Ecole Camondo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johtajan esipuhe

Ecole Camondo on jo yli 70 vuoden ajan kouluttanut ja kouluttanut suunnittelijoita, jotka muotoilevat ja kuvittelevat sisä- ja ulkotiloja. jotka tutkivat käyttötarkoituksia ja toimintoja, joita odotetaan yksityisistä ja yhteisistä tiloista. Koulumme erottuu korkeakouluympäristössä sekä kotimaassa että ulkomailla, koska sen sisustusarkkitehtuurin ja esineiden suunnittelun kurssit ovat korkealaatuisia. Annamme opiskelijoille avaimet dynaamiselle ja ammattitaitoiselle ammatilliselle käytännölle - joka on aina menossa - ja omistettu jakamaan tietoa ja taitoja. Tämä jalo ja houkutteleva vastuu, annamme yhdessä opiskelijoillemme ammatin ajoa palvelevana tulevina vuosikymmeninä. Sisustusarkkitehtuuri on rullalla, enemmän kuin koskaan!

René-Jacques Mayer, Ecole Camondo116305_camondo_school.jpg

Historia

Ainutlaatuinen tilanne Euroopassa, vuonna 1944 perustettu Camondo-koulu, on kulttuurilaitoksen Les Arts Décoratifsin ala.

Koulu, jota tukee museo

Avainkurssin syntyminen

Keski "Arts Décoratifs" -liitto (josta tuli Les Arts Décoratifs vuonna 2004) perustettiin vuonna 1882 keräilijöiden, rakentajien ja teollisuusyritysten aloitteesta, jotka halusivat harjoittaa koulutusta. Vuodesta 1944 lähtien Camondon koulun taiteen ja tekniikan keskus alkoi kouluttaa opiskelijoita tyylin historiassa; he valmistuivat kahden vuoden kuluttua, ja he saivat taidekorkeakoulututkinnon. Seitsemänkymmentäluvut kertoivat sisustusarkkitehdin ammatin tunnustamisesta. CADU jatkoi tukeaan nykyaikaiselle luomiselle ja käynnisti liikkeen, joka johti vuonna 1969 teollisen luomiskeskuksen (CCI) perustamiseen.

Tässä hedelmällisessä kontekstissa, joka on suotuisa älyllisille, sosiologisille ja teknologisille virtauksille, koulu keskittyi nykyajan kielen rakentamiseen ja laajensi opetussuunnitelmaansa viiteen vuoteen. Koulu on jättänyt korvaamattoman arvosanan sisustusarkkitehtuurin - suunnittelijaalan - historiasta ja DNA: sta. Nykyisin tutkintotodistus, jonka se toimittaa, on sertifioitu Ministère de l'Enseignement Supérieur et de la Recherche -järjestön toimesta, ja RNCP tunnustaa sen tasolle 1.

Vuodesta 1988 lähtien koulu sijaitsee 266 Boulevard Raspailissa Pariisissa, arkkitehti Cuno Brullmannin rakennuksessa, nykyistä Cartier-säätiötä vastapäätä.

Syyskuussa 2019 Ecole Camondo avasi toisen sivuston Toulonissa (arkkitehti Devillers

Sijainnit

toulon

Osoite
1 Parvis des écoles
83000 toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska

Pariisi

Osoite
266 Boulevard Raspail
75014 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin