ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1972 ESRA ryhmä on mukautettu merkittäviä teknisiä, taloudellisia ja rakenteellisia muutoksia, jotka voitaisiin kutsua audiovisuaalisen alan.

Tämä teollisuus muuttuu jatkuvasti alle vaikutuksesta digitalisoinnin avulla tuotannon ja jakelun ja Internet.

Hän on aina pyytää uusia kehittyneitä teknisiä taitoja, yhdistettynä taiteellinen ominaisuuksia. Tämä kaksijakoinen tavoite, että koulut ja opettajat ESRA ryhmä ehdotti jakaa nuorille opiskelijoille intohimoisesti näistä kaupoista.

Elokuvateollisuus ja audiovisuaalinen ala Ranskassa on suurin Euroopassa. Todellakin, "ranskalainen kulttuurinen poikkeus" pitää Elokuvatuotannon korkealla tasolla elokuvia vuosittain; resurssien uudelleenjako kesken suurten kansallisten kanavia ja teemakanavat pitää myös volyymi televisiotuotannon korkealla tasolla.

School of audiovisuaalinen Training kolmessa vuodessa eri näkökohtia elokuva- ja audiovisuaalisen: elokuva saavutus, saavutus televisio, Tv-sarja, tuotanto, editointi, kuva. Lokakuusta 2008 lähtien, ESRA tarjoaa for Advanced Film Studies koulutusta syklin kahdessa vuodessa Käsikirjoitus ja ohjaus tai tuotanto / jakelu tuleville opiskelijoille +3.

Higher Institute of Sound Techniques Training kolmessa vuodessa hänen eri yrityksille: sen musiikki, sen audiovisuaalinen, äänen ja radio live-urheilussa.

Sup'Infograph Kolmen vuoden koulutus uran 3D animaatioelokuva: Suunta ja animaatio, mallintaminen, Renderoiminen ja kevyt, ja 3D-sommittelu ja VFX.

ESRA New York Opiskelijat ESRA, ISTS ja Sup'Infograph jotka ovat suorittaneet kolmannen opiskeluvuoden voi seurata valinnainen vuosi New Yorkissa, joka koostuu luennoista, opetusohjelmia tuotannot ja harjoittelupaikkoja.

täydennyskoulutus Pariisissa, Nizzassa, Rennes ja Bryssel, ESRA täydennyskoulutuskeskus tarjoaa kursseja viikon kahdeksaan kuukauteen aloilla audiovisuaalisen tuotannon, audiovisuaalinen teknikko, ääniteknikko, HD ammunta, käsikirjoitus, digitaalinen valokuva, harjoittelupaikkoja Pro Logic (ja virallinen varmentaminen Apple) ja Pro Tools (Avid hyväksytty keskus).

JUNIOR ESRA tarjoaa johdanto kursseja lukiolaisille viidestä päivää yhden kuukauden käsikirjoitus, elokuva-analyysi, ääni, tuotanto ja videoeditointiin. Ne järjestetään helmikuussa, huhtikuussa ja heinäkuussa koulua (Pariisi, Nizza, Rennes ja Bryssel) sekä aikana Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.

ESRA kansainvälisten ohjelmien ESRA tarjoaa Englanti kursseja kansainvälisille opiskelijoille, ohjaus, editointi, käsikirjoitus, äänisuunnittelu, ja animaatio. Lyhytkursseja pidetään heinäkuussa. Pitkät kurssit - Yhden vuoden ohjelma - alkaa syyskuussa ja tammikuussa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Videot

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

Ota yhteyttä

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Osoite, 1. rivi ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Paris, Ile-de-France, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +33 1 44 25 25 25

ESRA Côte d'Azur

Osoite, 1. rivi ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/ecole-de-cinema/esra-ecole-superieure-de-realisation-audiovisuelle-formation-aux-metiers-du-cinema-et-de-la-television
Puhelin +33 4 92 00 00 92

ESRA Bretagne

Osoite, 1. rivi ESRA BRETAGNE 1, rue Xavier Grall
35 700 Rennes, Pays de la Loire, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +33 2 99 36 64 64

ESRA Bruxelles

Osoite, 1. rivi ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Bryssel, Belgia
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +32 2 647 47 37