Formasup Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 2001, meidän hotelli toivottaa ehdokkaita tutkimukset korkeakoulutuksen Commerce, Communication, matkailu, Human Resource Management, muoti ja muoti markkinointi. Se sisältää myös valmennuskurssit hoitohenkilöstön apua, terveys-, sosiaalityö, engineering koulut, poliittisia ja hallinnollisia tieteiden, yhä valikoiva.

Suunnitelmamme on selkeä ja kunnianhimoinen: kouluttaa nuoria aikuisia ja vastuullinen maailmankansalaisia, antaa heille luottamusta ne saavuttavat täyden potentiaalinsa kautta tasapaino teknisen ja yleistä tietämystä laadukkaita.

Opetus perustuu asiantuntemukseen kokeneita sidosryhmien ja ammattilaiset, motivoitunut ja sitoutunut tukemaan meidän opiskelijoita, valmistautua paremmin heitä kilpailuihin ja tutkimuksiin, vaikka niiden osuus todellisuuteen ammatteihin, joihin ne on tarkoitettu.

Täydellisesti integroitu Bordeaux elämän sydämessä "Campus Chartronsin", hotellimme tarjoaa opiskelijoillemme poikkeuksellinen, dynaaminen ja ystävällinen. alueellinen toimija tunnustettu FORMASUP CAMPUS pitkälti investoidaan yhdistys ja elinkeinorakenteen Akvitania.

Osallistuminen joukkueemme, motivaatiosta ehdokkaita, dynaamisuus vanhaa niistä ovat onnistuneita FORMASUP CAMPUS. Ja tämä on menestys!

Useimmat Formasup Campus

Ohjelmat yli 5 vuotta rytmittävät tason I osasto sertifioitu valtion markkinointi, viestintä, matkailu, Human Resources.

Useita kilpailuja valmistelu ohjelmia Grandes Ecoles.

Vuorovaikutteinen opetus johdolla asiantuntija ammattilaisia ​​toiminta-aloilla

Valmennus ja koulutus seuranta räätälöityjen kokeneet opettajat verrokit

Kouluelämään ohjelmistoa etäyhteyden haettavissa milloin tahansa (Extranet)

Vuoden rytmittävät animoitu liikekongresseissa tunnustettujen ammattilaisia.

Stage & vuorottelu palvelu, joka tukee sinua saavuttamaan ammatillisia tavoitteita.

Aukko Kansainvälisessä edistämään kansainvälistä kauppaa: opintomatkat, ulkomaanharjoittelun, Leonardo stipendi ...

Kehitys kieli / arviointi tasot: TOEIC, DELE & EUBAT ...

Rikasta yhteisön elämään: päivä ja ilta Integration, Gala uudenvuoden, valmistumisen, opiskelija office "BDE Let'Sup", "Chartronsin Campus" ainejärjestöjen "Sup Tourism" "Sup HRM" ja Alumni ry "Alumni Formasup" ...

CPHI: Higher Institute of valmistelu Kilpailun

Asiantuntemusta PECS, ensimmäisen verkon valmistelevien luokat Health Studies, 18 koulua Ranskassa;

Eriytetyn opetuksen jokaisen mukana lähemmäksi uransa suunnitelmia ja mahdollisuuksia;

Yksilöllistä edistymisen seurannan kunkin (raportointikortteja, vanhempien tapaamiset / opettajat saavat neuvoja valinnassa kilpailuihin ja yhdyskäytäviä, kuukausittaisia ​​tapaamisia valvoa);

Säännöllinen arviointi hankittu (1-2 kertaa viikossa, koulujen väliset valkoinen kansallinen kilpailu verkko PECS);

Kokenut opetus joukkue ja rikki kaikkein valikoiva jälkeisen tarjotin kilpailua;

Jatkuva katsella kilpailuun (ohjelmat, testejä säännöt);

Sekoitettu opetus joukkue, joka yhdistää akateemisen opettajat, ammatillinen ohjaajat ja ohjaajien;

Innovatiivisia kumppanuuksia järjestöjen (yhteisvastuun tutorointi ZUP CO);

Alumniverkoston, joka todistaa heidän kokemuksensa kilpailun;

Tyytyväinen tilat, sydämessä opiskelijan Chartronsin alueella Bordeaux ja palvelee raitiovaunulla (rivi B seis "Chartronsin").

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Ranskalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Entrepreneuriat

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Le Mastère Dirigeant Manager Opérationnel d’entreprise, Majeure ENTREPRENEURIAT est un titre certifié niveau I, reconnu par l’état et inscrit au RNCP sous l’autorité de C3 Institute sous l’intitulé «Dirigeant Manager Opérationnel d’Entreprise». [+]

Objectif professionnel Le Mastère Dirigeant Manager Opérationnel d’entreprise, Majeure ENTREPRENEURIAT est un titre certifié niveau I, reconnu par l’état et inscrit au RNCP sous l’autorité de C3 Institute sous l’intitulé «Dirigeant Manager Opérationnel d’Entreprise».

Il permet d’acquérir l’ensemble des compétences du manager opérationnel nécessaires au développement et à l’amélioration des performances de l’entreprise. Deux années pour professionnaliser le métier de dirigeant, apprendre à développer des stratégies, maitriser l’avenir de l’entreprise en création ou préparer efficacement la transmission.

Le Dirigeant Manager Opérationnel d’Entreprise assure le développement général d’une entreprise et de ses activités, produits et prestations de services. Il définit les orientations stratégiques.... [-]


Master Human Resource Development

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Validoi otsikko sertifioitu valtion tasolla I Manager Human Resource Development ja Sosiaaliset suhteet tarjoaa pääsyn strategisiin kantoja pk tai suuri ryhmä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. [+]

Validoi otsikko sertifioitu valtion tasolla I Manager Human Resource Development ja Sosiaaliset suhteet tarjoaa pääsyn strategisiin kantoja pk tai suuri ryhmä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Järjestäminen HR pyrkii täyttämään tehtävänsä, työskennellä: - Kehitetään Kansliaosaston, joka vastaa suorituksen Payroll toiminnan henkilöstöhallinto, hallinta sosiaali- ilmoitusten ajankäyttöä ja ammatilliseen koulutukseen.

Kehitetään konsulttipalveluja johtoryhmä, ja asiantuntija-apua osallistuvien HR-toiminnon.

Kehitetään jäsenneltyä ryhmätuen paikallinen henkilöstöpäälliköt politiikan käyttöönottoa niiden populaation johtajien ja työntekijöiden. ... [-]

Master Muoti Myynnin &

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Master DMOE, Major Merchandising: Fashion & Design on varmennettu tason I, valtion tunnustama ja rekisteröity RNCP alle C3 Institute of viranomaisen otsikon "operatiivinen johtaja Corporate Leader." [+]

Master DMOE, Major Merchandising: Fashion & Design on varmennettu tason I, valtion tunnustama ja rekisteröity RNCP alle C3 Institute of viranomaisen otsikon "operatiivinen johtaja Corporate Leader."

Sen avulla voidaan hankkia kaikki olennainen toiminnalliset johtaja kehittää ja parantaa yhtiön tulokseen. Kaksi vuotta ammattimaisemmaksi yritysjohtaja, oppii kehittämään strategioita, hallita yrityksen tulevaisuus luomalla tai varautumaan siirto.

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin.

opetussisältöjen CORE DMOE Yleinen kehitys Business strateginen asemointi Taloudellinen ja varainhoito Déloppement kaupallista ja viestintäpolitiikka Valvonta ja hallinta ... [-]

Master Viini & E-matkailua

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin. [+]

PROFESSIONAL TAVOITE Sen avulla voidaan hankkia kaikki olennainen toiminnalliset johtaja kehittää ja parantaa yhtiön tulokseen. Kaksi vuotta ammattimaisemmaksi yritysjohtaja, oppii kehittämään strategioita, hallita yrityksen tulevaisuus luomalla tai varautumaan siirto.

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin.

* Title "Leader Manager operatiivisia" kirjattu RNCP, sertifioitu valtion tasolla I yhteistyössä C3 Institute (plug - 310P koodi OJ of 11.19.2014).

SISÄLTÖ

CORE

Yleinen kehitys Business strateginen asemointi Taloudellinen ja varainhoito Déloppement kaupallista ja viestintäpolitiikka Valvonta ja hallinta ... [-]

Videot

Remise des Diplômes FORMASUP Campus 2015

Des Boxers de Bordeaux à Formasup Campus

Harlem shake by Formasup Campus

Wine Not ? Formasup 2014

Belle année 2016 avec Formasup Campus !