IAE Grenoble

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Grenoble IAE: n jatkokoulutuksena yliopiston Grenoble Alpes (UGA) yliopistossa on kouluttaa ja kehittää sekä erikoistuneita johtajia että kaksitaitoisia johtajia. Suorittaakseen tehtävänsä IAE hyödyntää käytännön asiantuntemusta ja maailmanluokan johtamistutkijoita.

Grenoble IAE kehittää kykyjä:

 • Perustutkinto (3. vuosi) ja jatko (M1
 • Kokopäiväisissä opinto-ohjelmissa, työohjelmissa ja johtotason koulutusohjelmissa;
 • Markkinointi, johtaminen, talous, tietojärjestelmien hallinta, innovaatioiden hallinta ja tekniikka.

Innovaatio ja edistyminen johtamiskäytännöissä IAE: n vision ytimessä

Grenoble IAE: n lähestymistapa perustuu jatkuvaan soveltavaan tutkimukseen , johon liittyy hellittämätön halu verkostoitua liiketoimintamaailman kanssa . Johtamistieteiden tutkijoiden runsaasti energiaa, vahvaa kumppanuutta, jota se ylläpitää insinööritieteiden koulujen kanssa, käytännöllisiä aloitteita, joita se tukee yrittäjyyden tukemiseksi, ja (älkäämme unohtako) sen korkea-asteen tutkinnon suorittaneita, jotka se tuottaa vuosi toisensa jälkeen - kaikki nämä tekijät edistävät tehostettu innovaatio kaikille ekosysteemin toimijoille. Grenoble IAE: llä on jo ollut merkittävä vaikutus sen ekosysteemiin levittämällä kansainvälistä tunnustusta, olipa kyse sitten taloudellisesta näkökulmasta tai talouden, yhteiskunnallisen hyvinvoinnin ja innovaatioiden näkökulmasta. IAE: n visiona on maailmankuulu ekosysteemin ydin, on olla innovaatioiden johtaja ja johtamiskäytäntöjen edistyksen kantaja .

60 vuotta menestystä

Grenoble IAE: llä on ainutlaatuinen asema Ranskan kauppakorkeakoulujen verkossa, missä tieteellinen tutkimus katkaisee liiketoimintainnovaatiot. Tästä etuoikeutetusta asemasta koulu on rakentanut maineen tutkinto-ohjelmiinsa, mukaan lukien strategisen oston hallinnan maisteri (DESMA), kvantitatiivisen markkinoinnin maisteri (le Quanti) ja rahoituksen, kirjanpidon ja tilintarkastuksen maisteri (CCA). ).128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Miksi valita Grenoble IAE?

Valitse opiskelu Grenoble IAE: ssä ja voit hyödyntää kaikkia laadunhallintakoulun ominaisuuksia, mukaan lukien mukavat tilat, henkilökohtainen tuki ja ammatillinen verkottuminen. Samalla sinulla on pääsy suuren julkisen yliopiston moniin palveluihin poikkeuksellisella kampuksella. Saat parhaat puolet molemmista maailmoista!

Käytännöllinen pedagoginen lähestymistapa liiketoiminnan kanssa

Grenoble IAE mukauttaa ohjelmat yritysten tarpeisiin kiinnittäen erityistä huomiota soveltavaan oppimiseen . Liikeyhteyksiensä, laajan liittoutuneiden professoreiden ryhmän ja alumniverkoston ansiosta IAE ylläpitää jatkuvia suhteita johtaviin yrityksiin tutkimusryhmien, parannuskomiteoiden, yliopistojen ja yritysten välisten tuolien, teollisuuden työpajojen kautta (esimerkiksi neuvotteluissa, yrittäjyydessä tai ostamisessa) ), harjoittelufoorumit ja konferenssit: Grenoble IAE: ssä on virkistävää toimintaa ympäri vuoden!

Henkilökohtainen lähestymistapa tutkimukseen

Grenoble IAE tarjoaa työllistettävyyden tehtävänsä ytimessä ja tarjoaa henkilökohtaista ammatillista tukea . Opiskelijoiden neuvonta ja ohjaaminen opiskelijoiden mahdollisuuksien maksimoimiseksi on yksi koulun pedagogisen ryhmän tärkeimmistä huolenaiheista. Monitieteisen lähestymistavansa ja yhteytensä ammatilliseen maailmaan ansiosta Grenoble IAE yhdistää joukon osaamista, kannustaen yrittäjyyttä ja innovaatioita.

Vahva kansainvälinen painopiste

Grenoble IAE: llä on pitkäaikaiset perinteet yhteistyöstä kauppakorkeakoulujen kanssa ympäri maailmaa; erityisesti Brasiliassa, Kiinassa, Indonesiassa ja Venäjällä . Grenoble IAE: lle ilmoittautuu joka vuosi yli 500 opiskelijaa 70 eri maasta . Lisäksi Grenoble IAE -opiskelijat voivat hyödyntää yhtä monista kansainvälisistä vaihto-ohjelmista hyödyntääksesi lukukauden tai vuoden opiskella tai suorittaa harjoittelujakson Ranskan ulkopuolella. Tai halua tulla kansainvälisemmin keskittyneeksi täällä Grenoblessa ilmoittautumalla johonkin neljästä kokonaan englanniksi tarjottavasta M2-ohjelmasta.

Viihtyisä ympäristö ja upeat tilat

Grenoble IAE toivottaa sinut tervetulleeksi moderneilla ja täysin varustetuilla rakennuksilla , sekä Grenoblessa että Valencessa. Poikkeuksellinen kampuksella tapahtuva opiskelijaelämä säilyneessä luonnonympäristössä antaa opiskelijoille mahdollisuuden harrastaa erilaisia urheilulajeja - ja joissain tapauksissa jopa maailmanluokan tasolla . IAE: llä on useita opiskelijakerhoja, jotka elävöittävät ja rikastavat päivittäistä opiskelijoiden elämää. Näihin kuuluvat AIESEC, Junior Enterprise ja klubit, jotka edistävät humanitaarisia projekteja .

IAE-brändi - tärkeä verkko!

Grenoble IAE kuuluu verkkoon IAE FRANCE, University Schools of Management. Tämä 35 koulun verkosto sisältää yli 30 kandidaatin, maisterin ja tohtorin tohtoria. Johtamisohjelmat ja yhdistää 49 500 opiskelijaa. IAE France on tärkeä ammattilaisten verkosto ja merkki laadusta.

Avainluvut

 • 60 kansallisuutta
 • 350 ammattilaista, jotka osallistuvat opetushenkilöstöön
 • 110 kansainvälistä kumppania
 • 800 valmistunutta vuodessa; yli 23 000 vuodesta 1956 lähtien
 • 2000 opiskelijaa
 • 250 harjoittelupaikkaa ja voileipäkurssia vuodessa
 • 1700 yritystoimintaa
 • 93% työllisyysaste 8 kuukauden kuluessa valmistumisesta

Sijainnit

Saint-Martin-d'Hères

Osoite
Avenue Centrale,525
38040 Saint-Martin-d'Hères, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Valenssi

Osoite
51 rue Barthélémy de Laffemas
26901 Valenssi, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: