ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESRA on vuonna 1972 perustettu ranskalainen elokuvakoulu, joka on ainoa yksityinen koulu, jonka Ranskan hallitus on myöntänyt ja toimittanut valtion tutkinto (ranskalainen poikamies). ESRA yhdistää teoreettisen ja käytännön opetuksen tasaisesti ohjelmassa, joka osoittautui tehokkuudeksi vuosien varrella. 6000 alumnia työskentelee nyt Cinema and Television alalla. Vuodesta 2007 lähtien ESRA on tarjonnut jatko-opiskelijoilleen vapaaehtoisen neljännen vuoden opiskelun New York Cityssä, jonka aikana he ottavat 12-viikkoisen ohjelman ja heittävät lyhyen elokuvan yhteistyössä New Yorkin kumppanikoulun kanssa. Kesäohjelmamme tarjoavat opiskelijoille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden osallistua haastavaan akateemiseen työhön sellaisten vertaisten kanssa, jotka jakavat poikkeukselliset kyvyt ja oppimisen rakkauden. Kaikki ESRA tiedekunnat ovat tunnettuja opettajia ja työskenteleviä. Keskitymme tiukkoihin tutkijoihin ja oppimiseen, mutta myös sosiaaliseen kokemukseen, joka on seurausta kansainvälisten opiskelijoiden yhdistämisestä.

ESRA : ESRA audiovisuaalisen korkeakoulu

Kolmen vuoden ohjelma elokuvateattereissa ja audiovisuaalialalla: Ohjaus elokuville, TV: n ohjaaminen, TV-sarjan ohjaaminen, tuotanto, muokkaus ja kuva (elokuva).

ISTS: Under-graduate School of Sound -tekniikka

Kolmen vuoden ohjelma uraa Soundissa: studioäänet, äänet näytölle, live-tapahtumat ja radio.

SUP'INFOGRAPH: 3D-animaatioelokuvien ala-asteen koulu.

Kolmen vuoden ohjelma 3d-animaatioelokuvien uraan: Ohjaus ja animaatio, valaistus ja renderointi sekä jälkituotanto. NEW YORK: Graduate ESRA , ISTS ja SUP'INFOGRAPH opiskelijat voivat valita valinnaisen neljännen vuoden opintonsa New York Cityssä. Tämä ohjelma sisältää teoreettisia ja käytännöllisiä kursseja, tuotantoja ja harjoittelupaikkoja. Myös 1. ja 2. vuoden opiskelijat voivat seurata kesäohjelman New Yorkissa heinäkuun aikana.

Jatkuva koulutus:

Pariisissa, Nizzassa, Rennesissa ja Bruxellesissa ESRA koulutus jatkuu kaikille aikuisille, jotka haluavat muuttaa uraa, ohjelmia viikolta kahdeksaan kuukaudeksi eri aloilla: Audiovisuaalinen ohjaus, Audiovisuaalinen teknikko, äänenteknikko, HD-ammunta, digitaalinen valokuvaus, ohjelmistot sertifikaatit (Apple ja ahkera sertifioitu keskus).

ESRA JUNIORS

ESRA tarjoaa ranskalaisille lukion oppilaille ESRA 5 päivää kuukaudelta käsikirjoitukseen, elokuvaanalyysiin, äänentoistoon, ohjaukseen ja muokkaukseen. Heitä pidetään helmikuussa, huhtikuussa ja heinäkuussa kaikissa kouluissa: Pariisissa, Nizzassa, Rennesissä, Bruxellesissa ja myös Cannesissa toukokuun kansainvälisen elokuvajuhlilla.

ESRA INTERNATIONAL -OHJELMAT:

Vuodesta 2016 lähtien ESRA International tarjoaa englanninkielisille ulkomaalaisille opiskelijoille yhden vuoden elokuvatuotanto-ohjelman Pariisissa. Lisäksi vuodesta 2016 ESRA International tarjoaa 2 - 4 viikkoa kesäohjelmia ulkomaalaisille opiskelijoille elokuvateattereissa Englannissa Pariisissa, Nizzassa ja Bruxellesissa.

ESRA - DHEC: TUTKIMUSOHJELMAT

Vuodesta 2008 lähtien ESRA tarjoaa kaksi jatko-ohjelmaa käsikirjoituksen / ohjauksen ja tuotannon / jakelun alueella Pariisissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Videot

The Sky Queen, un film de Simon MAIGNAN - ESRA New York 2015

"Bonus Malus" ISTS

"Out Of The Gnouf" SUP'INFOGRAPH

Ota yhteyttä

ESRA - ISTS - Sup'Infograph Paris

Osoite, 1. rivi ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure
75015 Paris, Île-de-France, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +33 1 44 25 25 25

ESRA Côte d'Azur

Osoite, 1. rivi ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel
06 300 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/ecole-de-cinema/esra-ecole-superieure-de-realisation-audiovisuelle-formation-aux-metiers-du-cinema-et-de-la-television
Puhelin +33 4 92 00 00 92

ESRA Bretagne

Osoite, 1. rivi ESRA BRETAGNE 1, rue Xavier Grall
35 700 Rennes-en-Grenouilles, Pays de la Loire, Ranska
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +33 2 99 36 64 64

ESRA Bruxelles

Osoite, 1. rivi ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site
1 000 Brussels, Belgia
Verkkosivu http://www.esra.edu/
Puhelin +32 2 647 47 37