European School of Political and Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oppi on tieteenala huippuosaamisen joka takaa hyvät uranäkymät ja todellinen kansainvälinen aukko. Se on tässä mielessä, että ESPOL on kaiverrettu, Eurooppa-koulun Politiikan ja Social Sciences tarjoaa monitieteinen koulutus suuntautunut kaupat poliittisia ja Euroopassa.

Perillinen social- ja valtiotieteitä, luodaan katolisen yliopiston Lille 1894, ESPOL keskittyy inhimillisiä arvoja ja etiikkaa vastuun välttämätön suunnan nykymaailmassa.

ESPOL on koulu, joka keskittyy kolmeen pääalueeseen:

  • koulutus; - tutkimus; - palvelu yhteiskunnalle.

Tämä Ranskan-Englanti kaksikielinen koulutus antaa valtiotieteen läpi alkuperäisen ja innovatiivinen pedagogiikka.

Opetussuunnitelmaa 1. ja 2. kierrosta antaa valmistuneet ESPOL avaimet onnistua työmarkkinoilla yhä kilpailukykyinen: osaamiseen ja luovuuteen, ammattitaitoa ja älyllinen uteliaisuus, taitoja ja aloitekykyä.

Eurooppalaisessa monikielisessä, sopusoinnussa kertaa, ESPOL tuo matkatavaroiden tarpeen onnistuneelle ammatillisen integraation Euroopassa ja sen ulkopuolella!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Mestarin Eurooppa-tutkimuksen Ja Kansainvälisten / Maailman Ja Euroopan Mestari Politiikassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Ranska Lille

Tämä Master tarjoaa siksi opiskelija (t) koulutus keskittyi sääntelyn kansainvälisen politiikan Euroopassa ja maailmanlaajuisesti voivat tarjota tietoa, mutta myös tarvittava asiantuntemus ymmärtää ja toimia huomisen maailmaa. [+]

Master Euroopan ja kansainvälisen tutkimuksen on huippuosaamista koulutuksessa keskitytään sääntelyyn nyky-yhteiskunnan globaalissa maailmassa.

On todellakin kaiken ja tulee olemaan muutamia tärkeitä kysymyksiä, mutta niiden tarkkuus: kansalliset hallitukset eivät aina pysty vastaamaan yksin haasteisiin riskin aseellinen konflikti, ilmastonmuutos, köyhyys tai kansainvälinen rikollisuus. Ymmärtäminen nykymaailmassa edellyttää siis analysoimalla sekä julkisten toimijoiden (valtiot, kansainväliset järjestöt jne) ja yksityiset (yhtiöt, verkot, kansalaisjärjestöt jne), ja strategioita paikallisiin areenoilla, kansallisella, Euroopan ja koko maailman.

Nämä areenat ovat paikkoja jatkuva haaste ja uudelleen sääntöjä kansainvälisen pelin, niin julkisten (lait, sopimukset jne) tai yksityisiä (standardit jne): nämä ovat säännöt, virallisia ja epävirallisia että on hallittava ammatillista tulevaisuutta (le) s International. ... [-]


Videot

Remise des diplômes ESPOL - Promotion Anna Lindh

Ota yhteyttä

European School of Political and Social Sciences

Osoite, 1. rivi 60 boulevard Vauban
59016 Lille, Nord-Pas de Calais, Ranska
Verkkosivu http://espol-lille.eu/