HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Heip on runsaasti kokemusta yli vuosisadan ja laaja verkosto alumnien; tiedekunnan poikkeuksellinen laatu muodostuu lakimiehiä, ekonomisteja, maantieteilijöiden, väestötieteilijät ja tunnettu persoonallisuuksia tiedeyhteisöstä, diplomaattisia, sotilaallisia. Lisäksi verkosto kansainvälisten kumppaneiden avulla opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan ​​ulkomaisessa yliopistossa.

Se on etuoikeutettu ympäristössä moderni kampuksen Pariisin sydämessä, tarjoaa opiskelijoille työpaikka.

yhdistää HeipOnko kerralla mahdu tarina, osallistumaan koulutus- projekti ja jännittävä tutkimus ja ennen kaikkea rakentaa ammattimainen tulevaisuutta.

Integrointi Heip koulu on samaan aikaan olla osa tarinaa ja osallistua hankkeeseen

Heip on itsenäinen koulu, laitos vapaan korkeakoulutuksen Act 1875 ja säädellään 1901 lain yhdistys.

Luotu vuonna 1899, sillä on runsaasti kokemusta, sekä henkinen ja koulutus, yli vuosisadan

Risteyksessä useiden eri alojen tutkimus kansainvälisiä suhteita ja poliittisia vaatimuksia tietää kaiken kerralla historian, lainsäädännön, poliittisten ja sosiaalisten tieteiden, Economy ... Tämän perusteella yli vuosisadan johtavien asiantuntijoiden kussakin näiden tieteenalojen, mutta myös toimijat poliittisten ja kansainvälisiä maailmassa, ovat päättäneet työskennellä yhdessä siirtää tietonsa ja asiantuntemuksensa tarjoavat ainutlaatuisen koulutuksen opiskelijoiden intohimoinen poliittisia ja kansainvälisiä kysymyksiä.

Tiedekunta erittäin laadukkaita

Alkaen, tiedekunnan koostuu akateemista toimintaa tai emeritus, historioitsijoita, lakimiehiä, politiikan tutkijat, taloustieteilijät, maantieteilijöiden, väestötieteilijät, kirjallisuuden mutta myös tunnettu persoonallisuuksien diplomaattisia, poliittisia, sotilaallisia.

Tärkeä kansainvälinen verkosto

Verkosto kansainvälisiä kumppaneita, kehittyy jatkuvasti, jonka avulla opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan ​​ulkomaisessa yliopistossa. Joka vuosi opiskelijoiden jättää lukukaudeksi suurissa ulkomaisiin yliopistojen Britanniassa, Venäjällä, Italiassa, Espanjassa, Turkki ...

Koulu on ihmisen mittakaavassa

Koululaisryhmät eivät ylitä neljäkymmentä opiskelijoiden; kielikursseilla yhteen opiskelijoita kaikista tarjouksia; Opettajat ovat olemassa, avoimia kysymyksiä: Heip ei ole vain koulu, se on tapaamispaikka, paikka projekti, jossa hän usein luokat luodaan opiskelijan hakemuksen, jossa vaihto kumppanuuksia allekirjoitetaan koska opiskelija jättäisi uusi kohde, jossa, edessä polttava kysymys, yksi erityinen konferenssi on järjestetty siten, että voimme tiedottaa, jotta voimme ymmärtää ...

etuoikeutettu

Heip nauttii etuoikeutettu asetusta, Pariisissa itse, moderneissa ja avara tila, joka tarjoaa opiskelijoille hyvä paikka työskennellä kahvila, kirjasto, työhuone.

Sijainnit

Pariisi

Osoite
HEIP, Hautes Etudes Internationales et Politiques,
10 rue Sextius Michel

75015 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: