prep yhtäläisten mahdollisuuksien mukana nuorten valittu akateemisen ja sosiaalisia perusteita valmistelussa pääsykokeisiin tunnustettu journalismia kouluissa. ESJ Lille tukee kaikkia koulutuskustannukset jotka on vapautettu opiskelijaa tässä luokassa.
  • TV-valmiste mahdollistaa ehdokkaita journalismin koulujen valmistaa parhaimmillaan opetus tehdään etänä, on koulutus alustalla. Se on merkitty rekisteröinnistä.

Koulu kehittää myös monia kansainvälisiä toimintoja. Hän säännöllisesti puuttuu monissa maissa Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa. Hän perustettiin vuonna 1994 Theophrastus Verkko, joka yhdistää 20 Ranskan keskuksia journalismin koulutukseen.

ESJ Lille pyrkii edistämään vaihtoa ja pohdintaa keskuudessa toimittajia ja tutkijoita. Siten se julkaisee yhteistyössä Laval University (Quebec), Les Cahiers journalismi. Koulu haluaa myös käyttää laboratoriossa toiminnon palveluksessa ammatin ja median.

Koulun johdon yhdistys koostuu viidenkymmenen jäsenistä (tiedot ammattilaisille, alumni, paikalliset viranomaiset, edustajien alueellisen korkeakoulutuksen, alueellisten yritysten poliittisia, kulttuurisia tai taloudellisia). Hallitus puheenjohtajana toimii Louis Dreyfus, toimitusjohtaja Le Monde. Ohjaaja on Pierre Savary (toimittaja, entinen opiskelija ESJ Lille, 65. edistäminen).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Online Kandidaatti » Katso Online Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master journalistiikan

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2019 Ranska Lille

ESJ Lille Diploma on vanhin valmistunut koulun. Tänään on tutkintotodistus tunnustettu kansallinen yhteinen työllisyys- of Journalists (CPNEJ) ja opetusministeriön korkeakoulu kuin taso "Master 2". Se tulee kilpailu +3 (180 op). [+]

Le ESJ Lille Diploma on vanhin valmistunut koulun. Nykyään se on tutkintotodistus tunnustamaKansallinen Yhteinen työllisyys- of Journalists (CPNEJ)ja opetusministeriön korkeakoulu kuin taso "Master 2". Se tulee kilpailu +3 (180 op).

Koulunkäynti kestää kaksi vuotta jatkuvan arvioinnin. Kahden vuoden opiskelijat saavat kaksoistutkinnon (todistus ja aste ESJ Lille HOJKS Lille).

Opiskelija 60 per luokka (mukaan lukien 10 kansainvälisten opiskelijoiden) yleissivistävään koulutukseen ensimmäisenä vuonna ja erikoistunut toiseksi. Kautta työharjoitteluun ja yhteistyökumppaneinaan mediayritysten, ne jättävät koulun kanssa tunnustettu osaaminen ja ensimmäinen välitavoitteet tiedotusvälineissä.... [-]


Videot

Présentation de l'Ecole supérieure de journalisme de Lille (ESJ Lille)