IFCAM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ryhmän yliopisto

IFCAM kouluttaa avoimena yliopistona kaikkia konsernin työntekijöitä ja tarjoaa yli kaksi miljoonaa tuntia koulutusta vuosittain. Yliopisto luo ja levittää rikastuneita, kokemuksellisia, yhteistyöhön perustuvia ja paikallisia laitteita pedagogisesta suunnittelusta muodostelmien animointiin integroimalla uusia oppimistapoja.

Tehtävämme

IFCAM on tietoinen konsernin liiketoimintalinjoista ja tarvittavista IFCAM on tärkeä toimija konsernin muutoksessa. Se tukee projekteja, suunnittelee ja levittää koulutusohjelmia, ennakoi ja jakaa tulevaa kehitystä.

Vakuutuksemme

Ajattele digitaalisesti ihmisen palveluksessa koulutuksessa.

  • Laita ihmiset takaisin laitteisiin, jotka olivat tähän mennessä sataprosenttista itseharjoittelua.
  • Liitä oppiminen ja päivittäminen taidot etäyhteyden kautta.
  • Energiaa ja optimoi kasvotusten harjoittelu digitaalitekniikan avulla.
  • Anna halu, ehdota houkuttelevia laitteita oppijoille oppimisen kehittämiseksi ja ankkuroimiseksi.

Tee huomattava kokemus live-tilassa.

  • Kurssien yksilöinti.
  • Säestyksen räätälöinti.
  • Sosiaalinen ja multimodaalinen lähestymistapa.
  • Myötätunto!
  • Avautumisdynamiikka.

Meidän sertifikaatit

IFCAM on OPQF-pätevyys (ammatillinen pätevyyskoulutusorganisaatioiden toimisto), joka todistaa koulutusorganisaation ammattimaisuuden ja takaa tarjottujen palvelujen laadun: kouluttajien taidot ja kokemus, resurssien riittävyys palveluihin, referenssit ja asiakastyytyväisyyden, koulutusorganisaation kestävyyden ja voimassa olevien määräysten noudattamisen valvonta.

Tämä pätevyys osoittaa, että yliopisto on hyvin pätevä suorittamaan tehtävänsä ryhmän palveluksessa ja sitouttaa ryhmät jatkuvaan parantamiseen.

Koska IFCAM on ensimmäinen pankkisektorin IFCAM , joka on sisällyttänyt tutkintotodistuspolitiikkansa, IFCAM valtuutetaan toimittamaan tutkinto-ohjelmansa (maisterin ja kandidaatin tutkinto) koulutuskurssien lopussa.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Yliopisto kaikille

IFCAM suunnittelee, tuottaa ja ottaa käyttöön tehokkaita koulutuslaitteita harjoitteluseoksessa. Ne kattavat kaiken pankki- / vakuutusalalla tarvittavan tiedon ja tukevat työntekijöitä heidän taitojensa kehittämisessä tasosta, työstä tai tehtävästä riippumatta.

Tarjous kattaa kuusi pankki- / vakuutusalaa, joilla varmistetaan työntekijöiden johdonmukainen ja kattava koulutus teknisistä, lainsäädännöllisistä, käyttäytymis- ja suhteellisista näkökohdista sekä täydellinen integroituminen yrityskulttuuriin.

Fyysiset ja etäisyyskampukset

Yliopistolla on kampus, joka on jakautunut kahteen paikkaan , toinen sijaitsee rue La Boétie -parissa Pariisissa ja toinen ryhmän yksiköiden ytimessä, Silvae Montrougessa .

Koulutusalueet ovat myös etäisiä: IFCAM hallinnoi 3 verkko-oppimisalustaa , joihin ryhmän työntekijät koulutetaan. Koulutuksesta ja sen resursseista tulee helpommin saataville ainutlaatuisen portaalin kautta , jonka avulla työntekijät voivat ennakoida ja seurata koulutustoimintaansa ja olla toimija heidän kehittämisessään .

Sijainnit

Montrouge

Osoite
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Île-de-France, Ranska

Pariisi

Osoite
16 Rue la Boétie,
75008 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: